Сквиряни обіграли ФК Нова Пошта, камбеки ФК Анреал і PERUN із 1:4 – підсумки 4-го ігрового тижня, Підсумки 4-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

11 вересня

Сквиряни обіграли ФК Нова Пошта, камбеки ФК Анреал і PERUN із 1:4 – підсумки 4-го ігрового тижня

11 вересня

Сквиряни обіграли ФК Нова Пошта, камбеки ФК Анреал і PERUN із 1:4 – підсумки 4-го ігрового тижня

Вища ліга

Tech United 4 – 3 OnlyFans Team

Ударний перший тайм від Tech United вилився в 3 забиті голи командою до перерви. Проте OnlyFans Team фантастично повернувся зі стартом другої половини, коли впродовж двох атак витиснув максимум і різниця стала мінімальною на табло. Номінальні гості на драйві досягли камбеку на 26-ій хв, та «технарі» оговталися від втраченої переваги й забили переможний м’яч, який на 29-ій хв провів Вадим Щирба. В складі OnlyFans Team дублем відзначився Олександр Микитенко.

ФК Анреал 4 – 4 LIDCAR

LIDCAR відкрив рахунок на 8-ій хв після голу Владислава Шевченка, й майже до кінця першого тайму номінальні гості трималися цієї різниці на свою користь. Однак піти на перерву проміжним лідером завадив м’яч від ФК Анреал, який відновив паритет після автоголу Олександра Яцути на 18-ій хв. LIDCAR результативно стартував у другій половині, до її середини відірвавшись від суперника з проміжними 4:1. Такий рахунок тримався до заключних хвилин, а за останні три «нереальні» оформили один із найяскравіших камбеків ігрового тижня. Олексій Лісовий забив двічі з 38-ої по 39-ту хв. Нічию номінальним господарям приніс голкіпер Дмитро Іванов, який у ті хвилини перекваліфікувався в п’ятого польового й забив м’яч, що привів команду до підсумкової нічиєї.  

FC Donbass 5 – 2 FC Inter Kyiv

FC Inter Kyiv підготувався до матчу з фаворитом гонки. Підходив так, «андердогом», але й суперником, який набирає очки. Та чинний чемпіон Вищої ліги здолав опір всередині першого тайму. Номінальні господарі повели завдяки голу Олексія Проскуріна на 10-ій хв. Ще за 4 хв Микола Івановський подвоїв перевагу. Один м’яч суперник відіграв дуже швидко, а зі стартом другої половини FC Inter Kyiv взагалі досяг камбеку після голу Артема Мельника. Та Івановський у складі FC Donbass продовжив забивати. До середини другого тайму він оформив уже хет-трик. Остаточно FC Donbass дотиснув наприкінці забитим м’ячем Віктора Федосюка.

ATL 1 – 3 Friends Team

Віталій Нестерук із Friends Team взяв на себе ініціативу на 16-ій хв, після чого команда повела в рахунку. Нестерук розрядив ліву ногу в дальній кут воріт ATL. Наступного свого шансу цей же гравець дочекався всередині другого тайму. Після втрати м’яча суперником на чужій половині поля Нестерук вразив порожні ворота й оформив дубль. Однак у ATL з’явилася надія на камбек. Ренат Мірошніков на 36-ій хв організував блискавичну контратаку, яку сам і завершив голом. Номінальні господарі зменшили відрив до мінімального, та «френдів» заспокоїв один із дебютантів Ігор Малюк. На заключних секундах він потужно приклався з лівої з близької відстані й встановив остаточний рахунок.   

Крила Донбасу 1 – 10 MLP Co

MLP Co звітного ігрового тижня видав результативну звитягу – так команда відкрила свою нову сотню матчів у змаганні. Після двох ігор без перемог амбіції потрапити в топ-4, аби змагатися за чемпіонство, звичайно, нікуди не зникли, тільки зараз потрібно надолужувати втрачене, чим колектив і займається, розвиваючи переможну серію. Станіслав Жеріков остаточно закріпив за собою статус лідера MLP Co. Мав уже кілька забитих голів, а звітного ігрового тижня оформив по 2 голи й асисти в матчі з Крила Донбасу. Таку ж результативність видав партнер по команді Вячеслав Сосненко. Красивий хет-трик у цьому матчі на рахунку Олексія Шилова.

