Анонс 4-го ігрового тижня R-Cup XVI, ​Анонс 4-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

06 вересня

Анонс 4-го ігрового тижня R-Cup XVI

06 вересня

Анонс 4-го ігрового тижня R-Cup XVI

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Tech United – OnlyFans Team

Tech United і OnlyFans Team серйозно налаштовуються на очний матч звітного ігрового тижня, бо обидва в цій зустрічі вбачають можливість продовжити свої виступи звитягою. «Технарі» прагнутимуть своєї другої перемоги на старті розіграшу Вищої ліги, OnlyFans Team у минулих двох матчах не знав смаку звитяги, та точно не баритиметься з першими повноцінними трьома очками й готовий посперечатися за них.

ФК Анреал – LIDCAR

ФК Анреал стартував із поразки «френдам», однак у наступному матчі команда від себе вимагатиме лише максимального результату, хоч непросто буде його здобути, хай і LIDCAR є дебютантом найвищого дивізіону. Багато гравців цього колективу знайомі з Вищою лігою й мають свій досвід. У будь-якому випадку легкої прогулянки для «нереальних» не очікується.

FC Donbass – FC Inter Kyiv

FC Donbass підходить до гри з FC Inter Kyiv у статусі явного фаворита й на папері зі стартом нового розіграшу, наче, нічого не змінюється, та саме зараз «андердог» має пікову мотивацію видати свій максимум на тлі чинного чемпіона дивізіону. В кожному з минулих двох матчів FC Inter Kyiv показав жадобу до набраних очок. FC Donbass із цим рахуватиметься й цього разу чекатиме, можливо, куди більшого опору з боку «андердога».

ATL – Friends Team

ATL є одним із постійних суперників Friends Team у Вищій лізі, й зараз результат очної зустрічі для «френдів» буде принциповим, бо минулого чемпіонату в цій парі вони вже оступилися. Суперник про це знає й відповідно налаштовується, не боячись ще більш зіркового складу «френдс». У одного з інших грандів дивізіону ФК Нова Пошта ATL відбирав очки цього сезону. Триває підготовка до нового спринту за заліковими балами. Проте Friends Team зі старту думає про чемпіонство, тому видаватиме рівень, аби закрити минулу нічию з ATL і розвинути свою серію зі звитяг у новому чемпіонаті до двох ігор.

Крила Донбасу – MLP Co

Крила Донбасу нічого не змогли поробити з сильно вмотивованим LIDCAR при власному не кращому зборі, тож, перша поразка в сезоні спіткала саме тієї гри. Та «крила» в очікуванні наступної можливості проявити себе на тлі найсильніших суперників. MLP Co як раз вперше виграв цього сезону, розігрівся й нову сотню матчів у змаганні жадатиме відкрити ще однією звитягою.

ФК Нова Пошта – Skvyra Football Team

Бронзовий призер минулого сезону, в якого не задається зі стартом у новому чемпіонаті ФК Нова Пошта зіграє з володарем срібного комплекту нагород Skvyra Football Team у центральному матчі Вищої ліги звітного ігрового тижня. Наразі команди зосередилися в різних частинах турнірної таблиці. Skvyra Football Team наразі старанно записує до свого активу звитяги, та навесні здолати цього суперника не зміг – колективи розписали результативну нічию. ФК Нова Пошта вийде на цей матч після поразки чемпіону. Побачимо – як команда реанімуватиме свій старт.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 Если Шо
3 ФК Фокус
4 UID
5 LEFT COAST
6 Харків 1654
7 FC Goldmine
8 PIN-UP
9 FC Legendary Amateurs
10 Fanat
11 FC AppsFlyer
12 Благора Інвест
13 FC Meest TEAM
14 NOOSPHERE KYIV
15 ФК Вишгород

FC AppsFlyer – FC Goldmine

FC AppsFlyer вийде за продовженням переможної ходи після першої своєї звитяги в сезоні, гри з  UID, в якій було здобуто 3 очки. Проте звітний суперник FC Goldmine зберігає власний настрій із зарядженістю на підсумковий успіх. Іскри команді додає попередній результат, результативна звитяга над Fanat.

Благора Інвест – PIN-UP

Благора Інвест старт у рамках першого ігрового тижня зі звитягою над LEFT COAST змінив двома поразками поспіль. 3 очки після трьох матчів має й звітний суперник PIN-UP, але й проти нього доведеться неабияк викластися задля здобуття бажаного максимального результату. PIN-UP теж буде зарядженим на голи після того як жодного не забив UID. Прикра «суха» поразка, коли моментів мав вдосталь, дужче мотивує на 3 залікові бали.  

ФК Вишгород – NOOSPHERE KYIV

ФК Вишгород у дебютному для себе сезоні в змаганні й дивізіоні віднаходить потужну конкуренцію зі старту. На папері є кілька можливих претендентів на найвищі місця й з двома з них новачок турніру набрав лише одне очко. Проте й бере участь у яскравих баталіях, чого чекаємо також звітного ігрового тижня. NOOSPHERE KYIV видає яскраві моменти, відриваючись від своїх суперників, однак ще яскравіше «мерехтять» невдачі колективу за підсумками тих же ігор.

