Голеодори, порушники режиму і драматичні матчі - в одному матеріалі!, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

04.08.2021

Голеодори, порушники режиму і драматичні матчі - в одному матеріалі!

04.08.2021

Голеодори, порушники режиму і драматичні матчі - в одному матеріалі!

Platinum Division

REJO – Енергія – 7:2

Що головне:

-Енергія стабільно забиває по два голи у матчах з REJO в цьому сезоні (перший – 2:6).

-Євген Розка провів найрезультативніший матч в сезоні, набравши чотири бали по системі гол+пас.


Висновок: Енергія в цьому турі отримала 10 поразку в сезоні. Здається, в цьому чемпіонаті підопічні Станіслава Гончаренка можуть залишитися без перемог, адже зіграти залишилося лише один матч. Підсумок матчу вирішив вбивчий дует Розки і Директоренка. Женя зробив три асисти у першому таймі, а Валерій записав дубль на свій рахунок. До речі, у другому таймі Валерій Директоренко встиг оформити хет-трик, хоча останнє слово у цьому матчі було за Маєвським, який відзначився другим голом в сезоні. Найкращим у слкаді «енергетиків» однозначно був Клочко, бо на рахунку Андрія гол+пас.

BetonEnergo - VBA – 6:1

Що головне:

-«Будівельники» вдруге в сезоні розгромили своїх опонентів (в першому колі було 10:1), забивши в двох матчах 16 голів.

- Влад Тростянський оформив перший покер в сезоні.


Висновок: VBA було вкрай важко протистояти головному претенденту на срібло, адже хлопці мали всього лише одну заміну. Хоча у першому таймі команда пропустила всього лише 2 голи, тому певні надії на другий тайм були. Але після перерви за справу взявся Влад Тростянський, який за 11 хвилин оформив покер, відірвавшись від головного переслідувача в гонці бомбардирів на 7 голів (20 результативних ударів).

Gold Division

Young Business Club - Grace – 2:12

Що головне:

- Grace здобув третю перемогу поспіль, забивши у цих матчах 26 голів.

- «Бізнесмени» програли другий матч поспіль, в яких пропустили 19 голів у власні ворота.

- З 12 голів своєї команди, Лавренюк взяв участь у 9-ти, забивши шість голів і зробивши 3 асисти.

Висновок: одразу зазначимо, що Grace грав в цьому матчі без замін, а усі 5 гравців, що були на полі, відзначилися результативними діями. Чесно кажучи, ми могли очікувати всього від нестабільних «бізнесменів», але вони у цьому матчі «перевершили» себе. 0:7 після першого тайму – це забагато. Звичайно, потрібно відзначити увесь колектив Grace, але саме капітан Лавренюк грав з потрійною мотивацією і наразі є лідером гонки бомбардирів – 23 забитих голи у 7 матчах! При цьому його команда провела останній матч в сезоні, але не гарантувала собі третю позицію.

Soborna Team-2 - FC Profi – 12:3

Що головне:

-«Соборна» втретє в сезоні забили 10+ голів у ворота своїх опонентів.

-В двох останніх матчах «профі» пропустили у свої ворота 26 голів.До цього – 20 у 10 матчах.


Висновок: з «профі» щось сталося під кінець сезону. Команда почала погано збиратися на матчі, жахливо грати в обороні, та й в цілому є питання до мотивації хлопців. Зрозуміло, що граючи без замін в матчі проти «Соборної» розраховувати на позитив було важко, але все одно… Навіть поступаючись 0:1 на початку гри, Ракітін зміг зрівняти рахунок, але ще у першому таймі його команда отримала 5 у відповідь. Це був останній матч Соборної, в якому команда повинна була перемогти з якомога більшим рахунком, адже саме цей показник буде рахуватися при рівній кількості очок з Софією. Наразі у Соборної +6 перед опонентами, а їм в останньому турі грати проти Сталі!

Soroki Team - FC Soft Serve – 4:3

Що головне:

-«айтішники» не змогли гучно грюкнути дверима, програвши свій 9-й матч в сезоні.

- В усіх матчах, в яких «сороки» перемагали (не рахуємо лише технічну перемогу), вони забивали у ворота своїх опонентів не менше 4 голів.


