​ Драма у сріблі, непереможна Manzana-2 та інші результати туру, Огляд фінальних матчів чемпіонату, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.08.2021

​ Драма у сріблі, непереможна Manzana-2 та інші результати туру

18.08.2021

​ Драма у сріблі, непереможна Manzana-2 та інші результати туру


AZ-41 - Енергія – 5:3

Що головне:

-Енергія не змогла здобути жодної перемоги в сезоні…

- AZ-41 здобув першу звитягу в сезоні в останньому турі.

Висновок: обидві команди, звичайно ж, не можуть занести цей сезон собі в актив, але останній матч чемпіонату обидва колективи хотіли провести на найвищому рівні. Особливо хочемо відзначити Олександра Нечая, який забивав останній раз у першому турі, а потім 7 матчів мовчав. Тим не менш, саме його дубль в останній грі допоміг AZ-41 зробити необхідну різницю у рахунку. Відзначимо характер «енергетиків», які поступаючись 0:3, змогли скоротити розрив у рахунку до мінімуму. Більше того, навіть пропустивши вчетверте, вони знову відіграли один гол, але у підсумку останнє слово було за AZ-41.

VBA - Manzana-2 – 2:4

Що головне:

- Manzana-2 завершила сезон без поразок – 11 перемог і нічия!

- Manzana-2 у підсумку стала колективом з найкращим захистом і нападом в лізі – 65:32.

- VBA був дууууже близьким до камбеку, але не дотягнув до фінальної сирени!

Висновок: цей матч не мав жодного турнірного значення для обох команд, але він вийшов максимально цікавим і насиченим на події. Поступаючись 0:2 на 23-й хвилині матчу, здавалося, що VBA вже не повернеться до гри. Але за справу взявся Олег Махачик, який забив двічі на 34-й і 37-й хвилинах, відновивши інтригу. Інше питання, що Manzana-2 максимально швидко увімкнулася у гру і зусиллями Аксьонова і Яблунька, вирвала перемогу на останніх секундах гри!

Karcher - Young Boys 2019 – 5:6

Що головне:

-То не матч, а справжній блокбастер, адже обидва колективи продемонстрували футбол найкращого рівня, забивши 11 голів на двох.

-Дмитро Котельников – герой матчу з результатом 3+1.

Висновок: якщо говорити за результатами матчів, то Karcher фактично програв останні 5 матчів  сезоні і опустився на 4-ту позицію, хоча шанси на медалі були дуууже непогані. Матч нагадував справжні гойдалки: два голи від Young Boys 2019, а потім два у відповідь від Karcher. Потім знову забив Young Boys 2019, потім були 3 від Karcher і ті ж самі три від Young Boys 2019. ТРИЛЕР, що тут скажеш!

FC Valkyrie - Unknown FC – 2:2

Що головне:

-Unknown FC закінчив сезон на мажорній ноті, здобувши у двох останніх матчах перемогу і нічию.

- FC Valkyrie видав серію з 5 матчів без поразок наприкінці сезону – 3 перемоги / 2 нічиї.

Висновок: Unknown FC у другому матчі поспіль цілком міг розраховувати на перемогу. Справа в тому, що Приступа відкрив рахунок вже на третій хвилині матчу, а потім у справу втрутився автогол від Оксьоненка – 0:2. Враховуючи якість гри Unknown FC, здалося, що команда свого не відпустить. Інше питання, що «фактор Потапенка» ніхто не відміняв. Віталій за 5 хвилин оформив гол+пас, звівши нанівець усі намагання опонентів.

ATL - Новая Жизнь 6:2

Що головне:

-Данило Костишин став найкращим бомбардиром ліги, забивши 22 голи в сезоні.

- Новая Жизнь, враховуючи той факт, що грала без замін, дала непоганий бій.

Висновок: ATL був максимально мотивованим в контексті остаточного здобуття чемпіонства і допомоги Костишину у гонці бомбардирів. І перше, і друге вдалося виконати. Фактично доля матчу була вирішена у перші 12 хвилин, коли АТЛ забив 4 голи у ворота своїх опонентів. Найцікавіше, що Костишин забив вирішальний для себе гол Костишин забив на останніх секундах матчу!

