Анонс другого ігрового тижня R-Cup XVI, Анонс другого ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

23 серпня

Анонс другого ігрового тижня R-Cup XVI

23 серпня

Анонс другого ігрового тижня R-Cup XVI

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Tech United – LIDCAR

«Матрацники» не стартують у новому сезоні, проте цілий ряд гравців цього колективу приєднався до стану Tech United. Такі підсилення зроблять «технарів» ще більш конкурентними в Вищій лізі, й збільшення своїх потужностей вони спробують показати вже в першому матчі. Зустрінуться з дебютантом Вищої ліги LIDCAR, але цей новачок дивізіону тут точно не для того, щоб пасти задніх.

Skvyra Football Team – MLP Co

Срібний призер минулого розіграшу Вищої ліги також проводитиме свій перший матч у новому чемпіонаті. Skvyra Football Team із першої спроби ввійшов у топ дивізіону, тільки ще не дістався до самісінької вершини, проте саме цю мету команда поставить перед собою зараз. Зіграє з MLP Co. Цей колектив стартував із нічиєї. Одержати першу звитягу в сезоні буде ще важче звітного ігрового тижня.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Харків 1654
2 ФК Фокус
3 Благора Інвест
4 PERUN
5 NOOSPHERE KYIV
6 UID
7 FC Legendary Amateurs
8 FC Meest TEAM
9 Fanat
10 Если Шо
11 ФК Вишгород
12 LEFT COAST
13 PIN-UP
14 FC Goldmine
15 FC AppsFlyer

Если Шо – Харків 1654

Если Шо стартуватиме в новому сезоні. Наприкінці минулого навіть мав мізерні шанси зачепитися за топ. Результати колективу мають рости й у першому матчі нового чемпіонату потрібна звитяга. Свою дебютну Харків 1654 у другому за рангом дивізіоні вже здобув, обігравши FC AppsFlyer. Харків’яни сподіваються на продовження переможної ходи й готові прийняти новий виклик.

PERUN – FC Legendary Amateurs

PERUN у тому дивізіоні, в якому вже здобував нагороди, а також зустрічався з FC Legendary Amateurs. Гаряче протистояння цих учасників повертається. PERUN встиг одержати першу звитягу в новому чемпіонаті. При своєму минулому виступі в Першій лізі суперника FC Legendary Amateurs обіграти не вдалося й була зафіксована нічия.

Благора Інвест – Fanat

Прекрасний і той, який заряджає йти до наступного успіху, зробив крок Благора Інвест у першому своєму матчі нового чемпіонату. Команда обіграла одного зі своїх постійних суперників LEFT COAST. Fanat у Першій лізі вже поставить перед собою конкретне завдання. Та чи витримуватиме конкуренцію на дистанції? Пірне в другий за рангом дивізіон матчем із Благора Інвест.  

ФК Вишгород – ФК Фокус

ФК Вишгород дебютуватиме в змаганні. Й у першому ж матчі одержав у суперники можливого претендента на топ дивізіону ФК Фокус. «Фокусники» набирають хід із першої гри. Мали успіх у матчі з FC Goldmine. Сповнені бажання розвивати переможну серію з першого ігрового тижня.

UID – FC AppsFlyer

UID рухається до свого другого матчу, маючи нічию в стартовій грі, нічию, здобуту на камбеці в грі з NOOSPHERE KYIV у ході останніх хвилин. Обіграти новачка дивізіону не вдалося, а наступним суперником стане учасник, який упродовж кількох сезонів намагається наблизитися до Олімпу Першої ліги. FC AppsFlyer вийде на поле, щоб узяти реванш у UID за поразку минулого чемпіонату.

PIN-UP – FC Goldmine

У наступному матчі зустрінуться команди, які поки без очок. PIN-UP конкурував із PERUN, але втретє зрівняти рахунок по ходу гри не зміг. Звитягою старувати в Першій лізі не вийшло в FC Goldmine, він поступився «фокусникам». Залікових балів в активі обох поки нема, та очний матч PIN-UP і FC Goldmine вартий уваги через потік напруги, який циркулюватиме звітним поєдинком.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 FC Agents
3 AppStudio
4 FC BEER WAY
5 FC Profi
6 KonteynerBar
7 AFC Footballers
8 FC Rabona
9 Inter Cars Ukraine
10 ФК Сокіл
11 Nunu-KyivGastroBar
12 Альфа
13 Сталь
14 ФК Акули
15 FC BILUX

Альфа – FC BILUX

Альфа повертатиметься після поразки FC BEER WAY. Команда знову налаштується й цього разу на суперника FC BILUX, із яким уже перетинався. Самому FC BILUX теж необхідно закривати свою минулу поразку, а минулого сезону з цієї пари переможцем вийшов Альфа.

