FC Donbass – ФК Нова Пошта на початку нового сезону, старт 1/16 кубку – анонс 3-го ігрового тижня, ​Анонс третього ігрового тижня, старт 1/16 фіналу кубка., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

30 серпня

FC Donbass – ФК Нова Пошта на початку нового сезону, старт 1/16 кубку – анонс 3-го ігрового тижня

30 серпня

FC Donbass – ФК Нова Пошта на початку нового сезону, старт 1/16 кубку – анонс 3-го ігрового тижня

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

LIDCAR – Крила Донбасу

Звітний ігровий тиждень у Вищій лізі обіцяє бути дуже насиченим – між собою зустрічатимуться як гранди минулого розіграшу, так і амбітні новачки. Наразі говоримо саме про новачків дивізіону, очний матч між LIDCAR і Крила Донбасу, які в своїх перших поєдинках залишилися без звитяг. LIDCAR поступився «технарям», а Крила Донбасу, втративши свої 3 бали в кінцівці, задовольнилися нічиєю з FC Inter Kyiv. Срібний призер і чемпіон минулої Першої ліги відповідно зустрінуться. Навесні Крила Донбасу вже вигравали, тож, суперник LIDCAR вийде на поле за реваншом.

FC Inter Kyiv – ATL

FC Inter Kyiv наприкінці свого першого матчу в новому сезоні виборов нічию у Крила Донбасу, а вже наступний суперник – той учасник, який після відібраних очок у ФК Нова Пошта націлюється лише на максимальний результат. ATL воліє швидко відкрити рахунок своїм звитягам у новому чемпіонаті.

MLP Co – Tech United

Переходимо до наступної інтригуючої пари, яка вмістила в себе два цікавих проєкти, чия нова історія розпочалася з нового чемпіонату. Мова, звичайно, про обох учасників звітної гри. MLP Co, зазнавши змін, не виграв у двох попередніх матчах, тому мотивація здобути максимальний результат ще дужча. Tech United може націлитися й на більш серйозні виклики на дистанції в порівнянні з минулим розіграшем. До колективу приєднався ряд гравців і з ними на полі вже було записано до активу першу звитягу.

FC Donbass – ФК Нова Пошта

Чемпіон і бронзовий призер минулої Вищої ліги FC Donbass і ФК Нова Пошта проведуть очний матч уже в рамках третього ігрового тижня. Обидві команди перейшли в новий сезон й автоматично закріпили за собою статуси фаворитів гонки. Чемпіон стартуватиме, тоді як ФК Нова Пошта в першому ж матчі розділив бали із суперником ATL. Тож, зі старту колективу доведеться надолужувати. На початку серпня FC Donbass і ФК Нова Пошта зіграли в результативну нічию з камбеком із 2:4 від чемпіона наприкінці зустрічі.

OnlyFans Team – Skvyra Football Team

OnlyFans Team попрацював над підсиленнями, щоб якомога більш конкурентним виглядати серед потужних суперників. Такий чекає, зокрема, звітного ігрового тижня. Підмічали, що для Skvyra Football Team покращити своє минуле досягнення означає виграти цей сезон у найвищому дивізіоні. В такій меті успіх слід примножувати й примножувати, чим і сквиряни займуться в звітній грі.

Friends Team – ФК Анреал

Friends Team стартує в новому сезоні, щоб повернути собі регалії чемпіона Вищої ліги. Минулого чемпіонату команда навіть не потрапила в топ-3, та необхідні висновки були зроблені. «Френди» працювали над підсиленням свого складу. На позицію голкіпера прийшов Володимир Удовиченко. Інший топ-трансфер – Ігор Малюк. Ще виділимо прихід до колективу досвідченого учасника Вищої ліги Олександра Уса. Й це ще не всі нові обличчя в складі, та детальніше придивлятимемося, коли колектив вийде на поле. Вийде грати з ФК Анреал, який кидає собі новий виклик у найвищому дивізіоні, аби покращити минулий результат фінішу всередині таблиці. На дистанції цей учасник здатен доставити проблем. Звітного ігрового тижня «нереальні» також прийдуть за реваншем після липневих 0:5 у матчі з «френдами.»   

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 ФК Фокус
3 Если Шо
4 Харків 1654
5 Fanat
6 PIN-UP
7 Благора Інвест
8 FC AppsFlyer
9 ФК Вишгород
10 NOOSPHERE KYIV
11 UID
12 FC Meest TEAM
13 LEFT COAST
14 FC Legendary Amateurs
15 FC Goldmine

PERUN – Благора Інвест

PERUN із двох звитяг розпочав свою ходу в Першій лізі, зі старту підтверджуючи факт того, що його варто сприймати одним із майбутніх претендентів. У колективу завдання продовжувати вигравати й звітного туру суперником виступить Благора Інвест. Один із гравців цієї команди Євгеній Ващук упродовж тижня публікував мем на кшталт «твоя реакція, коли вів 3:0, але програв 3:6.» Минулу невдачу з Fanat дійсно потрібно закрити, та доведеться боротися за ці очки в грі з суперником, який бали ще не втрачав.

