Що головне, і які висновки можна зробити з минулого туру?, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

21.07.2021

Що головне, і які висновки можна зробити з минулого туру?

21.07.2021

Що головне, і які висновки можна зробити з минулого туру?

Огляд туру

Platinum Division

Энергия - Hell Energy 3:5

Що головне:

-Друга поспіль перемога Hell Energy і 9-та поразка в десятим матчах для Енергії.

-Феєричний матч для двох гравців: Олександра Бублика (Енергія) і Степана Кошки. Перший – забив дебютні голи в сезоні, причому одразу оформив 2+1. На секундочку, Сашко 1974 року народження! Що стосується Кошки, то повернувшись з весільної подорожі він не тільки допоміг команді перемогти, а й став найкращим гравцем матчу, забивши гол і оформивши три асисти!

Висновок: якби за рахунку 2:2 на 12-й хвилині першого тайму Енергія не отримала гол «в роздягальню», цілком можливо змогла б відібрати очки у своїх опонентів. Але дует Либа – Кошка неможливо було зупинити (3 голи і 4 асисти на двох). Hell Energy наразі третій, але Rejo має матч в запасі.

Manzana-2 - BetonEnergo – 6:4

Що головне:

-Ювілейна 10-та перемога Manzana-2 у цьому сезоні.

-Реваншу не відбулося. «будівельники» вдруге в сезоні поступилися своїм опонентам.

- Manzana-2 – чемпіон! І це найголовніше!

Висновок: це була хороша і результативна гра. Вона могла б стати ще цікавішою, якби «будівельники» не отримали 4 голи за 5 хвилин у власні ворота в кінці першого тайму. У другому таймі підопічні Задорожного забили тричі, але сил і часу, аби врятувати матч не вистачило. Головним героєм матчу став Віталій Мельник, у якого 2+2.

VBA - AZ-41 – 2:2

Що головне:

- VBA продовжив серію з трьох матчів без перемог.

- AZ-41 вдруге в сезоні зіграв внічию.

Висновок: AZ-41 дійсно проявив в цьому матчі характер, якого команді іноді не вистачало в цьому сезоні. Двічі VBA виходив вперед, але зусиллями Швеця і Нестеренка AZ-41 двічі зрівнював рахунок. Будемо відверті, VBA точно не вистачало їх найкращого бомбардира Шинкарюка, який в цьому сезоні забив шість голів.

REJO - AZ-41 – 7:2

Що головне:

-AZ-41 не вистачило сил і резерву для другого матчу вікенду, адже хлопці мали лише одну заміну.

-Rejo здобув третю перемогу поспіль і тепер за пропущеними матчами цілком може опинитись на другій сходинці.

Висновок: коли в твоїй команді є такі майстри, як Директоренко, Мельник і Розка, ти цілком можеш бути впевнений у позитивному результаті. На трьох ці виконавці забили 4 голи і зробили 3 асисти у цьому матчі, забезпечивши чергову перемогу для своєї команди. AZ-41 намагався грати через довгі передачі, шукаючи, в основному, Швеця, який, до речі, відзначився голом, але дати бій потужному опоненту було важко.

Gold Division

ФК Легіон - FC Rabona – 5:4

Що головне:

-Легіон здобув другу перемогу в трьох останніх матчах.

-Євген Фесюра, який до цього не відзначився жодного разу в шести матчах, оформив у грі проти Легіону хет-трик.

- FC Rabona програла третій матч поспіль.

Висновок: «Легіонери» реально могли в цьому сезоні боротися за місце в ТОП-5, але спочатку мали колосальні проблеми у захисті, а дійсно змістовний футбол почали демонструвати лише під кінець сезону. Цікаво, що FC Rabona в цьому матчі не могла розраховувати на заміни, але наприкінці матчу, навіть поступаючись 1:4, змогли скоротити розрив до мінімуму. Проте Легіон виявився сильнішим і повністю заслужив свою перемогу.

