Анонс 5-го ігрового тижня, ​Анонс 5-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

13 вересня

Анонс 5-го ігрового тижня

13 вересня

Анонс 5-го ігрового тижня

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

LIDCAR – ATL

LIDCAR у матчі з «нереальними» випустив звитягу й задовольнився лише нічиєю, проте й разом із нею 4 набраних очки за підсумком старту в найвищому дивізіоні виглядають непоганим результатом. Звітного ігрового тижня LIDCAR випаде шанс збагатити історію своїх перемог у матчі з рівним суперником. ATL у таблиці відстає на 2 бали й ще не вигравав, однак встиг зустрітися вже з двома топами дивізіону зразка минулого розіграшу.

MLP Co – ФК Анреал

MLP Co бачить перед собою наступного суперника й налаштовується на продовження переможної ходи. Та з ФК Анреал буде обережним, адже він показав на старті розіграшу, що й не з кращим збором, поступаючись у 3 голи, здатен вирвати заліковий бал, як то було в матчі з LIDCAR. Але й звітний суперник MLP Co прагнутиме запропонувати просто інший рівень конкуренції, рівень, який задають претенденти на найвищі місця.

FC Inter Kyiv – ФК Нова Пошта

ФК Нова Пошта обпікся об FC Inter Kyiv минулого сезону, коли вів 3:1, але наполегливий суперник змінив хід подій і звів матч до нічиєї. Тепер результат для на папері фаворита зустрічі після минулої осічки буде принциповим. Як і минулого чемпіонату, FC Inter Kyiv максимально налаштовується на звітного суперника, бо наразі може й амбітніші плани будувати на нього, щоб покращити попередній результат, тепер уже обіграти ФК Нова Пошта.

Friends Team – FC Donbass

Наступним протистоянням, яке з минулого чемпіонату переходить у звітний є один із центральних матчів всього сезону у Вищій лізі. Гри між Friends Team і FC Donbass чекають усі, нам же особливо кортить подивитися – що міститиме новий абзац їх очної історії. Почав її писати чинний чемпіон FC Donbass, обігравши влітку «френдів» 3:1. Після минулого сезону вони чи не найактивніше поводили себе на трансферному ринку. Нарешті, нові обличчя Friends Team із партнерами пройдуть справжню перевірку. В стані колективу панують настрої на реванш, але чемпіон FC Donbass дуже впевнено осів на найвищому п’ядесталі.

Skvyra Football Team – Tech United

Ще один із претендентів на топ-4 й подальшу боротьбу за чемпіонство Skvyra Football Team гратиме не з таким зірковим суперником, як конкуренти в матчі вище, та від того не легше сквирянам буде розвинути свою переможну серію до чотирьох ігор поспіль, адже Tech United чіплятиметься й вгризатиметься. «Технарі» цього сезону в пошуках чогось більшого для себе.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 Если Шо
3 ФК Фокус
4 FC AppsFlyer
5 PIN-UP
6 FC Legendary Amateurs
7 FC Meest TEAM
8 NOOSPHERE KYIV
9 LEFT COAST
10 UID
11 FC Goldmine
12 Харків 1654
13 Fanat
14 Благора Інвест
15 ФК Вишгород

LEFT COAST – Харків 1654

LEFT COAST шукатиме виходу туди, поближче до вершини таблиці в очному матчі з Харків 1654, який після старту зі звитяги поступився тричі поспіль. Але харків’яни відчувають, що вони конкурентоздатні, хоч і рівень цієї конкуренції для них збільшився. Тож, команда запевняє себе, проте й бали потрібні. Свої очки LEFT COAST втратив минулого ігрового тижня з «фокусниками», тому наразі настрої ще більш конкретні на підсумкову звитягу.   

FC Legendary Amateurs – FC AppsFlyer

FC Legendary Amateurs і FC AppsFlyer перед своїм матчем, уже п’ятим у змаганні, одержали по дві звитяги поспіль. На переможній ході наближаються до чергової зустрічі й у кожного своє завдання покращувати статистику очних поєдинків. Поки FC AppsFlyer лідирує за кількістю звитяг над «аматорс.» Якщо ж він матиме успіх, то порівняється з цим суперником і матиме стільки ж очних перемог.    

PIN-UP – Если Шо

PIN-UP зі стартом сезону двічі закривав поразки своїми звитягами, а попереду суперник, мета якого продовжувати переслідувати проміжного лідера таблиці після невдачі в очному матчі з ним. Если Шо минулого ігрового тижня поступився PERUN, ведучи по ходу зустрічі 4:1. Завдання на цей матч – показати, що не втратив запасу міцності задля конкуренції в топі таблиці.

