10 матчів 9-го туру. Але яких!?, ⠀ Анонс 9-го туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.06.2021

10 матчів 9-го туру. Але яких!?

18.06.2021

10 матчів 9-го туру. Але яких!?

GOLD DIVISION

⠀Young Business Club - FC Rabona
Чи продовжать свою переможну серію «бізнесмени»? Після серії невдалих матчів цей колектив нарешті здобув перемогу. У їх опонентів наразі ситуації взагалі невтішна. Три поразки поспіль і 19 пропущених голів. Чи вдасться цю ситуації гравцям FC Rabona виправити?



Soborna Team-2 - Liverpool FC
Скільки заб’є «Соборна»?  Ми з великою повагою ставимося до «червоних», які до речі, виграли два матчі поспіль, але «Соборна» є «Соборна». 58 забитих голів ха 8 матчів, погодьтеся, результат дуже серйозний! А Нестеров і Дмитренко на двох забили 23 голи!

ФК Легион - Grace
Чия серія перерветься? Переможна серія Grace (хлопці виграли 3 матчі поспіль) чи програшна серія «легіонерів» (три поразки поспіль)? «Легіонери» пропустили в останніх трьох матчах 18 голів, тому, звичайно, фаворит матчу очевидний.



SILVER DIVISION

Young Business Club-2 - Magnis Income
Чи був випадковим такий невдалий старт Magnis Income в сезоні? Команда пропустила в перших двох матчах одразу 14 голів. Випадковість чи невтішна форма команди? Гра проти «бізнесменів» покаже, в чому проблема. Адже наразі цей колектив на підйомі після перемоги над ФК Сейм Путивль в минулому турі з рахунком 6:3.

3й Тайм - Denon
Denon перед цим матчем втратив одного зі своїх провідних гравців Романа Куплевацького, який пропустить цю гру через перебір жовтих карток. В останніх 4 матчах Denon програв тричі, серйозно погіршивши свої позиції в турнірі. 3-Тайм теж поки не в ідеальному стані. Так, безумовно, в минулому турі була перемога в матчі проти «юних хлопців» - 3:2, проте до цього були дві поразки, в яких команда пропустила 10 голів.

Крила Донбасу - FC Yuzhbor
Мабуть, центральний матч туру. «Крила» виграли три матчі поспіль і тепер вже знаходяться на 4-й позиції! Команда явно з характером, адже в останніх трьох турах вона тричі виграла з мінімальною різницею в рахунку! FC Yuzhbor  поки не стабільний. Ще нещодавно були дві поразки, в яких команда пропустила 14 голів. Однак потім відбулася перемога над Denon - 6:3, яка додає впевненості перед звітним туром!



BRONZE DIVISION

Unknown FC - Sporting Kyiv
Unknown FC пора приходити до тями, адже в останніх 5 матчах команда виграла всього раз і посідає зараз 12 позицію. «Португальці», в свою чергу, двічі виграли в останніх двох турах, тому перебувають точно у гарному гуморі і фізичній формі!

Dnipro-M - ФК Фокус
Фокус не програє вде 5 матчів поспіль, однак у двох останніх турах цей колектив вже двічі зіграв внічию. У «дніпрян» ситуація трішки інакша. Команду, як і раніше, лихоманить. Так, безумовно, команда не програє вже три матч поспіль, Але як буде без умовного Василенка, який в останніх 3 матчах забив у ворота своїх опонентів 6 голів?!

FC Bilux - Tech United
«Технарі» не виграють вже 5 матчів поспіль. Перед цим їм вдалося перервати ще більш тривалу серію без перемог, однак зараз ситуація знову сумна. Одна справа - поразки. Інша - статистика. «Технарі» пропустили вже 36 голів, а це другий найгірший результат в лізі. Але FC Bilux це неврядчи турбує. Команда в перше за довгий час реально може претендувати на медалі, тому буде грати виключно перемогу!

IPnet - Акулы
Якщо дивитися на статистику, то «айтішники» повинні в цей раз програвати, адже у хлопців все максимально медантично: перемога-поразка-перемога-поразка! Однак суперник непростий: дебютант нашого турніру Акули наразі посідає третю позицію, але з іншого боку команда вже двічі втратила залікові бали, тому зараз не має права на втрату очок!