«Технарі» обіграли LIDCAR, сквиряни – MLP Co, камбек Fanat із 0:3, 14 голів ФК Вишгород і ФК Фокус, ​Підсумки другого ігрового тижня R-Cup XVI., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

28 серпня

«Технарі» обіграли LIDCAR, сквиряни – MLP Co, камбек Fanat із 0:3, 14 голів ФК Вишгород і ФК Фокус

28 серпня

«Технарі» обіграли LIDCAR, сквиряни – MLP Co, камбек Fanat із 0:3, 14 голів ФК Вишгород і ФК Фокус

Вища ліга

Tech United 3 – 1 LIDCAR

Tech United бадьоро розпочав свої виступи в новому розіграші Вищої ліги. З оновленим складом «технарі» з рядом «матрацників» у складі обіграли дебютанта дивізіону LIDCAR. Відмітимо дебют у складі номінальних господарів голкіпера Максима Дядюнця, який не лише посприяв звитязі грою на останньому рубежі. Дядюнець також долучився до третього голу команди, вкиданням асистувавши на дубль Ігоря Степанюка на 28-ій хв. Всередині другого тайму Tech United забив третій «сухий» м’яч. LIDCAR у цій зустрічі обмежився голом престижу в кінцівці, та налаштований вже наступної гри здобути свої очки.

Skvyra Football Team 3 – 2 MLP Co

Skvyra Football Team повів у матчі з MLP Co вже на другій хвилині зусиллями Олександра Здебського. Одним із підсилень MLP Co на звітну гру став Станіслав Жеріков, який зрівняв рахунок на 9-ій хв. Та для срібного призера минулого розіграшу Вищої ліги в меті вже стати першим потрібні лише звитяги, до якої було зроблено наступний крок сквирянами – Сергій Стебловський повернув лідерство. Номінальні гості не полишили думок про камбек. Продовжували боротися й теж забили вдруге. Всередині другої половини Skvyra Football Team втретє вирвався вперед. Цей гол і став переможним для колективу. Автор забитого м’яча – Дмитро Кульгук.

Перша ліга

Если Шо 5 – 1 Харків 1654

Услід за результативною звитягою в наступному матчі харків’ян спіткала перша поразка в сезоні. Зазнав її колектив від Если Шо, якому ніколи баритися в погоні за високими місцями. Гол+пас Романа Багрійчука до перерви означив стартову перевагу, а в другому таймі номінальні господарі розвинули різницю з дебютними гол+пас Станіслава Недрі за Если Шо.

PERUN 4 – 1 FC Legendary Amateurs

PERUN без Андрія Науменка справився зі знайомим суперником FC Legendary Amateurs, який взагалі в своєму складі не дорахувався кількох лідерів. Відтак, змагатися за очки номінальним гостям було вкрай складно, звітної гри суперник досягав свого. Євгеній Курочка вивів PERUN уперед на 23-ій хв. До середини другого тайму Нодар Кацитадзе подвоїв перевагу. В кінцівці гри Курочка зробив дубль.

Благора Інвест 3 – 6 Fanat

На рахунку Fanat звітного ігрового тижня – фантастичний камбек після першого тайму з 0:3. Після першої половини гри проти Благора Інвест номінальних гостів можна було вже потроху визначати, як колектив, в якого не склалося з дебютом у Першій лізі. Та Fanat будь-які котування відкинув. Благора Інвест за останні 5 хв перед перервою набув переваги 3:0. Зі стартом другого тайму ситуація почала змінюватися. Після гол+пас Олександра Андрусенка різниця на користь суперника вже була мінімальною. Вардан Мгламян на 24-ій хв зрівняв рахунок. Номінальні гості не зупинилися й на своїй хвилі довели цей матч до набраних трьох очок.

ФК Вишгород 7 – 7 ФК Фокус

Ще більше видовища видали очним матчем дебютант змагання ФК Вишгород і досвідчений представник R-Cup ФК Фокус. Неймовірна самовіддача номінальних господарів стала на заваді «фокусникам» і їх звитязі. Самі вони мали хороший збір ще й, а в суперника – лише одна заміна. Тим не менше, на 0:3, які було встановлено до 11-ої хв, ФК Вишгород відповів камбеком до середини другого тайму. 3 результативні дії, що привели до паритету, зробив Вадим Гребенюк. Сергій Гибало повернув ФК Фокус перевагу, реалізувавши пенальті, та суперник віднайшов турбо-режим. Віталій Лимар оформив хет-трик. ФК Вишгород лідирував 5:4 на 33-ій хв. На поміч супернику прийшов той же Гибало. Він продовжував вирішувати біля чужих воріт, його команда знову мінімально вела. ФК Вишгород у відповідь знову все змінив. Гребенюк, здавалося, після свого третього голу, вже принесе звитягу, проте Станіслав Морозов результативно відгукнувся на розіграш штрафного. В складі ФК Фокус шістьома результативними діями відзначився Сергій Гибало.  