NOOSPHERE KYIV – ФК Фокус

NOOSPHERE KYIV підходить до наступного серйозного виклику з першою звитягою, здобутою в минулому матчі проти ФК Вишгород. ФК Фокус цьому протиставить чотириматчеву безпрограшну серію, проте «фокусники» продовжують втрачати бали, що може позначитися на дистанції, коли конкуренти проведуть ті поєдинки, які мають у запасі. Осічка звітного ігрового тижня точно поставить під питання перебування ФК Фокус у проміжному топ-3, NOOSPHERE KYIV успіх із цим суперником відкриє шлях до топу таблиці.

UID – Благора Інвест

UID із чотирма очками після трьох зіграних матчів підходить до наступного поєдинку, до суперника для себе дуже незручного, бо Благора Інвест не просто цьому опоненту тричі поспіль не поступився, а ще й двічі одержав звитягу. Наразі в таблиці UID випереджає на заліковий бал, однак обидві команди поки не підіймаються в верхню частину турнірного становища.

FC Meest TEAM – Fanat

FC Meest TEAM результативно виступив у минулому матчі, забивши десяток голів харків’янам. Команда ще будує свій шлях до топу таблиці й зійдеться звітного ігрового тижня з Fanat, невдачі якого продовжують іти одна за одною. Ранній виліт із кубку, дві поспіль поразки в дивізіоні – на такій серії з поразок Fanat підходить до поєдинку з FC Meest TEAM.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 AppStudio
3 FC Agents
4 FC BILUX
5 Альфа
6 ФК Сокіл
7 NoName-KonteynerBar
8 Сталь
9 FC BEER WAY
10 Nunu-KyivGastroBar
11 ФК Акули
12 FC Rabona
13 FC Profi
14 Inter Cars Ukraine
15 AFC Footballers

FC Agents – AFC Footballers

FC Agents прекрасно розпочав сезон, вигравши тричі поспіль, однак минулий суперник NoName-KonteynerBar завдав першої поразки, хоча й і з нею в пасиві «агенти» наразі перебувають серед лідерів дивізіону. Як головний тренер колективу, минулого ігрового тижня дебютував Сергій Цибенко, а вже в наступній зустрічі інші його підопічні з AFC Footballers зустрінуться з «агентами». Тож, намічається ще одне цікаве дербі команд одного тренера.

FC BEER WAY – NoName-KonteynerBar

FC BEER WAY поступився двічі поспіль і чимало пропустив у цих матчах, майже не створивши конкуренції «акулам» і «соколам». NoName-KonteynerBar виглядає грізним суперником, який орієнтується на топ таблиці й вийде другою поспіль звитягою.

Inter Cars Ukraine – Альфа

Inter Cars Ukraine в ролі «андердога» відібрав очки в проміжного лідера таблиці. Навіть із низин турнірного становища Inter Cars Ukraine може створювати проблеми топам, однак зараз метою є підійматися вгору, задля чого до минулої нічиєї треба додати звитягу над наступним суперником. Ним виступить Альфа, який виграв двічі поспіль і підібрався ближче до лідерів.

FC BILUX – ФК Сокіл

FC BILUX набув серії з трьох звитяг поспіль і зосередився серед лідерів таблиці. Команда воліє триматися таких результатів і вже підніматися в топ-3. Наступним суперником виступить ФК Сокіл, який на рівних змагатиметься за залікові бали. «Соколи» дещо відстають від учасників, що конкурують за вершину турнірного становища, та це до снаги колективу змінити звітним успіхом.

FC Profi – ФК Акули

Нещодавній представник другого за рангом дивізіону FC Profi спустився нижче й у Другій лізі, здебільшого, наразі поступається. ФК Акули розділяє зі звітним суперником невдачі, та обидві команди цього ігрового тижня ставлять за мету покращити своє турнірне положення й надбати залікових балів.

Nunu-KyivGastroBar – Unknown Sporting

Nunu-KyivGastroBar – інший учасник дивізіону, який перебуває в нижній частині таблиці. В своєму третьому матчі команда вперше виграла цього сезону, здолавши Inter Cars Ukraine. Однак на папері цього успіху замало, щоб на рівних його протиставити чотириматчевій безпрограшній серії    Unknown Sporting.

