Супер камбек Dnipro-M, трилер з 10-ма голами у Platinum, та дивна поразка YBC, Огляд 7го туру Winter R-CUP!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.02.2021

Супер камбек Dnipro-M, трилер з 10-ма голами у Platinum, та дивна поразка YBC

16.02.2021

Супер камбек Dnipro-M, трилер з 10-ма голами у Platinum, та дивна поразка YBC

Platinum Division

Trident - VBA – 4:2

Hell Energy - ФК Легіон 3:0

SimStore-Fiskars - Мир Футбола 5:5

MBZ - AZ-41 3:2

SKY KYIV – Скиф (перенос)

Trident аж ніяк не був фаворитом у грі проти VBA, враховуючи 21 пропущений гол в двох матчах чемпіонату, але хлопці здивували. Здивували дуже приємно! Вони почали матч з місця в кар’єр, адже Науменко забив на першій хвилині матчу. Олег, який в попередніх двох матчах не зробив жодної результативної дії, у звітній грі відзначився голом і асистом. Але, безумовно, головним героєм матчу став Денис Валковий, який оформив 2+1. VBA, в свою чергу, продовжує неприємно дивувати. Команда не виграла в жодному з трьох останніх матчів і вже опустилася на 9-ту сходинку.

Також з першою перемогою ми хочемо привітати Hell Energy, хоча тут результат вийшов доволі прогнозованим. Легіон програв 5-й матч поспіль, причому цього разу, на відміну від останніх турів, майже без шансів. А все тому, що Станіслав Кошка, який у попередніх 5-ти матчах зробив всього три результативні дії, відзначився хет-триком! Кошка грав, як кішка, адже йому постійно вдавалося проскочити повз захисні редути опонентів, які нічого не змогли протидіяти відмінній грі Станіслава.

Мир Футбола нарешті зміг перервати свою серію з трьох поразок поспіль, видавши неймовірний трилер в матчі проти SimStore-Fiskars. Фантастична гра: 10 голів, два автоголи та драматична розв’язка. Кожна з команд двічі вела в рахунку, але у підсумку виявити сильнішого не вдалося. Коли за 1,5 хвилини до завершення матчу Андрій Дюжев фактично закинув м’яч у власні ворота, здалося, що Мир Футбола точно переможе, адже рахунок був 5:3. Однак все склалося інакше. Спочатку за 1.12 до кінця матчу Плешаков реалізував вихід сам на сам (3 голи в 2 матчах), потім Мітленко не забив десятиметровий, але за 12 секунд до завершення гри Бурдовицин поцілив у 9-ку і врятував матч для SimStore Fiscars – 5:5!

AZ-41 бився проти MBZ, але програв. Причому слово «бився» тут можна вживати, як у прямому, так і переносному сенсі. Адже на 23-й хвилині матчу Швець та Іващик влаштували «вечір боксу», за що отримали по червоній картці. Їх подальшу долю буде вирішувати КДК. Що стосується безпосередньо матчу, то зазначимо, що MBZ двічі виходив вперед, але завдяки асистам від Горбенка AZ-41 знаходив в собі сили, щоб відігратися. Однак за 5 хвилин до фінальної сирени Григорій Колесник опинився в потрібному місці і у потрібний час, відправивши м’яча у порожні ворота! За рахунок цієї перемоги MBZ піднявся на 3-тю сходинку, але має вже 7 зіграних матчів.

Gold Division

FC Energo - Энергетик 2:5

IFL - Duzain-Fasad 2:3

SC Favorit - Adidas 0:3

Радар ВС - Трудовые резервы 4:5

Smile Development - ФК Неизбежность 2:2

YBC - Svyatosh – 1:3

Будемо відверті, в цьому турі ми побачили декілька доволі несподіваних результатів. В «енергетичному дербі» доволі прогнозовано перемогу здобув Енергетик. Запорука успіху – вдалий старт (два голи до сьомої хвилини), дубль Нагорного, який стабільно забиває по два голи через матч і дисципліна в обороні. У складі FC Energo дуже сподобалася самовіддана гра Тараса Войтюка, який і голом відзначився, і партнеру асистував. Інше питання, що належної підтримки від команди не було.

Нарешті нас приємно здивували «дизайнери». В анонсі ми згадували про лідерів команди, які доволі рідко приїжджають до матчі, і як у воду гляділи. Гавриленко був одним з того списку і саме Сашко зіграв роль першої скрипки в матчі проти IFL, який до цього не програвав три матчі поспіль. Більше того, саме цей колектив відкрив рахунок у матчі, але потім дубль оформив Гавриленко. Булат майже одразу рахунок зрівняв, але вже через 30 секунд Товт промчав правим флангом і точно пробив у ближній кут, вирвавши перемогу для «дизайнерів» у цьому матчі.

Після перемоги над колективом Неизбежность, SC Favorit не зміг продовжити свою вдалу серію, адже Adidas після двох матчів без перемог, вийшов на гру максимально мотивованим і зарядженим. «Фаворити», як нам здається, дуже непогано виглядали у першому таймі. І хто знає, чим би закінчилося звітне протистояння, якби на останній хвилині першого тайму Рябець не забив у порожні ворота після передачі Козіна, відкривши рахунок. Цей гол «у роздягальню» трішки шокував SC Favorit і навпаки надихнув Adidas, який завдяки ще двом голам у другому таймі довів справу до перемоги.

