Перенос матчу SKY KYIV - Скиф у Platinum, дербі «енергетиків» та іспит для Dnipro-M., Анонс 7 туру Winter R-CUP, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.02.2021

Перенос матчу SKY KYIV - Скиф у Platinum, дербі «енергетиків» та іспит для Dnipro-M.

12.02.2021

Перенос матчу SKY KYIV - Скиф у Platinum, дербі «енергетиків» та іспит для Dnipro-M.

Platinum Division

Trident - VBA

Hell Energy - ФК Легіон

SimStore-Fiskars - Мир Футбола

MBZ - AZ-41

SKY KYIV - Скиф

VBA залишається однією з небагатьох команд, які провели всього три матчі. Після вдалого старту і перемоги над «енергетиками», цей колектив отримав два поспіль суперника з верхньої частини турнірної таблиці, набравши лише один бал та пропустивши 11 голів в двох матчах. Trident, звичайно, стартував ще гріше, пропускаючи в середньому по 10,5 голів за гру. Здається, у VBA не буде проблем у звітному матчі, але хотілося б помилятися.

Hell Energy не зміг виграти в жодному з 5-ти зіграних матчів і це дивно. Якщо подивитися на умовно першу четвірку, то Либа, Вислевський, Солодилов та Шевченко, здатні здобувати перемоги, однак поки що лише «робочі» поразки. Інтуітивно здається, що в цьому турі буде перша звитяга, адже «легіонери» взагалі програли усі свої матчі, забивши у ворота суперників лише 6 голів в 4 протистояннях.

SimStore-Fiskars трішки здивував в минулому турі, адже не зміг вирвати перемогу у VBA, пропустивши на останніх секундах матчу. Іван Плешаков в тій зустрічі відзначився двома голами, проявивши гольове чуття, що точно може знову знадобитися у матчі проти колективу «Мир Футбола». Так, безумовно, ця команда зараз перебуває в режимі крутого піке, програвши три матчі поспіль, але головною мотивацією для цього колективу має бути простий факт: якщо хлопці програють четверту гру поспіль – про медалі можна буде забути.

MBZ в минулому турі грав одразу два матчі за вікенд, не впоравшись і за СКІФОМ, і з SKY. Однак поразки в тих матчах не виглядали абсолютно безнадійними, навпаки, MBZ реально дав бій, але кондицій не вистачило. Це ми до того, що на AZ-41 очікує вкрай непросте випробування, адже суперник дуже міцний. З іншого боку, AZ-41 поки залишив по собі неоднозначне враження: перемоги над BetonEnergo і Trident не показали дійсної сили команди, зате гра проти Rejo показала характер команди і жагу до перемоги. Буде цікавий бій!

Безумовно, центральним матчем туру могла бути гра між SKY Kyiv і СКИФ, але вона була перенесена на наступні вихідні. Тож через тиждень очікуємо на цю зарубу.

Gold Division

FC Energo - Энергетик

IFL - Duzain-Fasad

SC Favorit - Adidas

Радар ВС - Трудовые резервы

Smile Development - ФК Неизбежность

YBC - Svyatosh

Дербі «енергетиків» замовляли? Будь-ласка! Нам здається, що це буде принципіальна битва, навіть незважаючи на той факт, що Енергетик випереджає FC Energo на 5 очок. Енергетик в цьому сезоні виглядає дуже непогано, здобувши усі свої очки в матчах проти команд, які точно не можна назвати аутсайдерами. Однак поразка від «дизайнерів» (0:1) до сих пір викликає здивування, а ми десь підсвідомо очікуємо, що подібне може повторитися. А тут ще й FC Energo на моральному підйомі, адже команда здобула першу перемогу в минулому турі, двічі відіграючись по ходу гри.

IFL також відноситься до когорти лідерів, але поразка від Радару (3:12) до сих пір нас не відпускає. Як таке могло статися? Чи проаналізували ті помилка гравці IFL? Чи додали в стабільності? Гра проти «дизайнерів» - непогане випробування на міцність. Так, ми знаємо, що цей колектив програв 3 з 5-ти матчів, однак якщо лідери колективу Драговоз, Русин, Гавриленко, будуть частіше приїжджати на матчі цієї команди, буде результат.

