Sofia City – чемпіон, срібло для BetonEnergo та інші результати туру, Огляд ігрового вікенду, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

11.08.2021

Sofia City – чемпіон, срібло для BetonEnergo та інші результати туру

11.08.2021

Sofia City – чемпіон, срібло для BetonEnergo та інші результати туру

Platinum Division

BetonEnergo - Hell Energy – 4:4

Що головне:

- BetonEnergo в матчi другого кола не зміг обіграти «енергетиків», які врятували, здавалося, безнадійний матч.

-Влад Тростянський оформив дубль і фактично став переможцем гонки бомбардирів (22 голи). Хоча Степан Кошка, який забив 15, має ще гру у запасі.

Висновок: гра, яка гарантувала «будівельникам» другу позицію в чемпіонаті, повинна була стати саме такою. Дубль Ванкевича і гол Тростянського за перші 9 хвилин матчу, фактично вбили інтригу… Проте «енергетики» показали, що здаватися без бою не збираються. В наступні 20 хвилин хлопці забили тричі, зрівнявши рахунок у матчі – 3:3. Однак це було не все. Тростянський фактично одразу знову вивів свою команду вперед, але нестримний Степан Кошка, встановив паритет на табло, ударом з пенальті. «Будівельники» - другі. «Енергетики», якщо переможуть AZ-41 в останньому матчі, будуть третіми.

AZ-41 – FC Rejo – 2:4

Що головне:

- AZ-41 не може виграти вже 10 матчів поспіль.

- На відміну від матчу першого кола (10:3), FC Rejo зустрів сильніший опір від опонента, який мав всього лише дві заміни.

Висновок: в цьому матчі FC Rejo необхідна була лише перемога, аби розраховувати бодай на третю позицію. Завдання мінімум було виконане, хоча Артем Швець (гол+пас в цьому матчі) і компанія робили усе, аби дати бій опоненту. Після того, як Косе зрівняв рахунок на 14-й хвилині матчу, здалося, що є шанс на інтригу. Однак майже одразу Толстенко вивів вдруге свою команду вперед. У другому таймі FC Rejo абив ще двічі, тому гол Швеця на останній хвилині матчу, врятувати AZ-41 від поразки не зміг.

REJO - Manzana-2 – 4:4

Що головне:

-Manzana-2 вперше втратила залікові бали у цьому сезоні після 10 перемог поспіль.

- REJO тричі виходив вперед, але не зміг здобути перемогу в цьому матчі.

Висновок: Manzana-2 – це такий колектив, який навіть тоді, коли вирішив усі свої завдання, все одно буде грати на максимумі власних можливостей! ЦЕ хлопці і підтвердили у грі проти Rejo, якому конче необхідно було виграти обидва своїх матчі, за для того аби вести боротьбу за другу позицію. Для цього команда зробила, здається, максимум: приїхала на матч в оптимальному складі, розпочала його вкрай активно, а Мельник відкрив рахунок вже на 5-й хвилині матчу. Однак далі було важче. Суперник прийшов до тями, забивши у відповідь два голи – 1:2. Після цього, що цікаво, REJO ще двічі виходив перед, але розв’язка вийшла драматичною. За декілька десятків секунд до завершення матчу, Manzana-2 розіграла ідеальну комбінацію, яку влучним ударом завершив Гончаров – 4:4!

Gold Division

Sofia City - Сталь – 11:0

Що головне:

- Sofia City чемпіон! Цьому колективу необхідно було зробити різницю в матчі зі «сталеварами», які до цього туру пропустили всього 24 голи в 10 матчах і їм це зробити вдалося!

-Сергій Кучерук за системою гол+пас в цьому матчі набрав рівно половині від своїх результативних дій за попередні 9 – 4 проти 8.

Висновок: Софія вийшла на цей бій, як на останній. Хлопці розуміли, що тільки перемога з необхідною різницею гарантує їм чемпіонство. Хоча в першому таймі «сталевари» дали гідний бій своїм опонентам, пропустивши всього 4 рази. Така різниця була на користь Соборної, але за 5 перших хвилин другого тайму Софія зробила «+7», а наприкінці матчу просто довела справу до чемпіонства. Софія і Соборна набрали рівну кількість залікових балів, проте за різницею голів Софія чемпіон! Сталь може піднятися вище, але це буде математика після останнього туру, адже у Сталі, «дизайнерів» і Grace може бути рівна кількість залікових балів.

Duzain-Fasad - Soroki Team – 6:4

Що головне:

-«дизайнери» здобули другу перемогу поспіль!

- «Сороки», в свою чергу, не змогли завершити сезон на мажорній ноті, адже це був останній матч для цієї команди. Як наслідок, команда закінчила сезон на 7-й позиції.

