Нічия FC Inter Kyiv, здобута на останній секунді, дебютна звитяга FC Agents, 6 голів Романа Магди, Підсумки першого ігрового тижня R-Cup XVI., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

21 серпня

Нічия FC Inter Kyiv, здобута на останній секунді, дебютна звитяга FC Agents, 6 голів Романа Магди

21 серпня

Нічия FC Inter Kyiv, здобута на останній секунді, дебютна звитяга FC Agents, 6 голів Романа Магди

Вища ліга

FC Inter Kyiv 2 – 2 Крила Донбасу

Крила Донбасу налаштувалися на успішний старт у Вищій лізі й по ходу першого тайму матчу з FC Inter Kyiv двічі відзначилися після голів Олександра Пузіка й Ельдари Шульги. Олександр Шестерньов асистував на ці м’ячі, та супернику судилося закамбечити. Номінальні господарі продовжили тенденцію з кінця минулого чемпіонату, коли на характері здобували свої очки. Так і в звітній грі FC Inter Kyiv заробив нічию. Спочатку Артем Мельник відіграв один гол на 29-ій хв, а Тарас Задорожний за секунду до завершення матчу зрівняв рахунок.

ATL 1 – 1 ФК Нова Пошта

ATL уже в рамках першого ігрового тижня зустрівся з топом і відібрав у того очки. ФК Нова Пошта від початку діяв не повним складом. Вимушений був задовольнитися лише нічиєю, якої ще потрібно було досягти. Номінальні господарі повели на 12 хв після того як Артем Вербенко замкнув дальню стійку. ATL тримав перевагу, та за 4 хв до завершення матчу свій момент знайшов суперник. Для ФК Нова Пошта нічию приніс Андрій Пашко.

MLP Co 1 – 1 OnlyFans Team

І в третьому матчі звітного ігрового тижня в Вищій лізі переможця не було виявлено. Оновлений MLP Co намагався не баритися з першою звитягою в новому сезоні, та на шляху став непоступливий і теж підсилений OnlyFans Team. Підсилення номінальних гостей Богдан Підгайний відкрив рахунок на 25-ій хв. За 5 хв суперник зрівняв зусиллями Павла Зайцева. Він же й міг принести звитягу MLP Co, та не переграв голкіпера з дабл-пенальті.

Перша ліга

PERUN 3 – 2 PIN-UP

PERUN повернувся в Першу лігу зі звитягою, та суперник PIN-UP добре боровся, й номінальні господарі не почували себе комфортно, раз по раз зустрічаючи спротив з іншого боку. PIN-UP двічі зрівнював рахунок, але остаточний все одно встановив PERUN. Андрій Науменко на 37-ій хв приніс звитягу, перед тим віддавши два асисти на партнерів.

LEFT COAST 3 – 4 Благора Інвест

Благора Інвест і в четвертому очному матчі здолав LEFT COAST. Цього разу номінальні гості відірвалися на два голи по ходу першого тайму, та прагнучий змінити тенденцію очних поразок суперник, повернувся через камбек із трьома результативними діями Михайла Ясінського. В самій кінцівці Антон Котляр забив переможний гол для Благора Інвест. Всього оформив дубль, як і Денис Проценко.

FC Goldmine 2 – 5 ФК Фокус

ФК Фокус повернувся в Першу лігу й у першому ж матчі одержав звитягу. Виграв у чемпіона Другої ліги FC Goldmine з хет-триком Сергія Гибала. Схоже, він підійшов до необхідного тонусу й знову боротиметься за одну з індивідуальних нагород. Гибало забезпечив «фокусникам» проміжне лідерство 2:1 після першого тайму. В другому перевага команди тільки зросла.

NOOSPHERE KYIV 3 – 3 UID

Артем Марчук вивів NOOSPHERE KYIV у лідери в матчі з UID на 3-ій хв. Всередині першої половини номінальні гості встановили паритет, але в суперника було вдосталь сили, щоб знову лідирувати. NOOSPHERE KYIV повернув собі перевагу. 3:1 на 37 хв – прекрасна перспектива звитяги, та UID проявив характер. Голи Андрія Максюти й Івана Агафонова в заключні 3 хв принесли камбек.   

FC AppsFlyer 1 – 8 Харків 1654

Здобуді срібні нагороди в Другій лізі надихнули Харків 1654 на продовження такої ж ходи дивізіоном вище. Харків’яни воліли стартувати зі звитяги. В суперники першого ігрового тижня дістався FC AppsFlyer, однак знову не в найсильнішому складі. Номінальні гості здолали опір й дійшли до результативної перемоги. Євген Сірко й Євген Кирпенко на двох оформили 9 результативних дій.

Друга ліга

FC BEER WAY 2 – 0 Альфа

FC BEER WAY піднявся дивізіоном вище й у першому своєму матчі нового сезону обіграв Альфа, який практично закріпився топом Другої ліги. Прекрасний і надихаючий старт для FC BEER WAY. Після цього результату ще цікавіше буде спостерігати за наступними протистояннями колективу. Дмитро Рябченко й Олександр Сидоренко оформили по голу в ворота Альфа.

