Підсумки 3-го ігрового тижня R-Cup XVI, Підсумки 3-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

04 вересня

Підсумки 3-го ігрового тижня R-Cup XVI

04 вересня

Підсумки 3-го ігрового тижня R-Cup XVI

Вища ліга

LIDCAR 7 – 2 Крила Донбасу

LIDCAR уже в Вищій лізі узяв результативний реванш за поразку дивізіоном нижче в Крила Донбасу, який із всього трьома замінами вийшов боротися проти суперника, що знову показав стабільність свого збору. Й номінальні господарі методично досягали переваги. Наростили її, здебільшого, в другій половині, коли відчули смак майбутньої перемоги. До перерви LIDCAR вирвався вперед зусиллями Владислава Шевченка на 13 хв. У другому таймі він уже мав 3 результативні дії, як і Сергій Либа й Кирило Варванський.

FC Inter Kyiv 2 – 2 ATL

Нещодавній «андердог» дивізіону FC Inter Kyiv зі стартом нового сезону в другому матчі поспіль набирає очки, та в звітній зустрічі з ATL команда спіткнулася об те, що останнім часом стало її своєрідною візитівкою – пізні голи, тільки цього разу пропущений в свої ворота. Всередині першої половини колективи обмінялися голами. FC Inter Kyiv у першому таймі зрівнював, а на 36-їй хв повів після автоголу Артема Вербенка. Та гравець ATL, що нерідко забиває важливі м’ячі, зробив це й в звітному матчі. Михайло Денисов у кінцівці завершив атаку, яка розпочалася від точного пасу голкіпера на Максима Горовенка, а той уже скинув м’яча на праву ногу Денисова.

MLP Co 3 – 2 Tech United

Серед емоцій, що витали навколо гри, MLP Co видобув свою першу звитягу в поточному чемпіонаті. У кожен гол, що дозволив відриватися від Tech United було вкладено зусилля й майстерність, однак із середини другого тайму «технарі» мало не подолали того, що MLP Co вибудовував проміжними й «сухими» 3:0 після голів Станіслава Жерікова, Івана Веремійчука й Олексія Шилова. Лише фінальний свисток стримав камбечні пориви номінальних гостей, у складі яких із 33-ої хв гол+пас зробив Вадим Щирба.

FC Donbass 3 – 1 ФК Нова Пошта

Після нічиєї минулого чемпіонату в звітній грі чинний чемпіон FC Donbass вийшов на поле захищати титул, але й виправити ту минулу осічку в грі з ФК Нова Пошта, якому звитяга над таким суперником, конкурентом як раз і потрібна була, щоб гучно увійти в сезон. Однак ряд факторів тримав номінальних гостей у ролі наздоганяючого. Спочатку – це був Іван Гребенюк, який оформив дубль всередині першого тайму. ФК Нова Пошта голом Андрія Мар’євича швидко повернув на табло мінімальну різницю, а зі стартом другої половини колектив отримав шанс закамбечити після того як голкіпер FC Donbass Ігор Байдак сфолив проти Мар’євича в штрафній площі. Один із лідерів ФК Нова Пошта через травму гри не продовжив. Із партнерів до «точки» підійшов Андрій Назаров і не переграв Байдака. Через фол Ігоря цей пенальті виник, однак і голкіпер ситуації супернику змінити не дозволив. Назаров у складі номінальних гостей цього матчу точно не запише в актив і не лише через те, що не забив із шести метрів. Просто згадаємо один із моментів наприкінці матчу, коли Андрій ледь не влаштував словесну перепалку на полі з граючим тренером Русланом Ніфталієвим. FC Donbass встановив остаточний рахунок на 40-ій хв голом Ярослава Заворотного з власної половини поля.

OnlyFans Team 4 – 6 Skvyra Football Team

OnlyFans Team піднявся в Вищу лігу, щоб прогресувати в матчах із претендентами й фаворитами. Максим Каминін добре налаштував свою команду на матч із Skvyra Football Team. Цьому учаснику потрібна була чергова звитяга для вирішення високих завдань, але в звітному матчі довелося відіграватися після того як, реалізувавши пенальті, OnlyFans Team уперед на 3-ій хв вивів Роман Чумаченко. Проте й суперник швидко відігрався. Вже на наступній хвилині Андрій Анцибор встановив паритет. Олександр Здебський вивів у лідери Skvyra Football Team на 10-ій хв. Суперник не розклеївся при 1:2. Каминін зрівняв на 17-ій хв, та сквиряни знову показали перевагу, коли за хвилину повернули собі лідерство – 3:2. Анцибор на 21-ій хв оформив дубль. Видихнути вже за комфортної переваги сквиряни змогли тільки під завісу гри після того як голкіпер Олександр Поліщук, долучаючись п’ятим польовим, виступив автором переможного дублю. Свої два м’ячі в складі суперника забив Чумаченко.  -

