Підсумки 5-го ігрового тижня, ​Підсумки 5-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

19 вересня

Підсумки 5-го ігрового тижня

19 вересня

Підсумки 5-го ігрового тижня

Вища ліга

LIDCAR 2 – 3 ATL

ATL на старті гри з LIDCAR повів після голу Олексія Коваля на 3-ій хв. До середини першого тайму номінальні гості відірвалися. Різницю 2:0 забезпечив Артем Охріменко. Проте в другій половині LIDCAR повернувся й, попри створену перевагу суперником, команда мала всі шанси взяти очки. Владислав Шевченко зі стартом другого тайму відіграв один м’яч, але Євген Миколаюк повернув більш зручну різницю на табло для ATL. Вдруге LIDCAR наблизився впритул на 29-ій хв після голу Владислава Орляка. В кінцівці матчу номінальні господарі створювали шанси на те, аби зрівняти рахунок. Прекрасно себе показав голкіпер ATL Андрій Лисюк у ті хвилини. Надійною грою в рамці Лисюк втримав переможний рахунок для своєї команди.

MLP Co 4 – 2 ФК Анреал

ФК Анреал знову вийшов боротися за очки з нешироким збором, але цього разу MLP Co здобув максимальний результат, забивши вирішальні голи в кінцівці зустрічі. Вячеслав Сосненко на 17-ій хв вивів номінальних господарів уперед. Зі стартом другої половини «нереальні» встановили паритет зусиллями Юрія Правука. ФК Анреал на рівних претендував на залікові бали, та побачили переможний ривок від суперника. Після голу Олексія Шилова на 32-ій хв MLP Co реалізував ще два шанси. Сосненко, зокрема, оформив дубль.

FC Inter Kyiv 2 – 4 ФК Нова Пошта

ФК Нова Пошта узяв реванш за нічию минулого сезону, а також одержав важливу першу звитягу цього чемпіонату в матчі з FC Inter Kyiv. Андрій Мар’євич зі складу номінальних гостей відзначився дублем до 17-ої хв. ФК Нова Пошта потроху вже за проміжним результатом перебирав на себе роль головного претендента на очки в цій парі, та FC Inter Kyiv перед перервою відіграв один м’яч. Але й суперник до перерви забив втретє. Всередині другого тайму Андрій Назаров оформив проміжні 4:1 на користь номінальних гостей. Другий гол FC Inter Kyiv провів Артем Мельник на 34-ій хв.   

Friends Team 1 – 6 FC Donbass

У центральному матчі Вищої ліги звітного ігрового тижня переможцем вийшов FC Donbass. «Френди» активно розпочали, могли відкривати рахунок. Суперник витримав натиск, у тому числі, завдяки голкіперу Ігорю Байдаку. Забий номінальні господарі під час своєї стартової активності й, можливо, у подальшому гра розвивалася б по-іншому. Проте Сергій Чеберяк вивів уперед FC Donbass на 8-ій хв. В одній із наступних атак Віктор Федосюк подвоїв перевагу. Friends Team довго оговтувався від такого повороту подій, але на 27-ій хв відіграв один м’яч після автоголу голкіпера Байдака. То була одна з перших атак із п’ятим польовим від «френдів», наступні ж такі підходи завершувалися пропущеними голами. З 34-ої хв по 36-ту хв Дмитро Іванов оформив дубль у складі переможців. Ще одним дублем відзначився голкіпер Байдак.   

Skvyra Football Team 8 – 0 Tech United

Результативна, «суха» звитяга й та ж перша проміжна сходинка в таблиці – такий підсумок звітного ігрового тижня для Skvyra Football Team, який, задоволений своїм стартом у новому сезоні, готується й до топ-протистоянь. Однак у звітному матчі суперником виступав один із «андердогів» Tech United. По 3 результативні дії в складі сквирян у цій грі оформили Сергій Стебловський і Роман Любченко. Головний тренер «технарів» Олександр Кульша був дуже відвертим на емоції після поєдинку. З плюсів – можемо потішитися за голкіпера номінальних гостей Романа Башаєва, який провів свого роду «сухий» другий тайм.

