Гучний розгром в лізі Platinum, перша поразка «Резервів», дебют Karcher та інші результати туру!, Огляд матчів 5 туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.02.2021

Гучний розгром в лізі Platinum, перша поразка «Резервів», дебют Karcher та інші результати туру!

03.02.2021

Гучний розгром в лізі Platinum, перша поразка «Резервів», дебют Karcher та інші результати туру!

Хотілося б трішки поговорити про ці матчі в контексті роздумів, чому і як?



Platinum Division

Rejo 3:1 ФК Легіон
Perun 9:2 VBA
Jupiter 3:4 AZ-41
Hell Energy 2:2 BetonEnergo
SimStore-Fiskars 10:1 Trident
Мир Футбола 0:4 Скиф



Наприклад, перемога Rejo не виглядає чимось неймовірним, адже цей колектив не програв жодного матчу, а Легіон, в свою чергу, зазнав 4-ї поразки поспіль. Тим не менш, хочеться віддати належне Легіону, який боровся до кінця, не опускаючи рук до останніх секунд, забивши на останніх секундах зустрічі. Але головних оплесків заслуговує, безумовно, Апришко, з його результативною грою – дубль!

Дуже цікавить подальша «доля» VBA. Пояснюємо: перші два матчі команда виграла, але проти колективів з нижньої частини турнірної таблиці. В матчі з рівними або трішки сильнішими опонентами – дві поразки і 16 пропущених голів. Perun, звичайно, просто ТОПово провів другий тайм. Сім голів у ворота суперників, шалена атакуюча гра і дублі від Сібірякова і Хусаінова. Така гра заслуговує на оплески.

AZ-41 знову виграв, але є питання. Питання, в першу чергу, до гри проти умовних аутсайдерів. Натужна перемога над Легіоном 3:2 (він зараз 14-й) і ось зараз вимучена звитяга над Jupiter, який йде останнім. І якби Золотарьов, який оформив дубль, був би спритніший, все могло закінчитися сумно. Однак, з іншого боку, вітаємо, адже 3 перемоги в 4 матчах, це класний результат.

Окремо хочеться привітати Hell Energy з першими заліковим балом у сезоні. Так, безумовно, в найвищому дивізіоні буде важко, але з почином. Більше того, респектуємо за характер, адже «енергетики» врятувалися від поразки на останній хвилині матчу. Що стосується «будівельників», то із хорошого – 5-й гол Тростянського в сезоні. Із поганого, команда могла підтягнутися до лідируючої групи з 5 команд, які вже набрали по 9 балів. Якщо втрачати концентрацію в матчах з лідерами, буде біда.

SimStore-Fiskars забив половину від своїх голів за три матчі в одному протистоянні. Trident, в свою чергу, пропустив третину від усіх голів за три попередні зустрічі. Що тут казати, то бачити треба, але найцікавіше полягає в тому, що Trident тримався 15 хвилин, а потім, після першого пропущеного, посипався. Усі наші сподівання перевершив Федоренко, який забив тричі і зробив два асисти.

Завершувати будемо гучним фіаско колективу Мир Футбола. Чому гучним? Хлопці, будьте готові до того, що, знаючи ваш рівень і потенціал, а також, додаючи перемогу над SKY, до вас будуть відноситися прискіпливо. Друга поразка поспіль – це забагато. А от СКІФ явно йде правильним темпом. Команда почала сезон з поразки, потім була нічия і от будь-ласка, друга перемога поспіль! Причому без жодного попередження! Респект!



Gold Division

Smile Development 1:0 Трудовые резервы
FC Svyatosh 0:6 Энергетик
FC Energo 0:3 Duzain-Fasad
YBC 2:1 Радар ВС
IFL 1:1 ФК Неизбежность
SC Favorit 3:5 ФК Атлетик


Даруйте, почнемо російською, але чомусь саме цей вислів прийшов у голову. «Добрый вечер, я диспетчер». Найрезультативніша команда ліги, колектив, який виграв усі свої попередні матчі – «Трудовые Резервы», поступився колективу, який до цього не вигравав три матчі поспіль – Smile Development. Усе вирішив гол Кононенка, який скористався помилкою голкіпера. «Будівельників» вітаємо, ця перемога повинна додати їм психологічної впевненості. А ось «Трудовим» потрібно забути про недооцінку суперників. До речі, найкращий бомбардир ліги Чуб цього разу відзначився… лише жовтою карткою.

Цікаво, що FC Svyatosh продовжує йти темпом зебри – поразка – перемога – поразка – перемога – поразка. Фіаско проти «Енергетиків» вийшло дуже болючим, адже команда отримала 6 сухих голів у власні ворота. Різницю зробили Стрєбков і Желіба. Перший оформив хет-трик, а другий відзначився трьома асистами.

«Дизайнери» здобули другу перемогу в сезоні і, що цікаво, друга перемога теж була без пропущених голів. Дубль Поліщука зробив свою справу, але у нас є питання до «енергетиків», які програли два матчі поспіль і взагалі не виграли жодного з чотирьох своїх протистоянь: хлопці, можливо потрібен якісний тімбілдінг десь за межами поля?