Радар програв і в третьому матчі поспіль проти лідируючої трійки (до цього були фіаско від YBC – 1:2 і від Енергетика – 2:4). Тим не менш, як бачите за результатами, команда демонструвала змістовний футбол і завжди билася до останнього. Насправді «Трудові» вигравали 2:0 і 3:1 по ходу гри, однак на момент 29-ї хвилини матчу Радар вигравав 4:3. І все йшло до того, що команда зможе перемогти, але… Але не вистачило концентрації. Спочатку, за хвилину до фінальної сирени, хлопці на рівному місці привезли собі десятиметровий, який реалізував Чуб, а потім, вже за 13 секунд до кінця, отримали ще один фол, а Ігор Малюк чітко реалізував вирок арбітрів!

Маленький і сумний ювілей для Неизбежности – 5-й матч поспіль без перемог. Команда Романа Галицького знову показала характер, але вистачило його лише для того, аби уникнути поразки, адже «будівельники» двічі поспіль виходили вперед. Голодніков, до речі, забив у 5-му матчі з 6-ти в сезоні, однак гол+пас від Миколи Осіюка дозволив Неизбежности уникнути поразки.

Останній матч у звітному дивізіоні став, мабуть, головною сенсацією. Звичайно, не сам матч, а його результат. На 29-й хвилині матчу «бізнесмени» важко, але прогнозовано вигравали у «святих» (Які до цього програли два матчі поспіль), завдяки голу Штрека. Час спливав, але на 33-й хвилині матчу почався справжній колапс для «бізнесменів». Сторожик, Гришин і Комісар забили тричі за 4 хвилини і зробили приємний подарунок «Трудовим», які продовжують одноосібно очолювати турнірну таблицю.

Silver Division

INTER - ФК Сейм Путивль 3:2

FC Bilux - Denon 3:6

Magnis Income - Новая Жизнь 3:4

FC Rabona - 3й Тайм 3:4

Soborna Team-2 - ATL – 10:1

Falcons Youth – ФКА – 2:1

Karcher – Рейнджери – 2:2

Ну що ж, можна сказати, що поразка колективу INTER в першому турі від Рейнджерів трішки ввела нас в оману і ми не дуже серйозно поставилися до можливостей цього колективу. Однак зараз, після серії з трьох матчів без поразок, ми все зрозуміли. Матч проти кризового ФК Сейм Путивль (який не вигравав вже 5 матчів поспіль) вийшов вкрай напруженим. 7 жовтих карток, дві червоні, автогол. Насправді найпомітнішим гравцем звітного матчу став Герман Каландарішвілі, який забив двічі, відзначився автоголом і ще заробив жовту куртку. Саме він став головним героєм матчу!

Denon здобув першу перемогу в сезоні! Нарешті, вітаємо, хлопці! Однак, будемо відверті, на початку матчу здалося, що Bilux буквально розгромить своїх опонентів, адже вже на 5-й хвилині Цюпа і Іллюша забили по голу у ворота своїх опонентів, а їх колектив вигравав 2:0. Але потім за справу взялися Макогон (2+1), Рибаков (3 асисти) і Яловий (оформив хет-трик). Саме ці три виконавці, які за великим рахунком не були головною ударною силою своєї команди в цьому сезоні, перевернули все з ніг на голову, здобувши першу перемогу в сезоні!

Magnis Income продовжує програвати. Поразку від Karcher ми можемо пояснити тим, що хлопці просто не знали, до чого готуватися, але фіаско від колективу «Новая Жизнь» викликає багато питань. З іншого боку, ми хочемо привітати Новую Жизнь з першою перемогою в сезоні. Хлопці буквально вигризли цю звитягу, адже ще на 39-й хвилині матчу рахунок був 3:3, а потім за 4 (!!!!!!!!) секунди до завершення матчу Руслан Коваленко точно пробив у порожні ворота і здобув перемогу для своєї команди!

Василенко проти всіх! Саме так можна охарактеризувати гру FC Rabona проти 3-го Тайму. Костя оформив у звітному матчі хет-трик, залишившись на першому місці у списку головних бомбардирів сезону з 14-ма голами. Однак 3-й Тайм зіграв більш дисципліновано, до того ж просто шалений матч видав Андрій Литвиненко, який наприкінці гри буквально за півтори хвилини оформив дубль і зробив різницю для своєї команди.

Матч Soborna Team-2 – ATL, як ми і писали в анонсі, вийшов доволі прогнозованим. Єдиною приємною несподіванкою стала результативність Дем’янчука і Таранухи. Олександр оформив хет-трик і відзначився асистом, а Ростислав Тарануха у своєму першому матчі в сезоні, відразу оформив покер. Для ATL це 5-та поразка поспіль, в яких команда пропустила 36 голів.