ФК Сокіл – AppStudio

ФК Сокіл проводитиме свій дебютний матч. В складі команди є гравці, що виступали в змаганні кілька років тому, вони повертатимуться, проте й є активні учасники поточного й нещодавніх розіграшів. Цікаво – які перспективи на дистанції перед собою відкриють «соколи». Зустрінуться з AppStudio, в якого після звитяги над «акулами» на меті лише продовжувати свою переможну серію.    

KonteynerBar – AFC Footballers

KonteynerBar і AFC Footballers змагалися за трійку лідерів минулого чемпіонату. Конкуренти посунули цих учасників на фініші, та новий мезон несе в собі такі ж завдання, й тепер уже зі старту KonteynerBar і AFC Footballers мають набирати й тримати темп. В минулій очній грі переможцем виходив KonteynerBar.

ФК Акули – FC Agents

ФК Акули закриватиме минулу поразку матчем із амбітним FC Agents. Дебютант змагання виграв у Сталь і показав, що адаптацію до нових для себе турнірних викликів старатиметься поєднувати з метою в першому ж сезоні чіплятися за найвищі місця.

Unknown Sporting – FC Profi

Unknown Sporting результативно й з трьома очками в активі увійшов у Другу лігу. Настрій у команди – одержати ще один успіх. Звітного ігрового тижня суперником виступить не менш досвідчений FC Profi. Свої завдання в Другій лізі колектив також окреслює й наразі теж має 3 залікові бали.

Сталь – FC BEER WAY

Сталь готується піднятися після поразки «агентам». Команда позмагається за 3 очки з FC BEER WAY, який свій перший матч виграв, не пропустивши від Альфа. FC BEER WAY налаштовується таким чином, що йому до снаги розвинути переможну серію на старті чемпіонату.

Nunu-KyivGastroBar – FC Rabona

Nunu-KyivGastroBar чемпіонат розпочав із поразки FC Profi. Емоції вириваються назовні, а команда знову виривається на поле, щоб набути залікових балів. Зустрінеться з FC Rabona, який звітним матчем розпочне свої виступи в новому сезоні, сезоні, в якому перед колективом знову стоятиме завдання фінішувати в топі Другої ліги.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC MAXIMUS
2 Old Friends
3 FC Leaders
4 Nexus
5 FC SICH Kyiv
6 Славутич
7 THE DVIZH
8 Авангард Київ
9 DNIPRO-M
10 Denon
11 ЧА-ЧА-РАЗ
12 СК "Софіївський"
13 Дружба
14 ФК Легіон
15 ФК "Гора-Powerkit"

Denon – DNIPRO-M

Denon розпочне сезон матчем із DNIPRO-M. Повертатися в гонку необхідно Denon цього розіграшу й команда налаштовується на 3 очки. DNIPRO-M після паузи повертається в чемпіонат зі своїми завданнями нав’язувати конкуренцію іншим учасникам дивізіону в верхній половині таблиці.

ФК Гора-Powerkit – FC SICH Kyiv

ФК Гора-Powerkit поступився в першому матчі, та мотивацію здобути максимум у наступній грі команда віднаходить. Прагнутиме зупинити традицію очних поразок FC SICH Kyiv, яких наразі 2 поспіль. Сам FC SICH Kyiv минулого ігрового тижня розділив очки зі Славутич. Колектив щойно перетнув межу в 100 проведених матчів у змаганні. Майбутню сотню зіграних поєдинків команда налаштована відкрити звитягою.

Славутич – Nexus

Славутич із одним набраним очком входить у другий ігровий тиждень. Задля належної ходи відповідно до своєї мети необхідно обіграти наступного суперника. Nexus, одна з інтриг цього сезону в дивізіоні, не збавлятиме набраного темпу зі своєї минулої гри. Колектив вийде на поле за ще однією звитягою.

ЧА-ЧА-РАЗ – FC Leaders

Не менше, ніж боротьба за найвищі місця – так виглядає мета ЧА-ЧА-РАЗ на новий чемпіонат. Під час паузи команда перебувала в тренувальному процесі, та скучила за ігровою напругою. Її буде немало в звітному матчі, бо суперник FC Leaders не збирається надовго затримуватися в Третій лізі й грає, аби за підсумком цього сезону піднятися дивізіоном вище.

ФК Легіон – FC MAXIMUS

ФК Легіон розпочав із поразки. З першою звитягою не варто затягувати – цього чемпіонату в дивізіоні зібралося знову чимало гідних конкурентів. Таким виглядає й FC MAXIMUS. Стартував із трьох очок і колективу не терпиться знову вийти на поле, аби взяти максимум.

СК Софіївський – Old Friends

СК Софіївський звітного ігрового тижня намагатиметься настигнути Old Friends у таблиці. «Старі друзі» розпочали зі звитяги над Дружба. Інший знайомий суперник попереду. СК Софіївський зазнав поразки, та викладеться задля здобуття трьох очок. Минулого сезону ці учасники в очній грі сильнішого не виявили.

Пресслужба R-Cup