7 матчів з шаленою інтригою!, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

23.07.2021

7 матчів з шаленою інтригою!

23.07.2021

7 матчів з шаленою інтригою!

Друзі, нагадаємо, що звітний тур пройде на наших майданчиках за адресою Повітрофлотський проспект, 80. 

Platinum Division

HELL ENERGY  - FC REJO

Чи зможуть команди виявити сильнішого? Справа в тому, що у матчі першого туру ці колективи зіграли між собою внічию 2:2. Виглядало це доволі драматично: адже спочатку «енергетики» вийшли вперед, але Апришко і Чірка перевернули хід гри. Лише за 4 хвилини до завершення, Кошка оформив дубль і врятував для «енергетиків» нічию. Зараз у обох команд 16 балів і кожен матч на вагу золота, адже битва за медалі триває.

BetonEnergo - AZ-41

Чи зможуть «будівельники» перервати серію з двох поразок поспіль? Для цього колективу вкрай важливо перемогти, адже головні конкурент в битві за срібло HELL ENERGY  і FC REJO грають між собою. Причому FC REJO має ще один матч в запасі. Що стосується матчу проти AZ-41, то в першому колі «будівельники» перемогли з рахунком 6:2. Головна проблема AZ-41 – відсутність резерву. Виконавці – дуже непогані, але грати з однією заміною, умовно кажучи, буде важко.

Gold Division

FC Soft Serve  - ФК Легіон

Як пройде битва за престиж? «Легіонери» наразі посідають 11 позицію, а їх опоненти – 13 (останнє місце). Обидва колективи набрали дуже непоганий хід наприкінці сезону, вигравши 2 з трьох останніх матчів. І ті, і ті пропускають доволі багато, майже 100 голів на двох, тому ми насправді очікуємо доволі результативне протистояння.

FC Profi - Sofiya City

Чи зможуть «профі» втрутитися в чемпіонську гонку зі сторони? Справа в тому, що ця команда зіграє і проти «Софії», і проти «Соборної», які ведуть між собою боротьбу за чемпіонство! «Профі» є одним з трьох колективів, який пропустив в цьому сезоні менше 20 голів. Але як зупинити Мельника і Чеберяка, які забили по 16 голів в сезоні?!

Silver Division

Denon  - Friends Team

Чи зможе Friends Team в доволі неоптимальному складі здолати амбіційний Denon? Не буде лідера команди Бондарчука, президента Костюченка (який зараз виступає виключно в ролі вболівальника) і, можливо, ще декількох ключових виконавців. Denon відносно мало забиває – всього 25 голів в сезоні, що є одним з найнижчих показників в лізі. Рівно рік тому «друзі» переграли своїх майбутніх опонентів з рахунком 2:1 у дуже непростому двобої. Якщо Denon відбере очки, то апріорі змінить розклад сил в чемпіонській гонці.

Bronze Division

Tech United  - ФК Фокус

Чи зможуть «технарі» нарешті взяти залікові бали у своєму передостанньому матчі в сезоні? Взимку, завдяки голам Опанасенка і Вахрушева «технарі» здобули доволі впевнену перемогу 2:0. Але після цього команда перебуває далеко не у найкращій фізичній та ігровій формі. Фокусники, до речі, непередбачувані. Ця команда посідає третє місце з кінця по кількості забитих голів (всього 16), але при цьому пропустила, ледь не найменше в сезоні (19). Буде цікавий двобій!

Sporting Kyiv  - Славутич

Хто вийде вперед в очних протистояннях? Наразі ці команди двічі грали між собою в очних протистояннях, обмінявшись розгромними перемогами (Спочатку виграли «португальці» 5:1, а потім реванш взяв Славутич – 7:2). Більше того, зараз команди є сусідами по турнірній таблиці, а Славутич випереджає своїх опонентів на два бали. Інше питання, що «португальці» зіграли на два матчі менше, і якщо зможуть виграти цей матч, а потім гідно протистояти трьом командам з ТОП-5, то суто теоретично, зможуть закінчити сезон у верхній частині турнірної таблиці.

Пресслужба R-Cup