Висновок: іноді буває так, що у потрібному місці і у потрібний час за справу береться гравець, який провів хороший, але доволі рівний сезон. Мова йде про Кирила Мітяєва, який в цьому матчі за «дизайнерів» не тільки відзначився дублем, а ще й встиг віддати гольову передачу на своїх партнерів. В цьому матчі він зробив результативних дій більше, ніж за 7 попередніх. При цьому, ми хочемо віддати належне «Сорокам», які поступаючись з рахунком 1:5, все ж таки змогли прийти до тями і завдяки тріо Клепіков-Космачевський-Невінський скоротили розрив у рахунку до мінімуму, однак Євген Драговоз забив переможний гол на останніх хвилинах і вирвав для своєї команди перемогу!

Silver Division

FC MeadCult - Young Business Club-2 – 2:1

Що головне:

-другий матч поспіль 2 очки за системою гол+пас від Артема Більце.

-«бізнесмени» програли другий матч поспіль.

Висновок: FC MeadCult, мабуть, міг би зіграти набагато активніше в цьому матчі, проте на хлопців тиснув результат. Втрачати залікові бали було не можна, тому після голу Сергія Фролова наприкінці першого тайму, здалося, що проблеми будуть серйозні. Але вистрелив той, від кого це і чекали. Артем Більце, який провів всього 4 матчі в цьому сезоні, оформив дубль за 5 хвилин і приніс три залікові бали своїй команді.

Адвокати Київщини - 3й Тайм – 2:2

Що головне:

-друга поспіль нічия для 3-го тайму

Висновок: 3-й тайм банально втратив три залікові бали. Команда в разі перемоги могла б вийти на 4-ту позицію, а так залишилася на шостій. Кондратьєв і Краснопольський забили по голу в першому таймі і, здавалося, зробили справу. Тим не менш, «адвокати» показали характер і змогли, завдяки голам Іванюти і Майструка, врятувати цей матч!

Denon - Magnis Income – 3:0 ТП

ФК Сейм Путивль - BetonEnergo-2 – 0:12

Що головне:

-Сейм Путивль вперше у цьому сезоні пропустив більше 10 голів у власні ворота.

- BetonEnergo-2 здобув п’яту перемогу поспіль!

Висновок: «будівельники» вийшли на третю позицію в контексті кількості забитих голів в сезоні – 53. Чесно кажучи, ми могли побачити все, що завгодно, але на такий розгром не розраховували. Аби ви розуміли, результативними діями (асист чи пас) у складі «будівельників» відзначилося 9 гравців, окрім голкіпера Дмитра Ковальчука (у нього жовтка картка). Сейм Путивль зіграє ще один матч проти FC MeadCult і тут питання: буде розгром чи вдастся гучно грюкнути дверима в останньому турі…

FC Yuzhbor - Young Boys 2019 – 10:4

Що головне:

- FC Yuzhbor вперше в сезоні забив 10 голів у ворота своїх опонентів.

- Young Boys 2019 програв другий матч поспіль.

Висновок: тут є проте питання до FC Yuzhbor: чому не можна грати так увесь сезон? В цьому матчі хлопці забили 10 голів у ворота команди, яка за 10 попередніх пропустила лише 27 (а це показник ТОП-клубу). Більше того, навіть після того, як Дмитро Бондар швидко зрівняв рахунок у матчі, FC Yuzhbor не зупинився. Навпаки, вони збільшили оберти і за 10 хвилин забили ще тричі, що фактично обумовило подальший перебіг подій у цьому матчі. Відзначимо, що завдяки дублю, Сашко Невинський може виграти гонку бомбардирів. Наразі у нього 19 голів.

FC MeadCult - Karcher – 4:1

Що головне:

-Схоже, Karcher знову без медалей. Команда наразі посідає 4-ту позицію в лізі і навіть, якщо виграє останній матч, все одно не зможе піднятися на третю позицію за додатковими показниками.

- FC MeadCult виграв третій матч поспіль і впритул наблизився до Friends Team, який посідає першу сходинку. Все вирішиться в останньому турі.

Висновок: почали круто, а закінчили сумно. Це історія про Karcher. Сім матчів без поразок, а потім 1 перемога в 4 матчах. Як наслідок, четверта позиція. Хоча проти FC MeadCult гра вийшла бойовою. Кіряков доволі швидко рахунок зрівняв, але потім за справу взялися брати Шимківи. Коля оформив дубль, Саша відзначився одним результативним ударом і справу було зроблено!

Bronze Division

Новая Жизнь - Dnipro-M – 2:7

Що головне:

- Dnipro-M в другому матчі поспіль забив 7 голів у ворота своїх опонентів (і третій раз в сезоні).

-Руслан Коваленко оформив перший дубль у другому матчі в сезоні за Новую Жизнь.

