«Нова» команда в турнірі, битва сезону в Бронзі та інші інтриги туру!, Анонс 8-го туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.06.2021

«Нова» команда в турнірі, битва сезону в Бронзі та інші інтриги туру!

10.06.2021

«Нова» команда в турнірі, битва сезону в Бронзі та інші інтриги туру!

Platinum Division

AZ-41 - Manzana-2

Чи зможе AZ-41 дати бій своїм опонентам? Чи зможе ця команда, яка зробила шалений камбек в минулому турі в матчі проти «енергетиків» (Швець і Галяс – королі), на рівних протистояти лідеру, який виграв усі свої 6 матчів, забиваючи в середньому по 5 голів у ворота своїх опонентів!? Вірити в це важко, однак давайте не будемо ховати AZ-41, адже ця команда вміє дивувати.

Rejo – BetonEnergo

Чи зможе Rejo перервати серію з двох матчів без перемог (нічия / поразка)? Звичайно, Розка і компанія зроблять все за для цього, адже втрата очок в матчі з «будівельниками» може призвести до серйозних проблем наприкінці чемпіонату, адже боротьба за другу-третю позицію буде серйозною. «Будівельники», до речі, виграли три матчі поспіль, причому в останньому турі відвантажили у ворота своїх опонентів 10 голів. Більше того, команда Задорожного захоче взяти реванш за березневу поразку з рахунком 1:2!

Энергия - VBA

Чи були 10 пропущених голів VBA у минулому турі випадковістю? Лише звітний матч, так чи інакше, зможе дати відповідь на це запитання. VBA реально здивував, адже перед цим виграв два матчі поспіль, а тут таке фіаско… «Енергетики», в свою чергу, нарешті відчули смак залікових балів, проте скоріше втратили три очки в минулому турі в матчі проти AZ-41 (2:2), ніж здобули один бал!⠀

Gold Division

Liverpool FC - FC Soft Serve

Якщо не зараз, то коли? Це ми звертаємося до футболістів FC Soft Serve? Наразі їх очікує гра проти команди, яка пропустила найбільше серед усіх команд чемпіонату («червоні» отримали у власні ворота 45 голів). Однак, що робити будемо з нападом? 2 голи в 6 матчах це… замало, правда? Найцікавіше, що навіть маючи такий захист, «червоні», в разі перемоги, можуть впритул наблизитися до ТОП-6!

Smile Development - FC Rabona

Хто першим закінчить серію з двох матчів без перемог? Саме стільки наразі не вигравали обидва колективи. Цікаво, що в останніх своїх переможних матчах ці команди відвантажили у ворота своїх опонентів по 5 голів. Величезною втратою для «будівельників» буде дискваліфікація Знайди, який цей матч пропускає. Шанс для Бондаря, Василенка і Циганка поповнити свій бомбардирський доробок.

FC Soroki Team - Soborna Team-2

Знову 7? Саме стільки в середньому Soborna Team-2 забиває у ворота своїх опонентів в кожному матчі. FC Soroki Team в минулому турі отримали 6 голів у власні ворота від команди, яка не є супер забивним колективом (Сталь). А тепер грати доведеться проти Нестерова, Дмитренка і Потапова, які на трьох забили у ворота своїх опонентів 21 гол. Буде важко, але, хлопці, дайте бій!

Young Business Club - ФК Легион

Може досить програвати? Найцікавіше, що це питання однаково підходить, як до «бізнесменів», так і до «легіонерів»! На двох ці команди забили 18 голів в 10 матчах. Зазначимо, що «легіонери» напевно захотять взяти реванш за поразку у вересні з рахунком 1:3.

Sofia City - Duzain-Fasad⠀

Перевірка на міцність? Саме так буде виглядати звітний матч проти Sofia City для «дизайнерів». Якби ця гра відбулася у третьому турі ми би навіть не сумнівалися у перемозі Софії. Тоді «дизайнери» розпочали з двох поразок, але потім… Потім команда прийшла до тями і виграє вже три матчі поспіль! Так, безумовно, Софія і зараз фаворит, адже виграла усі шість своїх матчів, забиваючи в середньому, увага, по 8 голів! Проте команда Сашка Поліщука посідає 4-ту позицію за кількістю пропущених голів (всього 14), то ж впевнені, хлопці бій дадуть!