Adidas намагатиметься реабілітуватися за поразку в минулому турі від IFL (1:3). Можливість для цього просто прекрасна, адже SC Favorit наразі посідає передостанню сходинку. Хоча, заради справедливості потрібно зазначити, що «фаворити» здобули в минулому турі першу перемогу в сезоні, перегравши Неизбежность (2:1).

Ох і календар для Радар ВС. Спочатку «бізнесмени», потім Енергетик і от тепер «Трудовые Резервы». В двох попередні дуелях з лідерами Радар не зміг взяти залікові бали, хоча до сих пір залишається командою з найкращим нападом (29 голів). Але Олександра Чуба (12 з 23 голів команди в сезоні) та інших гравців «резервів» це точно не цікавить. Команда відстає від першого місця на один бал, але має ще один матч в запасі, тож зробить усе, аби залишитися на лідируючій позиції.

Ну що, Неизбежность почне вигравати в цьому сезоні? 0 перемог в 4 матчах – це зовсім не відповідає потенціалу команди Романа Галицього. Причому поразка від «фаворитів» в останньому турі взагалі ні в які ворота не лізе. Так, безумовно, суперник наразі непростий. В останніх двох матчах «будівельники» зіграли внічию з міцним Adidas і перемогли «резерви» з рахунком 1:0. Але за великим рахунком, якщо Неизбежность згадає, як може дисципліновано грати проти серйозних опонентів, шанси на перемогу точно будуть.

Останні два матчі для колективу Svyatosh – просто катастрофа. Спочатку 0:5 від Енергетика, а потім поразка від FC Energo, причому Svyatosh двічі вигравав по ходу гри. Потрібно терміново робити висновки, адже «бізнесмени» з набравшими хід Борсуком і Чечелем, точно розраховують на три очки.

Silver Division

INTER - ФК Сейм Путивль

FC Bilux - Denon

Magnis Income - Новая Жизнь

FC Rabona - 3й Тайм

Soborna Team-2 - ATL

Falcons Youth - ФКА

Karcher - Рейнджери

Так, ну що, ми чекаємо на «продовження бенкету» від «журналістів», які не програвали в двох останніх матчах. Враховуючи, що у колективу ФК Сейм Путивль справи йдуть далеко не найкращим чином (3 поразки і нічия в останніх 4 матчах), це цілком можливо.

FC Bilux нарешті переміг в минулому турі, впевнено перегравши ATL – 5:1. Звичайно, по одному матчу важко сказати, чи йде команда до одужання, чи то просто матч проти аутсайдеру ліги. Denon, до речі, забагато пропускає. Цей колектив не виграв поки що жодного зі своїх 4 матчів.

Magnis Income встиг у цьому сезоні по одному разу програти, виграти і зіграти внічию. Взагалі цей колектив є одним з найвидовищних в лізі, адже в матчах за його участю в середньому забивають по 9 голів. Цікаво, що в матчах з колективом Новая Жизнь теж буває багато голів. Інше питання, що більшість цих результативних ударів опиняється саме у воротах цього колективу. 38 пропущених в 5 матчах – це забагато, погодьтеся?

3-му тайму в минулому турі дуууже не щастило. Або, можливо, просто не вистачало концентрації. В матчі проти колективу INTER ця команда тричі вела в рахунку, не реалізувала пенальті на останніх секундах і у підсумку зіграла внічию – 4:4. З FC Rabona такий «фінт» точно не спрацює, адже суперник в останніх чотирьох матчах здобув 4 перемоги, забиваючи в кожному матчі не менше 6 голів за гру.

Перша команда проти передостанньої. Soborna team-2 може значно покращити свою різницю забитих і пропущених голів, адже коли зустрічається команда, яка виграла 5 матчів поспіль, проти колективу, який усі чотири матчі програв, здається, все зрозуміло заздалегідь.

