Битва за медалі продовжується! , Анонс туру!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

06.08.2021

Битва за медалі продовжується!

06.08.2021

Битва за медалі продовжується!

Platinum Division

BetonEnergo - Hell Energy

Хто стане другим? Фактично саме після цього матчу ми зможемо дати відповідь на це питання. «Будівельники» наразі випереджають «енергетиків» на 5 балів, проте у суперника є ще один матч в запасі. От і рахуйте: якщо Hell Energy здобуде перемогу, а потім виграє свій відкладений матч, то зможе випередити суперника в турнірній таблиці. Будь-який інший результат «енергетиків» не влаштує. Не забувайте, що такі ж показники, як і Hell Energy має Rejo, але хлопцям ще доведеться зіграти проти Манзани. В першому колі «будівельники» перемогли 6:2. Цікаво, чи виграє у підсумку бомбардирську гонку Тростянський, на рахунку якого вже 20 голів! 

AZ-41 - Энергия

Чи зможе Енергія перемогти у своєму останньому матчі в сезоні? Знаючи максималізм Станіслава Гончаренка, його підопічні докладуть максимум зусиль, аби це зробити. В першому колі Енергія була дуже близькою до перемоги над AZ-41. Проте віддамо належне цьому колективу, який поступаючись 0:2, за 5 останніх хвилин врятував безнадійний матч (2:2).

REJO - Manzana-2

Чи зможе Manzana-2 виграти усі свої матчі в сезоні? Залишається ще два матчі, причому перший – проти вкрай мотивованого Rejo. Розка, Директоренко, Мельник та інші знають, що таке смак великих перемог у великих матчах. Для Rejo – це маленький фінал, перемога в якому залишить команді шанси на медалі цього сезону. Головне не провалити перший тайм, адже в матчі першого кола Манзана відвантажила у ворота своїх опонентів 4 голи за 21 хвилину!

Gold Division

Sofia City - Сталь

Чи зможе Софія стати чемпіоном? Питання, яке бентежить увесь Золотий дивізіон. Аби залізобетонно гарантувати собі золото, Софії потрібно перемагати Сталь з різницею у 7 голів. Тоді золото буде в кишені. Інше питання, що Сталь в цьому турі буде вкрай мотивованою, адже 4 залікові бали у двох матчах точно гарантують хлопцям бронзові нагороди. Схоже, що до цього матчу буде прикута найбільша увага. До речі, ви запитаєте, а чому 4 бали, а не три? Пояснюємо нижче.

Duzain-Fasad - Soroki Team

Чи вдасться команді Сашка Поліщука зачепитися за медалі? Власне кажучи, якщо «дизайнери» наберуть шість очок в двох матчах, то матимуть 24 бали, як і Grace. Так само 24 може бути і у «сталеварів», якщо вони виграють лише один з двох матчів. Тоді у трьох команд буде 24 очки і за логікою речей питання бронзових нагород буде вирішуватися серед додаткових показників у матчах саме між цими трьома командами. Ух, інтрига! Правда? Але, враховуючи той факт, як круто Сороки зіграли у минулому матчі (перемога 4:3), а особливо рівень гри від Космачевського і Невінського, перемогу буде здобути вкрай важко.

Silver Division

FC MeadCult - Young Business Club-2

Чи вийшов кризи FC MeadCult? Після двох поспіль поразок, в минулому турі команда нарешті перемогла FC Yuzhbor, причому зробила це дуууже впевнено – 7:1. Ви вже неодноразово акцентували увагу на тому, що зараз кожен матч для FC MeadCult – на вагу золота. Лише перемогу в матчах, що залишилися, залишають шанси на чемпіонство. У відмінній формі, схоже, перебуває Микола Шимків, який в минулому турі оформив 2+2. Але «бізнесмени», хоча і провели сезон далеко не найкращим чином, перемагали і міцний FC Yuzhbor, і забивали 13 у ворота Magnis Income. Та й Євген Задорожній завжди ставить перед командою лише максимальні цілі!

Адвокати Київщини - 3й Тайм

Що буде в матчі команд, які вже все вирішили? 3-й Тайм у будь-якому разі не зможе піднятися на третю позицію. Максимум – команда буде шостою за підсумками чемпіонату. Адвокати, в свою чергу, супер непередбачуваний колектив. Хлопці могли обіграти FC MeadCult, але потім отримати сім голів від «будівельників». Тому від команди Шабельнікова можна чекати чого завгодно. Цікаво, що якщо хлопці виграють усі три матчі, то можуть заскочити у ТОП-5.

Denon - Magnis Income

Чи зможе Denon реабілітуватися після 14 пропущених голів від Friends Team? Обидві команди в цьому сезоні пропускали по 14 і 16 голів, відповідно, в одному матчі, тому ми особисто очікуємо на результативний двобій. Втрачати обом колективам абсолютно нічого, тому зіграти можна у своє задоволення!