Silver Division

Адвокати Київщини - Крила Донбасу

Чи продовжиться безпрограшна серія «адвокатів», яка триває вже 3 матчі? Команда набрала шалений хід, проте Крила Донббасу в цьому сезоні максимально непередбачувані. Виграти? Будь-ласка! Програти? Вміємо! В останніх двох турах команда здобула дві перемоги з однаковим рахунком 3:2 і, здається, знайшла свою гру, адже за складом (коли він оптимальний) – це один з найсильніших колективів ліги.

BetonEnergo-2 – Karcher

Чи залишиться Karcher на вершині турнірної таблиці? Питання досить риторичне, адже відповідь ми дізнаємося лише після усіх зіграних матчів туру. Наразі цей колектив мчить, як локомотив, вигравши усі чотири матчі, в яких хлопці пропустили всього 6 голів. Однак «будівельники» в минулому турі відвантажили у ворота своїх опонентів 7 голів, а Рогаченко забив тричі (5 в сезоні). Обидві команди люблять забивати, тож чекаємо на зливу голів!

Young Business Club-2 - ФК Сейм Путивль

Чия невдала серія буде довшою? «Бізнесмени», які розпочали сезон з перемоги, потім зламалися. Чотири поразки поспіль для такого колективу – це забагато. У Сейм Путивль справи, до речі, ще гірше. 5 поразок поспіль, всього 10 забитих голів, найбільше пропущених у лізі (24) і остання сходинка. Ви ж розумієте, що в цьому матчі на перший план вийде битва за власний престиж?!

Magnis Income - Friends Team

В якому зараз стані Magnis Income? Команда лише у ці вихідні проведе свій перший матч в сезоні, і яким він буде важко спрогнозувати. Минулий сезон цей колектив завершив на 9-й позиції в Сріблі, програвши останні чотири матчі. В серпні 20-го року «друзі» перемагали Magnis Income з рахунком 4:3, але ви ж розумієте, що з того часу багато чого змінилося. Та й команді Олександра Андрєєва зараз втрачати залікові бали зась!

Young Boys 2019 - 3й Тайм

Хто першим вийде зі свого крутого піке? Young Boys 2019 не виграє вже три матчі поспіль (дві нічиї і поразка), проте «юні хлопці» залишаються єдиним колективом в сезоні, який зміг відібрати очки у FC MeadCult. Цей досвід може допомогти у матчі з 3-м Таймом, який ми поки не розкусили. Після двох перемог в перших трьох матчах, команда програла два останні туру з різницею 1:10. Хлопці, треба приходити до тями, адже сезон ще можна врятувати!

FC MeadCult - Magnis Income

Дивись вище. Це ми про те, що аналізувати гру Magnis Income в цьому сезоні можна лише після цього ігрового вікенду. Команда зіграє свої перші матчі і тоді поговоримо. Їх опоненти, FC MeadCult, наразі демонструють найпотужнішу гру серед усіх команд ліги. Суто інтуїтивно ми навіть готові записати цей колектив у розряд головних претендентів на чемпіонство. Але турнірний шлях довгий і навіть три перемоги в трьох останніх матчах не гарантують FC MeadCult легкого життя!

FC Yuzhbor – Denon

Як передбачити результат цього матчу? Давайте дивитися правді в очі: ви очікували, що FC Yuzhbor отримає у свої ворота 14 голів за два тури? Команда, яка виграла, нагадаємо, бронзовий дивізіон взимку! А Denon? Команда провела далеко не найкращий сезон взимку, а зараз розпочала з двох перемог поспіль. Так, безумовно, далі були дві поразки, але в минулому турі цей колектив здолав Young Boys 2019 (4:3) і до того ж, до когорти команди повертається Соболівський після дискваліфікації! Тому чекаємо і спостерігаємо за подіями цього матчу!