Friends Team 5 – 0 ФК Анреал

Friends Team свій новий сезон, у якому команда має завдання повертати чемпіонські регалії, розпочав відповідно. «Френди» вдруге поспіль у змаганні обіграли ФК Анреал із ідентичними 5:0. Однак номінальні гості могли й змінити перебіг подій у звітній грі. «Нереальні» зібралися лише з трьома замінами, та створили вдосталь, щоб піддати супернику більше проблем. Будь-яке намагання ФК Анреал змінити хід подій зустрічав голкіпер Friends Team Павло Овдієнко. Один із найкращих гравців матчу Павло збереженими воротами на замку, подекуди, навіть партнерам дозволив пограти в задоволення наприкінці, коли Дмитро Бровко й Андрій Огнистий встановлювали остаточний рахунок.

Перша ліга

PERUN 5 – 2 Благора Інвест

PERUN відкрив рахунок в матчі з Благора Інвест на 12-ій хв зусиллями Андрія Вавриша. За 3 хв Євгеній Ващук відновив паритет, однак номінальні господарі пішли на перерву лідерами після голу Нодара Кацитадзе на 18-ій хв, а впродовж другого тайму PERUN відірвався, в тому числі, завдяки дублю капітана Ігоря Каплунова.

LEFT COAST 6 – 3 ФК Вишгород

Матч LEFT COAST і ФК Вишгород наповнювався напругою й емоціями через ряд жовтих карток. Номінальні господарі прагнули до першої звитяги в сезоні, а напруги грі додавав опір ФК Вишгород, який у першій половині зрівняв із 0:1 і навіть, коли зі стартом другого тайму LEFT COAST почав відриватися, суперник зменшував різницю до мінімальної. Зробити переможний ривок LEFT COAST вдалося з 32-ої хв – Михайло Ясінський дійшов до хет-трику й красивий м’яч на тому відрізку оформив Андрій Шаманський.

FC Legendary Amateurs 1 – 0 Харків 1654

Гра між FC Legendary Amateurs і Харків 1654 – один із найвідвертіших відскоків на старті сезону. Харків’яни награвали на проміжне лідерство, створили купу моментів. Стійка двічі виручала «аматорс», всередині другого тайму він опинився в меншості. Суперник, граючи в більшості, не довів справу до голу, а вже на 37-ій хв за розмови було видалено голкіпера Харків 1654 Дмитра Філонова. FC Legendary Amateurs невдовзі забив єдиний і переможний гол, який на рахунку Андрія Скупейка.

FC Goldmine 8 – 2 Fanat

FC Goldmine після двох поразок повернувся з результативною звитягою. З 11-ої хв номінальні господарі нарощували перевагу й, зрештою, дійшли до проміжних 5:0. Fanat нічим було парирувати. Суперник на куражі продовжив забивати. Головний тренер FC Goldmine Олександр Андрєєв за 8:0 на табло за хвилину-дві до завершення матчу дав ще одне завдання підопічним – зберегти свої ворота на замку, що вдавалося впродовж майже всього поєдинку. Якщо не втримають ворота «сухими» - отримають додаткові фізичні навантаження на тренуванні. Й саме тоді Fanat забив двічі. В складі FC Goldmine хет-триком відзначився Сергій Шершенюк.

PIN-UP 0 – 3 UID

UID завдяки продуктивному командному виступу одержав першу звитягу в сезоні. З суперником PIN-UP, в складі якого є кому забивати й немало на дистанції гри, втримати свої ворота «сухими», як окреме завдання. В контексті цього завдання в рамці номінальних гостей знову сяяв голкіпер Іван Колесник. Партнери на 4-ій хв відкрили рахунок після голу Владислава Мирошниченка. Олександр Ус на старті другої половини подвоїв перевагу. Підсумував виступ UID на «нуль» Олександр Левчук, оформивши 3:0 на 37-ій хв.

NOOSPHERE KYIV 4 – 5 Если Шо

NOOSPHERE KYIV не дорахувався багатьох очок на старті нового чемпіонату. В одному з минулих матчів команда вела 3:1, але задовольнилася, зрештою, лише нічиєю, а в звітній грі вже проти Если Шо навіть нічиєї не дісталося, хоча тут гандикап на користь номінальних господарів був ще більшим. Продуктивний перший тайм із дублем Давида Дахно приніс NOOSPHERE KYIV проміжні 4:1. Однак як же різко Если Шо змінив перспективи суперника своїм фантастичним камбеком із дублем Станіслава Недрі. Він робив різницю мінімальною й встановлював нічию. Переможний гол для номінальних гостей провів Роман Багрійчук на 38-ій хв.