Перша ліга

LEFT COAST 6 – 3 Харків 1654

У матчі з LEFT COAST відсутність штатного голкіпера в рамці позначилась на харків’янах. Номінальні господарі вже на 1-ій хв вирвалися в лідери після голу Владислава Третяка. Наприкінці першої половини Даниїл Ахмадов подвоїв перевагу. Харків 1654, як і суперник, видав продуктивну кінцівку в першому таймі. Голи Богдана Мацицького й Антона Хлобистіна повернули номінальних гостей у рівне протистояння. З боку LEFT COAST на цьому відрізку перед завершенням першої половини також відзначився Михайло Ясінський. Він відчув присмак голів на 19-ій хв і провів два наступні м’ячі колективу.

FC Legendary Amateurs 7 – 0 FC AppsFlyer

FC Legendary Amateurs зрівнявся з FC AppsFlyer по кількості очних звитяг. Тепер їх по дві, та в звітній грі номінальні гості виступали явними «андердогами» через малий і менш конкурентний збір. Досвідчений суперник швидко показав свою перевагу. Всередині першого тайму «аматорс» лідирував 2:0. До перерви забив ще двічі. Одна з легенд колективу Сергій Покорук відзначився дублем звітної гри. Лідери також видали матч на своєму рівні. По 4 результативні дії оформили Євгеній Розка й Олександр Миславський.

PIN-UP 3 – 4 Єслі Шо

Конкурентну пару в своєму матчі склали PIN-UP і Єслі Шо. Двоє гравців номінальних гостей Станіслав Недря й Степан Кошка привели команду до трьох очок. Але, спершу, вони організували проміжний паритет 1:1 після того як PIN-UP відкрив рахунок на 1-ій хв зусиллями Євгенія Яцентюка. На 13-ій хв Єслі Шо вже лідирував у один м’яч. Відмітимо також Сергія Кожушка зі складу номінальних гостей, який доставив супернику проблем своїми ривками. Кожушко асистував на другий і третій голи. PIN-UP зробив рахунок 3:3 на 33-ій хв, та в кінцівці матчу Кошка оформив дубль і приніс звитягу. По 3 результативні дії зробили Недря й Кошка в грі.

NOOSPHERE KYIV 4 – 2 ФК Фокус

NOOSPHERE KYIV відірвався на два голи від ФК Фокус всередині першого тайму. На цьому ж відрізку номінальні гості відіграли один гол, але суперник пішов на перерву з тією ж перевагою, з якої розпочинав свій шлях до другої звитяги поспіль. Артем Марчук із NOOSPHERE KYIV реалізував момент на 27-ій хв. Гра йшла до переможного завершення, лише «фокусники» наприкінці відзначилися вдруге. Три результативні дії в складі NOOSPHERE KYIV оформив Давид Дахно.

UID 3 – 0 Благора Інвест

UID виграв вдруге поспіль та, як і ряд інших учасників, наразі зосередився в двох очках від третьої сходинки таблиці. Учасника, що звітного ігрового тижня одержав звитягу, часто можна побачити серед тих колективів, які за сезон найменше пропускають голів. UID провів черговий «сухий» матч, а голкіпер Іван Колесник – знову серед кращих гравців команди. Біля чужих воріт себе проявили Богдан Коршунов і Олександр Ус. В обох в активі по голу й асисту.

FC Meest TEAM 4 – 0 Fanat

Ще одна суха звитяга в активі учасника дивізіону FC Meest TEAM. Суперник Fanat тримав нічию до завершення першого тайму, та на 19-ій хв Микола Роянов вивів номінальних господарів уперед. Максим Береговенко на 33-ій хв подвоїв перевагу. Фінальний ривок, який забезпечив звитягу, FC Meest TEAM зробив у кінцівці. Гол+пас Богдана Бедя в ході заключних 4-ох хв матчу принесли команді комфортні 4:0.