ФК Сейм Путивль - FC MeadCult – 1:4

Що головне:

-FC Meadcult – чемпіон!

Висновок: Сейм Путивль дійсно дав бій в останньому турі. Навіть, незважаючи на швидкий гол від Артема Більце вже на другій хвилині матчу, хлопці знайшли в собі сили і вже через 220 секунд Ігор Малюк встановив рівновагу на табло – 1:1. Такий рахунок тримався до 27-ї хвилини гри і було помітно, що FC MeadCult починає нервувати. Однак потім забив Паровенко, а Більце відзначився двічі і оформив хет-трик. Після цього FC MeadCult повинен був дочекатися втрати очок від Friends Team і… дочекався!

Адвокати Київщини - Friends Team – 4:4

Що головне:

-«Друзі» віддали чемпіонство FC MeadCult, втративши перемогу на останніх секундах матчу!

Висновок: Адвокати взяли участь у виявлені чемпіона ліги, хоча самі у підсумку посіли восьму позицію. Але це був не матч – це драма. Клименко відкрив рахунок вже на 5-й хвилині, але Клапчук і Шабельніков ще до перерви вивели Адвокатів вперед! Вже через хвилину надважливий гол забив Кузьмєнков, а потім був автогол Шабельнікова і гол Кадирова – 2:4. Здалося, що тепер чемпіонство вже у кишені «друзів», але… Але два фоли на останніх секундах матча (залишалося 23 секунди) призвели до 10-метрових ударів. Як наслідок, Піроженко їх ідеально реалізував і зробив рахунок 4:4. «Друзі» - другі в сезоні.

ФК Фокус - Дружба – 4:3

Dnipro-M - Дружба – 1:4

ФК Фокус - Falcons U19 – 10:1

Якщо ми об’єднали ці три матчі в анонсі, то і в огляді будемо говорити про них комплексно.

Аби стати четвертим, Фокусу необхідно було виграти одразу два матчі, аби стати четвертими. З цим завданням хлопці впоралися відмінно, забивши майже половини від усіх голів в 12 попередніх матчах (14 проти 35).

В матчі проти Дружби вони змогли завдати супернику другої поразки в сезоні, причому на момент 21-ї хвилини матчу рахунок був 4:0 на їх користь. І це проти команди з другою найкращою обороною в сезоні. Особливо відзначимо Перенчука, який оформив дубль, а за два останніх матчі (беручи до уваги гру проти Falcons U19) оформив 5+2! До честі Дружби, хлопці прийшли до тями і за 15 останніх хвилин відіграли три голи. Проте сил на камбек не вистачило.

Falcons U19 закінчив перший свій сезон на мінорній ноті, хоча і провів декілька непоганих матчів. Маючи всього 1 заміну, хлопці отримали 4 голи за десять хвилин і питання, щодо переможця матчу були зняті.

Що стосується «дніпрян», то нестримний Сергій Кукіль знову забив, відкривши рахунок в матчі проти Дружби, але потім Воловиков оформив 2+1 і схилив шальки терезів на користь своєї команди. Женя Ільченко забив всього один раз і цього було недостатньо, аби виграти гонку бомбардирів, в якій він поступився Костишину в один результативний удар – 21 – 22.

Young Business Club - Duzain-Fasad – 4:2

«Дизайнери» здивували, ледь не найбільше. Нещодавно вони отримали поразку від Soft Serve, а зараз поступилися Young Business Club, який до цього у двох попередніх протистояннях пропустив 19 голів. Все розпочалося з незабитого пенальті від Драговоза, а потім кураж піймав Найдюк, який оформив дубль і допоміг «бізнесменам» завершити сезон на мажорній ноті. «Дизайнери» у підсумку закінчили четвертими, але могли легко брати бронзу!

Пресслужба R-CUP