LEFT COAST – ФК Вишгород

Зі старту відпускати конкурентів – дороге задоволення, тому LEFT COAST має заспокоїти свій старт і повернутися після поразки. Зіграє з новачком змагання ФК Вишгород, який уже встиг в результативному матчі відібрати очки в «фокусників.» На більше, на максимальний результат колектив націлиться звітного ігрового тижня.

FC Legendary Amateurs – Харків 1654

FC Legendary Amateurs чекає повернення своїх лідерів, аби з ними в складі втретє в змаганні й вперше в другому за рангом дивізіоні обіграти харків’ян. Однак вони точно не приміряють на себе роль «андердога» в цій парі. Навпаки – Харків 1654 готується зупинити тенденцію з поразок супернику «аматорс».

FC Goldmine – Fanat

FC Goldmine набирався мотивації після чемпіонства в Другій лізі, аби в другому за рангом дивізіоні змагатися за подібні висоти. Та стартувала команда з двох поразок й звітного ігрового тижня зустрінеться з суперником, який в своєму минулому матчі поразки оминув, зробивши фантастичний камбек. Fanat налаштовується на продовження переможної історії.

PIN-UP – UID

PIN-UP розпочав сезон із завданням показати свої амбіції. Команда по одному разу відчула смак поразки й звитяги на старті. Попереду – знайомий UID, якому голів багато не заб’єш. У двох матчах поспіль PIN-UP не забив цьому супернику жодного м’яча. Та ця тенденція може перерватися в третьому очному матчі, хоча й в історії протистоянь UID лідирує.

NOOSPHERE KYIV – Если Шо

NOOSPHERE KYIV у першій грі в новому для себе дивізіоні втратив звитягу, й перспектива дебютних трьох очок для команди перенеслася вже на звітний ігровий тиждень. Однак і в ньому суперником виступить інший учасник Першої ліги, який проводить тут не перший сезон. І вже стартову звитягу Если Шо одержав. Ділити балів із новачком дивізіону колектив не збирається.

FC Meest TEAM – ФК Фокус

FC Meest TEAM стартуватиме в новому розіграші Першої ліги матчем із суперником, із яким на дистанції, можливо, розділятиме шлях до найвищих місць. Такою метою точно заряджаються «містяни», а ФК Фокус уже потрібно закривати минулу гру, в якій вів у 3 голи, та наприкінці матчу з ФК Вишгород уже довелося здобувати хоча б нічию.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 FC Agents
3 FC BEER WAY
4 NoName-KonteynerBar
5 ФК Сокіл
6 AppStudio
7 FC Rabona
8 FC Profi
9 FC BILUX
10 Сталь
11 Inter Cars Ukraine
12 Nunu-KyivGastroBar
13 Альфа
14 AFC Footballers
15 ФК Акули

FC BEER WAY – ФК Акули

FC BEER WAY заклав початок своїм майбутнім виступам у дивізіоні звитягою й нічиєю після повернення в Другу лігу. Постійний представник цього дивізіону ФК Акули зі стартом нового чемпіонату зайняв місце в низинах таблиці, двічі поспіль поступившись. Однак чекаємо від «акул» руху вгору турнірним становищем. Вони викладуться задля набуття очок звітного ігрового тижня.

FC BILUX – Сталь

FC BILUX після поразки першого ігрового тижня повернувся з камбеком із 0:2 у матчі проти Альфа й підсумковою звитягою. Продовжити цей переможний рух команда спробує в грі зі Сталь, якому потрібно бути активнішим у здобутті залікових балів у дивізіоні.

FC Agents – ФК Сокіл

У наступному матчі зустрінуться двоє дебютантів змагання. Відчуваємо, що один із цих новачків FC Agents або ФК Сокіл, якщо не обидва, на дистанції точно здивує й у першому ж своєму сезоні конкуруватиме в боротьбі за високі місця. До очної зустрічі обоє підходять із максимумом, здобутим у рамках минулих ігрових тижнів. «Агенти» видали дві звитяги поспіль, «соколи» провели поки один поєдинок. Обіграли AppStudio.

AppStudio – Konteyner Bar

AppStudio зі стартових ігрових тижнів ставить мету продиратися до топу Другої ліги. За першою перемогою в чемпіонаті прийшла перша поразка, та команда не має втрачати темпу. Його зупинити спробує Konteyner Bar. В активі вже є 3 очки, проте попереду ще довгий шлях, за підсумком якого колектив, нарешті, хоче увійти в омріяний топ-3.  

Inter Cars Ukraine – Nunu-KyivGastroBar

Inter Cars Ukraine проводитиме перший матч у новому чемпіонаті. Зустрінеться з суперником, у якого збирається взяти реванш за поразку минулого сезону. Та Nunu-KyivGastroBar свої два матчі на старті програв, тому думає лише про повторення минулого успіху в поєдинку з Inter Cars Ukraine.

