Битва Скіфів і SimStore у Platinum, битва за «чемпіонство» у Бронзі і екзамен для «Резервів», Анонс 7туру Winter R-CUP, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.02.2021

Битва Скіфів і SimStore у Platinum, битва за «чемпіонство» у Бронзі і екзамен для «Резервів»

18.02.2021

Битва Скіфів і SimStore у Platinum, битва за «чемпіонство» у Бронзі і екзамен для «Резервів»


Platinum Division

AZ-41 - FC Perun
Скиф - SimStore-Fiskars
BetonEnergo - MBZ
Мир Футбола - Trident
SKY KYIV - Hell Energy
ФК Легион - VBA

І що ж тепер очікувати від Trident? В минулому турі цей колектив переграв VBA з рахунком 4:2, а враховуючи той факт, що Мир Футбола не виграє вже чотири матчі поспіль, шанси на успіх є. Проте особисто нам, пресслужбі, дуже сподобалася гра Євгена Кушніра, який в минулому турі зробив дубль і відзначився асистом. Можливо, він і буде вести Мир Футбола за собою. А якби ще за Мир Футбола поле вийшов найкращий гравець з пляжного футболу у 2020-му році Максим Войток, було б взагалі круто. 

SKY KYIV спробує продовжити свою реабілітацію за один заліковий бал в перших двох матчах. Навіть у двобої в минулому турі, який «небесні» виграли, ми не побачили супер змістовної гри (очікування від SKY більше, ніж від багатьох інших колективів). То того ж, суперник начебто і аутсайдер, але команда, яка в минулому турі здобула впевнену перемогу з рахунком 3:0 над Легіоном, а Степан Кошка відзначився хет-триком. Однак зараз суперник іншого рівня.

AZ-41 зберігає форму «перемога-поразка-перемога-поразка», але в цьому турі зіграє проти одного з лідерів, колективу, який виграв 4 матчі з 5 – Perun. Головною перевагою цієї команди є той важливий факт, що з 13 гравців, які провели хоча б один матч в сезоні, 12 відзначалися результативними діями. Про трійку Хусаінов-Сибиряков (матч пропускає)-Давиденко годі й говорити – 15 голів на трьох. А тут ще й Швець пропускає матч через дискваліфікацію.

Скиф - SimStore-Fiskars - безумовно, центральний матч туру. По-перше, це сусіди у турнірній таблиці. По-друге, зустрічається команда, яка пропускає ледь не найменше в лізі (СКІФ – 11) та колектив, що дуже багато забиває (SimStore-Fiskars - 26). Більше того, SimStore-Fiskars не може виграти вже два матчі поспіль, тому трішки впав у турнірній таблиці, а для команди з амбіціями це неприпустимо. Ну і на останок нагадаємо, що СКІФ є одним з найемоційніших колективів в лізі за кількість жовтих і червоних карток, то ж буде дуже цікаво!

BetonEnergo пропустив всього лише шість голів в 4 матчах, а MBZ вже забив 28 голів у ворота своїх опонентів (найкращий результат в лізі). У MBZ найбільше забив Іващик, на рахунку якого 7 голів. Найцікавіше, що ця команда володіє максимально глибоким резервом, адже в матчах цього сезону колектив використав вже 18 різних гравців. BetonEnergo в останніх двох матчах грав проти команд з нижньої частини турнірної таблиці, тому зараз «будівельників» очікує серйозне випробування. 

Легіон спробує нарешті перервати свою сумну серію з 5 поразок поспіль. Звичайно, VBA буде фаворитом, якщо порівнювати результати команд в останніх матчах. Однак в останній раз VBA вигравав у першому турі і забив всього 8 голів. Очікуємо не результативного матчу.

Gold Division

Adidas - Радар ВС
Svyatosh - IFL
ФК Атлетик - Smile Development
Энергетик - Трудовые резервы
FC Energo - Трудовые резервы
Duzain-Fasad - SC Favorit
ФК Неизбежность - YBC 

Чи вистачить енергії у «Трудових Резервів» аби витримати «енергетичну навалу»? Вам здається, що це просто набір слів, однак ми пояснимо. Лідера золотого дивізіону очікує два протистояння проти Енергетика і FC Energo (в минулому турі вони грали між собою і Енергетик переміг 5:2). Найкращий захист сезону від Енергетика (8 пропущених) і найкращий напад Трудових резервів (28 голів). Перша команда проти другої. Та історія, коли слова зайві. І більше того, тут виникає питання, чи вистачить сил «трудовим», аби зіграти другий матч проти FC Energo? Так, цей колектив виграв лише один матч з 5-ти, але Унанов і компанія можуть зробити неприємний сюрприз.

