Дебют Романа Бакума на чолі MLP Co, старт новачків Другої й Третьої ліг — анонс 1-го ігрового тижня, Анонс першого ігрового тижня R-Cup XVI., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

16 серпня

Дебют Романа Бакума на чолі MLP Co, старт новачків Другої й Третьої ліг — анонс 1-го ігрового тижня

16 серпня

Дебют Романа Бакума на чолі MLP Co, старт новачків Другої й Третьої ліг — анонс 1-го ігрового тижня

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

FC Inter Kyiv – Крила Донбасу

FC Inter Kyiv на характері видає кінцівки сезонів, що дозволяє залишати за собою місце в Вищій лізі. Та зі стартом нового чемпіонату команда націлена лише на здобуття максимального результату. Суперником виступить новачок дивізіону Крила Донбасу. Цей колектив помпезно й тріумфально входить у Вищу лігу після того як фінішував першим у нижчих дивізіонах. Але й FC Inter Kyiv може стати тим, хто розвіє переможні настрої.

ATL – ФК Нова Пошта

ATL розпочне черговий сезон у Вищій лізі з думками про прогрес власних результатів. У першу чергу, команда має рости в матчах із тими, з ким прагне конкурувати на дистанції. Вже в рамках першого ігрового тижня випав такий суперник. Бронзовий призер минулого чемпіонату ФК Нова Пошта вступає в новий сезон із незмінною метою змагатися за перше місце. Минулий розіграш показав, що колективу ще потрібно вгору, бо до найвищого п’ядесталу поки не дістався, а ми за рухом ФК Нова Пошта турнірною дистанцією з захопленням спостерігатимемо.

MLP Co – OnlyFans Team

Першого ігрового тижня в Вищій лізі відбудеться ще один матч – протистояння досвідченого учасника дивізіону MLP Co з OnlyFans Team, який пробився до найсильніших за підсумком минулого чемпіонату. OnlyFans Team боротиметься за своє місце під сонцем упродовж турнірної дистанції. MLP Co – одна з найбільших інтриг у Вищій лізі перед стартом сезону. Команда зазнала повних змін: майже повністю інший склад, зміни на тренерському містку. Колектив хоче вигравати нагороди й наважився на ці кроки. Побачимо – до якого місця в турнірному становищі вони приведуть.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 ФК Фокус
3 UID
4 NOOSPHERE KYIV
5 LEFT COAST
6 FC Meest TEAM
7 FC Goldmine
8 Харків 1654
9 PIN-UP
10 FC Legendary Amateurs
11 FC AppsFlyer
12 Благора Інвест
13 Если Шо
14 Fanat
15 ФК Вишгород

PERUN – PIN-UP

PERUN повернувся в Першу лігу й традиційно на папері займає місце серед фаворитів дивізіону. Команда змагатиметься, аби виправдати очікування, додати до своєї багатої колекції нагород у змаганні ще один комплект медалей. Розпочне цей чемпіонат матчем із PIN-UP, завданням якого на сезон стане вибитися, нарешті, в топи дивізіону й, можливо, на дистанції нав’язати конкуренцію тому ж PERUN.

LEFT COAST – Благора Інвест

Минулого сезону LEFT COAST дізнався прохідний бал у топ-3 дивізіону. Команді, як старанному, та не фартовому учню – забракло одного балу, щоб досягти мети. В даному випадку – стати бронзовим призером. Новий чемпіонат колектив розпочне матчем із Благора Інвест, іншим досвідченим представником Першої ліги. Команда здатна видавати переможні серії, проте серед постійних претендентів на найвищі місця на дистанції її не бачимо.

FC Goldmine – ФК Фокус

FC Goldmine і ФК Фокус повернулися в дивізіон, але з різних ліг. FC Goldmine стартує в якості чемпіона Другої ліги, ФК Фокус випробовував себе найсильнішими учасниками змагання, та час уже розвернутися в бік амбіцій боротьби за найвищі місця, що до снаги «фокусникам». Не менш цікаво буде спостерігати за FC Goldmine, який точно заряджений на продовження тріумфальної ходи. Та чи витримає новий рівень конкуренції?   

NOOSPHERE KYIV – UID

NOOSPHERE KYIV, зокрема, й слідом за чемпіоном Другої ліги піднявся в другий за рангом дивізіон. Перша ліга – нові емоції, суперники, виклики для новачка Першої ліги. Проте NOOSPHERE KYIV показуватиме, що здатен затриматися тут надовго. Суперник по першому ігровому тижню UID не проти пограти в задоволення, проте, схоже, колектив не відвертиться від високих очікувань від своїх виступів.

FC AppsFlyer – Харків 1654

FC AppsFlyer націлений на стабільну турнірну ходу. В новий чемпіонат команда входить із таким же потенціалом для вирішення високих завдань. Зустрінеться зі знайомим суперником Харків 1654, який кілька сезонів боровся за вихід у Першу лігу. FC AppsFlyer проходив схожий шлях. У нижчому дивізіоні харків’яни тричі виступали суперниками й двічі поступилися.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Rabona
2 FC BILUX
3 FC Profi
4 ФК Акули
5 Сталь
6 AFC Footballers
7 Inter Cars Ukraine
8 Unknown Sporting
9 FC BEER WAY
10 Nunu-KyivGastroBar
11 KonteynerBar
12 FC Agents
13 AppStudio
14 Альфа
15 ФК Сокіл

FC BEER WAY – Альфа

FC BEER WAY завдання мінімум виконав і повернувся в Другу лігу при першій же можливості. Наміру повертатися нижчий дивізіон команда точно не має. Цей сезон – можливість для FC BEER WAY довести, що колектив може піднятися високо, зайти далеко й, зрештою, знайти свій шлях, як це було в кубку. Альфа завершив минулий сезон поруч із трійкою лідерів. Команда розуміла, що їй потрібні підсилення для кроку вперед й кілька цікавих переходів відбулося.

