62 голи у 6 матчах і технічна поразка. Все про минулий тур!, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

27.07.2021

62 голи у 6 матчах і технічна поразка. Все про минулий тур!

27.07.2021

62 голи у 6 матчах і технічна поразка. Все про минулий тур!


PLATINUM DIVISION

HELL ENERGY  - FC REJO – 6:3

Що головне:

- HELL ENERGY вперше обіграв FC REJO в рамках регулярного чемпіонату (до цього була нічия і поразка).

- Федір Дальченко («енергетики) оформив дубль у другому турі поспіль.

- HELL ENERGY зумів здобути перемогу, поступаючись на 8-й хвилині 0:2.

Висновок: відсутність Валерія Директоренка негативно позначилась на грі FC REJO. Це, якщо говорити в цілому, але на початку гри все було максимально класно. Розка і Мельник забили по голу ще до 8-ї хвилини матчу і, здавалося, що перемога майже в кишені. Однак ще до перерви все змінилося максимально кардинально. Остапенко, Дальченко і Шевченко забили тричі і на перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь «енергетиків». Це був шок для FC REJO, тому не дивно, що в першій частині другого тайму «енергетики» забили ще двічі – 5:2. Розка, відзначимо, зміг один гол відіграти, проте останнє слово було за Кошкою, який встановив остаточний рахунок матчу і загострив максимально боротьбу за 2-3 місце.

BetonEnergo - AZ-41 – 4:2

Що головне:

-AZ-41 не зміг виграти у 9-му матчі поспіль.

- «Будівельники» перервали серію з двох поразок поспіль і змогли зафіксуватися на другій позиції за підсумками туру.

- Владислав Тростянський відірвався в гонці бомбардирів від Мельника, оформивши хет-трик (16 проти 13 голів).

Висновок: коли на 13-й хвилині матчу Дмитро Ковальчук отримав пряму червону картку, здалося, що «будівельникам» буде вкрай важко взяти залікові бали. В першому таймі голів команди не забивали, але на початку другої половини матчу спрацював «фактор Тростянського». Влад забив двічі за одну хвилину і забезпечив перевагу у два м’ячі. Але потім увімкнувся Нестеренко, який скоротив відставання до одного голу – 2:1. Але… Зупинити цього хлопця вкрай важко. Тростянський оформив ще гол+пас і навіть гол Швеця вже не допоміг AZ-41 врятувати гру – 4:2.

GOLD DIVISION

FC Soft Serve  - ФК Легіон – 5:5

Що головне:

-Перша нічия в сезоні для обох команд!

- Найдраматичніший матч туру, в якому глядачі побачили не тільки 10 голів, а й неймовірний сценарій розвитку подій.

- Обидва колективи не програють вже два матчі поспіль.

Висновок: як ми і прогнозували в анонсі туру, гра вийшла доволі результативною. Легіон взагалі другий тур поспіль відвантажує 5 голів у ворота своїх опонентів. Буквально за 13 хвилин першого тайму Легіон забив тричі у ворота «айтішників» (2 голи Кузьменка і 2 асисти Години) і здалося, що можна закінчувати матч. Однак це були лише квіточки. Далі – більше. За шість хвилини на початку другого тайму «айтішники» зрівняли рахунок, забивши три голи у відповідь! Коли на 34-й хвилині матчу Плужник вивів Легіон вперед, здалося, що тепер точно все – сил аби відігратися у суперника не вистачить. Однак Анатолій Жихарєв перевиконав програму, забивши два голи за дві хвилини і в перше у цьому матчі вивів свою команду вперед – 5:4! Однак майже одразу Микита Шульга забив 5-й гол «легіонерів» і встановив, на нашу думку, справедливий результат матчу – 5:5!

FC Profi - Sofiya City – 1:14

Що головне:

- За один матч «профі» пропустили майже стільки, скільки за весь сезон (14 і 19, відповідно).

- FC Profi не могли розраховувати на своїх лідерів у цьому матчі – Мойсеєнка, Баннікова і Устименка, які на трьох забили 16 голів і зробили 17 асистів!

- Sofiya City втретє в сезоні забила 10+ голів у ворота своїх опонентів.

Висновок: ви бачили вище, що «профі» вже перед матчем не дорахувались трьох основних виконавців, а потім, на шостій хвилині гри, Алішер Шоєв зрізав м’яч у власні ворота, що, власне кажучи, стало каталізатором подальшої активності «Софії», яка за три хвилини забила тричі і зробила рахунок 4:0! Далі – більше. З 18-ї по 27-мі хвилини матчу, «Софія» забила ще 7 разів і зняла усі питання, щодо переможця матчу. Найпомітнішим гравцем у складі «профі» був Шоєв, який додав до автоголу жовту картку, а також відзначився єдиним голом своєї команди у цьому матчі. В свою чергу, у Софії одразу чотири забив Микита Олексюк, але також він отримав дві жовті картки і відправився відпочивати достроково.

Silver Division

Denon  - Friends Team – 1:14

Що головне:

- Friends Team здобув 5-ту перемогу поспіль. В цих матчах підопічні Андрєєва забили у ворота суперників 33 голи.

- Denon в цьому матчі пропустив третину від усіх своїх голів в чемпіонаті.

- Friends Team в одному кроці від золотих медалей!

Висновок: Denon не зміг дати бій фавориту ще й тому, що приїхав на матч, не маючи жодної заміни. Friends Team, в свою чергу, майже не помітив своїх невеличких втрат, тому і здобув таку впевнену перемогу. Інтрига трималася рівно 8 хвилин – до першого гола «друзів». Далі, як то кажуть, понеслося. Двічі Клименко, Кадиров і Майстренко забили ще до перерви і гру фактично було зроблено – 4:0. Відзначимо хет-трик Миколи Іванова, який майже наздогнав свого головного конкурента в битві бомбардирів сезону – Невинського, відстаючи від нього на один гол (16 проти 17). Наразі все у руках «друзів», якщо вони переможуть в останньому турі, то стануть чемпіонами!

Bronze Division

Tech United  - ФК Фокус – 3:4

Що головне:

- Tech United  не виграв у 10-му матчі поспіль.

- ФК Фокус тричі виходив вперед в цьому матчі.

Висновок: навіть маючи одну заміну, а також пам’ятаючи про відсутність одного зі своїх лідерів Пясецького (11 очок за системою гол+пас), «технарі» доволі непогано виглядали у першому таймі матчу проти Фокуса. Більше того, Євдокименко навіть відкрив рахунок на 14-й хвилині матчу, проте потім справи пішли набагато гірше. Боротьби ставало дедалі більше, що, власне кажучи, вилилося у три гірчичника за хвилину на екваторі другого тайму, а після того, як Гибало зрівняв рахунок на 26-й хвилині матчу, «фокусники» лише виходили вперед. Двічі «технарі» рахунок зрівнювали, але за 24 секунди до фінальної сирени, Сутисський отримав пас з ауту і з гострого кута пробив повз голкіпера, здобувши перемогу для своєї команди!

Sporting Kyiv  - Славутич – 0:3 ТП

Пресслужба R-Cup