Хто, з ким і як? Перший повноцінний післяноворічний тур Winter Cup. Анонс матчів суботи., Анонс 5 туру Winter R-CUP, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.01.2021

Хто, з ким і як? Перший повноцінний післяноворічний тур Winter Cup. Анонс матчів суботи.

29.01.2021

Хто, з ким і як? Перший повноцінний післяноворічний тур Winter Cup. Анонс матчів суботи.


Platinum Division

Rejo - ФК Легіон
Perun - VBA
Jupiter - AZ-41
Hell Energy - BetonEnergo

Rejo дещо пощастило з суперником в цьому турі, адже Легіон програв усі свої три матчі в сезоні. Більше того, команда наразі забиває найменше з усіх колективів ліги – 5 результативних ударів. Але головним козирем для Rejo, безумовно є той факт, що команда веде боротьбу за чемпіонство, а нещодавно відібрала очки у грізного і потужного Sky Kyiv.

Perun розпочав сезон з двох перемог поспіль, ми нагородили команду заслуженими компліментами, але потім була поразка від SimStore-Fiskars. Цікаво, що статистика виступів VBA абсолютно ідентична. Головною ударною силою колективу Perun є Давиденко і Сібіряков, які синхронно забили по три голи, а ось головним «майстром на всі руки» у суперника можна назвати Віктора Кравчука, який не тільки двічі забив, а й зробив три асисти.

AZ-41 є одним з найбільш видовищних команд ліги, адже в матчах за участю цього колективу в середньому забивається по 7 голів. Є відчуття, що гра проти Jupiter так само буде результативною. По-перше, цей колектив багато пропускає (16 голів в трьох матчах) і наразі програв усі три своїх поєдинки. Це класна можливість поповнити свій бомбардирський запас Нестеренку, який є головним бомбардиром AZ-41, забивши 4 голи.

BetonEnergo обидві свої перемоги здобув саме у матчах проти команд з нижньої частини турнірної таблиці. Саме таким колективом, до речі, є і Hell Energy, який програв всі три матчі. Але є велике «АЛЕ». «Енергетики» у кожній гри билися до кінця, поступаючись в один – два голи. Більше того, серед суперників команди вже були лідери – «Мир Футбола» і VBA, тому легкої прогулянки для будівельників чекати не потрібно.


Gold Division

FC Svyatosh - Энергетик
FC Energo - Duzain-Fasad
YBC - Радар ВС
IFL - ФК Неизбежность


FC Svyatosh і Энергетик – колективи, які займають сусідні місця в турнірній таблиці, але при цьому мають максимально протилежні статистичні показники. Енергетик за 3 матчі забив всього 5 голів, але і пропустив 4 (один з найкращих результатів в лізі). FC Svyatosh, в свою чергу, зіграв на один матч більше, але забив 12 і пропустив, на хвилинку, 19. Інше питання, що хлопці вже двічі зіграли проти лідерів дивізіону, тому тут є нюанси. Енергетикам потрібно особливо уважно зіграти проти Сторожика і Шкарбана, які синхронно забили по 5 голів в сезоні.

FC Energo ще не виграв жодного матчу в сезоні, причому обидві нічиї команди відбулися в матчах проти команд, які розташувалися нижче в турнірній таблиці. Рівно половину голів команди забив Денис Унанов, то ж проти нього «дизайнерам» потрібно зіграти дуже ретельно. Цікаво, що ця команда вже обіграла одних «енергетиків» в цьому сезоні, здолавши Енергетик з рахунком 1:0.

YBC зіграє проти колективу Радар ВС в одному з найцікавіших матчів ліги в цьому турі. Обидва колективи мають по 9 залікових балів, однак «бізнесмени» провели на один матч більше, поступившись в останньому турі «Трудовым Резервам» з рахунком 3:5.

Робити прогноз на матчі IFL – справа максимально невдячна. Команда двічі громила своїх суперників в сезоні, а також встигла розгромно програти Радару з рахунком 3:12. Неизбежность, в свою чергу, в цьому сезоні поки без перемог, але в кожному з двох матчів цей колектив продемонстрував космічну самовіддачу, проте десь не вистачило удачі. Є відчуття, що тут інтрига може бути до кінця гри.


Silver Division

INTER - Новая Жизнь
FC Bilux - 3й Тайм
Denon - Junior Sport Talisman

INTER - Новая Жизнь: перший матч і одразу багато питань без відповідей? Чи зможуть «журналісти» забити більше двох голів за гру, чи вдасться «Новой Жизни» пропустити менше, ніж 6 голів за матч? Та й взагалі, чи вдасться одній з команд взяти свої перші залікові бали?

Знаючи потенціал Bilux, дуже незвично бачити один заліковий бал після двох матчів в активі цієї команди. Звичайно, колектив хоче взяти свої перші три залікові бали в цьому сезоні, однак гра проти 3-го Тайму, який зараз займає другу позицію в турнірній таблиці, а також має другу найкращу атаку в сезоні, буде вкрай непростою. Ємельянов, судячи за все, перебуває в своїй найкращій формі і вже забив шість голів, тому проти цього гравця потрібно зіграти вкрай уважно.

Denon почав сезон дуже невдало, набравши в трьох матчах лише один заліковий бал. Тим не менш, є відчуття, що команда йде на поправку. Такі думки виникли після гри проти 3-го Тайму, коли команда, поступаючись з рахунком 1:3, у підсумку здобула нічию 4:4. Junior Sport Talisman, в свою чергу, хоча і набрав шість очок, двічі переміг команди з нижньої частини турнірної таблиці, а як тільки отримали у суперники Фалькон, програли без шансів. Потенціал цієї команди ми зможемо оцінити якраз після матчу з міцним Denon.


Bronze Division

Unknown FC - Славутич

Unknown FC наразі займає лише 8 позицію, але команда зіграла всього два матчі і жодного разу не програла. Славутич, в свою чергу, другий і демонструє дуже непогану результативність в сезоні, забиваючи майже по чотири голи у ворота опонентів за матч. Цей матч стане серйозним випробуванням на міцність для Unknown FC, адже до цього команда грала лише проти команд з нижньої частини турнірної таблиці.


Пресслужба R-СUP