FC Profi – Nunu-KyivGastroBar

FC Profi догравав минулий чемпіонат у другому за рангом дивізіоні й вже готувався до старту в Другій лізі. Команда переконує, що пограти в задоволення можна буде й пізніше, а зараз варто налаштуватися на дистанцію, в ході якої змагатися за найвищі місця. Задля цього колектив зробив кілька підсилень. Зустрінеться з Nunu-KyivGastroBar. Які б амбіції не мав суперник, Nunu-KyivGastroBar очок без гідного спротиву не віддасть.

FC Agents – Сталь

У наступному матчі в змаганні дебютуватиме FC Agents. Колектив прийшов із найпершою метою додати конкуренції Другій лізі, а в складі FC Agents є кілька знайомих нам «легіонерів». Зі свого боку Сталь теж приправить дивізіон інтригою. Спершу, незвично буде бачити команду не в Першій лізі, проте новий виклик, мабуть, все ж Сталь потрібен був.

AppStudio – ФК Акули

AppStudio суттєво підсилився перед новим чемпіонатом – лідери інших команд-учасниць змагання приєдналися до складу. Схоже, що попереду в колективу мета боротися за найвищі місця, тому стартувати потрібно, звісно, зі звитяги. ФК Акули проведе принаймні першу половину чемпіонату зі своїм міцним кістяком, із яким, уже обігрував AppStudio минулого сезону.

FC BILUX – Unknown Sporting

Команда, яка обіймає перші сходинки в різних рейтингах у Залі слави змагання FC BILUX, налаштовується провести черговий сезон так, щоб ці перші місця залишалися за ним, але й у таблиці дивізіону минулий результат потрібно покращувати. Стартуватиме FC BILUX матчем із Unknown Sporting, колективом, який собою являє одну з інтриг Другої ліги. Чи продовжить чемпіонську ходу US у цьому дивізіоні?

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Дружба
2 Славутич
3 ФК Легіон
4 Denon
5 DNIPRO-M
6 FC SICH Kyiv
7 СК "Софіївський"
8 FC Leaders
9 Авангард Київ
10 ЧА-ЧА-РАЗ
11 Old Friends
12 FC MAXIMUS
13 Nexus
14 ФК "Гора-POWER KIT"
15 THE DVIZH

FC MAXIMUS – ФК Гора-POWER KIT

FC MAXIMUS стартуватиме в Третій лізі матчем із ФК Гора-POWER KIT. Мабуть, на цьому дивізіоні вже точно зупиниться FC MAXIMUS і віднайде сили для конкуренції за топ. ФК Гора-POWER KIT ці сили перевірить.

Old Friends – Дружба

Old Friends і Дружба минулого сезону поставали, як одні з аутсайдерів дивізіону, та колективи здобули можливість змагатися надалі. Дружба – завдяки переможній серії наприкінці, а «старі друзі», скажімо так зараз, вловили фарт. Для Old Friends Дружба є тим суперником, якого ще осилити не вдавалося.

FC SICH Kyiv – Славутич

FC SICH Kyiv – учасник із амбіціями вести боротьбу за топ дивізіону, та минула конкуренція з боку інших учасників до завітної мети команду не підпускала. Як піде зі стартом нового чемпіонату? Першим суперником у новому сезоні стане Славутич. Він у пошуках завжди хорошого збору. Якщо з’являться перспективи, то, напевно, й у цьому компоненті відбудуться позитивні зміни.

FC Leaders – ФК Легіон

FC Leaders має досвід боротьби за найвищі місця в Третій лізі. Команді знову необхідно досягти цього – тут і мотивація на сезон, і завдання. ФК Легіон прицілюється лише на топ-3, не менше. Та вже в першому матчі нового чемпіонату перед «легіонерами» серйозний виклик.

THE DVIZH – Авангард Київ

THE DVIZH дебютував у змаганні, стартувавши в минулому розіграші кубку. Через цей формат і Авангард Київ готувався до свого старту в чемпіонаті. Двоє новачків дивізіону зустрінуться між собою в рамках першого ігрового тижня. Треті підопічні Олександра Кульши приєдналися до Третьої ліги. THE DVIZH протистоятиме на папері, можливо, одному з фаворитів дивізіону – склад Авангард Київ зібрав виключно для боротьби за перше місце.

Nexus – СК Софіївський

Nexus, як одна з головних інтриг нового сезону в Третій лізі. Цей чемпіонат – чи стане він саме тим кроком, після якого команда ввійде в топ-3? Цікаво буде спостерігати – наскільки успішно Nexus вирішуватиме таке завдання. З немалими очікуваннями в сезон входить СК Софіївський. Час вийти на широку переможну тропу.

Пресслужба R-Cup