FC Rabona – Сталь

Всі нещодавні представники Першої ліги після свого старту дивізіоном нижче частіше оступаються й перебувають у нижній частині таблиці. Хтось із них має на заліковий бал більше наразі, як Сталь, але й тільки в четвертому своєму матчі колектив вперше виграв. Наступним суперником стане FC Rabona, з яким у другому за рангом дивізіоні минулого чемпіонату була зафіксована результативна нічия.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC MAXIMUS
2 FC Leaders
3 Славутич
4 Авангард Київ
5 ФК "Гора-Powerkit"
6 DNIPRO-M
7 FC SICH Kyiv
8 THE DVIZH
9 Nexus
10 ЧА-ЧА-РАЗ
11 СК "Софіївський"
12 Old Friends
13 ФК Легіон
14 Дружба
15 Denon

Nexus – ЧА-ЧА-РАЗ

Справи Nexus зі стартом цього сезону почали йти дещо гірше, проте й водночас наразі команда ще не має такої серії з невдач, щоб говорити про повну відсутність конкуренції з її боку на рівні претендентів на найвищі місця. Через матч із ЧА-ЧА-РАЗ з’являється шанс трохи надолужити втрачене. Суперник перед звітною грою зосередився поруч у таблиці з Nexus. ЧА-ЧА-РАЗ теж необхідно додавати в продуктивності, бо топ таблиці поки обходиться без цього учасника.

THE DVIZH – ФК Гора-Powerkit

THE DVIZH у матчі зі Славутич зазнав першої поразки цього сезону. Наступний суперник – рівний конкурент за очки ФК Гора-Powerkit, для якого максимальний результат звітної гри може відкрити топ таблиці. Колектив має хорошу мотивацію вигравати, проте THE DVIZH і амбіціями готовий помірятися.

FC SICH Kyiv – Denon

FC SICH Kyiv бадьорить відсутність поразок після стартових ігрових тижнів, але й залишається слід того, що команда могла витискати більше. Звітний суперник колективу – добре знайомий Denon. Зараз він ділить останню сходинку в таблиці, та прекрасно знаючи можливості FC SICH Kyiv, Denon тричі поспіль його обіграв. Попри своє низьке положення, як слід налаштується задля здобуття першої звитяги в сезоні.

Авангард Київ – Славутич

Авангард Київ підібрався на відстань одного залікового балу до проміжного топ-3, куди й вибудовує свій шлях зі старту. Жоден із учасників, що вище, як один із лідерів таблиці ще не закріпився. Славутич іде сходинкою вище, третім. Свої 8 очок він здобув у чотирьох матчах, тоді як Авангард Київ провів на гру менше. Й цей непоганий темп Авангард Київ спробує прискорити звітною звитягою.

Дружба – СК Софіївський

Дружба розпочала новий сезон із двох поразок, і звітному супернику СК Софіївський в змаганні команда теж поступалася. Сам СК Софіївський із трьома очками після чотирьох матчів налаштовується для початку хоча б піднятися в верхню половину турнірного становища.

Old Friends – ФК Легіон

Інші учасники дивізіону з нижньої частини таблиці теж гратимуть між собою. Звитяга над Дружба наразі залишається єдиним успіхом Old Friends за чотири матчі. А в своєму четвертому поєдинку в сезоні вперше виграв ФК Легіон. «Старим друзям» у змаганні «легіонери» ще не поступалися, завдання витискати максимум стоїть і на звітний ігровий тиждень.

FC MAXIMUS – DNIPRO-M

FC MAXIMUS у якості одного з двох лідерів таблиці підходить до матчу з DNIPRO-M. Але цей суперник точно ставить за мету змінити розвиток подій у топі турнірного становища. DNIPRO-M виграв двічі поспіль. Минулого разу одержав звитягу над FC Leaders, із яким FC MAXIMUS наразі ділить перше-друге місця.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

FC Goldmine – LEFT COAST

Звітного ігрового тижня в рамках 1/16 фіналу кубка свої матчі проведуть учасники двох сильних пар. Перша з них – представники другого за рангом дивізіону FC Goldmine і LEFT COAST. Їх історія очних протистоянь доволі тривала, та й водночас давно не грали між собою. Поточний розіграш Першої ліги й поєдинок у 1/16 кубка це виправить. FC Goldmine наразі тричі зустрічався з LEFT COAST і жодного разу не поступився.

FC Donbass-2 – OnlyFans Team

Під назвою учасника кубка FC Donbass-2 впізнаємо склад такої команди як Микільська Слобідка. Своїм колективом хлопці повертаються в змагання. У найвищому дивізіоні вони б точно нав’язали конкуренцію, тому в кубковому форматі завдання найамбітніше. За вихід у 1/8 сперечатимуться з  OnlyFans Team. Цей представник Вищої ліги в минулому розіграші кубка дійшов до вирішальних матчів і майже дістався фіналу.

Пресслужба R-Cup