Друга ліга

FC Agents 8 – 1 AFC Footballers

Дербі підопічних Сергія Цибенка з Другої ліги завершилося цілковитою підсумковою перевагою FC Agents. Мінімальну поразку команда закрила результативним виступом звітного ігрового тижня проти AFC Footballers. Матвій Плужник «закуражив» номінальних господарів. Зі стартом другого тайму мав уже хет-трик в активі. AFC Footballers на ці 3 пропущені м’ячі відповів голом Сергія Воскресенського. «Футбольори» не віддали інтригу супернику, та він реалізував ледь не кожен момент із 32-ої хв. В «агентів» виникали шанси, коли суперник атакував із п’ятим польовим. Плужник, зрештою, дійшов до покеру. Артем Вербенко відзначився трьома результативними діями.

FC BEER WAY 2 – 1 NoName-KonteynerBar

FC BEER WAY перервав триматчеву безвиграшну серію звитягою над NoName-KonteynerBar. Всередині другого тайму номінальні господарі повели зусиллями Олександра Надемського. За 3 хв до завершення матчу Філіпп Ісмакаєвв вирівняв ситуацію на табло, проте супернику вистачило часу, щоб оформити свою підсумкову звитягу. Другий м’яч FC BEER WAY забив Владислав Титаренко.

Inter Cars Ukraine 1 – 2 Альфа

Inter Cars Ukraine видав ще один конкурентний матч, однак цього разу суперник забив переможний гол. Альфа протистояв Inter Cars Ukraine, і номінальні гості повели після голу Юрія Вихристюка на 9-ій хв. Ще однією опорою Альфа в звітній грі був голкіпер Єгор Кунда. Суперник не забив більше одного разу завдяки сейвам Кунди. Inter Cars Ukraine відновив паритет на 25-ій хв. Всередині другого тайму Максим Івашко провів переможний м’яч для Альфа.

FC BILUX 2 – 1 ФК Сокіл

ФК Сокіл на 5-ій хв повів у матчі з FC BILUX після забитого голу Владислава Лясоти. Суперник відповів камбеком у другому таймі. На 33-ій хв Олександр Шестерньов відновив паритет, нанісши точного удару в нижній ближній кут. Ще за 2 хв Сергій Солодкий провів переможний м’яч для номінальних господарів.   

FC Profi 2 – 1 ФК Акули

FC Profi з однією заміною та з камбеком провів матч із ФК Акули. Номінальні гості зібралися на гру й повели на 5-ій хв зусиллями Владислава Баришевського. Перед перервою капітан суперників Сергій Хомицький зрівняв рахунок, а всередині другої половини Сергій Долгий оформив переможний гол для FC Profi.  

Nunu-KyivGastroBar 3 – 2 Unknown Sporting

Nunu-KyivGastroBar обіграв Unknown Sporting, який перед звітним ігровим тижнем лідирував у таблиці. Ця поразка стала першою в сезоні для US. Nunu-KyivGastroBar забив всі свої м’ячі до перерви. Команда результативно зреагувала на пропущений гол на 8-ій хв. Щоб виправити ситуацію, номінальні гості мали попереду весь другий тайм, але на вольових якостях Nunu-KyivGastroBar втримав перевагу, хоч і вдруге таки пропустив. 

FC Rabona 2 – 4 Сталь

Сталь із середини першого тайму відірвалася від FC Rabona після голів Артура Чоні й Володимира Гудза. Номінальні господарі на 17-ій хв відіграли один м’яч, однак на 28-ій Сталь повернула собі різницю в два голи після добивання Дмитра Котельнікова. Дмитро добив м’яча в ворота, перед тим із пенальті, спершу, не перегравши голкіпера Кирила Черепахіна. Збільшив різницю на користь Сталь автогол Віктора Олексюка. Другий м’яч FC Rabona в кінцівці провів Костянтин Василенко.

Третя ліга

Nexus 2 – 6 ЧА-ЧА-РАЗ

Nexus запросив суперника до боротьби з перших секунд. Номінальні господарі повели на 1-ій хв зусиллями Артема Бузаджи. Минуло 7 хв і ЧА-ЧА-РАЗ відігрався. З плином ігрового часу відчув себе господарем положення й двічі відривався від Nexus. Той забив вдруге, коли суперник лідирував 3:1, але й після другого пропущеного голу ЧА-ЧА-РАЗ зберіг переможний настрій. Трьома результативними діями в складі номінальних гостей відзначився Сергій Вахрушев.

