Анонс 5 туру R-CUP. Матчі неділі, Анонс 5 туру Winter R-CUP, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.01.2021

Анонс 5 туру R-CUP. Матчі неділі

29.01.2021

Анонс 5 туру R-CUP. Матчі неділі


Platinum Division

SimStore-Fiskars - Trident
Мир Футбола - Скиф
MBZ - SKY KYIV

SimStore-Fiskars очікує дуууже непередбачуваний опонент. Trident обіграв команду з нижньою частини турнірної таблиці, зіграв внічию з колективом з середньої частини і програв лідеру. Як буде зараз – сказати важко. Головне для trident втримати Іванкевича, який в цьому сезоні забив вже чотири голи.

Мир Футбола здобув три перемоги і програв два рази командам, які посідають першу і треті сходинки, відповідно. Скіф, звичайно, не може похвастати такими результатами, адже в трьох матчах команда здобула 4 очки. З іншого боку, СКІФ, якщо так можна сказати, найпотужніший колектив ліги за кількістю попереджень – 10 жовтих і одна червона картка. Тож просто так ніхто віддавати залікові бали не збирається.

Схоже, що матч MBZ - SKY KYIV отримає статус найцікавішого у цьому турі. «Небесні», які за складом і досвідом гравців виглядають, можливо, найсильнішими в лізі, проте у двох матчах набрали всього один бал. MBZ, в свою чергу, очолює турнірну таблицю і точно захоче залишитися вгорі за підсумками цього туру.


Gold Division

Smile Development - Трудовые резервы
SC Favorit - ФК Атлетик

Smile Development останній раз вигравав ще в першому турі (після чого були три матчі без перемог), а вже у цьому турі їх очікує справжній іспит, битва проти «Трудовых Резервов», колективу, який виграв усі 4 матчі, забивши у ворота своїх опонентів 31 гол. Особливо небезпечний і нестримний – Чуб, який в середньому забиває по чотири голи за матч.

Битви аутсайдерів – це завжди цікаво. Тут жодних образ і зневаги до колективів SC Favorit і Атлетик, але наразі ці команда набрали один бал на двох і пропустили 40 голів. З атакою теж є проблеми, адже в 7-ми матчах вони забили 13 голів на двох. Тим не менш, є відчуття, що в битві рівних команд ми побачимо багато забитих голів.


Silver Division

Soborna Team 2 - ФКА
FC Rabona - ФК Сейм Путивль
Falcons Youth - ATL
Karcher - Magnis Income


Soborna Team-2 буквально трощить своїх опонентів, вигравши усі три своїх матчі, забиваючи в середньому по три голи у ворота своїх опонентів. Аристократи, звичайно, команда з досвідом і харизмою, тому без бою віддавати очки своїм опонентам не буде, тим паче, що хлопці не програли жодного з двох зіграних матчів.

ФК Сейм Путивль настільки непередбачуваний колектив, що подивитися на хлопців в матчі проти FC Rabona буде вкрай цікаво. Сезон Сейм почав з розгромної звитяги над Denon, потім отримав 11 голів від Falcons, а також зіграв внічию з Bilux. FC Rabona розігралася в двох останніх матчах, забивши у ворота суперників 15 голів. Василенко і Іванов настріляли на двох вже 10 голів, цікаво, чи буде продовження феєрії від цього дуету?

Falcons Youth, схоже, і після звітного туру може залишитися єдиною командою в лізі, яка не пропускала голів у власні ворота. 15 забитих і 0 пропущених – результат, який говорить сам за себе. ATL, в свою чергу, забив лише 5 голів в трьох матчах, а пропустив вже 22, займаючи останню сходинку в турнірній таблиці. Схоже, фаворит гри зрозумілий.

Karcher нарешті зіграє свій перший матч в сезоні, тому зрозуміти, в який формі команда підходить до звітного туру, вкрай важко. Хоча, маючи певну інсайдерську інформацію, ми точно можемо сказати, що команда проводить серйозний тренувальний процес, тож ми будемо очікувати певних звершень від цього колективу. Magnis Income – звичайно, суперник непростий. Команда не програла в жодному з двох зіграних матчів, грає натхненно і забиває в середньому по 5,5 голів за гру. Очікуємо цікаву дуель.


Bronze Division

New Star - Dnipro-M
Young Boys - Дружба
Tech United - ФК Венеция
Nishcheta - Шулявка Юнайтед
Sporting Kyiv - ФК Фокус
FC Yuzhbor - FC Valkyrie

Нам відомо, що Дніпро-М накрила епідемія травм, але це молодий і прогресуючий колектив, то ж хлопці точно зможуть впоратися з цими негараздами. Тим паче, що New Star – команда, яка програла усі три своїх матчі, пропускаючи в середньому по 8 голів за матч.

Дружба після двох матчів забила лише 3 голи у ворота своїх опонентів, тож в нападі і з реалізацією власних моментів у команди є певні проблеми. А ось у суперника лише Федірець з Івановим на двох наколотили 10 голів. Нам здається, що Дружбі варто зосередитися на грі від оборони, а потім спробувати зловити суперника на контратаці.

Tech United забив всього лише один гол в трьох матчах, але зміг набрати один заліковий бал. «Італійці», в свою чергу, змогли виграти один матч з трьох, впевнено перемігши New Star. Безумовно, Tech United варто звернути увагу Вадима Соколенко, який в трьох матчах забив 5 голів і зробив 1 асист.

Nishcheta відмінно розпочала сезон, набравши 7 очок в 9 балах. Звичайно, попереду ще будуть серйозні випробування командами з верхньої частини турнірної таблиці, але і гра проти Шулявки обіцяє бути непростою. Євген Штомпель, який вже забив 2 голи і зробив 3 асисти в цьому сезоні, разом зі своїми партнерами точно налаштований піднятися з 10-ї сходинки турнірної таблиці, адже за потенціалом ця команда точно здатна на більше.

Фокус, здається, почав одужувати і після двох поразок на старті сезону, впевнено переграв New Star в своєму останньому матчі з рахунком 8:1. Проте остаточний висновок зможемо зробити лише після гри з одним з лідерів сезону, у складі якого в цьому сезоні відзначились вже 8 різних гравців. «Португальці» розуміють, що якщо втрачати очки в матчах проти команд з нижньої частини турнірної таблиці, то розраховувати на чемпіонство буде важко.

FC Yuzhbor, тишком-нишком, підбирається до лідируючої когорти команд, здобувши дві перемоги в двох матчах з рахунком 3:1. Враховуючи той факт, що у складі цієї команди вистачає досвідчених виконавців, то саме цей колектив буде фаворитом в матчі проти FC Valkyrie, який програв усі три своїх матчі.



Пресслужба R-CUP