Це треба бачити. Тур, який дасть відповіді на безліч питань, Анонс ігрового вікенду, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.07.2021

Це треба бачити. Тур, який дасть відповіді на безліч питань

29.07.2021

Це треба бачити. Тур, який дасть відповіді на безліч питань

PLATINUM DIVISION

Hell Energy - AZ-41

Чи буде «енергетикам» так само важко, як в матчі першого кола? Тоді, нагадаємо, AZ-41 дав справжній бій, а їх опоненти змогли вирвати перемогу лише на 39-й хвилині матчу, завдяки голу Беспалого. Інше питання, що прямо зараз «енергетики» перебувають у відмінній формі, адже вони переграли Rejo, VBA та Енергію в останніх трьох турах. Команда налаштована битися за срібло, тому AZ-41 було б бажано зібрати усіх, хто готовий до матчу, аби мати хорошу лаву запасних. З цим у команди постійні проблеми протягом сезону.

BetonEnergo - VBA

Знову розгром? В першому колі «будівельники» не помітили своїх опонентів, відвантаживши у їх ворота одразу 10 голів (10:1). Тожі 5+3 на двох оформили Кириленко і Тростянський. Зараз Влад перебуває на першій сходинці з 16-ми забитими голами, тому точно захоче виграти цю гонку. VBA в останньому турі двічі виходив вперед в матчі з AZ-41, але у підсумку зіграв внічию. До цього хлопці отримали 12 голів у двох матчах проти Rejo та Hell Energy. Фаворит цього матчу однозначно зрозумілий.

REJO – Енергія

REJO вибув з гонки за медалі? Наразі команда поступається за особистими зустрічами Hell Energy, який випереджає команду Розки на три залікові бали. Причому REJO має гру у запасі, однак при рівній кількості очок перевага буде у «енергетиків». В першому колі REJO впевнено переміг Енергію з рахунком 6:2, але з того часу підопічні Гончаренка змогли наростити м’язи і зараз виглядають набагато потужніше. Тим паче, на них на тисне результат, тому грати можна у своє задоволення.

GOLD DIVISION

Young Business Club - Grace

Перемога або нічого? Саме так можна охарактеризувати гру останнього туру для Grace. Враховуючи той факт, що «сталевари» відстають від третього місця, яке наразі посідає Grace лише на три очки і мають два матчі в запасі, то цій команді просто необхідно перемагати «бізнесменів». До речі, «бізнесмени» в останньому для себе турі поступилися саме Сталі з рахунком 2:7, тому це теж треба врахувати.  Ну що, настав час Лавренюка, який вже забив 17 голів в сезоні? Василь може повести команду за собою!

Soborna Team-2 - FC Profi

Чи буде у «профі» так само, як Софією? Нагадаємо, що цей колектив в минулому турі поступився одному з двох претендентів на чемпіонство з рахунком 1:14… Так, безумовно, «профі» не змогли зібрати основний склад, але тим не менш битися потрібно у будь-якій ситуації. Просто зазначимо, що Soborna Team-2 очевидно буде налаштована забити якомога більше, адже, схоже, що в битві з «Софією» за перше місце все вирішить різниця забитих і пропущених голів (між собою команди зіграли внічию). FC Profi, до речі, ще не втратили шансів на бронзу, однак виграти буде важко.

Soroki Team - FC Soft Serve

Чи продовжиться безпрограшна серія FC Soft Serve? Наразі «айтішники» не програють два матчі поспіль, а їх опоненти навпаки виграли лише раз в останніх чотирьох турах (і тричі програли). Обидві команди дуже мало забивають (23 проти 19), тому ми не очікуємо результативного двобою. З іншого боку, в останніх двох матчах FC Soft Serve забив 9 голів. Soroki Team далеко не найпотужніший опонент, але згадуючи перемоги цієї команди над «бізнесменами» і «профі» (обидві 4:2), розумієш, що команда може зробити супернику неприємний сюрприз.

Сталь - FC Profi

Чи готова Сталь до битви за бронзу? Ключовий матч за медалі, адже взяти три залікові бали в матчі проти Легіону, як нам здається, буде набагато легше, а от розраховувати на три очки в битві з Софією не доводиться. FC Profi, нагадаємо, в цьому турі зіграють свої останні матчі чемпіонату, тому лише дві перемоги дають їм шанси на місце в ТОП-3 (і, звичайно, втрата очок від опонентів).

