Шалена інтрига в Сріблі, неймовірний розгром від колективу Крила Донбасу та інші інтриги вікенду, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

13.07.2021

Шалена інтрига в Сріблі, неймовірний розгром від колективу Крила Донбасу та інші інтриги вікенду

13.07.2021

Шалена інтрига в Сріблі, неймовірний розгром від колективу Крила Донбасу та інші інтриги вікенду

Platinum Division

Hell Energy - VBA – 9:2

Що головне:

-VBA продовжив серію невдалих матчів до двох поразок поспіль.

- «Енергетики», в свою чергу, виграли вже другу гру поспіль.

- У складі «енергетиків» результативними діями відзначились усі польові гравці, крім голкіпера.

- Денис Мусаєв зробив більше результативних дій в цьому матчі, ніж за попередні 5 (3+2 проти 3+1).

Висновок: VBA провалив початок і кінець першого тайму, що, безумовно, позначилося на результаті матчу. Хлопці пропустили на другій хвилині матчу від Остапенка, потім прийшли до тями, але в останні 5 хвилин отримали ще 4 голи у власні ворота. При цьому, команді потрібно віддати належне, адже на перших хвилинах другої половини гри Кебках і Охонько відіграли два м’ячі, однак, знову ж таки, за 5 останніх хвилин другого тайму отримали 4 голи і зазнали доволі розгромної поразки. «Енергетики» продовжують вести боротьбу за 2 місце.

Manzana-2 – Енергія – 3:1

Що головне:

-Manzana-2 виграла 9-й матч поспіль.

- «Енергетики», в свою чергу, не здобули ще жодної перемоги в 9-ти матчах.

- Олександр Гончаров (Manzana-2) оформив другий дубль в сезоні.

Висновок: «енергетикам» однозначно можна поставити позитивну оцінку за двобій з головним претендентом на чемпіонство! Звичайно, з невеликими нюансами. Підопічні Станіслава Гончаренка провалили перші десять хвилин гри, які, по суті, вирішили долю мату. Гол+пас від Саківського і дубль Гончарова дозволили колективу Manzana-2 відчувати себе максимально спокійно – 3:0. Як наслідок, команда Сергія Рівного доволі спокійно довела справу до чергової перемоги, однак «енергетики», до речі, не здавалися, а Юрій Береза забив гол престижу на останній хвилині матчу. Цей гол став першим для 36-літнього універсалу в цьому сезоні.

REJO - BetonEnergo - 9:5

Що головне:

-Rejo перервав серію «будівельників» з 5-ти перемог поспіль.

- В цьому матчі Rejo забив стільки ж голів, скільки за три попередніх протистояння.

- Влад Тростянський (BetonEnergo) продовжив свою забивну серію, яка триває від початку сезону і вже нараховує 8 матчів поспіль.

Висновок: фактично ця перемога REJO завершила боротьбу за чемпіонство у звітному дивізіоні. Звичайно, надій на те, що Manzana-2 віддасть перше місце було і так небагато, але зараз це стало ще більш очевидним. Однак ми повинні віддати належне REJO, адже цей колектив дійсно діяв, як один злагоджений механізм, фактично закривши усіх лідерів опонентів. Ветерани столичного футболу Директоренко і Мельник на двох забили 4 рази і зробили 3 асисти, а партнери вже підтримали атакуючий порив своїх лідерів. «Будівельники» дуже слабко відіграли в обороні, адже в цьому матчі вони пропустили рівно стільки ж, скільки у 5 попередніх іграх.

GOLD DIVISION

ФК Легіон - Duzain-Fasad – 1:6

Що головне:

-«Дизайнери» здобули 5-ту перемогу в сезоні!

- Євген Драговоз, який вивів на цей матч з капітанською пов’язкою і оформив дубль, забив свої перші голи в сезоні.

- «Легіонери» вдруге в сезоні програли з різницею у 5 голів.

Висновок: вкрай важко грати проти дуже мотивованого суперника, маючи всього лише одну заміну. Захарченко, Зайцев, Сороколат – гравці, які або відіграли більшість матчів в сезоні, або відзначалися хорошими результативними діями, всі вони були відсутні на звітному матчі. «Дизайнери», до речі, теж не могли розраховувати на Сашка Поліщука, проте одразу три гравці цієї команди вистрілили дублями – Драговоз, Косяков і Пономарьов (дебютні голи в сезоні). Відстань в три бали від 3-го місця зберігається.

FC Soft Serve - Sofia City – 0:8

Що головне:

- FC Soft Serve вже у 5-му матчі сезону не зміг забити жодного гола у ворота своїх опонентів. І вдруге в сезоні пропустив 8+ голів за матч.