FC Meest TEAM 3 – 3 ФК Фокус

ФК Фокус оцінили, як претендента на найвищі місця, та команда двічі поспіль оступається, граючи внічию. Так, попереду тривала турнірна дистанція й «фокусники», мабуть, змінять цю серію більш вдалою, та поки знову втратили очки. Грали з потенційним конкурентом FC Meest TEAM. Тричі номінальні господарі по ходу матчу наздоганяли суперника, в складі якого результативний виступ знову видав Сергій Гибало. Зробив 3 результативні дії, та, як і в грі з ФК Вишгород, на табло зафіксована підсумкова нічия. Заліковий бал FC Meest TEAM своїм голом приніс Роман Харук наприкінці зустрічі.  

Друга ліга

FC BEER WAY 1 – 7 ФК Акули

ФК Акули повернувся на переможний шлях із результативною звитягою над FC BEER WAY. Номінальні гості зі старту окреслили свій «творчий» простір, у якому творили й творили. Надихнув, звісно, швидкий гол, який забив Володимир Нагребецький. Перевага розвивалася й сягнула 7:0, але, як і іншим підопічним свого тренера з FC Goldmine, «акулам», схоже, на найближчих тренуваннях теж не оминути додаткових фізичних навантажень, адже не втримали «сухої» переваги.

FC BILUX 3 – 0 Сталь

Інший учасник дивізіону FC BILUX звітного ігрового тижня свою «суху» перевагу над суперником Сталь втримав. Ця звитяга стала другою поспіль для команди, й вона може впевнено крокувати до наступного виклику. Олександр Шестерньов долучився до ще одного успіху підопічних. Граючий тренер оформив дубль у матчі зі Сталь. Всього за FC BILUX у новому сезоні має 5 результативних дій за 3 гри.

FC Agents 3 – 2 ФК Сокіл

FC Agents вів матч із ФК Сокіл до своєї третьої поспіль звитяги. Матвій Плужник на 7-ій хв відкрив рахунок, а гол+пас Артема Вербенка зробили перевагу комфортнішою. Та, коли підсумковий успіх був майже в кишені номінальних господарів, «соколи» двічі приголомшили «агентів» і вже на куди більших нервах вболівальники чекали фінального свистка з 38-ої хв. В складі ФК Сокіл дубль оформив Руслан Ковальов.

AppStudio 11 – 2 NoName-Konteyner Bar

NoName-Konteyner Bar зібрався широким складом, щоб конкурувати за другу поспіль звитягу до свого активу, та команда грала без основного голкіпера Олександра Поліщука, в чому суперник AppStudio знайшов вразливе місце й видав результативний перфоменс із сімома результативними діями від Мирослава Коцаренка й п’ятьма від Віталія Лимара.

Inter Cars Ukraine 2 – 5 Nunu-KyivGastroBar

Перша звитяга Nunu-KyivGastroBar у сезоні прийшлася на матч із Inter Cars Ukraine. Номінальні гості відірвалися до 15-ої хв 3:0, на що суперник відповів одного разу до перерви. Та шанси на камбек Nunu-KyivGastroBar перекрив своєю результативністю в другому таймі. Владислав Удовін оформив дубль у складі колективу, що тріумфував звітного ігрового тижня.

FC Profi 2 – 9 Альфа

Альфа досяг перших трьох очок, результативно обігравши FC Profi. Номінальні господарі зі старту чинили опір, але суперник все одно знаходив шанси. Якщо після першого тайму за рахунку 4:1 в когось ще залишалися питання стосовно переможця, то в другій половині Альфа на куражі довершив свою звитягу з п’ятьма результативними діями від Юрія Вихристюка й хет-триками Артема Марчука й Олега Третиніченка.

FC Rabona 1 – 5 Unknown Sporting

Unknown Sporting у перших матчах демонструє домінуючі звитяги. Звітного ігрового тижня команда повторила переможний рахунок 5:1. Аби його досягти, в другому таймі поєдинку з FC Rabona потрібно було частіше користуватися такою опцією, як клас, що безумовно відбивається на останніх успіхах US. У його складі дублем відзначився Ярослав Пірінський.