Висновок: Сашко Невинський і Артем Космачевський зробили гру для своєї команди. Ми, звичайно, не хочемо зменшувати досягнень інших гравців, проте саме ці хлопці зробили 5 результативних дій на двох, і як не намагався Анатолій Жихарєв (два асисти) змінити разом з партнерами хід цього матчу, але набрати бодай один заліковий бал не вдалося.

Сталь - FC Profi – 1:0

Що головне:

-«Сталевари» здобули третю перемогу поспіль.

-«Профі», відповідно, програли третій матч поспіль.


Висновок: при доволі цікавій і рівній грі від обох команд, долю матчу вирішив один гол і один епізод. Після ефектного сейву Іваненко м’пішов на кутовий, розіграш якого на 29-й хвилині матчу і призвів до взяття воріт «профі». Хлопці банально не впильнували за підключенням Козяра, який ударом в один дотик відправив м’яч у дальній кут. Цікаво, що для того, аби стати третіми «сталеварам» потрібно взяти мінімум 4 очки в двох матчах. Все б нічого, але одна гра буде проти Софії….

FC Rabona - Duzain-Fasad  - 3:4

Що головне:

- FC Rabona двічі у цьому матчі виходила вперед, але все одно програла.

- Це була третя зустріч команд в рамках нашого турніру і третя перемога «дизайнерів» в очній дуелі (до цього 4:1/2:1).


Висновок: незважаючи на той факт, що FC Rabona закінчила сезон 4-ю поразкою поспіль, цим матчем хлопці можуть бути задоволені. Вони двічі виходили вперед, вони створили безліч проблем команді, яка претендує на третю позицію і пропустили вирішальний гол від Пономарьова лише на 39-й хвилині матчу. Найцікавішим є той факт, що одразу три команди претендують на бронзу – Grace, Сталь і Duzain-Fasad . Перші – вже відіграли всі матчі і набрали 24 бали. Другі – мають два матчі в запасі і теоретичний шанс взяти 25+ очок. Треті – мають два матчі в запасі проти команд з нижньої частини турнірної таблиці.

Silver Division

Young Business Club-2 - Karcher – 7:2

Що головне:

- Karcher забуксував наприкінці сезону і програв третій матч поспіль.

- «Бізнесмени» виграли другий матч поспіль.

- Володимир Найдюк забив дебютні голи в сезоні за другу команду (дубль).


Висновок: насправді цей матч можна назвати справжнім трилером. Як в ігровому, так і не зовсім, плані. Що стосується матчу, то відзначимо, що Karcher, зусиллями Богдана Шуляка, двічі зрівнював рахунок у цій грі, проте автогол Дубишевського на 24-й хвилині матчу втретє вивів «бізнесменів» вперед. Шанси, аби відігратися у  Karcher були, проте за 5 останніх хвилин хлопці пропустили 4 рази і у підсумку поступилися. Інше питання – не футбольне. Наразі долю матчу вирішує КДК. Адже Karcher подав апеляцію з приводу надмірної кількості гравців першої команди «бізнесменів», які брали участь у цьому матчі. Чекаємо.

Крила Донбасу - ФК Сейм Путивль – 5:3

Що головне:

- Крила Донбасу виграли 6-й матч в сезоні, маючи при цьому 6 поразок.

- Завдяки 2 балам по системі гол+пас, Ігор Малюк має 5 голів і 5 асистів в цьому сезоні за Сейм Путивль.


Висновок: в цьому матчі на перемогу могли розраховувати обидві команди. Мокренко відкрив рахунок вже на 3-й хвилині матчу, але потім «крила» забили тричі за шість останніх хвилин першого тайму і перевернули все з ніг на голову. Більше того,  у другому таймі за справу взявся Ігор Малюк, який забив оформив гол+пас за 7 хвилин. Здавалося, що все йде до нічиєї, однак Єпіфанцев і Борисков забили по голу (всього на рахунку цього дуету 5 голів і асист) і вирвали перемогу для Крил Донбасу!

Magnis Income - ФК Сейм Путивль – 0:3 ТП

Magnis Income - BetonEnergo-2 – 0:3 ТП

FC MeadCult - FC Yuzhbor – 7:1

Що головне:

- FC MeadCult перервав серію з двох поразок поспіль.

-Микола Шимків (FC MeadCult) відзначився результативними діями у всіх 5 зіграних матчів.