Констатуємо третю поразку поспіль для ФКА, але це фіаско, як і раніше вийшло бойовим. До того ж, Аристократи грали проти одного з головних претендентів на чемпіонство. В анонсі звітного туру ми називали три головних прізвища у складі Falcons Youth – Гупало, Шевчук і Квашук. Власне кажучи, у звітному матчі саме ці гравці і відзначалися. Інше питання, що Гупало «відзначився» червоною карткою, а ось Юрій Квашук двічі асистував Олексію Шевчуку.

Karcher, здається, зарано повірив у свою всемогутність. Після двох впевнених перемог на старті, цей колектив не зумів переграти Рейнджерів, які останнім часом не могли виграти три матчі поспіль. Причому, нам здається, що в цій історії скоріше Рейнджери не дорахувалися двох балів, адже цей колектив двічі виходив вперед, але Кіряков і Шуляк врятували Karcher від поразки.

Bronze Division

Nishcheta - FC Valkyrie 4:3

Unknown FC - ФК Фокус 3:4

Dnipro-M - FC Yuzhbor 4:6

Tech United - Шулявка Юнайтед 0:4

Young Boys - Славутич 4:3

WOD - ФК Венеция 8:1

Sporting Kyiv - Dnipro-M 3:3

В цьому турі одразу три матчі завершилися з рахунком 4:3.

Офіційно: FC Valkyrie, не заважаючи на той факт, що команда програла 5-й матч поспіль в сезоні, показав свою найкращу гру. Двічі цей колектив виходив вперед, а Віталій Потапенко взагалі головний претендент на звання «монстр туру», адже йому вдалося оформити хет-трик (ще два забив у своєму попередньому матчі за команду). Однак на кожного монстра є свій лицар. Руслан Горовой приїхав на свій перший матч за колектив Nishcheta і просто розбомбив захист суперника, оформивши хет-трик!

Unknown FC здивував, ледь не більше за інших. Після серії з трьох перемог поспіль у матчі проти команди, яка програла усі свої матчі в сезоні, здавалося Unknown FC легко виграє, але вже на 15-й хвилині Фокус вигравав з рахунком 3:0 і вигравав абсолютно заслужено! Unknown FC прокинувся лише у другому таймі і навіть зрівняв рахунок (респектуємо хлопцям за характер), однак зупинити суперника, який відчув смак першої перемоги в сезоні, у підсумку не вдалося. За хвилину і 20 секунд до завершення гри Денис Дебрецені опинився в потрібному місці і у потрібний час, добивши м’яч у порожні ворота. Вітаємо Фокус з першою перемогою в сезоні!

Майже ідеальний захист Tech United, який в минулих двох матчах не дозволив опонентам забити жодного гола в їх ворота, цього туру дав збій. Шулявка, як ми і писали в анонсі, продовжує свою «серію зебри», адже після перемог йдуть поразки і навпаки. Насправді Шулявка дійсно зіграла майже бездоганно і особливо це стосується капітана команди Юрія Іванова, який оформив дубль і відзначився асистом.

Young Boys наніс четверту поразку поспіль для Славутича. Young Boys одразу взяв «бика за рога», за 17 хвилин відправивши три голи у ворота своїх опонентів (два на рахунку Юрія Палійчука). Більше того, за 11 хвилин до завершення гри Мельник зробив рахунок 4:0 і, здавалося, остаточно вбив інтригу. Але тут вже потрібно віддати належне гравцям Славутича, які, якщо грали б так само класно увесь матч, як ті 11 хвилин, що залишились, точно б здобули перемогу. Козоріз, Самійлик і Багнюк скоротили розрив до мінімуму, але тих 20 секунд, що залишилися, звичайно, не вистачило за для здобуття позитивного результату.

В трьох з 5-ти програних матчів «італійці» забивали швидкий гол. Але потім починався повний безлад. От і зараз вийшла схожа ситуація. Соколенко відкрив рахунок вже на 2-й хвилині матчу, але потім Венеція отримала 8 поспіль результативних ударів. Зазначимо, що Микитенко оформив хет-трик, а Квашук і Панайотов забили по два голи. WOD вже третій!

Окремо зупинимося на колективі Dnipro-M. Цю команду очікували одразу два матчі проти лідерів. З характером у цієї команди проблем точно не має. Це простий підсумок за мотивами двох матчів.

У грі проти головного претендента (на наш погляд) на чемпіонство – проти FC Yuzhbor, Dnipro-M чотири рази (!!!) зрівнював рахунок, але нестримний Луговой все ж таки забив ще два голи за 5 хвилин (3+1) і вирвав шосту перемогу поспіль для своєї команди.

У матчі з «португальцями» вийшло взагалі круто. Протягом 26 хвилин лідер цієї команди Максим Гутник буквально розривав захист Dnipro-M, оформивши дубль і відзначившись асистом. Але потім, в період з 29-ї по 38-у хвилини, «дніпряне» заграли так, немов в останній раз. Дубль Куянова і автогол Бондаренка дозволили вирвати один заліковий бал, а ми зрозуміли, що 8-ме місце, яке зараз посідає Dnipro-M зовсім не відповідає потенціалу команди. Браво!

Пресслужба Rejo