ФК Нова Пошта 2 – 3 Skvyra Football Team

Переможцем із центрального протистояння звітного ігрового тижня в Вищій лізі вийшов Skvyra Football Team. Суперник ФК Нова Пошта до гри підходив, перебуваючи в протилежній, нижній частині таблиці, проте таким видався старт, і його номінальні господарі жадали перекрити звитягою в топ-матчі проти не знаючих наразі осічок сквирян. Але вони повели вже на 2-ій хв після голу Романа Любченка. ФК Нова Пошта свій відрізок результативності знайшов всередині першого тайму. Після перегляду відеоповтору на користь номінальних господарів арбітри призначили пенальті. Дмитро Цимбаревич реалізував шестиметровий на 10-ій хв. Ще за 2 хв Андрій Назаров відправив м’яча над голкіпером. ФК Нова Пошта повів, але й Skvyra Football Team до перерви відігрався з 1:2 зусиллями Олександра Морозюка. На 22-ій хв сквиряни провели переможний м’яч. Він на рахунку Сергія Стебловського, який поклав м’яча під поперечину зі штрафного удару.    

Перша ліга

FC AppsFlyer 5 – 1 FC Goldmine

Лідери FC AppsFlyer Віктор Коровіков і Юрій Малєй на своєму рівні, коли роблять різницю, провели матч проти FC Goldmine, із якого номінальні господарі вийшли переможцями. Хоча пропустили швидкий гол на 2-ій хв, та з 8-ої хв дует Коровіков-Малєй почав працювати. За підсумком гри обидва відзначилися дублями. До двох голів Малєй також додав 2 асисти.

Благора Інвест 1 – 3 PIN-UP

На старті другого тайму матчу з Благора Інвест PIN-UP повів зусиллями Євгенія Яцентюка. Номінальні господарі на 28-ій хв встановили паритет після голу Сергія Белелі, проте PIN-UP забрав кінцівку, в якій видав ще два м’ячі. По голу провели Максим Бакум і Родіон Українець. Їх команда одержала свою другу звитягу в сезоні.

ФК Вишгород 0 – 6 NOOSPHERE KYIV

NOOSPHERE KYIV стартував із двох неприємних осічок, але звітного ігрового тижня команда набралася мотивації й провела «сухий» матч із ФК Вишгород, матч, у якому Артем Марчук відзначився покером. Цей гравець продовжує боротьбу за звання найрезультативнішого бомбардира всього календарного року. Нема сумнівів, що й до наступних звитяг NOOSPHERE KYIV додасть своїх голів Марчук.

Если Шо 4 – 5 PERUN

PERUN через камбек із 1:4 за другий тайм досяг максимального результату в матчі з Если Шо. Номінальні господарі з амбіцією наздогнати лідера таблиці вийшли на цей центральний поєдинок звітного ігрового тижня в Першій лізі й із 6-ої хв реалізовували свої шанси. Впродовж першої половини Роман Багрійчук і Федір Дальченко оформили по дублю. PERUN відзначився до перерви одного разу, та незабутній камбек, вилив характеру й бажання продовжувати лідирувати переважили різницю в +3 на користь суперника. За перші 5 хв другого тайму номінальні гості зменшили гандикап до мінімального. На 35-ій хв Євгеній Курочка встановив паритет, а в самісінькій кінцівці переможний м’яч для PERUN провів Дмитро Косьмина.

Fanat 2 – 3 FC Legendary Amateurs

FC Legendary Amateurs завдяки одному зі своїх лідерів одержав звитягу над Fanat. Олександр Миславський вивів номінальних гостей уперед на 9-ій хв й уже за нічийного рахунку 1:1 всередині другої половини видав асисти на м’ячі Сергія Покорука й Андрія Толстенка. Fanat на 35-ій хв відіграв один м’яч зусиллями Віталія Потапенка, та «аматорс» втримав переможний рахунок і забрав до активу другу поспіль звитягу цього сезону.

ФК Фокус 2 – 2 LEFT COAST

LEFT COAST на 11-ій хв матчу з ФК Фокус відкрив рахунок після голу Даниїла Сторожика. Найбільш грізний LEFT COAST у Першій лізі зі Сторожиком на полі. Та цього разу протистояв такий же небезпечний суперник, який вийшов, щоб звитягою переривати серію з нічиїх і покращувати своє положення в топі таблиці. ФК Фокус відігрався на 15-ій хв. Всередині другого тайму Дмитро Сташевський приніс «фокусникам» проміжне лідерство, та долучаючись п’ятим польовим у номінальних гостей, свій момент знайшов Давид Гаделія. Він відзначився на 35-ій хв і приніс LEFT COAST заліковий бал.