- Софія, в свою чергу, 5 разів в цьому сезоні забивала 8+ голів за один матч, і вже в третьому матчі чемпіонату забиває рівно 8 голів у ворота своїх опонентів.

- Сергій Мельник оформив третій хет-трик в сезоні!

Висновок: наразі команди розташувалися на різних полюсах у турнірній таблиці, тому оцінювати показники «айтішників» у цьому матчі прискіпливо ми не будемо. Хлопці отримали швидкий гол у власні ворота вже на 4-й хвилині матчу, але потім зібралися і цілком могли завершити перший тайм з мінімальною різницею у рахунку. Однак за дві хвилини «Софія» забила двічі і зняла усі питання, щодо переможця матчу.  Другий тайм – справа техніки, який гравці «Софії» довели до впевненої перемоги.

Grace - Liverpool FC – 10:4

Що головне:

-З 12 гравців, які брали участь у цьому матчі, 11 відзначилися результативними діями.

- Василь Лавренюк забив в шостому своєму матчі поспіль, вперше в сезоні оформивши покер. Ці голи дозволили йому знову вийти на першу сходинку в гонці бомбардирів ліги.

Висновок: що тут казати, то бачити треба. «Червоні» вкотре продемонстрували слабку гру в обороні, вчетверте в сезоні пропустивши 10+ голів в одному матчі. Відзначимо, що Grace буквально розірвав своїх опонентів в першому таймі, в якому забив одразу 7 разів.

FC Profi - FC Rabona – 7:4

Що головне:

-Однозначно один з найбільш цікавих матчів туру.

- 10 з 11 голів цього матчу були забиті після перерви.

- Одразу 4 гравці (по два з кожної команди) відзначилися дублем у цьому матчі.

Висновок: як не намагалися тягнути на собі команді Василенко (2+2) та Іванов (дубль), але протистояти злагодженому механізму «професіоналів» не вдалося. Потрібно, звичайно, відзначити бажання гравців FC Rabona, адже 4 голи у ворота одного з найкращих захистів ліги – це серйозний показник. Інше питання, що питання з захистом теж якось потрібно налагодити. Якщо в першому таймі ми побачили лише один гол, то вже у другому таймі команди так розігналися, що настріляли аж 10 голів.

Young Business Club - Smile Development – 7:1

Що головне:

-Однозначно найкраща гра Young Business Club в цьому сезоні і третя перемога в сезоні.

- Юрій Пословський не забив жодного голу в сезоні, але у звітному матчі відзначився одразу трьома асистами.

- Олександр Єлісєєв та Володимир Найдюк забили перші голи за першу команду «бізнесменів» у цьому сезоні. Одразу дублі.

Висновок: два фактори: відмінна гра усіх ланок «бізнесменів», поганий збір «будівельників» на гру – всього лише один заміна, фантастичні матчі від Пословського (три асисти), Найдюка (2+1 – перші голи в сезоні) і Єлісєєва (2+1), які буквально зробили гру для «бізнесменів». Питання, а можна було так раніше?

SILVER DIVISION

Крила Донбасу - Magnis Income – 16:2

Що головне:

-Здається, це взагалі найрезультативніший матч сезону, в якому глядачі побачили одразу 18 голів.

- Володимир Гайдаш набрав 9 очок за системою гол+пас – 5 голів і 4 асисти.

-ВІДЗНАЧИМО, що Magnis Income грали в чотирьох, тому робити висновки по цьому матчу буде вкрай важко.

Але ми зробимо. Висновок: впевнені, що Крила здобули найбільш переконливу перемогу за усі часи участі в нашому турнірі. Вони, до речі, мали всього лише одну заміну. Навіть голкіпер Віктор Бендюк відзначився чотири рази.

Адвокати Київщини - BetonEnergo-2 -  1:7

Що головне:

-Адвокати зазнали найбільш розгромної поразки в цьому сезоні.

- «Будівельники» не програють вже 4 матчі поспіль (три перемоги і нічия). До другої позиції всього три бали.

- Головним героєм матчу став Максим Рогаченко, який забив чотири голи і відзначився асистом.

Висновок: після того, як перші десять хвилин матчу команди звикали одна до одної, «будівельники» провели ударну 10-хвилинку, в якій відвантажили у ворота своїх опонентів одразу три голи. Це був свого роду нокдаун з переходом в нокаут. Звичайно, ми зазначимо, що Адвокати грали одразу без трьох лідерів – Іванюти, Майструка і Навроцького, які на трьох в цьому сезоні забили 16 голів і зробили 9 асистів. Після перерви ситуація майже не змінилася. Рогаченко продовжив забивати і оформив покер, а єдиний гол у складі Адвокатів забив Черналівський.