«Бізнесмени» скористалася втратою очок від «резерів», але матч проти Радару, зазначимо, що це був центральний матч туру, вийшов вкрай цікавим і насиченим на події. Безліч боротьби, 7 жовтих карток та інтрига до кінця матчу – це те, за що ми любимо футбол. Ну і, безумовно, Штрек, з його голом і асистом, як головний герой зустрічі.

Фк Атлетик нарешті здобув свою першу перемогу в сезоні і зробити це вдалося лише в 5 – матчі чемпіонату. Але перемога, нам здається, була більш, ніж впевненою. Адже по ходу гри Атлетик перемагав навіть 4:1, але честь і хвала «фаворитам», які хоч і отримали четверту поразку поспіль, але билися до самісінького кінця.

Закінчувати огляд ліги будемо нічийним результатом. Якщо говорити про розташування команд в турнірній таблиці, то скоріше саме IFL не дорахувалися двох очок, аніж їх опоненти. Неизбежность, дуже сподіваємося, що лише поки що, не може виграти вже три матчі поспіль. У кожного колективу бувають непрості періоди, але лякає той факт, що цей колектив ще не зіграв жодного матчу з командами із ТОП-6….



Silver Division

INTER 8:4 Новая Жизнь
FC Bilux 1:5 3й Тайм
Denon 1:5 Junior Sport Talisman
Soborna Team 2 2:1 ФКА
FC Rabona 6:2 ФК Сейм Путивль
Falcons Youth 5:1 ATL
Karcher 6:1 Magnis Income


В матчі між колективами INTER і «Новая Жизнь» ми повинні були дізнатися команду, ка візьме свої перші бали в сезоні. Теоретично могла бути і нічия, але здавалося, що команди будуть битися виключно на перемогу. Тепер до суті. Величезні питання до концентрації гравців «Новой Жизни». На момент 24-ї хвилини вони вигравали 4:2, а потім отримали 6 поспіль голів у власні ворота. Це дійсно фіаско. Горелик просто ТОП – 4 голи + асист. «Журналістів» вітаємо з першою звитягою в сезоні! Причому витягнули вони її на характері!

Окремо хочемо пройти по Bilux. В цьому сезоні хлопці просто не схожі самі на себе і до сих пір (за три матчі) не можуть здобути жодної перемогу. Звичайно, час все виправити ще є, але гра проти 3-го Тайму позитиву не додала. Звичайно, це не мірило, адже 3-й Тайм взагалі можна назвати одним з фаворитів ліги, однак по суті гра була вирішена в перші 20 хвилин, які 3-й Тайм виграв з рахунком 3:0. Але маленьке «АЛЕ». 3-й Тайм усі свої переможні матчі грав проти команд, які наразі можна назвати аутсайдерами. Як буде далі – покаже час.

Denon продовжив свою серію без перемог, яка вже триває 4 матчі поспіль. Команда відмінно почала гру проти «Талісманів», забивши вже на другій хвилині матчу, але потім щось пішло не так і у підсумку хлопці отримали 5 голів у власні ворота… Можливо, не вистачає замін, можливо, досвіду. З іншого боку, «талісмани» провели майже еталонний матч. Дуже вчасно свої перші два голи в сезоні забив Максименко, а Тарханов підтвердив статус найрезультативнішого гравця команди, також оформивши дубль. До першого місця, до речі, три бали.

Soborna Team 2, яка в середньому забивала по 8 голів у ворота своїх опонентів, ледь не вперше зіткнулася з дуже серйозними труднощами. Аристократи, хоча і програли матч, можуть бути задоволені якістю гри проти одного з фаворитів ліги. Єдиний момент – відсутність концентрації на останніх хвилинах матчу, адже Дем’янчук забив переможний гол за декілька десятків секунд до фінальної сирени!

FC Rabona набрала просто шалений темп, забиваючи в трьох останніх матчах в середньому по 7 голів у ворота своїх опонентів. Більше того, вкрай цікаво буде поспостерігати за битвою за звання найкращого бомбардира ліги. Наразі перший Романчук з Рейнджерів, але Василенко наздоганяє свого опонента. Якщо до цього Костя забивав строго по 2 голи за матч, то в минулому турі оформив покер! Сейм Путівль поступився не тільки класом, а й фізично. Що не дивно, враховуючи той факт, що у команди була лише одна заміна.

ЦЕ ВСЕ-ТАКИ СТАЛОСЯ!!! Добре, цей пафос, мабуть, зайвий, але констатуємо, що Falcons Youth пропустив свій перший гол у звітному сезоні. ATL явно був налаштований дати бій, про що говорять шість жовтих карток в пасиві цього колективу, але забити вдалося вже тоді, коли суперник зробив гру. З позитиву той факт, що ATL вперше в сезоні пропустив менше шести голів. Це не сарказм, це реальний факт і, сподіваємося, що команда, може і повільно, але буде прогресувати.