Висновок: звичайно, FC MeadCult підходив до гри максимально сконцентрованим і, мабуть, трішки розлюченим. Команда програла у двох попередніх матчах і тепер розуміла, що аби мати шанси на чемпіонство, потрібно перемагати усіх. Навіть непоступливий FC Yuzhbor, який витерпів швидкий гол від Шимківа на другій хвилині матчу, і майже одразу відповів результативним ударом Олександра Вотчеля. Однак далі стало гірше. Тим паче, що добряче розігрався Микола Шимків, який в цьому матчі у підсумку оформив два голи і два асисти. FC MeadCult продовжує гонитву за «Друзями»!

Young Boys 2019 - BetonEnergo-2 – 3:6

Що головне:

- BetonEnergo-2 виграв 4-й матч поспіль!

- Young Boys 2019 перервав серію з двох перемог поспіль!


Висновок: трилер! Справжній трилер. Цей матч можна охарактеризувати буквально цим словом. Дивіться самі: Сальніков відкрив рахунок вже на першій (!!!) хвилині матчу, але за дві хвилини Бедь встановив рівновагу на табло. Далі – більше. Young Boys 2019, зусиллями голеодора Гудзя, забиває двічі за три хвилини, але перед перервою Загорулько і Бедь знову встановлюють рівновагу у рахунку – 3:3!Другий тайм був за «будівельниками». Зокрема свою комнду вперед вивів Рогаченко, а потім два голи забив Бедь і оформив покер! «Будівельник» наразі другі, а попереду гра з Сейм Путивль, який посідає передостанню сходинку!

Bronze Division

Falcons U19 - Tech United – 1:5

Що головне:

- Tech United перервав серію з 10 матчів без перемог.

-Денис Буря («технарі) відзначився дебютними голами в сезоні (дубль).

- Володимир Опанасенко відзначився результативними діями у 4-му матчі поспіль.


Висновок: фактично, питання, щодо переможця матчу було вирішено ще в першому таймі, який «технарі» провели просто, як ураган, забивши у ворота своїх опонентів одразу чотири голи. В цьому матчі лідери Falcons U19 Горовенко, Онищук і Шиманський забили на трьох лише один гол. В той же час, Володимир Опанасенко провів найбільш результативний матч в сезоні, забивши гол і відзначившись трьома асистами.

ФК Акули - Новая Жизнь – 5:2

Що головне:

-Якщо врахувати «технарі» над «португальцями» та «італійцями», Акули здобули вже три перемоги поспіль, але це, звичайно, умовно.

- Віталій Сірченко оформив третій хет-трик в сезоні!


Висновок: потрібно віддати належне гравцям Новой Жизни, які навіть пропустивши на першій хвилині матчу, змогли прийти до тями, а Ковтуненко зрівняв рахунок вже за 10 хвилин. Однак в цьому матчі дався в знаки «фактор Сірченка». Віталій, який продовжував боротьбу за звання найкращого бомбардира ліги, вирішив на останок гучно грюкнути дверима, оформивши черговий хет-трик. Причому Ященко і Сірченко забили переможні голи на останній хвилині матчу, а до цього Новая Жизнь могла врятувати нічию!

Falcons U19 - FC Valkyrie – 2:4

Що головне:

- Falcons U19 двічі у цьому матчі виходив вперед, однак суперник у підсумку переломив хід зустрічі.

- Віталій Потапенко оформив третій хет-трик в сезоні!


Висновок: як і в першому матчі вікенду, Falcons U19 програв не стільки команді суперника, скільки одному виконавцю. В першому матчі – Опанасенку, який набрав 4 бали за системою гол+пас, а у звітному протистоянні Потапенку. Віталій є визнаним майстром і голеодором, що він вкотре і підтвердив, оформивши хет-трик. Фактично саме його голи на 32-й і 40-й хвилинах закрили питання, щодо переможця матчу. До першого місця в гонці бомбардирів – 6 голів. Проте залишилося лише два матчі.

Новая Жизнь - Славутич – 0:2

Що головне:

-Славутич провів третій матч в сезоні «на нуль».