Smile Development – Grace – 3:4

Що головне:

- Grace здобув другу перемогу поспіль і здобув максимально важливу стратегічну перемогу, адже Сталь підтискає в боротьбі за бронзу.

- Grace вдруге в історії нашого турніру переграв «будівельників» (перший раз 7:2).

- Smile Development двічі вигравав у цьому матчі, але у підсумку залишився ні з чим.

Висновок: грати потрібно до самісінького кінця. Звучить банально, але факт є факт. Двічі «будівельники» виходили вперед (відмінний матч провів Кудлай, який вдруге в сезоні відзначився дублем), проте Grace розімів, що кожен заліковий бал на вагу золота. Не дивно, що команда, навіть поступаючись 2:3 на 37-й хвилині матчу, не зупинилися, а зусиллями Струка (дубль в матчі) і Слободи забили два переможні голи!

Duzain-Fasad - Soft Serve – 2:4

Що головне:

- Soft Serve здобув другу перемогу в останніх трьох матчах!

-Анатолій Жихарєв забив одразу тричі у цьому матчі.

Висновок: здається, що «дизайнери» виявилися просто неготовими до того, що лідер «айтішників» Жихарєв проведе свій найкращий матч в сезоні. Цікаво, що у першому таймі голів команди не забивали, проте вже на 27-й хвилині матчу, всього за 60 секунд, Жихарєв вистрілив дублем, що у підсумку стало вирішальним епізодом матчу. «Дизайнери» ще мають шанси на бронзу, адже зіграли всього 9 матчів, однак для цього потрібно виграти усі і розраховувати на втрату очок від опонентів.

Young Business Club - Сталь – 2:7

Що головне:

-«Бізнесмени» вдруге у цьому сезоні пропустили 7 і більше голів у власні ворота.

-«Сталевари» продемонстрували відмінну командну взаємодію, адже усі польові гравці команди відзначилися результативними діями (гол або асист).

Висновок: коли Котельніков і Моргушко разом і у гарному настрої, чекай біди. Обидва гравці синхронно оформили хет-трик. Дуже важливими були голи «в роздягальню», які забили саме Моргушко і Котельніков на останніх секундах першого тайму. Далі було легше. Вже за рахунку 0:5 Пословський і Волков змогли два голи відіграти, але на підсумковий результат матчу це не вплинуло.

Сталь - Liverpool FC – 12:1

Що головне:

-Сталь встановила власний рекорд результативності в цьому сезоні!

-«Червоні» вчетверте в сезоні пропустили 12+ голів у власні ворота.

-Дмитро Котельніков взяв участь в 9 з 12 голів своєї команди – 4 голи і 5 асистів.

Висновок: якби «сталевари» грали б так само натхненно, як в цьому матчі увесь сезон, то вели б боротьбу за медалі. Відзначимо той факт, що «червоні» грали без замін, але це все одно не привід пропускати одразу 8 голів за другий тайм!

Silver Division

Young Boys 2019 - Крила Донбасу – 4:0

Що головне:

- Young Boys 2019 здобули другу перемогу поспіль і вперше в сезоні залишили свої ворота недоторканими.

-Крила Донбасу програли чотири рази в останніх 5 турах.

Висновок: як тільки Котельников почав регулярно приїжджати на матчі Young Boys 2019, його команда почала вигравати. Наприклад, в цьому матчі він взяв участь у трьох чотирьох голів своєї команди (2+1) і це при тому, що його команда мала лише одну заміну. Крила Донбасу не реалізували багато своїх моментів і, як нам здається, саме це стало причиною поразки.

Denon - Адвокати Київщини – 0:3

Що головне:

-Адвокати вперше в сезоні не пропустили у власні ворота.

-Це був один з найжорсткіших матчів в лізі – 5 жовтих карток на дві команди.

Висновок: Адвокати відмінно провели початок і кінець першого тайму. Нестримний Іванюта забив на другій і на останній хвилинах першого тайму, зробивши серйозний внесок у перемогу своєї команди. Павло, до речі, третій у списку бомбардирів (12 голів). Denon було важко протистояти своїм опонентам, адже хлопці не мали у своєму активі жодної заміни… Це, власне кажучи, також серйозно вплинуло на результат матчу.