FC Profi – Альфа

FC Profi прагне вийти на оптимальний курс, поступово набирати очки й, зрештою, побачити картину з промальованими перспективами в Другій лізі. Суперником виступить Альфа, який на старті затримується в нижній частині турнірного становища, програвши двічі поспіль. Нещодавно цей колектив провів свій 50-тий матч у змаганні, що мотивує шлях до сотні відкрити звитягою.

FC Rabona – Unknown Sporting

FC Rabona розпочав сезон звитягою й готується прийняти наступний виклик. Команда вийде на поле проти поки невразливого в Другій лізі Unknown Sporting. Він продовжує підсилюватися й нарощувати м’язи для здобуття ще одного першого місця. Наразі це звучить гучно, та US розуміє, що цілком реально.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC MAXIMUS
2 FC Leaders
3 Nexus
4 СК "Софіївський"
5 DNIPRO-M
6 Old Friends
7 FC SICH Kyiv
8 Славутич
9 THE DVIZH
10 Авангард Київ
11 ФК "Гора-Powerkit"
12 Denon
13 Дружба
14 ЧА-ЧА-РАЗ
15 ФК Легіон

FC MAXIMUS – ЧА-ЧА-РАЗ

FC MAXIMUS впевнено розпочав свою турнірну ходу в Третій лізі. Команда йде на серії з двох звитяг поспіль й настрій цю серію лише розвивати. Та звітного ігрового тижня FC MAXIMUS зустрінеться з суперником, якому до снаги переможний «стрік» зупинити. До того ж, і сам ЧА-ЧА-РАЗ вмотивований повернутися після поразки FC Leaders успішним звітним виступом.

FC Leaders – Denon

FC Leaders – інший учасник, який стартував із двох перемог. Ці результати відмічають команду, як одного з можливих претендентів на найвищі місця, та поки переможну серію потрібно розвивати. Чи перерве її ще в самому зародку Denon? Колективу потрібно буде викластися, він і сам шукає своєї першої звитяги.

Авангард Київ – Дружба

Авангард Київ сприймають, як одного з фаворитів гонки. Мета на звітний ігровий тиждень – видобути максимальний результат, піймати потрібний темп. Представник дивізіону з низин таблиці зразка минулого сезону Дружба виступить суперником.

Nexus – ФК Гора-Powerkit

Nexus двічі поспіль обігрував суперника ФК Гора-Powerkit. Після минулої нічиєї 3 очки – саме те, що потрібно для Nexus. ФК Гора-Powerkit розпочав із поразки, наступним кроком у новому сезоні стала нічия. Логічним продовженням виступила б звитяга, тим паче, перша над цим суперником у змаганні.

THE DVIZH – СК Софіївський

THE DVIZH готовий вже в дебютному сезоні в змаганні конкурувати на рівних із топами дивізіону. До такого статусу прагне СК Софіївський, але для цього ще потрібно одержати ряд звитяг. За неї суперник THE DVIZH теж боротиметься, тим паче, для колективу вона може стати першою, особливою.

Old Friends – Славутич

Old Friends на новій дистанції старатиметься показати, що здатен і повище в турнірному становищі змагатися, не лише в його низинах. Зі Славутич у такому прагненні потрібно здобувати очки, та звітний суперник «старих друзів» стартує з двох нічиїх і в цьому матчі вбачає мить, коли нічийна серія зміниться на першу звитягу в сезоні.

FC SICH Kyiv – ФК Легіон

FC SICH Kyiv на старті видав дві нічиї. Упродовж двох сезонів поспіль команда фінішувала, не дораховуючись двох-трьох звитяг до топу дивізіону. Аби не наступити на ті ж граблі, треба набирати переможний темп. Звітний суперник – ФК Легіон, який двічі поступився й уже пропустив десяток м’ячів.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XV

ЧА-ЧА-РАЗ – FC SICH Kyiv

Жеребкування нового розіграшу кубку піднесло ряд інтриг, які прослідковуються з перших же матчів. Відкриватимуть кубкові протистояння учасники Третьої ліги ЧА-ЧА-РАЗ і FC SICH Kyiv. На одній із минулих кубкових дистанцій FC SICH Kyiv у першому раунді вже зустрічався з іншими підопічними Олександра Кульши «технарями» й поступився. Тепер уже ЧА-ЧА-РАЗ, налаштовуючись на успішну ходу на чолі зі своїм тренером, має проходити цього суперника. Та суперник готовий взяти в Кульши реванш.

Fanat – AFC Footballers

Іншою інтригою віє від пари Fanat – AFC Footballers. Наразі команди змагаються в різних дивізіонах, але капітан «футбольорів» Олександр Адрусенко також грає за Fanat, за який зробив 3 результативні дії в першому ж матчі. Та на кубковій дистанції Андрусенко в складі AFC Footballers. Тепер треба проходити інший колектив, за який заграний.

Пресслужба R-Cup