3й Тайм - FC MeadCult – 4:1

Що головне:

- FC MeadCult зазнав вже другої поразки поспіль, при цьому в цих матчах команда пропустила одразу 10 голів.

- 3й Тайм навпаки, виграв другий матч поспіль. Спочатку хлопці розібралися з потужними Крилами (10:2), а тепер обіграли одного з претендентів на золото.

Висновок: інтрига в цій лізі, в контексті боротьби за чемпіонство, точно буде максимально серйозною, адже на титул реально претендують 6 команд. Гру знову зробив цей молодий, але талановитий хлопчина – Денис Яковенко. У другому матчі поспіль він оформив хет-трик, забивши вже 11 голів в сезоні. Наразі Денис другий в гонці бомбардирів.

Denon - ФК Сейм Путивль – 7:1

Що головне:

- Denon перервав серію трьох поразок поспіль.

- ФК Сейм Путивль вдруге в цьому сезоні програв з різницею у шість голів.

- 5 жовтих і 1 червона картка була зафіксована у цьому протистоянні. Статистка, яка говорить про серйозне протистояння.

Висновок: Дмитро Палієнко вивів ФК Сейм Путивль вперед вже на 4-й хвилині матчу. Здалося, що це класний сигнал для позитивного продовження матчу. Однак Denon нарешті продемонстрував той характер, який ми звикли бачити від цього колективу. Краснянський, Куплевацький і Бондзік синхронно оформили дублі, що забезпечило їх команді важливу з точки зору психології, перемогу.

Karcher - FC Yuzhbor – 1:2

Що головне:

- Karcher вперше програв у цьому сезоні.

- Завдяки дублю у ворота своїх опонентів, Сашко Невінський оформив вже 15 голів у цьому сезоні. Він продовжує очолювати список бомбардирів ліги.

- За підсумками цього туру Karcher посунувся на другу позицію.

Висновок: насправді починалося все для Karcher більш ніж непогано. Лисенко забив доволі швидкий гол, а його команда демонструвала цілком змістовний футбол. АЛЕ! Не забувайте, що у футзалі долю матчу може вирішити одна людина. Саме таким гравцем і став Олександр Невінський, який синхронно забив за дві хвилини до кінця кожного з таймів і здобув для своєї команди перемогу.

Friends Team - Young Business Club-2

Що головне:

- Friends Team здобув третю перемогу поспіль. В свою чергу, «бізнесмени» вже два ігрових вікенди не можуть здобути бодай один заліковий бал.

- Дмитро Клименко (Friends Team) забив у третьому матчі поспіль.

- Friends Team вийшов на перше місце в лізі за підсумками туру.

Висновок: наставник «друзів» Олександр Андрєєв зміг налагодити гру команди в обороні. Якщо в перших 6 матчах команда пропустила 15 голів, то в останніх трьох рівно 0! Очевидно, що «бізнесменам» не вистачило глибини лави запасних, адже команда мала всього лише дві заміни. Більше того, «бізнесмени» не змогли зібрати оптимальний склад, тому не дивно, що провідні бомбардири команди «друзів» Клименко і Іванов, забили двічі за три хвилини і здобули для своєї команди важливу перемогу!

BRONZE DIVISION

Tech United – Славутич – 0:1

Що головне:

-«Технарі» програли 5-й матч поспіль.

- Славутич, в свою чергу, саме в цьому матчі перервав серію з трьох протистоянь без перемог.

- Це був один з найбільш лайтових матчів для арбітрів, адже вони не показали гравцям жодної жовтої картки.

Висновок: Канюка і Пясецький, на яких найбільше розраховували гравці Tech United, в цьому матчі так і не змогли забити у ворота своїх опонентів, хоча мають 11 голів в сезоні на двох. Цікаво, що долю цього протистояння вирішив один єдиний гол від Куплешнікова, який відзначився результативним ударом за три хвилини до кінця матчу, коли вдало опинився перед порожніми воротами суперника.

Акули - Dnipro-M – 3:10

Що головне:

- Dnipro-M не програє вже шість матчів, а в цій грі зміг здобути четверту перемогу поспіль.

- Команди продемонстрували шалену результативність в першому таймі, забивши на двох одразу 7 голів.

- Олександр Приходько став найпомітнішим гравцем матчу, адже на його рахунку гол у чужі ворота, два асисти і автогол. Це був його другий матч в сезоні.

Висновок: Dnipro-M зараз виглядає настільки потужно, що страшно уявити, де б зараз знаходилася команда, якби не провалила старт чемпіонату. У Акул, в свою чергу, ситуація максимально протилежна. Після 5-ти матчів без поразок на старті, в наступних 5-ти зустрічах команда виграла лише раз. Це, звичайно, позначається на турнірній дистанції, адже Акули вже 6-ті. Сергій Кукіль дійсно налагодив гру свого колективу, та й сам не забуває забивати, в цьому матчі він, наприклад, відзначився голом.