Magnis Income - 3й Тайм  - 3:3

Що головне:

-Це був один з найдраматичніших матчів туру.

- Magnis Income здобув свій перший заліковий бал в сезоні після 7 поразок поспіль.

Висновок: будемо відверті, ця нічия серйозно підкосила шанси 3-го тайму на медалі в цьому сезоні. Наразі хлопці треті, але опоненти зіграли менше матчів. Крутезний матч провів універсал Magnis Income Андрій Сорока, який відзначився дублем у першому таймі. Хоча навіть така активність суперника не завадила 3-му Тайму виграти перший тайм 3:2. Такий рахунок тримався майже до самого кінця і все йшло до того, що цей колектив здобуде мінімальну перемогу. Однак проти був Знайда. Андрій оформив свій третій асист у матчі на 39-й хвилині, а Максим Кудлай врятував нічию для Magnis Income!

 Young Business Club-2 - FC Yuzhbor – 5:4

Що головне:

-Найрезультативніший матч туру – 9 голів.

- Олександр Белоножко (Young Business Club-2) забив в цьому матчі більше, ніж за чотири попередні: 4 проти 3.

Висновок: що ви знаєте про камбеки, якщо не бачили звітного протистояння. Сашко Невинський за традицією забив черговий гол за FC Yuzhbor вже на 11-й хвилині матчу, але потім «бізнесмени» увімкнулись на повну. Белоножко оформив хет-трик за 7 хвилин першого тайму, а на початку другого Делєєв забив 4-й гол для своєї команди – 4:1. Але на початку заключної десятихвилинки увімкнулись вже гравців FC Yuzhbor, які за 7 хвилин забили тричі і зрівняли рахунок – 4:4. Все, нічия? Ні-Ні-Ні! Белоножко вирішив стати одноосібним героєм матчу і на 38-й хвилині оформив покер, який приніс його команді першу перемогу в останніх трьох турах!

Friends Team - Karcher – 6:1

Що головне:

-Karcher зазнав другої поразки поспіль.

-Friends Team виграв чотири останніх матчі, в яких пропустив всього один гол у власні ворота.

-Найкращий бомбардир Friends Team в цьому сезоні Микола Іванов оформив перший хет-трик в чемпіонаті.

Висновок: «Друзі» продемонстрували відмінний, навіть найкращий, збір на матч в цьому сезоні. Усі лідери були на полі, а от Karcher, в першу чергу, не міг розраховувати на свого голкіпера і одного з найкращих воротарів ліги, Віталія Шаломая. Це, звичайно, серйозно позначилося на грі і результаті команди. «Друзі» рівномірно розподілили кількість забитих голів в цьому матчі, відзначившись тричі в кожному з таймів. Karcher свій єдиний гол у звітному протистоянні забив лише за хвилину до фінальної сирени. Навіть програвши другий матч поспіль Karcher зберігає шанси на чемпіонство, але попереду важкі матчі. Також хочемо зазначити, що Мирослав Курочка (Karcher), як виявилося, провів цей матч зі зломаним пальцем. Про це він дізнався вже після гри. Бажаємо скорішого одужання!

Bronze Division

ФК Венеция - Славутич  - 2:8

Що головне:

-«Італійці» програли третій матч поспіль.

- В цьому матчі Славутич забив більше ніж у трьох попередніх переможних іграх – 8 проти 7.

- В цьому протистоянні були елементи боксерського матчу. Дмитро Мішкур і Сергій Воскресенський обмінялися прямими ударами один в одного, заробивши у підсумку доволі немаленькі дискваліфікації.

Висновок: Славутич виграв перший тайм з рахунком 4:0, фактично знищивши інтригу у цьому протистоянні. Воскресенський, Івашко і Самійлик забили на трьох 7 голів, а ц «італійців» черговий дубль оформив Соколенко, який наразі перебуває на четвертій позиції в гонці бомбардирів ліги, маючи 13 голів.