Bronze Division

Unknown FC - Dnipro-M

Чи зіграє Unknown FC в цьому турі так само феєрично, як це було в протистоянні з ATL, коли навіть програвши 5:9, команда продемонструвала дуже гідну гру?! У «дніпрян», незважаючи на серію з двох матчів без поразок, є проблеми в обороні. Наразі цей колектив пропустив у власні ворота вже 40 голів, а це, на хвилинку, другий найгірший результат серед усіх команд турніру. Шанс для тріо Приступа-Лотоцький-Уткін?

Славутич – Акулы

Чи продовжиться переможна серія колективу Славутич? Наразі ця команда набрала непоганий хід, здобувши дві перемоги поспіль, причому хлопці відвантажили у ворота суперника 10 голів і пропустили всього раз. Так, безумовно, то були команди з нижньої частини турнірної таблиці, позаяк результат вражає. Акули, в свою чергу, не можуть виграти вже два матчі поспіль. Агов, хлопці, так і з гонки за медалі можна вилетіти!

Falcons U19 – Ipnet

Чи впорається Ipnet з втратою Олександра Рибакова? Один з лідерів цього колективу пропускає матч через дискваліфікацію (4+1 в цьому сезоні), тому проти Falcons U19 буде непросто. Так, суперник забив всього 5 разів, так суперник не виграв жодного матчу, проте досвід команда набирає з кожним наступним матчем. Ipnet насправді може вести боротьбу за медалі, проте тоді потрібно брати три залікових бали у цьому турі.

Sporting Kyiv – Атлант

Sporting Kyiv почав набирати оберти? Після жахливого старту з трьох матчів без перемог, «португальці» нарешті виграли у минулому турі і, схоже, почали оговтуватися. Проте будьте обережні, Атлант, як поранений звір. Команда не виграла жодного матчу і хоче довести собі, що може перемагати. Враховуючи той факт, що «португальці» забили всього 9 голів, а Атлант 4, ми не очікуємо результативного матчу. Хоча…

FC Bilux – Атлант

Два матчі за вікенд реально витримати? Лише 5 гравців з заявки Атланту зіграли у цьому сезоні усі 4 матчі. Це говорить про те, що резерву команді не вистачає. А тут, уявіть, важкий матч з «португальцями», а потім гра проти розлюченого Bilux, який після серії з трьох перемог, вже два матчі не може виграти. Про мотивацію суперника, який цілком може зачепитися за медалі, говорити не доводиться.

Дружба – ATL

ЧОМУ ТАК РАНО? Даруйте за «капс», але ми пояснимо. Дружба виграла усі шість своїх матчів. ATL – сім. На двох ці команди вже забили 74 голи. ATL  має більш вражаючий напад (48 голів),а Дружба захист (12 пропущених). Так от «так рано», це історія про те, що дуже хотілося б побачити битву цих команд наприкінці сезону, фактично битву за чемпіонство. Охрименко і Костишин (25 на двох) проти Ільченка (10 голів) і компанії. Битва буде, начувайтеся!

Tech United - FC Valkyrie

Хто переможе у битві сусідів по турнірній таблиці? Наразі FC Valkyrie випереджає «технарів» на 2 очки. З точки зору атакуючого потенціалу команди мають приблизно рівні показники (16 - FC Valkyrie/ 18 - Tech United). Однак «технарі» пропустили вже 34 голи, а останній раз перемагали ще 4 тури тому. Більше того, лідер атак FC Valkyrie Потапенко вже забив у цьому сезоні 7 голів!

Новая Жизнь - ФК Венеція

Чи буде очна гра між цими командами такою ж феєричною, як восени 20-го року? Тоді, нагадаємо, між собою команди зіграли 4:4, влаштувавши справжні гойдалки, які припинив гол Ковтуненка за хвилину до кінця матчу. Наразі справи у колективу «Новая Жизнь» йдуть не найкращим чином. Команда виграла лише раз, ще у першому турі. «Італійці», в свою чергу, перервали свою безпрограшну серію з трьох матчів, програвши у минулому турі Дружбі 0:2, продемонструвавши при цьому класну гру.

Пресслужба R-Cup