Розв’язка вже близько!, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

15.07.2021

Розв’язка вже близько!

15.07.2021

Розв’язка вже близько!

Platinum Division

Енергія - Hell Energy

Друга дуель «енергетиків», чи буде реванш? В першому матчі сезону Hell Energy відвантажив у ворота своїх опонентів цілих 11 «сухих» голів, з покером від Степана Кошки. Він, до речі, нещодавно одружився. В футбольному світі кажуть, що гравці після цього деяких час не можуть прийти до тями. От і подивимось?! Підопічним Гончаренка важливо продемонструвати саме самовіддачу, адже вони починають грати дедалі краще, однак залікових балів це поки не дає.

Manzana-2 - BetonEnergo

Manzana-2 чемпіон? Поки що це лише питання, адже в разі перемоги «будівельників» (бажано з різницею у два голи) вони матимуть теоретичні шанси на перше місце, але тоді потрібно чекати втрати очок саме від Манзани. В матчі першого кола підопічні Мельника виграли з рахунком 3:2 в протистоянні з 4-ма жовтими картками, вилученням і двома голами від «будівельників» за півтори останні хвилини. Буде бій!

VBA - AZ-41

Хто першим зможе перервати серію без перемог? VBA наразі не може виграти вже два матчі поспіль, в той час, як AZ-41 жодного разу не виграв від початку сезону, хоча і зіграла команда менше за інших – шість матчів. В першому колі VBA легко, за рахунком, переграв суперника – 3:0. Інше питання, що перший гол вдалося забити лише на 29-й хвилині того протистояння, то ж легкої прогулянки для VBA чекати не варто.

 REJO - AZ-41

Чи вистачить сил у AZ-41 на два матчі за вікенд? Питання поки що риторичне, але однозначно буде важко. Враховуючи силу і мотивацію опонента. REJO, умовно кажучи, може скористатися теоертичною втратою очок від BetonEnergo і посилити боротьбу за другу позицію. Не забувайте й про те, що футболісти цієї команди є максималістами не тільки в футболі, а й в житті, тому будуть грати виключно на перемогу!

Gold Division

ФК Легіон - FC Rabona

Хто буде сильнішим в битві сусідів по турнірній таблиці? FC Rabona зараз випереджає свої опонентів на три залікові бали, проте Легіон має матч в запасі. Нагадаємо, що восени минулого року команди грали між собою і тоді Легіон був сильнішим – 4:2. Зараз команди в схожих умовах: FC Rabona забиває на рівні команд з ТОП-4 (36 голів), але пропускає забагато (53 –другий  найгірший показник в лізі). Легіон, в свою чергу, забив всього 17 (другий найгірший показник в лізі), але і пропускає відносно небагато (39). А от чиї слабкі сторони виявляться сильнішими, дізнаємося вже на вихідних.

Smile Development - Grace

Чи зможе Василь Лавренюк (найкращий бомбардир ліги – 17) поповнити свій багаж у матчі проти «будівельників»? Останнім часом, а точні в трьох минулих турах, ця команда пропускає забагато – 14 голів і, як наслідок, змогла набрати лише один бал. Ми довго думали, в чому головна проблема «будівельників». Здається, в незбалансованості складу і поганого (доволі часто) збору на матчі. Але Grace це не буде турбувати, адже команді потрібно відстояти свою третю позицію, на яку є ще два претенденти.

Сталь - Liverpool FC

Чи зможуть «червоні» перервати свою серію без перемог, яка триває вже три матчі поспіль? Скоріше ні, ніж так. Сталь – якби банально це не звучало, команда з міцним характером. І, головне, команда, яка за кількістю матчів ще може претендувати на третє місце. Так, безумовно, попереду важкі суперника, але й опоненти будуть очки втрачати. Ведемо до того, що мотивація у «сталеварів» буде серйозна, але єдина і серйозна проблема цієї команди – відсутність Козяра (6+2) через дискваліфікацію.