Если Шо – PERUN

Двоє учасників дивізіону, які станом на четвертий ігровий тиждень виключно виграють, зустрінуться між собою. Три звитяги поспіль піднесли PERUN на перше місце в таблиці. Наразі головним переслідувачем є Если Шо з двома переможними результатами в активі. Цьому учаснику випадає шанс посперечатися за проміжне лідерство, задля чого потрібно обіграти PERUN у центральному матчі Першої ліги звітного ігрового тижня.  

Fanat – FC Legendary Amateurs

Fanat видав результат у першому матчі ледь не один із найяскравіших серед усіх дивізіонів, однак після того камбеку проти Благора Інвест команда двічі поступилася й вилетіла з кубку. Прикрі невдачі Fanat намагатиметься закрити в грі з FC Legendary Amateurs, на боці якого була фортуна в поєдинку з харків’янами, та «аматорс» показуватиме, що й без її послуг здатен розвинути двоматчеву переможну серію.

ФК Фокус – LEFT COAST

Гра першої й другої команд таблиці, звісно, центральна, та лідерам у спини дихають, зокрема, ФК Фокус і LEFT COAST, які також проведуть очний матч. Максимальний результат обом задасть вірний напрямок руху вгору турнірним становищем. «Фокусники» роздали очок, безпрограшна серія – непогане досягнення, та можливому претенденту краще пасуватиме серія зі звитяг. Така вимальовуватиметься в LEFT COAST, тож, колектив, знає, чого потрібно досягти.

Харків 1654 – FC Meest TEAM

Харків 1654 переконаний, що йому до снаги підняти свій рівень конкуренції з Другої ліги до Першої ліги й не просто змагатися за місце в дивізіоні на наступний сезон. Власну впевненість ще потрібно підкріпити результатом, зокрема, в матчі з FC Meest TEAM, який зіграв унічию з «фокусниками», та вже з наступної зустрічі налаштований взяти максимум.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 FC Agents
3 AppStudio
4 FC BILUX
5 FC BEER WAY
6 Альфа
7 Nunu-KyivGastroBar
8 ФК Сокіл
9 ФК Акули
10 FC Rabona
11 NoName-KonteynerBar
12 FC Profi
13 Сталь
14 Inter Cars Ukraine
15 AFC Footballers

NoName-KonteynerBar – FC Agents

NoName-KonteynerBar повертатиметься зарядженим після результативної поразки AppStudio з наміром вказати, що та невдача не позначається на намірах і високих амбіціях на дистанції. Серйозним суперником стане FC Agents, один із двох лідерів таблиці з триматчевою переможною серією. В цьому дебютанті змагання читається мета чемпіонства.

AFC Footballers – AppStudio

AFC Footballers поступився в своєму першому матчі нового сезону, та пройшов до 1/8 фіналу кубку. Перспектива першої звитяги в чемпіонаті перенеслася на звітний ігровий тиждень, а інше завдання кубкове «футбольори» наразі успішно вирішують. У наступному матчі Другої ліги суперником виступить AppStudio, з яким є результативна нічию минулого розіграшу. AppStudio підходить до звітної гри з шістьома очками після трьох проведених поєдинків.

ФК Акули – FC BILUX

Очна конкуренція в дивізіоні між ФК Акули й FC BILUX завжди припідносить матчі, до яких із особливим завзяттям підходять команди. Кожен рахує свої звитяги, невдачі й прагне домінувати. Три минулі зустрічі – три різні підсумки, та цього разу хтось візьме лідерство в звітному дербі Другої ліги.

Сталь – FC Profi

Наступний матч – ще одне дербі, тільки протистояння між Сталь і FC Profi прийшло з Першої ліги. В п’ятому своєму матчі проти Сталь FC Profi відзначив першу очну звитягу, до того тричі поступившись. Після трьох ігрових тижнів у поточному чемпіонаті обидві команди зосередилися в нижній частині таблиці. FC Profi стартову звитягу змінив двома поразками, Сталь крокує дистанцією поки з одним очком.

ФК Сокіл – FC BEER WAY

ФК Сокіл за останні хвилини матчу проти «агентів» ледь не змінив настрій суперника зі звитяги на осічку, коли відіграв два м’ячі й зупинився в кроці від камбеку. «Соколи» вперше поступилися, та попереду безліч викликів, а, може, й перспектив. У звітній грі FC BEER WAY повертатиметься з переможними настроями після двох поєдинків без звитяг.