Закінчувати про цю лігу будемо інформацією про вдалий дебют Karcher в цьому сезоні. За великим рахунком Magnis Income був дуже непростим суперником для дебюту, адже ця команда вже перемагала FC Rabona, яка зараз йде серед лідерів і зіграла внічию з міцними Аристократами. Однак Karcher був On Fire! Дубишевський одразу взяв бика за роги і відвантажив хет-трик у першому матчі сезону. Цікаво-цікаво, як у команди Василя Марченка піде далі…



Bronze Division

FC Yuzhbor 9:3 FC Valkyrie
Unknown FC 5:3 Славутич
New Star 2:4 Dnipro-M
Young Boys 3:2 Дружба
Tech United 4:0 ФК Венеция
Nishcheta 4:7 Шулявка Юнайтед
Sporting Kyiv 5:2 ФК Фокус


Вкрай цікавий тур вийшов і у звітному дивізіоні.

 FC Yuzhbor продовжує залишатися єдиною командою, яка не втрачала очок. Три матчі – три перемоги. Інше питання, що поки цей колектив грав виключно з командами, які не входять до ТОП-7. FC Valkyrie програла свій четвертий матч поспіль, причому з нову майже в одні ворота. Особливої уваги в цій грі заслуговує Гненюк. Сергій мовчав два матчі поспіль, а зараз, НА ХВИЛИНКУ, відвантажив одразу 5 голів у ворота своїх опонентів, одразу увійшовши до ТОП-4 бомбардирів ліги.

Щось почало лихоманити Славутич. Цей колектив почав з трьох матчів без поразок, отримав порцію заслужених компліментів, а зараз програв вже другий матч поспіль. Причому почали хлопці добре, коли Куплешніков відкрив рахунок вже на 5-й хвилині матчу. Однак потім на полі почав феєрити ВІН! Григорій Приступа піймав кураж і почав нищити оборону суперника. У підсумку універсал Unknown забив двічі і ще зробив два асисти. Unknown, до речі, продовжує йти без поразок!

Dnipro-M здобув третю перемогу в сезоні і продовжує йти серед лідерів. Однак у нас є декілька нюансів. По-перше, Осовик. Якби не було Миколи і його шаленої гри, з оформленим хет-триком, хто знає, як склалися б обставини. По-друге, команда, яка стабільно отримувала по 8 голів у власні ворота, двічі відігралася, а дотиснути її вдалося лише за три хвилини до фінальної сирени. Простіше кажучи, матч вийшов нервовим, про що говорять два вилучення на останній хвилині. З іншого боку, респектуємо New Star – однозначно найкраща гра колективу в сезоні. З таким підходом зовсім скоро будуть перші залікові бали.

Одразу хочемо сказати, що Дружба, навіть не дивлячись на те, що зараз команда знаходиться на 12-й позиції, точно попсує нерви усім фаворитам. Young Boys відчув це на собі. Дружба вигравала 2:0 у середині другого тайму і по суті не давала супернику можливості створити щось небезпечно. Але з іншого боку, Young Boys не дарма знаходиться серед лідерів і претендує на медалі, адже цей колектив зміг за 9 хвилин (!!!) відіграти три голи і вирвати перемогу, буквально заштовхавши м’яч у ворота суперників. Федірець – король Young Boys!

Tech United ми можемо нарешті привітати з першою перемогою в сезоні, яка відбулася лише у 4-му турі! Але краще пізніше, ніж ніколи. Тим не менш, «італійців» хлопці обіграли більш ніж впевнено, видавши класний відрізок в середині другого тайму, коли за 6 хвилин забили двічі. Головний герой першої звитяги в сезоні – Антон Канюка, який оформив дубль. Венеція після двох поразок поспіль вже на 13- му місці.

Дуже приємно здивувала Шулявка Юнайтед. Колектив, який в трьох перших турах забив лише 7 разів у ворота своїх опонентів, відвантажив 7 голів колективу Nishcheta, який фактично мав один з найкращих захистів в лізі. Більше того, Nishcheta в трьох попередніх турах жодного разу не програла. І також варто додати, що у звітному матчі Nishcheta двічі виходила вперед, однак Штомпель і Євгоровський, які на двох забили 5, були проти такого сценарію. І це притому, що у Шулявки була лише одна заміна! Хлопці витримали фізично і заслужено здобули перемогу!

Після впевненої перемоги в матчі проти New Star (8:1), здавалося, що Фокус йде на поправку. Однак гра проти «португальців» розставила все по своїх місцях. Хоча варто відмітити перший тайм у виконанні ФК Фокус. Майже рівна гра проти сильного опоненту і лідера таблиці, однак сил на другу половину матчу знову не вистачило. Бондаренко і Остапик забили по два голи, а Андрій, до речі, з 6-ма забитими голами вийшов на другу позицію в гонці бомбардирів ліги!



Пресслужба Rejo