Харків 1654 4 – 10 FC Meest TEAM

FC Meest TEAM результативно обіграв Харків 1654. На такий результативний забіг надихнули перші хвилини, впродовж яких номінальні гості забили тричі. Автогол у пасиві не завадив піти на перерву з такою ж перевагою в три м’ячі. Другий тайм приніс перфоменс Богдана Бедя, який досяг пента-трику. М’ячі Бедя зупинили порив до камбеку від харків’ян. За 1:6 на табло ті відзначилися тричі з 31-ої хв по 32-гу хв, але FC Meest TEAM знову відірвався.

Друга ліга

NoName-KonteynerBar 2 – 1 FC Agents

NoName-KonteynerBar у матчі з FC Agents відкрив рахунок на 4-ій хв зусиллями Сергія Прожейка, проте «агенти» за 3 хв знайшли свій момент. Голкіпер номінальних гостей Артем Дринь влучив у чужі порожні ворота з власної половини, та це не стало початком переможного ривка. На 34-ій хв Андрій Гуртовенко відзначився й приніс NoName-KonteynerBar 3 очки.

AFC Footballers 3 – 7 AppStudio

AppStudio оговтувався від пропущеного голу на 3-ій хв, який для AFC Footballers забив Олександр Нерівний. Номінальні гості відновили паритет на 8-ій хв, а зі стартом другого тайму повели. «Футбольори» вирівняли ситуацію на табло, та заключні 6 хв від AppStudio були ударними. Протягом цього проміжку команда відзначилася п’ять разів, Мирослав Коцаренко оформив хет-трик, Богдан Воляр зробив 3 результативні дії.   

ФК Акули 1 – 6 FC BILUX

FC BILUX розпочинав матч із ФК Акули в боротьбі, й вже за подвійної переваги номінальні гості не опинилися в домінуючій позиції, бо суперник відіграв один м’яч. Але домінуюче FC BILUX виглядав у заключні 4 хв. Після голу голкіпера Олександра Крючкова партнери видали кінцівку на куражі й перетворили, зрештою, звітну гру в свою звитягу з комфортним відривом. Олександр Шестерньов оформив покер із асистів.

Сталь 3 – 1 FC Profi

Завдяки результативному другому тайму свого лідера Дмитра Котельнікова Сталь обіграла FC Profi й одержала свою першу звитягу в сезоні. На рахунку Котельнікова переможний хет-трик звітного ігрового тижня. Можливо, з успіху в цьому дербі колектив віднайде енергію для майбутніх успіхів. У складі FC Profi голом відзначився Сергій Долгий.

ФК Сокіл 8 – 3 FC BEER WAY

ФК Сокіл розпочав матч із FC BEER WAY своїм голом на 5-ій хв, та номінальні гості зусиллями Ігоря Ванкевича за хвилину встановили паритет. Рахунок тримався рівним, поки не настали ключові хвилини, впродовж яких «соколи» віднайшли і переможний настрій, і реалізували вдосталь моментів, щоб у другій половині на куражі продовжити відриватися. З 15-ої хв до перерви номінальні господарі оформили проміжні 5:1. В другому таймі ФК Сокіл збільшив перевагу. За підсумком зустрічі, Владислав Лясота зробив дублі з голів і асистів, два забиті м’ячі в грі на рахунку Геннадія Гудзенка.

Unknown Sporting 2 – 2 Inter Cars Ukraine

Unknown Sporting вперше втратив очки. До матчу з Inter Cars Ukraine команда підійшла і з настроєм вигравати, і фаворитом, однак номінальні гості змусили суперника продовження своєї переможної ходи відкласти на потім. Дублем у складі US відзначився Ярослав Пірінський до перерви. Суперник вдруге зрівняв рахунок на 23-ій хв після голу Олександра Грицюка, й майже весь другий тайм проміжний лідер таблиці намагався знову вирватися вперед. Але рахунок залишився незмінним. Inter Cars Ukraine набрав свій перший заліковий бал цього сезону.

Альфа 6 – 3 FC Rabona

Альфа цього сезону підсилився, зокрема, Максимом Івашком і з перших матчів за цю команду він виходить на передові ролі. В матчі з FC Rabona долучився до тих голів номінальних господарів у другому таймі, коли вони змогли відірватися з проміжної нічиєї 2:2 й наростити перевагу в 3 м’ячі. Всього на рахунку Івашка 3 результативні дії.

Третя ліга

Denon 2 – 6 FC MAXIMUS

Два голи Максима Скрипки до середини першого тайму матчу з Denon принесли FC MAXIMUS подвійний гандикап. Номінальні господарі зусиллями Віталія Краснянського скоротили різницю на 16-ій хв, та Скрипка на старті другої половини оформив хет-трик, а партнери забезпечили підсумкову перевагу.