Після перших трьох турів Радар йшов на першій позиції і претензій до цієї команди не було від слова «зовсім». Однак потім пішла чорна полоса. Три поразки поспіль – це забагато, а попереду гра проти Adidas, який в шести матчах програв лише раз. Ну і не забувайте про Козина, який в цьому сезоні забив за Adidas вже 7 голів.

Svyatosh перебуває в середині турнірної таблиці, але пропустила команда, ледь не найбільше в лізі (29 голів). Сторожик і Шкарбан зробили 16 результативних дій на двох, але не забувайте, що у IFL є свій Мбаппе – Василь Лавренюк, який вже забив 14 голів і зробив 4 асисти.

ФК Атлетик, здається, йде на поправку. Перемога в позаминулому турі, нічия проти «бізнесменів» у минулому, а зараз цікавий матч проти Smile Development. Проте «атлети» повинні знати головних дійових осіб суперника, адже Голодніков забив вже 7 голів у ворота своїх опонентів, а Демчук, Кононенко і Барабаш відмінно підіграються своїм лідерам.

«Дизайнери» є типовим міцним середняком. Для когорти лідерів цій команді не вистачає стабільності, але останні матчі апріорі роблять «дизайнерів» фаворитами у матчі, даруйте за тавтологію, з «фаворитами». SC Favorit в позаминулому турі, завдяки двом голам братів Захарчуків зміг перемогти Неизбежность, але потім була «суха» поразка від Adidas. Досвіду явно побільше у «дизайнерів», але гра все розставить по своїх місцях.

Неизбежность догралася до останньої позиції. 0 перемог в 5 матчах – єдина команда, яка ще не вигравала у цьому сезоні. Ми впевнені, що після першої звитяги, як то кажуть, попре, однак проти «бізнесменів», які в останніх двох матчах набрали лише один заліковий бал, буде дуже важко. Поранений звір він вдвічі небезпечніший!

Silver Division

ФКА - INTER
ATL - FC Rabona
3й Тайм - Soborna Team-2
Рейнджерс - Magnis Income
ФК Сейм Путивль - Karcher
Denon - Новая Жизнь
Falcons Youth - FC Bilux

Невдала серія Аристократів затягнулася і вже нараховує три поразки поспіль. Ми зі свого боку прекрасно розуміємо можливості цієї команди, а такі гравці, як Ісмакаєв, Гарасюта і Шепетко точно можуть боротися за перемогу у кожному матчі. INTER – точно не подарунок, адже в останніх трьох матчах хлопці виграли двічі, а Дмитро Горелик, забивши 5 голів і зробивши два асисти, точно перебуває у відмінній формі.

Чи продовжить ATL ставити свої антирекорди по кількості пропущених голів? Ми б і хотіли сказати декілька слів у підтримку цього колективу, але гра цієї команди залишає бажати кращого. Можливо потрібно просто зібрати усі сили в кулак і проявити нарешті характер. Враховуючи, що попереду гра проти однієї з найрезультативніших команд ліги FC Rabona (34 забитих голи) та супер забивного Костянтина Василенка (14 голів в сезоні) шансів на успіх небагато. Але ми хочемо помилятися.

Ми абсолютно впевнені, що 3-й тайм цілком справедливо знаходиться серед когорти лідерів, але наразі цю команди очікує серйозне випробування проти Soborna Team-2. 39 голів серед яких 10 на рахунку Нестерова. Ще по 5 забили Ватаманюк і Дем’янчук. Однак нестаріючий 38-річний Ємельянов може схилити терези на користь 3-го тайму.