Висновок: це була дійсна класна гра в контексті боротьби і драматизму. Поступатсия не хотів ніхто, навіть не заважаючи на той факт, що турнірної мотивації для обох команд ця гра фактично не несла. Однак часто буває так, що перемагає той, хто краще реалізує свої можливості. В цьому контексті Славутич може давати майстер-клас. Забивши по голу в кожному з таймів, команда забезпечила другу перемогу в сезоні з рахунком 2:0. У Новой Жизни попереду ще три матчі, аби гучно грюкнути дверима.

Unknown FC - Дружба – 2:13

Що головне:

- Unknown FC не може виграти вже 11 матчів поспіль.

-В останніх двох матчах Дружба забила у ворота своїх опонентів 21 гол!

- Дружба втретє в історії протистоянь цих команд в нашому чемпіонаті здобула перемогу, забивши у цих зустрічах 27 голів у ворота своїх опонентів.


Висновок: незважаючи на той факт, що Unknown FC мав лише одну заміну, хлопці намагалися битися на рівних з одним з лідерів ліги. Так, може сил вистачило ненадовго, але те, як Антон Хомчак на власному прикладі показував партнерам, що потрібно грати до кінця, сподобалося. Інше питання, що клас суперника виявився вище. Ще до перерви Дружба забила 6 голів у ворота своїх опонентів, закривши усі питання, щодо переможця матчу. Особливо наполегливим був Ільченко. Женя в цьому матчі забив тричі, а ще 5 разів асистував своїм партнерам. Він відмінно скористався відсутністю Костишина в АТЛ, і обійшов його на два голи в гонці бомбардирів.

Dnipro-M - Славутич – 7:1

Що головне:

- Dnipro-M взяв впевнений реванш за поразку в першому матчі між цими командами. Тоді Славутич переміг 6:2.

- Славутич мав всього одну заміну, тому хлопцям банально не вистачило свіжості на усю гру.


Висновок: Dnipro-M, за великим рахунком, в цьому сезоні спокійно міг претендувати на місце в ТОП-3. Чого не вистачило? Стабільності. Як в грі, так і в зборах на матч. Простий приклад: в цьому матчі перший матч за «дніпрян» провів Куянов і одразу оформив хет-трик. А якби він грав раніше? А якби Василенко не пропустив половину матчів команди в сезоні (дубль в цьому матчі і загалом 10 в сезоні)? Все це історія про «якби». В цьому матчі «дніпряни» продемонстрували, що таке додавати під час гри. Славутич чинив гідний опір до 28-ї хвилини матчу, коли рахунок був 1:1. Але потім Dnipro-M забив 6 разів за 12 хвилин і здобув більш ніж переконливу перемогу!

ATL - FC Bilux – 2:0

Що головне:

- ATL не програє вже 12 матчів в сезоні. Від самого початку чемпіонату!

- FC Bilux програв вперше за 5 матчів, але ця поразка відкинула команду на 4-ту позицію.

- ATL взяв реванш за поразку в першому матчі між цими командами (1:5).


Висновок: без Костишина ATL грав набагато важче і це нормальна історія, адже ми говоримо про одного з головних претендентів на звання найкращого бомбардира ліги! Важко було так, що нерви не витримали навіть у капітана команди Баликіна, який отримав дві жовті картки і пішов відпочивати достроково. FC Bilux, в свою чергу, бився, як лев. Команда виглядала дуже гідно на фоні серйозного опонента, тому може бути задоволена своєю грою, хоча і отримала два голи у другому таймі, які, до речі, фактично розставили всі крапки над «і» в чемпіонській гонці». Адже ATL потрібно двічі втратити залікові бали, а Дружбі тричі перемогти.

IPnet - ФК Фокус – 2:5

Що головне:

- Фокус здобув другу перемогу поспіль!

-Через цю поразку IPnet тепер чекатиме результат останнього матчу Bilux, який може обійти своїх опонентів в боротьбі за третю позицію. Більше того, якщо Фокус виграє три матчі поспіль, то теж обійде IPnet .

Висновок: і хоча Дмитро Фролов втретє в сезоні набрав в одному матчі 2 бали за системою гол+пас, проте його старань за для здобуття позитивного результату було дуже мало. Фокус тричі виходив вперед і, так би мовити, з третьої спроби, все ж таки свого досяг. Звичайно, дует Сутисського і Перенчука, які синхронно оформили дубль - ТОП!


Пресслужба R-Cup