Duzain-Fasad - Soft Serve

Легка прогулянка для «дизайнерів»? Не факт! З одного боку все говорить проти «айтішників»: найгірший напад (10 голів), другий найгірший захист (47 пропущених) і лише одна перемога 9 матчах. З іншого боку, сюрпризи у футболі трапляються доволі часто. «Дизайнери» програли лише раз в останніх шести матчах, тому команда абсолютно точно буде фаворитом звітного протистояння!

Young Business Club - Сталь

Чи витримають «Сталевари» два матчі за вікенд? Питання фізичної готовності стає дуже актуальним, враховуючи той факт, що у звітному сезоні ця команда використала лише 11 виконавців (двоє з яких зіграли 1 і 2 матчі, відповідно). «Бізнесмени» в цьому сезоні, звичайно, не айс, проте два останні матчі наштовхують на позитив (нічия з «профі» і перемога 7:1 над Smile Development). Тому гра обіцяє бути дуже цікавою.

Silver Division

Young Boys 2019 – Крила Донбасу

 Як зіграє Young Boys 2019 проти найбескомпроміснішої команди ліги? Справа в тому, що Крила Донбасу жодного разу не зіграли внічию – 5 перемог і 5 поразок. В минулому турі вони відвантажили 16 голів у Magnis Income, проте суперник грав всю гру вчотирьох. З іншого боку, це точно додає впевненості у своїх силах. Найцікавіше те, що Young Boys 2019 також останню свою перемогу здобув саме в матчі проти Magnis Income (6:1). А ще цікаво й те, що найкращий бомбардир Young Boys 2019 їх голкіпер – Дмитро Бондарь, який відзначився 5 разів.

Denon - Адвокати Київщини

Чи була поразка «Адвокатів» в минулому турі з рахунком 1:7 випадковою? Звичайно, це доволі суперечливе питання, проте хлопці не могли розраховувати на своїх лідерів, які на матч не прибули і майже без шансів поступилися «будівельникам». Чи будуть усі найсильніші в матчі проти Denon? Цей колектив, до речі, підходить до матчу у гарному настрої, адже в минулому турі розбив Сейм Путивль з рахунком 7:1, перервавши серію з трьох поразок поспіль.

Magnis Income - 3й Тайм

Чи розміняють 6-й десяток пропущених голів Magnis Income? Ми відносимося до хлопців з величезною повагою, але пропускати в середньому по 7 голів забагато. Та й забиває команда всього по 2 за гру. Максим Кудлай, який забив 7 голів в сезоні не може на собі тягнути команду, повинна бути взаємодія. Тим паче, що грати доведеться проти 3-го тайму, який забив у двох матчах 14 голів, першим переміг в сезоні FC Meadcult, а їх Яковенко – це взагалі якийсь Мессі.

Young Business Club-2 - FC Yuzhbor

Чи зможе FC Yuzhbor увірватися в ТОП-3 за підсумками туру? Справа в тому, що Friends Team і Karcher грають між собою, тому хтось точно втратить залікові бали. Інше питання, що Young Business Club-2 доволі непередбачуваний колектив прямо зараз. Після двох перемог, команда програла два матчі поспіль і чекати від неї можна чого завгодно. Звичайно, «фактор Невінського» ніхто не відміняв,  адже Сашко точно захоче поповнити свій бомбардирський гольовий запас (15). Проте грати проти «бізнесменів» потрібно обережно.

Friends Team - Karcher

Матч туру чи сезону? За великим рахунком, принаймні зараз, ці команди виглядають головними претендентами на чемпіонство. Однак в цій лізі вже всі встигли втратити залікові бали і чекати від чемпіонської боротьби можна сюрпризів. «Друзі» в останніх трьох матчах не пропустили у свої ворота жодного гола, однак Karcher все одно має найкращий захист в лізі (13) і матч в запасі. Цікаво буде подивитися на дуель тактик в цьому матчі. Запрошуємо до перегляду!