Dnipro-M - FC Valkyrie – 0:1

Що головне:

- FC Valkyrie здобув другу перемогу поспіль і перервав серію суперника з 6 матчів без поразок.

- Цей матч став найменш результативним у цьому турі звітної ліги.

- FC Valkyrie взяв реванш за зимову поразку від «дніпрян» з рахунком 0:6.

Висновок: дуже дивно бачити, коли лідери «дніпрян» Веремій чи Василенко йдуть з поля без результативних дій. Але в цьому матчі відбулося саме так. FC Valkyrie продемонстрував відмінну гру в обороні, а Максим Оксьоненко регулярно рятував команду тоді, коли це було необхідно. Не дивно, що єдиний гол в цьому матчі забив досвідчений Олександр Кульша, який відзначився за 5 хвилин до кінця першого тайму і здобув перемогу для своєї команди.

Unknown FC - FC Bilux – 0:1

Що головне:

- FC Bilux здобув 4-ту перемогу поспіль.

- Unknown FC не може виграти вже 10 турів поспіль. Останній раз команда перемагала ще 18 квітня…

Висновок: Приступа і компанія цілком могли розраховувати на позитивний результат в цьому матчі. Сам Григорій відкрив рахунок на початку другого тайму і таким чином відправив опонентів у легесенький нокдаун. Більше того, Unknown FC виглядав дуже непогано до певного часу, але потім щось зламалося… Буквально за дві хвилини змінилося усе. Передерій і Варченко забили по голу, і Unknown FC почав поступатися у рахунку 1:2. Команда почала ризикувати, аби врятувати матч, але у підсумку отримала гол від Шестерньова (гол+пас в матчі) на останніх секундах і поразку 1:3. FC Bilux продовжує залишатися на третій позиції.

Sporting Kyiv – Дружба – 2:8

Що головне:

-«Португальці» перервали серію з чотирьох матчі без поразок.

- Дружба вперше в сезоні забила одразу 8 голів у ворота своїх опонентів.

Висновок: суто теоретично навіть після цього фіаско «португальці» претендують на місце в ТОП-3, але для цього бажано вигравати все, але це буде важко, адже попереду на хлопців очікують ще матчі з командами, які наразі посідають 3,4 і 5 позицію. Що стосується звітного матчу, то гра була фактично в одні ворота. Сідлецький, Сушко та Ільченко забили 7 голів своєї команди, а ще відзначились 6 асистами. Женя Ільченко, до речі, тепер лише на один гол відстає від Костишина в гонці бомбардирів, маючи 16 голів.

IPnet - Новая Жизнь – 7:0

Що головне:

- IPnet другий матч поспіль не пропускає у власні ворота, а також вже 5 матчів поспіль не програє.

- Новая Жизнь після цього туру залишається на останній позиції в турнірній таблиці.

- Одразу три гравці IPnet Нечепа, Фролов і Дацюк забили по два голи у ворота своїх опонентів.

Висновок: Якби Новая Жизнь не провалила початок гри і не пропустила два голи від Дацюка і Нечепи за 5 хвилин, то цілком могла дати бій фавориту. Більше того, навіть програвши перший тайм з рахунком 0:2, шанси на позитив були. Однак 3 пропущених за 4 хвилини у другому таймі розставили всі крапки над «і». IPnet продовжує наздоганяти Bilux в боротьбі за 3 позицію.

ATL - Акулы – 4:1

Що головне:

-АТЛ здобув десяту перемогу в сезоні.

-Акули програли третій матч поспіль.

Висновок: Акули, схоже, остаточно випали з битви за третю позицію. З одного боку, команда себе дуже класно проявила в першому сезоні, але враховуючи початок сезону, цілком могла розраховувати на більше. АТЛ, як нам здається, виграв на класі. Черговий дубль оформив Костишин, який продовжує лідирувати в гонці бомбардирів. Відзначимо і Філіпа Баленка, який в другому матчі поспіль оформив 1+1.

Пресслужба R-Cup