FC Rabona - Duzain-Fasad

Чи зможе FC Rabona перервати серію з трьох поразок поспіль? 7 від FC Soft Serve, 7 від «профі» і 5 від Легіону – такий доробок пропущених голів FC Rabona в останніх трьох турах. Забагато для команди з амбіціями і класним потенціалом. «Дизайнери», в свою чергу, залишаються однією з двох команд, які ще не грали в нічию у цьому сезоні. Быльше того, колектив Поліщука має міні-шанси на бронзу, адже останні три матчі у цього колективу проти суперників з нижньої частини турнірної таблиці. Головне, зробити висновки після поразки в останньому турі від FC Soft Serve.

SILVER DIVISION

Young Business Club-2 - Karcher

Чи буде мотивація у «бізнесменів»? За великим рахунком Young Business Club-2 провів далеко не найкращий сезон. Принаймні ми від хлопців очікували більшого, знаючи їх амбіції і потенціал. Зараз команда просто дограє турнір, хоча це не завадило їм в минулому турі здолати FC Yuzhbor з рахунком 5:4 і трішки вставити опонентам палиці в колеса. У Karcher ситуація протилежна – хлопці проводять відмінний сезон і ще мають дууууже маленькі, але шанси на чемпіонство. Як мінімум, потрібно відстояти другу позицію, тому Karcher буде грати виключно на перемогу, адже в двох останніх матчах хлопці зазнавали поразок.

Крила Донбасу - ФК Сейм Путивль

Чого очікувати від матчу найбільш непередбачуваних команд турніру? Ми вирішили дозволити собі таку маленьку тавтологію, адже вона відповідає дійсності. Крила Донбасу можуть переграти Magnis Income з рахунком 16:2, а потім програти Young Boys 2019 – 0:4. Або здолати «друзів», а потім програти 3-му тайму 2:10. Від Сейм Путивль ми також неочікували серії з 6 поразок поспіль, а потім перемоги над тим самим третім таймом. Чекаємо на цей матч з нетерпінням!

Magnis Income - ФК Сейм Путивль

Хто буде сильнішим у дуелі двох останніх команд чемпіонату? ФК Сейм Путивль може бути втомленим після гри з Крилами Донбасу, тому оцінити шанси цієї команди трішки важко. Magnis Income до минулого туру мав сім поразок поспіль. В останньому ж матчі команда зібралася і навіть могла перемагати 3-й тайм (3:3 у підсумку). Битва умовних аутсайдерів – це завжди цікаво, тим паче, що ФК Сейм Путивль захоче взяти реванш за поразку у березні з рахунком 3:4.

Magnis Income - BetonEnergo-2

Чи будуть шанси у Magnis Income в цьому матчі? Ми дуже поважаємо цю команду, проте суперник дійсно серйозний. В останніх 4 матчах «будівельники» жодного разу не програли. Більше того, вони забили по 7 голів у ворота Адвокатів і FC Yuzhbor, зіграли внічию з Karcher і впевнено переграли Young Business Club-2 (3:0). Звичайно, у футболі трапляється різне, однак поки вважаємо фаворитом звітного матчу саме команду Задорожнього.

FC MeadCult - FC Yuzhbor

Найзапекліша битва туру? Цілком можливо, адже обидві команди продовжують вирішувати найвищі завдання. FC MeadCult вже відступати нікуди. Дві поразки в останніх двох матчах серйозно позначились на чемпіонських амбіціях цього колективу. Більше втрачати очок не можна, адже тоді «друзі» гарантують собі перше місце. FC Yuzhbor однозначно був би фаворитом битву за другу-третю позицію, але програв в минулому турі «бізнесменам». Цікаво, що FC MeadCult пропустив вдвічі менше своїх опонентів (21 проти 42).

Young Boys 2019 - BetonEnergo-2

А чому б не здобути третю перемогу поспіль? Це ми звертаємося до Young Boys 2019. В минулих матчах хлопці впевнено переграли Magnis Income (6:1), а потім і Крила Донбасу (4:0). З іншого боку, ця команда мало забиває (24) і доволі мало пропускає (21). А ще врахуйте той факт, що «будівельники» будуть грати на тлі втоми і отримаєте непогані шанси на позитивний результат.