Аристократи після перемоги в першому турі, тепер не виграють три матчі поспіль. Враховуючи досвід і клас гравців, які є в обоймі цього колективу, це викликає певне здивування. Можливо, дві останні поразки були викликані класом суперника, адже грали проти лідерів – Soborna team-2 і FC Rabona. Falcons Youth теж належить до когорти лідерів, адже команда виграла усі свої 4 матчі, в яких забила 30 голів (!) і пропустила лише 7. Шевчук, Гупало і Квашук на трьох забили вже 22 голи.

Karcher пройде перше серйозне випробування в сезоні, адже попередні суперники, в матчах з якими цей колектив забив одразу 14 голів в двох матчах, точне не відносяться до когорти лідерів. Так, ми пам’ятаємо, що Рейнджери програли три матчі поспіль, але вони програли командам, які посідають місця з першого по третє.

Bronze Division

Nishcheta - FC Valkyrie

Unknown FC - ФК Фокус

Dnipro-M - FC Yuzhbor

Tech United - Шулявка Юнайтед

Young Boys - Славутич

WOD - ФК Венеция

Sporting Kyiv - Dnipro-M

Вай-вай, як же непросто буде Dnipro-M. В тому сенсі, що цьому колективу доведеться зіграти одразу два матчі за вікенд, причому проти лідерів турнірної таблиці. Спочатку - FC Yuzhbor. Колектив, який забив більше за інших (30) і посідає другу сходинку за кількістю пропущених (11). Сергій Гненюк, до речі, забив третину від голів команди – 10.

Далі – більше. Гра проти «португальців», які останній раз програвали ще в першому турі, після чого видавши серію з 5-ти перемог поспіль. Остапик і Бондаренко на двох забили вже 13 голів, тому за ними потрібна особлива увага. Якщо «дніпрянє» витримають цей графік і зможуть гідно протистояти лідерам, то ми одразу впевнено зарахуємо їх до списку претендентів на медалі.

Unknown FC виграв три матчі поспіль, але назвати хоча б одну з цих перемог вкрай впевненою ми особисто не можемо. Фокус, звичайно, не фаворит цієї пари, враховуючи той факт, що з 5-ти зіграних матчів команда виграла лише раз, обігравши New Star, який поки обігравали усі. Олександр Лотоцький є безумовним лідером Unknown FC в цьому сезоні, записавши на свій рахунок вже 6 голів, проте Фокус аж ніяк не можна назвати командою з прохідним захистом, тому битва буде цікава.

Nishcheta в минулому турі показала свій характер, тричі по ходу матчу зрівнюючи рахунок у протистоянні з Dnipro-M. Характер у хлопців точно є. але потрібно виправляти свої помилки в обороні так покращувати реалізацію своїх моментів. FC Valkyrie в цьому питанні суперник підходящий, а перемога цієї команди в минулому турі над New Star поки не є показником того, що хлопці виходять з кризи і зможуть піднятися з нижньої частини турнірної таблиці.

Tech United в останніх двох матчах не пропустив жодного гола у свої ворота і це заслуговує на респект. Інше питання, що клас суперників залишав бажати кращого, тож поки висновки робити зарано. Тим паче, що на носі протистояння з одним з найбільш непередбачуваних колективів ліги – Шулявка United. Гра проти «португальців» в минулому турі, в якій представники Шулявки зазнали поразки з рахунком 2:3, дуже сподобалася. Так, безумовно, були негативні моменти, але в цілому колектив виглядав дуже непогано. Якщо дивитися за серією цієї команди в турнірній таблиці, то в наступному турі хлопців очікує перемога.

Славутич наразі жахливо грає проти команд з ТОП-6, поступившись «португальцям», WOD і Unknown. Young Boys, до речі, займає шосту позицію, а Сергій Федірець, який в цьому сезоні настріляв вже 9 голів, точно захоче поповнити свій бомбардирський запас.

WOD апріорі буде фаворитом у матчі проти колективу ФК Венеция. По-перше, номінальні господарі демонструють вкрай результативну гру (26 забитих голів в 4 матчах), по-друге, одразу чотири гравці цієї команди забили 3 і більше голів в сезоні, тож небезпеки воротам «італійців» вистачатиме. З іншого боку, якщо Венеція заграє в майбутньому турі так само, як в першому таймі матчу проти Unknown (2:2), є шанс на позитивний результат.

Пресслужба R-Сup