БИТВИ, ЯКІ ТИ ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ПРОПУСТИТИ!, Анонс заключного туру!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

13.08.2021

БИТВИ, ЯКІ ТИ ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ПРОПУСТИТИ!

13.08.2021

БИТВИ, ЯКІ ТИ ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ПРОПУСТИТИ!

Platinum Division

AZ-41 – Енергія

Чи вдасться «енергетикам» залишити останню сходинку у турнірній таблиці? Чи зможе одна з команд здобути першу перемогу в сезоні? Питань, як бачите, декілька. В першому колі Галяс і Швець, які синхронно оформили гол+пас, допомогли  AZ-41 врятувати нічию, адже хлопці до 35-ї хвилини матчу поступалися 0:2. «Енергетики» тоді, до речі, зіграли один з найкращих матчів в сезоні. Головне – зробити правильні висновки.

VBA - Manzana-2

Чи зможе VBA взяти реванш за поразку у першому колі з рахунком 1:4 у немотивованої Манзани? Враховуючи той факт, що підопічні Мельника лише раз втратили очки в сезоні, зігравши в минулому турі внічию з Rejo (4:4), зробити це буде вкрай важко. VBA в цьому сезоні пропустив вже 50 голів (це один з найгірших показників в лізі). Манзана, в свою чергу, забила 61 гол, а одразу 5 гравців забили по 6 і більше голів в сезоні. Особливо відокремимо Мельника, який зробив, на секундочку, 11 асистів!

Gold Division

Young Business Club - Duzain-Fasad

Чи зможуть «дизайнери» підійнятися на 3-ю позицію? Наразі команда відстає від Grace на три залікові бали, але особову зустріч хлопці виграли з рахунком 5:2. Таким чином, шанси на бронзу просто прекрасні. Тим паче, що «бізнесмени» в двох останніх турах лише програвали, причому пропустили вони у свої ворота в цих матчах одразу 19 голів.

Silver Division

Karcher - Young Boys 2019

Чи зможе Karcher обійти «будівельників» в турнірній таблиці? Шансів, відверто кажучи, мало. В особистих зустрічах у команд нічия 2:2, а тому навіть перемога в матчі проти Young Boys 2019 не гарантує третього місця. Для цього потрібно вигравати з різницею «+14». Малоймовірно, правда? Звичайно, в останніх турах Young Boys 2019 зовсім не показує результату (дві поразки і 16 пропущених), але чому б не спробувати?

ФК Сейм Путивль - FC MeadCult

Чи допоможе Сейм Путивль оформити Friends Team чемпіонство? Насправді, якщо FC Meadcult втратить залікові бали, то матч «друзів» проти «адвокатів» стане простою формальністю. Звичайно, в це важко повірити, адже саме на полі Сейм Путивль виграв лише один матч в цьому сезоні, перегравши 3-й тайм з рахунком 4:3. В інших матчах були лише поразки і 57 пропущених голів. FC Meadcult пропустив лише 24 голи, а лідер цієї команди Микола Шимків перебуває просто у відмінній формі!

Адвокати Київщини - Friends Team                                 

Чи зможе Friends Team здобути чемпіонство? Абстрагуємося від гри FC Meadcult і уявляємо, що підопічним Олександра Андрєєва потрібна лише перемога! З огляду на те, що в останніх 5 матчах команда забила 33 голи у ворота своїх опонентів, а пропустила лише двічі, все виглядає доволі реально! Але «адвокати» в цьому сезоні вже обіграли FC Meadcult з рахунком 6:4, тому точно захочуть гучно грюкнути дверима!

 

Bronze Division

FC Valkyrie - Unknown FC

Чи буде 5-й матч без поразок для FC Valkyrie в сезоні? Наразі у команди три перемога і нічия, і відмінна нагода закінчити сезон в ТОП-7, якщо, звичайно, Dnipro-M програє в останньому матчі. З іншого боку, це завдання не виглядає легким, адже у нас перед очима до сих пір стоїть останній матч Unknown FC проти Новой Жизни, коли команда відвантажила 8 голів у ворота своїх опонентів, Ковальов зробив 3 асисти, а Власенко оформив хет-трик! Ця команда може здивувати!

ATL - Новая Жизнь

1 заліковий бал і чемпіонство в кишені? Фактично ATL вже майже оформив золоті нагороди, проте суто математично Дружба може наздогнати своїх опонентів, якщо виграє обидва своїх матчі, а АТЛ, в свою чергу, програє колективу Новая Жизнь. Ця команда виграла лише один матч на полі, перегравши FC Valkyrie з рахунком 3:1. Не забувайте, що Данило Костишин, який веде боротьбу за звання найкращого снайпера сезону з Євгеном Ільченко (у обох по 20 голів), буде вкрай мотивованим у цьому матчі.

ФК Фокус - Дружба

Dnipro-M - Дружба

ФК Фокус - Falcons U19

Декілька питань: чи зможе Дружба здобути дві перемоги поспіль? Чи зможе Фокус увірватися на 5-ту позицію, обійшовши акул? А можливо шостим в сезоні стане Дніпро-М? Або Falcons U19 закінчить сезон на мажорній ноті, перервавши серію з двох поразок поспіль? Усі ці питання будуть вирішуватися саме у цих трьох протистояннях. Ми невипадково вирішили їх об’єднати, адже кожне питання пов’язане один з одним.

Окремо виділимо дуель Дружби за перше-друге місце. Окремо нагадаємо про бомбардирську гонку Ільченка. Окремо відзначимо Віталія Куянова з Дніпро-М, який набрав 10 очок по системі гол+пас в останніх двох матчах!

Буде весело!

Пресслужба R-Cup