BRONZE DIVISION

Falcons U19 - Tech United

Чи зможуть «технарі» перервати свою жахливу серію без перемог? Суперник майже такого класу, як і Tech United, однак в останніх двох матчах молоді гравці Falcons U19 лише перемагали (якщо рахувати технічну перемогу над «португальцями»). Falcons U19 пропустив майже вдвічі менше, ніж їх опоненти (25 проти 48), однак їх опоненти в той же час, в останніх трьох матчах програвали з мінімальною різницею у рахунку і давали бій своїм суперникам. За великим рахунком, долю матчу може вирішити один год

ФК Акули - Новая Жизнь

Може зараз? В останніх трьох матчах Акули виключно програвали (не рахуємо технічну перемогу над «португальцями», які знялися зі змагань), причому пропустили хлопці в цих матчах 21 гол – в середньому по 7 за гру. Ми, будемо відверті, трішки розчарувалися в цій історії, адже Акули почали так, що їх сміливо можна було відносити до фаворитів змагань. Фактично Акули припинили боротьбу за медалі. Єдина мотивація – зробити найкращим бомбардиром Ліги Сірченка, який вже забив 11 голів. Новая Жизнь, в свою чергу, в двох останніх матчах не забила жодного голу і пропустила 9. Чекаємо велику кількість результативних ударів?

Falcons U19 - FC Valkyrie

Чи витримає Falcons U19 два матчі за вікенд? В останніх двох матчах FC Valkyrie обіграв сусідів по турнірній таблиці – Славутич і Dnipro-M. Причому пропустила команда в цих матчах всього лише один гол. Кульша + Потапенко – це дуже серйозний атакуючий дует. Чи впораються гравці Falcons U19 з цими гравцями? Чи вистачить у них сил на другий матч? Питання поки риторичне, але зовсім скоро ми дізнаємося на них відповіді.

Новая Жизнь - Славутич

Як закінчиться перша дуель цих команд в рамках нашого турніру? Раніше між собою вони не грали, тому буде цікаво подивитися на перебіг подій в цьому матчі. Славутич забив в 2,5 рази більше, ніж їх опоненти (33 проти 13), а Новая Жизнь взагалі має найгірший напад в лізі. При цьому у обох команд є два яскравих лідера – Винокур (4+4) і Самійлик (6+7). Цікаво буде поспостерігати і за їх дуеллю! Відзначимо відсутність дискваліфікованого Воскресенського у складі Славутича.

Unknown FC - Дружба

Чи зможе Unknown FC перервати серію з поразок в матчі з Дружбою? До цього команди двічі зустрічалися між собою на нашому турнірі і обидва разі Дружба була сильнішою – 8:6 і 6:2. Наразі все виглядає так, що Дружба, якій просто необхідно перемагати в контексті боротьби за медалі, буде вкрай мотивованою. Особлива мотивація буде у Жені Ільченка, який забив 16 голів і веде боротьбу за звання найкращого бомбардира ліги! Костишин, його опонент, пропустить тур через дискваліфікацію. Також відзначимо, що останній раз Unknown FC перемагав ще у першому турі.

Dnipro-M - Славутич

Чи була випадковою мінімальна поразка «дніпрян» в матчі проти FC Valkyrie? Гра проти Славутича в якійсь мірі зможе дати відповідь на це питання. Чому? Тому що Славутич теж нещодавно мінімально поступився цьому колективу. Ці команди навіть дещо схожі, як нам здається, між собою. «Дніпряни» перед поразкою мали серію з 5 матчів без поразок і навіть мали теоретичні шанси на медалі. Зараз вони точно захотять взяти реванш за поразку взимку від Славутича з рахунком 2:6. Тоді 3+2 оформив Максим Івашко!

ATL - FC Bilux

Центральний матч туру? Однозначна відповідь – так! Лише перемога FC Bilux суто теоретично може продовжити боротьбу за чемпіонство. Причому у складі АТЛ буде відсутній найкращий бомбардир змагань Данило Костишин, який пропускає цей тур через дискваліфікацію. FC Bilux виграв останні 5 матчів і це прекрасна мотивація в битві проти наразі найсильнішого колективу турніру. Більше того, саме FC Bilux є командою з найкращим захистом – всього 12 пропущених.

IPnet - ФК Фокус

   Шанси є, адже попереду гра ще з головним конкурентом за місце в 5-ці – Акулами. Зараз потрібно перемогти дебютанта змагань, який виявився дуже потужним колективом і одразу увімкнувся в гонку за медалі. IPnet забив вже 50 голів в сезоні – це другий результат в лізі. Причому небезпеки можна очікувати від будь-якого гравця цієї команди, адже в цьому сезоні голами відзначалися вже 12 різних виконавців.

Пресслужба R-Cup