Unknown Sporting – Inter Cars Ukraine

У найближчих планах Unknown Sporting – продовжити очолювати таблицю, тільки вже з чотирма звитягами поспіль. Останні підсилення колективу починають складати картину, схожу до тієї, яку спостерігали минулого чемпіонату, коли US завдяки топ-трансферам зі старту вважався фаворитом дистанції. Переможна хода суперника віддає Inter Cars Ukraine роль «андердога», проте, може, по ходу самого матчу цей колектив нагадає ті «апсети», які оформлював.

Альфа – FC Rabona

Альфа одержав результативну звитягу над FC Profi, та слід двох поразок перед тим матчем залишається. Завдання колективу звітного ігрового тижня – натрапити на слід переможної серії й долучитися до боротьби за топ. FC Rabona поступився лідеру таблиці, проте амбіції в Другій лізі скеровують погляд угору до верхівки турнірного становища, де колектив спробує знайти своє місце.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Leaders
2 FC MAXIMUS
3 Славутич
4 FC SICH Kyiv
5 THE DVIZH
6 Авангард Київ
7 Nexus
8 ФК "Гора-Powerkit"
9 DNIPRO-M
10 СК "Софіївський"
11 ЧА-ЧА-РАЗ
12 Old Friends
13 Дружба
14 Denon
15 ФК Легіон

Denon – FC MAXIMUS

Успіх звітного ігрового тижня закриє для Denon старт із двох поразок у матчі з суперником, який через один сезон із медалями має на меті повернутися дивізіоном вище. Проте навряд у Третій лізі FC MAXIMUS розслабиться, тут вдосталь конкурентів і в пасиві вже є перша поразка.

СК Софіївський – Авангард Київ

СК Софіївський найбільше забиває й найбільше пропускає наразі, ніяк не вириваючись із нижньої частини таблиці. Якщо Авангард Київ має на меті пройти становлення, як топ дивізіону, то повинен здобувати три очки й розвивати власну переможну серію. Поки команда не зустрічалася з явним претендентом на найвищі місця. Подивимося – як зіграє з результативним суперником у всіх сенсах.

Славутич – THE DVIZH

Славутич видав старт без поразок, однак лише в третьому матчі вперше виграв цього сезону. Команда боротиметься за повернення дивізіоном вище, а суперником звітного ігрового тижня виступить THE DVIZH, який на дистанції може й здивувати своєю появою серед претендентів на найвищі місця. Досвід такої боротьби колектив має й збирається примножувати свої звитяги.

ЧА-ЧА-РАЗ – FC SICH Kyiv

Тиждень минув після зустрічі ЧА-ЧА-РАЗ і FC SICH Kyiv у кубку, й наразі команди вже проведуть свій матч у рамках дивізіону. FC SICH Kyiv налаштовується на реванш за кубкову гру, видавши старт без поразок у Третій лізі, та зі свого боку суперник ЧА-ЧА-РАЗ готовий вчетверте поспіль тріумфувати в очному поєдинку.

ФК Гора-Powerkit – Old Friends

ФК Гора-Powerkit налаштовується на другу поспіль звитягу цього сезону, аби підтримувати конкуренцію в верхній половині таблиці. Old Friends бореться за свої очки, суперникам «старих друзів» нелегко видобувати результат, але самі вони мають три залікові бали після стількох же ігор. ФК Гора-Powerkit наразі двічі поспіль обігрує Old Friends у змаганні.

ФК Легіон – Nexus

Nexus розпочав свою чергову ходу в дивізіоні, маючи на меті перетворитися в топа. Перша гра увінчалася звитягою, та згодом для команди розпочалася сіра смуга, якій варто покласти край. Минулого чемпіонату Nexus обіграв ФК Легіон, і тепер працюватиме, щоб повернутися на оптимальну висоту.

DNIPRO-M – FC Leaders

DNIPRO-M із звитягою в активі підходить до матчу з FC Leaders. Між собою зустрінуться команди, які ще втрачали очок, однак DNIPRO-M провів лише один поєдинок, а FC Leaders виграв тричі поспіль і очолює таблицю. Лідеру ніколи збавляти оберти, він тільки набирає хід. Супернику ж варто видати топовий виступ задля набуття залікових балів.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

Tech United – THE DVIZH

Звітного ігрового тижня в кубку стартуватимуть тріумфатори минулих розіграшів. Tech United, ласий додати до своєї колекції другий такий трофей, розпочне кубкову ходу матчем із іншими підопічним свого тренера Олександра Кульши THE DVIZH із Третьої ліги. До протистояння з цим суперником представник найвищого дивізіону підходить у ролі фаворита. «Технарі» стануть хорошим досвідом для THE DVIZH. Однак чи все заздалегідь вирішено в цій парі?

ФК Фокус – FC AppsFlyer

Чемпіона позаминулого розіграшу кубку FC AppsFlyer в 1/16 фіналу жереб звів із рівним суперником і претендентом на прохід далі ФК Фокус. Обидві команди представляють Першу лігу й налаштовані на тривалу кубкову ходу. Як і в дивізіоні – в цьому форматі теж поставлені максимальні завдання.

Пресслужба R-Cup