ФК Сейм Путивль - BetonEnergo-2

Чи пощастить «будівельникам» у битві за нагороди сезону? В останньому матчі чемпіонату підопічні Євгена Задорожнього зустрінуться з колективом, який по грі виграв лише один матч (проти 3-го тайму 4:3, а потім була технічна перемога в матчі з Magnis Income). Що потрібно «будівельникам»: виграти свій матч, розраховувати на те, що в двох матчах Karcher набере не більше двох балів, а FC MeadCult, відповідно, здобуте не більше 5 балів у трьох матчах. Реально? Суперечливе питання, але вірити потрібно в себе до самого кінця!

FC Yuzhbor - Young Boys 2019

Чи зможе Young Boys 2019 гучно закрити цей сезон для себе? Останній матч, який абсолютно не важливий з турнірної точки зору, буде вкрай цікавим. FC Yuzhbor програв в двох останніх матчах, в яких пропустив у власні ворота 12 голів. Young Boys 2019, в свою чергу, зіграв відмінний перший тайм проти «будівельників», але у другому таймі не зміг стримати Бедя і програв 3:6.

FC MeadCult - Karcher

Karcher може вирішити долю чемпіонства? Якщо Karcher переможе, або зіграє внічию з FC MeadCult, то забезпечить для Friends Team золоті медалі чемпіонату, а для себе підвищить шанси на срібні нагороди. За великим рахунком, саме FC MeadCult – їх головний конкурент в битві за другу позицію. В минулому турі Karcher програв Young Business Club-2, але їх опоненти порушили допустиму кількість «легіонерів» з першої команди, тому їм була зарахована поразка. Якщо говорити по грі, то Karcher програв вже тричі поспіль. Команди просто не вистачає на увесь сезон, хоча початок був ураганний! Цікавий матч, запрошуємо до перегляду!

Bronze Division

Новая Жизнь - Dnipro-M

Чи зможе Dnipro-M закінчити сезон в ТОП-6? Для цього потрібно виграти обидва матчі і розраховувати на те, що очки втратить Фокус. Новая Жизнь ще не грала проти «дніпрян» в нашому чемпіонаті, тому цікаво буде подивитися на перше протистояння цих команд?  «Дніпряни» забили втричі більше ніж суперник, але і пропускають забагато. В останніх чотирьох матчах Новая Жизнь чотири рази програла, тому команда явно перебуває не в оптимальній психологічній формі.

Новая Жизнь - Unknown FC

Чи витримає Новая Жизнь другий матч за вікенд? Unknown FC в цьому сезоні виграв лише раз, та й то у першому турі.З іншого боку, чому б не грюкнути наостанок дверима? Майже два роки тому Unknown FC обіграв Новую Жизнь з рахунком 7:3, але з того часу, ви розумієте, багато чого змінилося у складах обох команд. В попередньому матчі Unknown FC мав лише одну заміну, тому не зміг показати увесь свій потенціал в матчі з Дружбою і отримав 13 голів у власні ворота. Є відмінна нагода, аби реабілітуватися!

ФК Фокус - Славутич

Чи буде реванш від Фокус? Весною Славутич переміг своїх опонентів з рахунком 3:2, завдяки дублю Сергія Воскресенського. У Фокуса, до речі, тоді дублем відзначився Морозов. Суто теоретично, Фокус може посісти ще третю позицію. Але для цього потрібно виграти усі три матчі та розраховувати на поразку FC Bilux. У футболі дива трапляється, тому все може бути. Однак, знаючи непоступливий характер Славутича, вважаємо, що це буде вкрай непроста гра для Фокус.

Falcons U19 - ATL

Дати бій чемпіону? ATL вже гарантував собі золоті медалі ліги, тому навіть без дискваліфікованого Баликіна може грати в своє задоволення. Точно повернеться Костишин, який пропускав минулий тур через дискваліфікацію, але намагатиметься перегнати Ільченка в гонці бомбардирів. Проте ми б не списували молодих хлопців з Falcons U19 з рахунків, адже вони декілька разів в цьому сезоні дивували. Інше питання, що клас деяких гравців ATL значно вищий, тому вони зможуть зробити різницю у цьому протистоянні.

Дружба - FC Valkyrie

Чи закриє Дружба питання з другим місцем вже у цьому турі? Насправді хлопцям достатньо набрати лише один заліковий бал в трьох турах, який гарантує їм 2 позицію. FC Valkyrie в березні зробила диво-камбек в матчі проти Дружби, коли по ходу матчу поступалася 0:3, але у підсумку здобула нічию 3:3! Цікаво, чи буде такий трилер у цей раз?

Falcons U19 - FC Bilux

FC Bilux готовий здобувати бронзові нагороди? Перемога дозволить команді фактично гарантувати бронзу. Тоді опонентам із Фокуса необхідно буде брати 9 з 9 балів у трьох матчах і при цьому забивати побільше голів, адже в цьому компоненті FC Bilux їх переважає і, до того ж, очна зустріч команд закінчилася внічию 1:1. Для Falcons U19 це буде друга гра за вікенд? Вистачить сил? Вистачить мотивації і бажання? Скоро дізнаємося!

Пресслужба R-Cup