Центральний матч в сріблі, чи будуть конкуренти у Manzana-2 та інші питання туру, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.06.2021

Центральний матч в сріблі, чи будуть конкуренти у Manzana-2 та інші питання туру

03.06.2021

Центральний матч в сріблі, чи будуть конкуренти у Manzana-2 та інші питання туру

Platinum Division

Hell Energy - Manzana-2

Чи може Hell Energy розраховувати на більше, ніж просто боротьба за срібло? Звичайно, лише перемога дасть однозначну відповідь на питання такого характеру. Manzana-2 – колектив , який виграв усі 5 матчів і забив найбільше за інших – 27 голів. Але «енергетики» забили всього на два менше, а Степан Кошка забив вже 9 голів! Стьопа, а зможеш витягнути свою команду до перемоги в матчі з надпотужною Manzana-2?

Энергия - AZ-41

Питання, яке на поверхні: чи будуть перші залікові бали для «енергетиків»? Все ж таки 5 поразок поспіль і 31 пропущений – це зовсім не те, чого ми навіть очікуємо від команди. Вже говорили і про відсутність довгої лави запасних і нестачу досвіду, але ж характер є! AZ-41 також не ідеальний і ця команда теж ще не має жодного очка (4 поразки поспіль). Битва аутсайдерів (принаймні наразі) – це завжди цікаво!

VBA – BetonEnergo

VBA може втрутитися у битву за медалі? З одного боку так, адже команда виграла два останні матчі. З іншого, ці ж самі перемоги були проти команд, які не набрали жодного залікового балу. Не забувайте й про забивних Тростянського (7) і Горового (5), які можуть влаштувати справжній ураган біля воріт суперників BetonEnergo!

Gold Division

Сталь - FC Soroki Team

Чи повернуться «сталевари» до когорти команд з верхньої частини турнірної таблиці? Після двох перемог на старті ця команда програла вже двічі за три тури і опинилася вже у середині турнірної таблиці. FC Soroki Team навпаки. Хлопці в  минулому турі перервали серію з трьох поразок поспіль, перегравши «бізнесменів» з рахунком 4:2. Стратегічно важливий матч для обох команд!

Liverpool FC - Young Business Club

Як справи у «бізнесменів»? Хлопці, поклавши руку на серце, можемо впевнено сказати, що три поразки поспіль, це зовсім не той результат, який ми очікували від Вас побачити. Якщо не вдасться переграти «червоних», які, при всій повазі до них, пропустили вже 44 голи в 6 матчах, ситуація буде критичною. Не забувайте, що «бізнесмени» мало забивають – всього 7 голів в 4 матчах.

FC Soft Serve - Grace

Коли. Будуть. Перші. Залікові. Бали. Від Soft Serve? Хлопці, серйозно, ми чекаємо. Потенціал у вас є. Так, не вистачає резерву, але 5 поразок поспіль з 25 пропущеними голами і одним забитим – це занадто. Враховуючи той факт, що Grace в останніх двох матчах здобув дві перемоги і забив у ворота своїх опонентів 11 голів, розраховувати на очки будеважко.

ФК Легион - Sofia City

Скільки заб’є Sofia City в цьому матчі? Ми з великою повагою ставимося до Легіону, але враховуючи ту історію, що в середньому «Софія» забиває по 8 голів у ворота своїх опонентів за гру, питання цілком доречне. Один тільки Мельник забив вже 12! Команді Валентина Шевченка буде дуже непросто, проте, якщо зіграти дисципліновано, як проти Smile Development, можна спробувати створити сенсацію.

FC Rabona - Soborna Team-2

Серія «зєбри» продовжиться? Ми ведемо до того, що у FC Rabona є чіткий графік: поразка-перемога-поразка-перемога-поразка і зараз, схоже, повинна бути перемога. «На папері» це може й так, але переграти лідера таблицю, колектив, який виграв усі 6 своїх матчів поспіль, буде важко. А особливо важко буде спинити Дениса Нестерова, який набрав вже 13 балів за системою гол+пас.

FC Profi - Smile Development

Якщо ми правильно зрозуміли, то Олександр Голодніков провів нещодавно свій останній матч за Smile Development? Про це свідчила його публікація в Instagram? Без свого лідера «будівельникам» буде вкрай важко, якщо це відповідає дійсності! Команда вже програла 3 рази за 5 матчів, а тут гра проти «професіоналів», які в 5 матчах забили 25 голів і виграли 4 рази. Коротким резюме до анонсу цього матчу був би смайл «замислився».

Silver Division

Адвокати Київщини - ФК Сейм Путивль

Чи зможе Сейм Путивль взяти перші залікові бали в сезоні? Ситуація ще не критична, але чотири перемоги поспіль – це забагато. Дуже страждає результативність – 6 голів, це замало для команди з такою перспективою. Тим паче, що «адвокати» в останніх двох матчах не програвали і здобули перемогу на характері в грі з «бізнесменами». Хлопці точно на ходу!

Denon - Young Boys 2019

Чи продовжиться криза Denon? Команда програла два останні матчі, а про відсутність дискваліфікованого лідера цього колективу Соболівського, ми вже згадували. Але й «юні хлопці» мають серйозну втрату: Владислав Усик. Цей гравець може сам вирішити долю будь-якого епізоду, проте він встиг назбирати 3 жовті картки.  Young Boys 2019, до речі вже не програє три матчі поспіль!