ФК Сейм Путивль - BetonEnergo-2

Чого чекати від звітного протистояння? Чи зможе ФК Сейм Путивль зіграти так само круто проти «будівельників», як проти 3-го тайму? Чи продовжиться безпрограшна серія «будівельників», яка вже налічує чотири матчі? Як Сейм Путивль зіграє без дискваліфікованого Третякова, який єдиний з усієї команди зіграв усі вісім матчів в сезоні? Чи розміняє Рогаченко перший гольовий десяток в цьому сезоні? (зараз 9 голів). Питань більше, ніж відповідей. Чекаємо на гру!

Bronze Division

ФК Венеція - Славутич

Чи буде реванш? Буквально нещодавно, в квітні, «італійці» здолали своїх опонентів з рахунком 2:0,  забивши два голи в останні 10 хвилин. Наразі Славутич випереджає «італійців» на два очки, і останнім часом команди демонструють не дуже стабільну гру. Одна з останніх перемог Славутича – мінімальна звитяга в матчі проти «технарів», а «італійці» здолали Новую Жизнь, програвши після цього одразу два матчі. Прогнозуємо доволі рівну гру і перемогу однієї з команд з різницею в один гол.

Dnipro-M - FC Valkyrie

Чи зможе Dnipro-M здобути 5-ту перемогу поспіль? Враховуючи той хід, який зараз набрала команда, всі шанси для цього є. Підопічні Кукіля здобули чотири перемоги поспіль і увірвалися на 5-ту позицію. Взимку «дніпрянє» розбили своїх опонентів з рахунком 6:0, тому FC Valkyrie точно зажадає реваншу!  Тим паче Віталію Потапенку потрібно наздоганяти своїх опонентів в битві за лідерство в гонці бомбардирів. Наразі Віталій має в своєму активі 10 голів!

Unknown FC - FC Bilux

Чи зможе прийти до тями Unknown FC? Команда, яка дуже імпонує нам своїм підходом до справи, наразі перебуває далеко не в найкращих кондиціях, про що свідчать шість матчів без перемог. У їх опонентів ситуація зворотна, адже FC Bilux виграв чотири матчі поспіль і зафіксувався на 2-й позиції. І, найголовніше, що цей колектив має найкращий захист в лізі – всього 12 пропущених голів. Чи впорається з ним Приступа? Адже другий найкращий бомбардир команди Уткін буде пропускати цю гру через дискваліфікацію. Скоро дізнаємось!

Sporting Kyiv - Дружба

Центральний матч туру? Схоже, на це. «Португальці» не програють вже 5 матчів поспіль (4 перемоги і нічия), стрімко наближаючись до зони медального заліку. Але Дружба і забивний Ільченко (13 голів в сезоні) – суперник ТОП-рівня. З таким не можна помилятися, з таким потрібно грати на 110% своїх можливостей. І лише тоді буде шанс на позитив. До того ж, не забувайте, що Дружба двічі втрачала очки в останніх трьох матчах, тому хлопці будуть максимально заряджені на результат!

IPnet - Новая Жизнь

Чи дасть Новая Жизнь бій одному з лідерів чемпіонату? Насправді, досвіду участі в нашому турнірі у Новой Жизни набагато більше, але поки хлопці не можуть його конвертувати у позитивний результат. Як це зробити – забути про минулі невдачі, зробити висновки і вийти з думками про перемогу. Але! IPnet не тільки атакуюча команда (40 забитих), але і дуже молодий колектив. Трьом лідерам цього колективу Нечепі, Анічкіну та Іванов всього 24 роки, а саме вони забили 23 голи і відзначилися 11-ма асистами. А ось лідери Новой Жизни, за футбольними мірками, вже на наймолодші хлопці, тому повинні грати за рахунок свого досвіду.

ATL – Акули

Акули все? В останніх 5-ти матчах цей крутезний колектив виграв всього лише раз, тому логічно відкатився на 6-ту позицію. А тут ще й бій проти команди, яка забила 62 голи в сезоні, з яких 29 на рахунку Костишина і Охріменка. Однак ми знаємо, на що спроможні Акули. Ми знаємо, що Сірченко, Пяскорський, Ященко, Унанов спроможні давати позитивний результат. Питання лише у впевненості у власних силах!

Пресслужба R-Cup