UID 1 – 4 FC AppsFlyer

FC AppsFlyer на другий свій матч у новому чемпіонаті вже приїхав в оптимальному складі, аби закривати минулу поразку в грі з наступним суперником UID, який рвався на поле, щоб вдруге поспіль здолати цього опонента. Початок заклав UID, але розвиток подій і кульмінацію видали номінальні гості. Кульмінація зустрічі – хет-трик Юрія Малєя на 36-ій хв. Забетонував цю звитягу для колективу своїм голом Віктор Коровіков на 40-ій хв.

PIN-UP 2 – 0 FC Goldmine

PIN-UP уже на стартових хвилинах пройшов через вилучення свого гравця. Суперник FC Goldmine отримав час, щоб дотиснути й відкрити рахунок, однак номінальні господарі не просто витримали 2 хв у меншості, а й з плином ігрового часу реалізували два шанси. В складі PIN-UP дубль зробив Родіон Українець із середини другого тайму. Попри поразку в першому матчі, PIN-UP повернувся зі звитягою, й, здається, триматиме курс на топ Першої ліги.

Друга ліга

Альфа 2 – 3 FC BILUX

Після минулої поразки Альфа виходив за трьома очками в своєму 50-му матчі в змаганні. 50-тий матч прийшовся на очну гру з FC BILUX. Номінальні господарі з середини першого тайму почали досягати проміжної переваги. Встановили 2:0 на 12-ій хв, та з плином ігрового часу втратили цю різницю. На рахунку FC BILUX – камбек із дублем Ігоря Гаврилюка. Свій другий і переможний для колективу гол він забив на 28-ій хв.

ФК Сокіл 5 – 3 AppStudio

AppStudio відкрив рахунок на 5-хв зусиллями Андрія Клочка, та всередині першого тайму дебютант змагання ФК Сокіл і паритет відновив, і вирвався в лідери. Мета дебютувати звитягою керувала номінальними господарями, та все ж суперник зміг до перерви встановити 2:2. Старт другої половини приніс ФК Сокіл лідерство. Андрій Гордійчук до 30-ої хв оформив дубль. AppStudio відповів одним голом, який забив Андрій Володько, та невдовзі після цього м’яча «соколи» вже встановили остаточний рахунок. Геннадій Гудзенко також виступив автором дублю.    

KonteynerBar 6 – 1 AFC Footballers

KonteynerBar розпочав зі звитяги над суперником, із яким змагався за топ дивізіону минулого чемпіонату. Та, як і минулого розіграшу, в звітній грі AFC Footballers зазнав невдачі, пропустивши 6 голів. KonteynerBar на 4-ій хв вирвався вперед і по ходу першого тайму потроїв перевагу. Другою половиною зустрічі номінальні господарі теж пройшли переможно. Голкіпер KonteynerBar Олександр Поліщук зробив хет-трик із асистів.

ФК Акули 0 – 3 FC Agents

FC Agents із перших матчів у новому маганні розпочинає своє становлення, як можливий претендент на найвищі місця. Команда одержала другу поспіль звитягу, звітної гри здолавши ФК Акули завдяки трьом результативним діям Артема Вербенка. На 7-ій хв він відкрив рахунок. «Агенти» дотиснули вже в кінцівці, але й суперник не стояв осторонь. «Акули» шукали свого взяття воріт, однак голкіпер FC Agents Артем Дринь у ході заключних хвилин гри відзначився кількома хорошими сейвами.

Unknown Sporting 5 – 1 FC Profi

Unknown Sporting із перших матчів у Другій лізі видає переможну двоматчеву ходу. Прекрасний старт на новому рівні продовжено звитягою над FC Profi. Номінальні гості повели в рахунку вже на 1-ій хв зусиллями Сергія Долгого, та US недовго був у ролі наздоганяючого. Григорій Комар красивим м’ячем на 5-ій хв зрівняв, коли поцілив у верхній кут, а наприкінці першого тайму не менш ефектним голом відзначився Олександр Карбула. З 25-ої по 34-ту хв дубль оформив Олександр Бондаренко, й перевага US стала куди комфортнішою. Завершив колектив свій переможний виступ забитим м’ячем голкіпера Євгена Логоші.   