FC Profi 2 – 1 Nunu-KyivGastroBar

FC Profi спустився в дивізіон й обіграв постійного представника Другої ліги останніми сезонами Nunu-KyivGastroBar. Звитяга в першій же грі вдалася, та, забивши свій м’яч, суперник уже налаштувався на нічию. Nunu-KyivGastroBar відзначився на 36 хв зусиллями Максима Шабельника. Та FC Profi перед тим забив двічі й втримав переможний рахунок.

FC Agents 5 – 2 Сталь

Після дебютного матчу FC Agents у змаганні припустимо, що в Другій лізі команда поставить конкретні завдання, що стосуватимуться фінішу в топі. «Агенти» обіграли досвідченого учасника змагання Сталь. Номінальні господарі організували 4 голи до середини першого тайму, після чого вже могли опиратися на здобуту перевагу.

AppStudio 4 – 1 ФК Акули

AppStudio набуття своїх трьох очок відклав на другий тайм, зі стартом якого Віталій Лимар вивів уперед. Всередині другої половини Богдан Воляр подвоїв перевагу, на що ФК Акули відповів – відзначився Тарас Задорожний. Як швидко «акули» відіграли один м’яч, так же швидко пропустили втретє. Остаточний рахунок в грі встановив Єгор Чечеринда на 37-ій хв.

FC BILUX 3 – 9 Unknown Sporting

Unknown Sporting результативно обіграв FC BILUX у першому матчі в новій для себе Другій лізі. Та команда показує, що здатна потягнути цей рівень конкуренції. Звітного ігрового тижня Олександр Карбула провів найрезультативніший матч за US у змаганні. Й номінальні гості відігравалися з 0:1. Карбула оформив 6 результативних дій. У складі суперника хет-триком відзначився Богдан Цюпа.

Третя ліга

FC MAXIMUS 6 – 2 ФК Гора-POWER KIT

FC MAXIMUS провів результативний відрізок на екваторі першого тайму, що принесло перевагу в чотири м’ячі. На це ФК Гора-POWER KIT відповів одним голом і до перерви пропустив вп’яте. Зі стартом другої половини номінальні гості змогли відіграти ще один м’яч. Шостий від суперника прийшов у одній із наступних атак. Богдан Кириленко в складі FC MAXIMUS зробив 3 результативні дії.

Old Friends 6 – 3 Дружба

Old Friends стартував у новому сезоні з першої перемоги в змаганні над суперником Дружба. Вдвічі приємніше виграти перший поєдинок у команди, якій перед звітним матчем тричі поступався. «Старі друзі» до перерви наростили перевагу в два м’ячі, та цю різницю Дружба подолала й до кінцівки тримала в напрузі номінальних господарів, які відривалися лише на мінімальну відстань в один гол. Але й вони забрали кінцівку зустрічі. Вадим Саржинський оформив хет-трик за Old Friends.

FC SICH Kyiv 2 – 2 Славутич

Славутич за перший тайм досягнув подвійної переваги, при чому відзначитися команді вдалося впродовж двох атак на 13-ій хв і 14-ій хв. В другому тайму номінальні гості не втримали цієї переваги. Олександр Шкред на 29-ій хв і Володимир Внаровський в кінцівці своїми голами принесли камбек і підсумкову нічию.

FC Leaders 4 – 0 ФК Легіон

FC Leaders своє повернення в Третю лігу розпочав із звитяги. Разом із кількома підсиленнями команда обіграла ФК Легіон, роблячи камбек із 0:1 у другому таймі. Й половину голів номінальних господарів забили новачки Олександр Рембеза й Євген Лихошерстий. У тому числі з ними в складі дійсно можна зазіхнути на фініш серед найсильніших представників дивізіону цього чемпіонату.

THE DVIZH 1 – 1 Авангард Київ

THE DVIZH стартував матчем із іншим новачком дивізіону Авангард Київ. Суперника в обличчі Авангард Київ THE DVIZH охрестив як фаворита Третьої ліги. Ті, хто виступив номінальними гостями, по ходу сезону ще додаватиме, а поки ж задовольнився нічиєю. Ігор Гаврилюк вивів Авангард Київ уперед на 7 хв. На 13-ій хв THE DVIZH відповів голом Миколи Онисковця.

Nexus 7 – 5 СК Софіївський

Найрезультативніший матч у рамках усього першого ігрового тижня видали Nexus і СК Софіївський. Роману Магді настільки полюбилося ставати найкращим бомбардиром дивізіону, що з першого матчу нового чемпіонату прийнявся влаштовувати перфоменс. Звітний – ледь не найяскравіший від усіх, адже приніс камбек із 0:3, а потім і перевагу на табло. Остаточну встановив Олександр Виноградов, Магда же оформив подвійний хет-трик.

Пресслужба R-Cup