Дружба - IPnet – 0:0

Що головне:

-Дружба вдруге за три матчі втратила залікові бали (поразка/нічия/перемога).

-Найбільш брутальний матч туру – 5 жовтих і одна червона картки.

- Єдиний матч в турі, в якому команди не забили жодного гола у ворота один одної.

Висновок: дебютант нашого турніру IPnet дуже серйозно заявив про свої амбіції. Наразі команда четверта і має непогані шанси поборотися за медалі. Поєдинок проти Дружби – яскраве тому підтвердження. Нажаль, в цьому матчі вболівальники не побачили забитих голів, проте гра сподобалася своєю інтригою і непередбачуваністю. Дружба, до речі, втратила другу позицію.

ФК Венеція – ATL – 3:5

Що головне:

-Венеція, граючи без замін, дала бій головному претенденту на чемпіонство.

- Олександр Інжиєвський, хоча і провів всього четвертий матч за «італійців», вкотре підтвердив свою необхідність для команди, адже в цих іграх у нього 3+2.

- Данило Костишин скористався відсутністю Охріменка, забив гол і обійшов партнера по команді в заліку найкращих бомбардирів ліги.

Висновок: один в полі точно не воїн. Як не намагався Сашко Інжиєвський допомогти Венеції здобути залікові бали (гол і два асисти), проте підтримки не вистачило. Мабуть, головним героєм матчу став Олексій Коваль, який спочатку зрівняв рахунок, а потім, у другому таймі, вивів АТЛ вперед. У підсумку його команда здобула вольову перемогу, яка стала 9-ю в сезоні!

Unknown FC - Falcons U19 – 2:4

Що головне:

- Unknown FC не виграє вже 6 матчів поспіль.

- Falcons U19 здобув другу перемогу в останніх трьох матчах!

Висновок: Григорій Приступа (Unknown FC) вийшов на десяту сходинку в гонці бомбардирів ліги, оформивши дубль у звітному матчі. Проте його старань виявилося недостатньо для того, аби команда змогла перемогти. Справжнім героєм матчу став Максим Онищук, який не тільки відзначився двома забитими голами, а оформив асист.

Sporting Kyiv - ФК Фокус  - 3:1

Що головне:

-«Португальці» не програють вже 5 матчі поспіль (4 перемоги і нічия)

- Віталій Міхієнко (Sporting Kyiv) забив у всіх матчах, в яких грав на турнірі (6).

- Артур Борисов (ФК Фокус), який відкрив рахунок у цьому матчі, забив свій дебютний гол в сезоні.

Висновок: коли на 5-й хвилині матчу було вилучено Цисельського, а Фокус одразу відкрив рахунок, здалося, що команда має все, аби здобути перемогу. Однак другий тайм цього матчу сміливо можна назвати таймом, імені «Бондаренка-Міхієнка». Перший відзначився одразу трьома асистами, а другий двічі забив у ворота своїх опонентів, що у підсумку дозволило здобути перемогу. ЗА пропущеними матчами «португальці» цілком можуть наздогнати FC Bilux.

Славутич - FC Valkyrie – 1:2

Що головне:

- FC Valkyrie взяв реванш за поразку на турнірі взимку від Славутича, коли опоненти перемогли з рахунком 5:1.

- Олександр Кульша забив дебютний гол за FC Valkyrie в цьому сезоні.

Висновок: Славутичу було вкрай важко грати одразу два матчі за вікенд, тому не дивно, що команді трішки не вистачило фізичних сил для здобуття позитивного результату. Більше того, хлопці невдало провели середину першого таймку, коли отримали два голи від Кульши і Потапенка. Потім, що правда, Панасюк швиденько один гол відіграв, проте більше результативно FC Valkyrie в цьому матчі не помилявся.

Новая Жизнь - FC Bilux – 0:2

Що головне:

-FC Bilux здобув четверту перемогу поспіль і вийшов на другу позицію в лізі.

- FC Bilux вдруге в рамках нашого турніру здолав Новую Жизнь (перший раз – 6:3).

- Новая Жизнь втратила одну позицію за підсумками туру, опустившись на 14-те місце.

Висновок: вкотре стає очевидно, що головною проблемою колективу Новая Жизнь є проблема створення і реалізації моментів біля воріт своїх суперників. Лише три команди серед усіх учасників чемпіонату, забили менше. Тому що, біля власних воріт Новая Жизнь діяла доволі непогано, пропустивши всього двічі. FC Bilux забив по одному разу в кожному з таймів і тепер займає другу позицію. Команда зараз має шалений хід!

Пресслужба R-Cup