СК Софіївський 3 – 5 Авангард Київ

Авангард Київ до 9-ої хв провів у ворота СК Софіївський 2 м’ячі, проте номінальні господарі змогли відіграти 1 гол. До перерви Авангард Київ провів ще один результативний відрізок, рахунок став 4:1. Перевага сягнула трьох м’ячів, для суперника ставши недосяжною особливо після красивого голу Олексія Пархомчука наприкінці матчу. В складі номінальних гостей трьома результативними діями відзначився Тимофій Пащенко.

Славутич 2 – 0 THE DVIZH

Славутич виграв вдруге поспіль. Із середини другого тайму матчу з THE DVIZH номінальні господарі створили перевагу. Богдан Кузовов відкрив рахунок на 30-ій хв, наприкінці гри Максим Івашко подвоїв рахунок. Славутич після чотирьох зустрічей іде без поразок, і наразі команда зосереджується в топ-3 дивізіону.

ЧА-ЧА-РАЗ 3 – 3 FC SICH Kyiv

ЧА-ЧА-РАЗ робив камбек із 0:2, виривався вперед, але, зрештою, з FC SICH Kyiv розділив очки звітного ігрового тижня. В складі FC SICH Kyiv гол+пас до 19-ої хв оформив Чергій Чепа. Команда лідирувала 2:0, однак суперник одним голом відповів до перерви. Сергій Вахрушев оформив уже дубль, зрівняв рахунок на 24-ій хв. На 36-ій хв Іван Кияниця приніс номінальним господарям проміжне лідерство, та в останній своїй атаці FC SICH Kyiv відновив паритет після голу Дмитра Анишка.

ФК Гора-Powerkit 5 – 3 Old Friends

Old Friends відкрив рахунок на 6-ій хв після голу Олександра Павленка, та це не змінило настрою на другу поспіль звитягу від ФК Гора-Powerkit. Ігор Музика в складі номінальних господарів оформив дубль із 11-ої хв по 12-ту хв. Андрій Магдич до перерви встановив 3:1, а зі стартом другого тайму ФК Гора-Powerkit відірвався ще на 2 м’ячі. «Старі друзі» на 35-ій хв повернули інтригу своїми двома голами. Павленко в матчі оформив дубль.

ФК Легіон 5 – 2 Nexus

ФК Легіон не забив жодного зі своїх чисельних моментів у першому таймі матчу з Nexus, а суперник реалізував шанс на 15-ій хв. Костянтин Сергєєв вивів номінальних гостей уперед, однак «легіонери» виправили не реалізацію в другому таймі. До 25-ої хв ФК Легіон лідирував 3:1, Євгеній Ващук оформив гол+пас. Кінцівка поєдинку була за номінальними господарями, Сергій Наумик у їх складі також зробив 2 результативні дії.

DNIPRO-M 7 – 3 FC Leaders

DNIPRO-M виграв вдруге поспіль. Звітного ігрового тижня наніс першої поразки FC Leaders, який перед цим виграв три своїх матчі на старті сезону. В складі DNIPRO-M різницю зробили відразу кілька гравців. Повернутися в гру FC Leaders не дав Роман Халімовський кількома важливими сейвами, а біля чужих воріт вирішили троє. Костянтин Василенко й Максим Головко зробили по 4 результативні дії, Ярослав Голубенко відзначився хет-триком.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

Tech United 3 – 1 THE DVIZH

Tech United звітного ігрового тижня до звитяги в Вищій лізі додав вихід у 1/8 фіналу кубку. «Технарі» пройшли інших підопічних свого тренера з Третьої ліги THE DVIZH. Упродовж першого тайму номінальні господарі відзначилися двічі, та суперник не дав дихати вільніше, відігравши 1 гол на 26-ій хв. Проте за 2 хв Владислав Пясецький оформив дубль і встановив у грі остаточний рахунок.

ФК Фокус 2 – 4 FC AppsFlyer

FC AppsFlyer складе пару «технарям» у 1/8 фіналу. Свої 2 матчі в дивізіоні й кубку звітного ігрового тижня FC AppsFlyer теж виграв. В 1/16 подужав представника тієї ж Першої ліги, в якій сам виступає, ФК Фокус. Номінальні господарі двічі зрівнювали рахунок по ходу першого тайму. Втретє FC AppsFlyer вирвався в лідери на 14-ій хв, а наприкінці зустрічі Юрій Малєй відзначився дублем і встановив остаточний рахунок. 3 результативні дії в складі номінальних гостей зробив Віктор Коровіков.

Пресслужба R-Cup