Крила Донбасу - Young Business Club-2

Питань більше ніж відповідей! Чи заграють стабільніше Крила? Чи продовжиться криза «бізнесменів» (які програли вже три матчі поспіль)? Чи буде багато голів у матчі команд, які забили небагато, як для середнього показника ліги (10 і 11, відповідно)? Цікаво-цікаво, але наразі Крила все ж виглядають більш переконливо!

BetonEnergo-2 - FC Yuzhbor

Як зіграє FC Yuzhbor? Все ж таки це доволі нетипова історія, коли цей колектив програє і  отримує у власні ворота 7 голів, як було в матчі попереднього туру проти 3-го тайму. Що це: випадковість чи команда не готова до боротьби за медалі? BetonEnergo-2 – це міцний опонент, який, з іншого боку, програв вже тричі у цьому сезоні. Більше того, через команду вже пройшов 21 гравець! Це найбільша кількість серед команд цього дивізіону. Звичайно, зіграності не вистачає!

3й Тайм - Karcher

Karcher продовжить вигравати? На рахунку цього колектив вже 3 перемоги поспіль і 100% показники! 3-й тайм, хоча і не може похизуватися такою статистикою, проте вже встиг переграти «бізнесменів» і забити 7 у ворота FC Yuzhbor! Єдиною втратою команди буде дискваліфікація Михайлошина, проте головне надійно зіграти проти Дубишевського (6) і Шуляка (5), які є головною рушійною силою Karcher!

Friends Team - FC MeadCult

Центральний матч туру? Та що тут казати, однозначно «так»! «Друзі наразі посідають першу позицію, маючи 4 перемоги і найкращий показник за кількістю забитих голів – 19! FC MeadCult не програв жодного разу і демонструє вкрай потужну гру! Більше того, велика кількість гравців обох команд прекрасно знайомі один одному і перетинались в різних командах і турнірах! Бій буде серйозний!

Bronze Division

ФК Фокус - Акулы

Чи продовжиться безпрограшна серія «фокусників»? Наразі хлопці не програють вже 4 матчі поспіль (3 перемоги і нічия), проте їх опоненти будуть вкрай мотивованими. Поразка від Дружби в минулому турі з рахунком 2:5,посунула їх на третю позицію, тому однозначно потрібно набирати залікові бали. Однак Сутисський і компанія будуть проти такої історії!

Dnipro-M - Tech United

Чи випадковою була перемога «дніпрян» над португальцями в минулому турі? Dnipro-M переміг завдяки хет-трику Василенка, але до цього команда демонструвала жахливі результати. Зараз суперник рівний за класом, адже наші улюблені «технарі», яких ми завжди підтримуємо в наших матеріалах, знову програє. Причому тричі поспіль.

FC Valkyrie - Sporting Kyiv

Наскільки затягнеться криза у «португальців»? Після нічиї в першому турі ми зробили знижку на перший матч, після поразки у другому турі рахували це випадковістю. Але коли «португальці» поступилися вдруге поспіль, у нас виникло питання: доколє? FC Valkyrie, начебто, підходящий опонент, щоб змінити ситуацію, адже нещодавно команда програла три матчі поспіль. Однак останній тур показав, що Потапенко (3+1) і компанія у повному порядку!

ATL - Unknown FC

Чи зможе Unknown FC взяти залікові бали в матчі з абсолютним лідером дивізіону? За великим рахунком це абсолютно реально, адже коли Unknown FC грає у свій футбол, не дивлячись на силу опонентів, то у них все виходить! Лідери – в порядку. Приступа, Лотоцький і Уткін на трьох зробили вже 18 результативних дій в сезоні, але цього може бути замала проти машини під назвою «ATL»! Суперник забиває, ледь не по 7 голів в середньому за гру! Оце буде випробування!

ФК Венеция - Дружба

Чия серія продовжиться? Чи то Дружба зможе виграти 6-й матч поспіль? Чи то Венеція зіграє четвертий матч без поразок (дві нічиї і перемога)? Питання доволі риторичне, але ж цікаво! Євген Ільченко з Дружби забив вже 10, хоча і лідер «італійці» Соколенко настріляв вже 6! Битва буде вогонь!

FC Bilux - IPnet

FC Bilux йде на рекорд? Чесно кажучи, ми навіть не пам’ятаємо, коли цей колектив мав серію з 5 матчів без поразок (3 перемоги / 2 нічиї). Але цей колектив дійсно демонструє класну комбінаційну і дисципліновану гру! Більше того, 9 пропущених голів – це найкращий результат в лізі! IPnet – це дуже неприємний опонент, адже дає бій кожному супернику, тим паче Нечепа (5) і Рибаков (4) перебувають у відмінних ігрових кондиціях!

Славутич - Falcons U19

Чи зможе Славутич обіграти молодих і амбіційних гравців Falcons U19? Суперник ще не вигравав в цьому сезоні, проте з кожним наступним матчем отримує такий необхідний досвід. З іншого боку, Славутич у прекрасній формі – 8:1 проти Атланту в минулому турі, це найкраще підтвердження наших слів. Хоча недооцінювати опонентів точно не варто!

Пресслужба R-Cup