- Віталій Куянов встановив власний рекорд результативності в чемпіонаті: на його рахунку 3 голи і 3 асисти. В двох матчах з «дніпрян» він набрав 6+4 за системою гол+пас.

Висновок: за великим рахунком, коли на 13-й хвилині матчу Коваленко зрівняв рахунок, все йшло абсолютно нормально для колективу Новая Жизнь. Але потім Куянов дуууже серйозно взявся за справу і оформив 3 голи і 2 асисти (один був до цього). Фактично саме феєрична гра Віталія, який в двох матчах за «дніпрян» продемонстрував фантастичний рівень гри, дозволила команді Кукіля здобути вкрай впевнену перемогу! Новая Жизнь наразі остання, після 4 поразок поспіль.

Новая Жизнь - Unknown FC – 5:8

Що головне:

- Unknown FC у вкрай результативному протистоянні (13 голів) перервав серію з 11 матчів без перемог. Більше того, вдруге в історії змагань нашого турніру обіграв Новую Жизнь!

- Дмитро Ковальов (Unknown FC) лише у шостому матчі сезону відзначився результативними діями. Проте зробив це вкрай ефектно – 1 гол і 3 асисти!

- Юрій Власенко (Unknown FC), в свою чергу, в одному матчі забив рівно стільки ж, скільки за 8 попередніх – 3 голи.

Висновок: якби Unknown FC проводив так усі матчі сезону, то команда апріорі була б не на 13-й позиції, а десь зверху турнірної таблиці. Ідеальний збір на матч, ідеальні індивідуальні дії деяких виконавців – все це про Unknown FC у минулий вікенд. Хоча зазначимо, що Новая Жизнь у першому таймі двічі виходила вперед, проте втримати перевагу у підсумку не вдалося – 2:3. Другий тайм вийшов набагато цікавішим, адже команди на двох забили 8 голів, проте Unknown FC в цьому компоненті був ефективніший і заслужив на перемогу!

ФК Фокус - Славутич – 7:2

Що головне:

-В останніх трьох матчах Фокус забив у ворота своїх опонентів вже 16 голів! Майже половина від попередніх 9 матчів.

- Фокус взяв реванш за нещодавну весняну поразку від Славутича з рахунком 2:3.

Висновок: у двох своїх останніх матчах сезону Славутич збирався на гру у кількості шести гравців. Як наслідок, саме ці два матчі поспіль команда програла, синхронно отримуючи по 7 голів у власні ворота. Ми поки не розуміємо дива трансформації, але гра Олександра Гибало  викликала неймовірне задоволенні і здивування. В попередніх шести матчах він забив всього лише раз, а цього разу оформив покер! Просто молодчина! Будемо відверті, що саме його гра призвела до такого результату!

Falcons U19 - ATL – 0:12

Що головне:

- ATL виграв другий матч в сезоні без пропущених голів. В цих матчах команда забила 22 голи.

- Костишин, Охрименко і Коваль забили по три голи, а також оформили 8 асистів на трьох.

Висновок: говорити про сам матч багато не будемо, адже Falcons U19, який мав всього лише дві заміни, не зміг дати опору своїм опонентам. І це при тому, що перший тайм ATL виграв 4:0, тобто у другій половині гри можна було розраховувати, хоч на якийсь бій, однак цього не сталося. Костишин Наздогнав Ільченка в гонці бомбардирів (у обох по 20 голів), але у Євгена на один зіграний матч в активі команди більше.

Дружба - FC Valkyrie – 2:2

Що головне:

- Дружба і FC Valkyrie вдруге зіграли між собою внічию (перший раз 3:3 з камбеком від FC Valkyrie).

- FC Valkyrie не програє 4 матчі поспіль (3 перемоги і нічия).

- Дружба після цього туру стала третьою, але має два матчі в запасі, аби повернути срібні нагороди!

Висновок: здається, що кожен матч між цими командами буде нагадувати трилер. В першій зустрічі між цими командами саме FC Valkyrie відігрався за 5 останніх хвилин, програючи 0:3. Зараз відбулося з точністю до навпаки: FC Valkyrie забили двічі за шість хвилин, але Ільченко і Кондисюк доволі швидко встановили паритет на табло. Цікаво, якою буде третя зустріч цих колективів?

Falcons U19 - FC Bilux – 1:7

Що головне:

- FC Bilux виграв сьомий матч поспіль!

- Falcons U19 програв обидва матчі вікенду, пропустивши в них 19 голів.

Висновок: Богдан Цюпа – король FC Bilux! У попередніх 12 матчах Богдан відзначився лише тричі, а зараз, в одному протистоянні оформив хет-трик! Звичайно, вся команда доклала чимало зусиль, аби піднятися на другу сходинку, однак внесок Цюпи був величезний. І це при тому, що Моторний зрізав м’ч у власні ворота вже на 1-й хвилині гри!

 

Пресслужба R-Cup