Сталь 2 – 2 FC BEER WAY

Сталь швидко повела в матчі з FC BEER WAY після голу Артура Чоні на 2-ій хв. Ця перевага номінальних господарів трималася до кінцівки матчу. На 37-ій хв голкіпер Сталь Андрій Буга спочатку виручив від пропущеного м’яча, а за мить відправив того в чужі порожні ворота з власної штрафної зони. Команда стала ще ближчою до звитяги, та FC BEER WAY готував камбек і не менш яскраві голи. Ключовим у тому, що номінальні гості здобули нічию, стали підключення п’ятим польовим Андрія Нечипоренка. На 39-ій хв він викотив м’яча на праву Богдану Бедю, а той забив. Ще за хвилину вже сам Нечипоренко відзначився, вразивши ближній верхній кут.

Nunu-KyivGastroBar 3 – 4 FC Rabona

FC Rabona одержав першу звитягу в сезоні, обігравши Nunu-KyivGastroBar із чотирма результативними діями Віктора Олексюка. В особі Олексюка команда звітної гри знайшла того, хто привів до успіху. Суперник зробив камбек із 0:1. Nunu-KyivGastroBar лідирував 2:1 на 12-ій хв. Номінальні гості впродовж наступних трьох хвилин повернули собі лідерство, та й на цьому перший тайм не завершився. Nunu-KyivGastroBar до перерви встиг відігратися, а Микола Ємельянов до асисту додав гол. У другій половині побачили тільки один м’яч, але гол не просто переможний, а, певно, що вартий усіх інших разом узятих. Віктор Олексюк в першому таймі тричі асистував партнерам. На 28-ій хв він забив переможний гол для FC Rabona, пройшовши всю четвірку суперника, й перегравши голкіпера.

Третя ліга

Denon 1 – 3 DNIPRO-M

DNIPRO-M стартував у змаганні зі звитяги, обігравши Denon. На 25-ій хв номінальні гості повели після голу Віталія Гирявця, та за 2 хв він зрізав м’яча у власні ворота. Команді знову довелося шукати проміжного лідерства й на 34-ій DNIPRO-M зробив рахунок 2:1 зусиллями Максима Коверги. Ще за 5 хв Костянтин Василенко встановив остаточний рахунок у матчі.

ФК Гора-Powerkit 5 – 5 FC SICH Kyiv

ФК Гора-Powerkit і FC SICH Kyiv видали результативну нічию. По ходу першого тайму номінальні гості досягли проміжної переваги 3:1, та 5 хв зі стартом другої половини стали часом суперника, коли той зробив камбек і навіть повів із мінімальною різницею. FC SICH Kyiv не віддав заключних хвилин, а досяг свого камбеку. Вів 5:4, та Юрій Головко, зробивши дубль, приніс нічию ФК Гора-Powerkit. В складі FC SICK Kyiv 2+2 за системою гол+пас на рахунку Володимира Внаровського.  

Славутич 0 – 0 Nexus

Славутич і Nexus видали безгольову нічию. Для Славутич ця нічия стала другою поспіль на старті, а Nexus, задовольнившись одним набраним очком, перервав перспективу розвинути свою переможну серію. Хоча й вирвати звитягу могли номінальні гості, в кінцівці маючи момент, однак голкіпер суперників Андрій Варчак і в тому моменті зберіг ворота на замку й виручив.

ЧА-ЧА-РАЗ 0 – 4 FC Leaders

ЧА-ЧА-РАЗ стартував із поразки FC Leaders, переможна серія якого після звітної гри сягнула вже двох матчів поспіль. FC Leaders знову забив супернику 4 голи. Цього разу, не маючи в рамці штатного голкіпера, зберіг свої ворота на замку, що є заслугою Євгена Лихорешстого, що став у ворота. Всередині першого тайму номінальні гості повели. Зі стартом другої половини нарощували свою перевагу й робили це красиво. Відзначимо гол FC Leaders на 29-ій хв, коли Олексндр Пономаренко закинув м’яча за комірець голкіперу з гострого кута після довгої передачі Анатолія Веремчука.

ФК Легіон 1 – 6 FC MAXIMUS

FC MAXIMUS так же продуктивно розпочав свій сезон у Третій лізі, вигравши вдруге поспіль. По ходу першого тайму голкіпер «легіонерів» Максим Тивоненко отримав травму, після якої неможливо було відразу оговтатися, чим суперники скористалися. FC MAXIMUS із 11-ої хв по 16-ту хв забив 4 «сухі» голи. До середини другої половини номінальні гості розвинули перевагу до 6:0. ФК Легіон забив у кінцівці, а в складі FC MAXIMUS дубль оформив Богдан Кириленко.

СК Софіївський 6 – 2 Old Friends

СК Софіївський результативно провів перший тайм, за підсумком якого значною мірою наблизився до звитяги в грі з Old Friends. Іван Брейтер упродовж першої половини оформив дубль і асистував партнеру. На 24-ій хв «старі друзі» відзначилися вперше, та за 6 хв Денис Зінченко забив шостий м’яч СК Софіївський.

Пресслужба R-Cup