Рейнджери не можуть виграти вже чотири матчі поспіль, але все одно посідають 5-ту позицію. У Magnis Income справи йдуть майже так само, але команда зіграла на два матчі менше. Хоча у Рейнджерів, звичайно, є свій джокер – Романчук, який в цьому сезоні вже забив 12 голів.
Karcher зіграє проти супер кризового ФК Сейм Путивль, який вигравав останній раз ще у першому турі. Karcher, звичайно, дуже потужно розпочав сезон, набравши 7 з 9 можливих очок. Однак опонент не є дуже простим, навіть незважаючи на невдалу серію. ФК Сейм Путивль, якщо програє, то створює багато проблем своїм опонентам, тому ми очікуємо побачити цікавий матч.

Denon і Новая Жизнь підходять до цього матчу в максимально позитивному настрої, адже обидві команди здобули в минулому турі перші перемоги в сезоні. За рівнем, нам здається, команди приблизно рівного класу, однак 41 пропущений гол у пасиві «Новой Жизни» відкриває непогані шанси на перемогу для Denon.

Falcons Youth зіграє проти FC Bilux в останньому матчу звітного дивізіону. FC Bilux, звичайно, не позаздриш. Команда й так не може знайти свою гру, а тут ще й випробування лідером, який виграв усі 5 матчів, пропустив всього 8 голів, а забив у ворота опонентів 32. Шевчук, Гупало і Квашук точно зможуть поповнити свій бомбардирський доробок.

Bronze Division

Young Boys - Nishcheta

ФК Фокус - WOD
Славутич - Dnipro-M
Tech United - FC Valkyrie
ФК Венеция - Дружба
Шулявка Юнайтед - Unknown FC
FC Yuzhbor - Sporting Kyiv 

Young Boys і Nishcheta – не тільки сусіди по турнірній таблиці, а й команди, які в минулому турі синхронно виграли 4:3. Інше питання, що Young Boys свій матч довів до інфаркту, виграючи 4:0, а Nishcheta проявила характер, вигравши матч, хоча двічі поспіль поступалася у рахунку. Нам дуже цікаво подивитися на дуель Юрія Палійчука, який в минулому турі оформив дубль і Руслана Горового, який відзначився хет-триком за Nishcheta.

Так-так-так, цікаво, чи пішов на поправку ФК Фокус, який в минулому турі виграв вперше від початку сезону. Аде у протистоянні з WOD є дві проблеми: по-перше, «фокусники» мало забивають, всього 9 голів в сезоні, а по-друге, WOD назабивав вже 34 голи у ворота своїх опонентів. Причому Швець, Микитенко, Борисков і Панайотов вже забили 5 і більше голів.
Dnipro-M в минулому турі продемонстрував свій характер, зігравши два матчі проти лідерів. В одному «дніпряне» програли, а іншому зробили майже «стамбульське диво», відігравши 0:3 за 9 хвилин. Шанси взяти три залікових бали досить великі, адже Славутич програв останні 4 матчі поспіль, пропустивши в них 23 голи…

Назвати гру Tech United стабільною, язик не повернеться. Однак деякі періоди в цьому сезоні у команди виходять непоганими, як от сухі перемоги над Венецією і ФК Фокус. Будемо відверті, FC Valkyrie входить саме до цієї когорти команд, адже в 5-ти матчах не змогла здобути жодної перемоги!

ФК Венеція, здається, грає лише до першого свого забитого гола. В трьох матчах з 5-ти хлопці забивали першими, а потім складалося враження, що вони просто кидають грати. Можливо, варто спробувати пограти до двох забитих і тоді вдасться здобути позитивний результат. Дружба, звичайно, небагато пропускає, але й забиває найменше з усіх команд ліги, всього 6, тому ми не очікуємо результативної гри.

Якщо дивитися на серію Шулявки в цьому сезоні, то, скоріш за все, хлопці програють Unknown FC. Якщо серйозно, то вкрай важко проаналізувати і зрозуміти, чому в минулому турі Unknown FC програв ФК Фокус, після серії з чотирьох матчів без поразок. Чи зможе Лотоцький та інші гравці Unknown FC реабілітуватися за минулий тур?

FC Yuzhbor - Sporting Kyiv – ооооооо! Цілком можливо, що вже у сьомому турі ми станемо свідками битви за чемпіонство в цьому дивізіоні. «Португальці» відстають від своїх опонентів на один бал, але зіграли на один матч більше. Якщо FC Yuzhbor переможе у звітному матчі, можливо, наздогнати цю команду не вдасться нікому.


Пресслужба R-СUP.