Третя ліга

FC MAXIMUS 1 – 2 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ закрив поразку звітним успіхом у матчі з суперником, минулі результати якого говорили, що, подекуди, FC MAXIMUS може крокувати турнірною дистанцією на класі. Та суперник, який сам воліє змагатися за найвищі місця, обіграв FC MAXIMUS. Він повернувся в кінцівці гри, та ЧА-ЧА-РАЗ після автоголу Євгена Семенюка й голу Михайла Полторацького впродовж першого тайму вів 2:0. Відмітимо гол Полторацького, який скористався прекрасною передачею Дениса Бойка. Партнери теж відзначили той асист і віддали Бойку звання найкращого гравця зустрічі.  

FC Leaders 4 – 1 Denon

Старт нового чемпіонату FC Leaders пройшов без втрат очок. Третя поспіль звитяга команди прийшлася на матч з Denon. Перед стартом у Третій лізі FC Leaders добре підсилився. Нові гравці неабияк допомагають колективу виграти черговий поєдинок, а дехто з них влаштовує справжні перфоменси. Зокрема, Олександр Рембеза в матчі з Denon. На рахунку Рембези – хет-трик за перший тайм.

Авангард Київ 6 – 4 Дружба

Авангард Київ упродовж першого тайму матчу з Дружба досяг різниці в 3 голи на свою користь. Однак при рахунку 1:4 в другій половині перевага номінальних господарів почала танути. Дружба видала результативний старт у другому таймі й зменшила різницю до мінімальної. Рахунок став 4:3 на 24-ій хв. Авангард Київ на 25-ій хв не забив пенальті, та після дублю Сергія Колєсніка довів гру до своєї звитяги.

Nexus 2 – 4 ФК Гора-Powerkit

Дубль Юрія Головка й гол Сергія Рогачова в першому таймі приніс ФК Гора-Powerkit перевагу над Nexus у 2 м’ячі. Суперник відповів голом Максима Турчина до перерви. Віталій Колядич зробив рахунок 4:1 на 28-ій хв. За справу мав би взятися голеадор номінальних господарів Роман Магда, та 33-ій хв не забив пенальті. За 2 хв після того лише Магда забив другий гол Nexus.

THE DVIZH 7 – 4 СК Софіївський

THE DVIZH досяг першої звитяги в сезоні, обігравши СК Софіївський у результативному матчі. Номінальні господарі відігралися з 0:1 і з 14-ої хв по 16-ту хв видали відрізок, після якого вже лідирували 3:1. Суперник не подолав цієї різниці. На намагання номінальних гостей камбечити в другому таймі THE DVIZH щоразу відповідав. Андрій Кисленко оформив хет-трик.

Old Friends 3 – 6 Славутич

Славутич на 13-ій хв вів із проміжними 3:0 у матчі з Old Friends, але згодом номінальним гостям довелося зустрітися з викликом, коли суперник віднайшов у собі сили досягти камбеку після хет-трику Олександра Павленка. Він зробив рахунок 3:4 на 37-ій хв, та згодом кінцівка була за Славутичем, коли ще двома голами він довів гру до переможного завершення на свою користь.  

FC SICH Kyiv 5 – 3 ФК Легіон

FC SICH Kyiv звітного ігрового тижня відзначився камбеком із 0:2 й звитягою в матчі з ФК Легіон. Номінальні гості організували 2 голи за перший тайм, але в другій половині суперник прийнявся надолужувати втрачене. Здолати опір «легіонерів» вдалося на 33-ій хв. Ще за хвилину на табло вже була встановлена нічия. FC SICH Kyiv не зупинився й розвинув перевагу. Дмитро Анишко оформив хет-трик.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XV

ЧА-ЧА-РАЗ 4 – 0 FC SICH Kyiv

У кубковому матчі в складі ЧА-ЧА-РАЗ з’явилися нові гравці, які спробували себе в умовах конкуренції, коли питання подальшої конкуренції за трофей потрібно було вирішити за 1 матч. Суперником виступив інший учасник Третьої ліги FC SICH Kyiv, але він приїхав в неоптимальному зборі, а один із дебютантів ЧА-ЧА-РАЗ був сповнений мотивації відразу заявити про себе. Так, Віталій Макаренко із гол+пас взяв участь у «сухій» звитязі своєї нової команди.

Fanat 2 – 5 AFC Footballers

AFC Footballers обіграв Fanat і складе першу пару 1/8 фіналу з ЧА-ЧА-РАЗ. Номінальні господарі в звітному матчі швидко відкрили рахунок, але гол Віктора Маркевича на 3-ій хв не став початком виходу Fanat до наступного раунду. AFC Footballers зібрався в другому таймі й відповів камбеком і підсумковою різницею в 2 м’ячі на свою користь. У складі номінальних гостей хет-трик оформив Олександр Майстренко з трьох асистів Сергія Цибенка.

Пресслужба R-Cup