THE DVIZH 2 – 5 ФК Гора-Powerkit

ФК Гора-Powerkit розвиває свою переможну серію. Після звитяги над THE DVIZH команда в таблиці ділить перше-друге місця – проміжне місце, яке дужче мотивуватиме втримуватися серед лідерів. THE DVIZH звітного ігрового тижня конкурував із паритетом на табло до середини другого тайму. Василь Жадан у складі ФК Гора-Powerkit, як рушійна сила колективу, проявив себе з 32-ої хв, взявши участь у наступних трьох голах. Забитий м’яч і два асисти на рахунку Жадана.

FC SICH Kyiv 3 – 2 Denon

Дербі FC SICH Kyiv і Denon завершилося звитягою номінальних господарів. Особливий результат для FC SICH Kyiv, адже ця звитяга стала першою для команди над звітним суперником. Denon повів у матчі на 7-ій хв після голу Данила Космана. На 11-ій хв Сергій Чепа зрівняв рахунок, але номінальні гості повернули собі проміжне лідерство. FC SICH Kyiv у другому таймі повернувся з камбеком. Переможний гол у кінцівці забив Чепа.

Авангард Київ 4 – 2 Славутич

Авангард Київ наразі є одним із двох лідерів таблиці. Поразка конкурента й власний успіх над  Славутич підняли колектив у турнірному становищі. Номінальні господарі протягом усієї гри лідирували, а Славутич у другому таймі двічі зменшував різницю до мінімальної. В кінцівці матчу Сергій Колєснік із Авангард Київ поставив крапку в зустрічі. Всього Колєснік зробив 3 результативні дії.

Дружба 2 – 5 СК Софіївський

СК Софіївський у першому таймі двічі відривався від Дружба, та номінальні господарі наздоганяли. Зі стартом другої половини СК Софіївський провів десятихвилинний результативний відрізок, коли набув переваги в три м’ячі. Дублем відзначився Денис Зінченко.

Old Friends 1 – 4 ФК Легіон

ФК Легіон відкрив рахунок у матчі з Old Friends на 14-ій хв після автоголу В’ячеслава Кириєнка. Та вже за хвилину в складі «старих друзів» Олександр Павленко зрівняв. На цьому номінальні господарі зупинилися, а результативність «легіонерів» перенеслася й на другий тайм, у ході якого команда наростила різницю в три голи.

FC MAXIMUS 0 – 2 DNIPRO-M

DNIPRO-M виграв втретє поспіль. Зустрічався з суперником, який наразі постає одним із конкурентів у боротьбі за топ-3 FC MAXIMUS. Дмитро Приходько вивів номінальних гостей уперед на 18-ій хв. Подвоїв різницю вже наприкінці гри Костянтин Василенко. Відмітимо голкіпера DNIPRO-M Романа Халімовсього. З перших матчів сезону він постає одним із ключових гравців команди, надійно захищаючи ворота.   

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

FC Goldmine 0 – 5 LEFT COAST

LEFT COAST до середини матчу 1/16 фіналу кубку з FC Goldmine оформив три голи й вже комфортно лідирував. Але на цьому номінальні гості не зупинилися й довели свою перевагу, в другій половині відзначившись ще два рази. Антон Гусєв оформив хет-трик, 3 результативні дії на рахунку Даниїла Ахмадова. В LEFT COAST амбітні плани на кубок, вже в перших його раундах зустрічається з іншими учасниками найвищих дивізіонів. А в 1/8 отримав суперника, з яким в черговий раз влаштують безкомпромісне дербі.  

FC Donbass-2 2 – 3 OnlyFans Team

OnlyFans Team попри швидкий гол суперника, ряду моментів, коли відверто щастило й FC Donbass-2 не забивав, пройшов далі. Номінальні господарі повели на 1-ій хв після голу Дмитра Нечепуренка. Всередині першої половини OnlyFans Team відновив паритет. Гравці FC Donbass-2 по ходу матчу кілька разів влучали в стійку. Розв’язка настала наприкінці. Антон Струк зробив рахунок 2:1 на користь OnlyFans Team на 38-ій хв, але тут же в складі суперника Нечепуренко оформив дубль. А в ході однієї з наступних атак переможний м’яч для номінальних гостей забив Олександр Виштак.

Пресслужба R-Cup