Величезна кількість розгромів, круте піке «Мир Футбола», перша звитяга Bilux та інші результати туру, Огляд туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

11.02.2021

Величезна кількість розгромів, круте піке «Мир Футбола», перша звитяга Bilux та інші результати туру

11.02.2021

Величезна кількість розгромів, круте піке «Мир Футбола», перша звитяга Bilux та інші результати туру

Platinum Division

Скиф - MBZ – 3:1

MBZ - SKY KYIV – 1:2

Rejo - Hell Energy – 5:2

BetonEnergo - Jupiter – 9:0

VBA - SimStore-Faskars – 2:2

Мир Футбола – Perun – 2:6

Розпочнемо, не ображайтеся, з матчу Скіфів. Хлопці реально молодці. Вони витримують доволі непростий календар, а в минулий вікенд здобули третю перемогу поспіль. Колектив MBZ, який, схоже, не витримав випробування міцними командами (дві поразки у двох матчах вікенду), програв за великим рахунком дуету Потапов – Кочетов. Перший – віддав дві гольові передачі в матчі. Другий – двічі забив. Рецепт успіху доволі простий. І найголовніше – найрезультативніший колектив (перед цим туром) забив всього лише один гол.

До речі, у другому матчі MBZ протистояв ще більш незручний, досвідчений і небезпечний суперник – SKY KYIV. Підопічні Задорожного не виграли в жодному з двох стартових матчів, тому підходили до гри максимально зосередженими. Головним героєм «небесних», безумовно, став Листопад. Саме Тимофій двічі відзначився у воротах суперника, який, до речі, у кількості атак точно не поступався SKY, однак реалізація моментів підвела. Причому в обох матчах вікенду.

Hell Energy провів стандартний для себе, дуже достойний матч. Хлопці відкрили рахунок, на рівних билися з забивними Розкою, Миславським та іншими, але сил просто не вистачило. Миславський, до речі, зміг оформити свій перший хет-трик в сезоні і вийти на першу позицію в гонці бомбардирів своєї команди. «Енергетики» не програли жодного матчу в сезоні без шансів і без боротьби, але, схоже, в лізі Platinum їм ще виступати важкувато.

Важче тільки колективу Jupiter, який програв вже 5-й матч поспіль, пропускаючи в середньому по 6 голів за гру. BetonEnergo настільки непередбачуваний колектив, що може обіграти СКІФ (5:0), потім втратити очки з Hell Energy, а зараз забити 9 голів без відповіді у ворота Jupiter. Тростянський, Ковальчук і Ванкевич забили 7 з 9 голів команди, а їх команда залишилася колективом з найкращим захистом в лізі (всього 6 пропущених).

Шинкарюк і Плешаков зробили нічию для VBA і SimStore-Faskars. Хлопці синхронно забили по два голи, причому усі ці результативні удари вийшли фактично однаковими. Шинкарюк відкрив рахунок буквально підставивши ногу під передачу з кутового, а Плешаков зрівняв у другому таймі майже ідентичним чином. Більше того, через три хвилини після першого забитого голу Ваня забив у порожні ворота і вивів SimStore-Faskars вперед – 1:2. Однак за 30 секунд до фінальної сирени Сашко Шинкарюк підключився 5-м польовим і замкнув передачу партнеру з флангу – 2:2. Абсолютно, як нам здається, справедливо.

Офіційне звернення до команди «Мир Футбола»! Хлопці, що сталося? Чому знову поразка, яка, до речі, є вже третьою поспіль? What’s wrong? Was ist das? Розуміємо, що були не готові, що Беженар, який проводив перший матч за суперника, одразу відзначиться двома голами і асистом… але ж про можливості Хусаінова точно знали (Дмитро оформив хет-трик). А перший пропущений гол? Команда грає в чисельній більшості і отримає м’яч у власні ворота… Як так? Потрібно робити висновки. Perun, в свою чергу, продовжує збирати скальпелі міцних команд Після 9 голів у ворота VBA, хлопці забили 6 у звітному матчі.

Gold Division

Adidas - IFL – 1:3

FC Svyatosh - FC Energo – 2:3

ФК Атлетик - YBC – 2:2

Энергетик - Радар ВС - 4:2

ФК Неизбежность - SC Favorit - 1:2

Duzain-Fasad - Трудовые резервы – 1:4

4 тури поспіль Adidas не знав гіркоти поразок, але цього разу поступився IFL. Козін, як ми і прогнозували, був найнебезпечнішим гравцем у складі «спортсменів», однак цього разу йому не вистачило підтримки Андрія Ляшенка, який в цьому сезоні забив 4 голи і зробив 5 асистів. Андрія на матчі не було. IFL, в свою чергу, як нам здається, провів далеко не найкращий перший тайм, але у другому забив тричі за останні 12 хвилин і вирвав перемогу. Цікаво, що переможні голи були забиті на останніх хвилинах матчу.

Якщо поразку FC Svyatosh від Енергетика з рахунком 0:6 ще можна було виправдати, то фіаско проти FC Energo – виключно вина гравців. Двічі FC Svyatosh виходив вперед, але, здається, трішки недооцінив суперника, який спочатку зрівняв рахунок на 36-й хвилині матчу, а ще через дві хвилини Скляр забив переможний гол (у Владислава, до речі, гол+пас). І це, на хвилиночку, перша звитяга FC Energoв цьому сезоні. Вітаємо, хлопці!

Безумовно, найбільш гучну сенсацію створив Атлетик, який відібрав очки у «бізнесменів». До цього «атлети» обігравали лише Favorit, який на той час програвав усім, а зараз вдалося втрутитися у боротьбу за медалі. Нехай і зі сторони. «Бізнесмени» точно не очікували, зо вже на 8-й хвилині матчу будуть поступатися з рахунком 0:2, тому потім їм вистачило сил і часу лише на те, аби врятуватися від поразки.

Найкращий захист впорався з найкращим нападом. Це, якщо коротко розповідати про матч Енергетика і Радара. Гиря і Федірець доволі прогнозовано відзначилися у воротах «енергетиків», адже саме вони є найкращими снайперами Радара. Однак Енергетик мав справжні джокер в рукаві. Гокліпер цієї команди відзначився двічі і став справжнім героєм матчу. Спочатку він зрівняв рахунок супер потужним ударом майже з центру поля. Потім, за декілька секунд до завершення матчу, він буквально видряпав м’яч у форварда опонентів (рахунок був 3:2). А ще за дві секунди, ударом від власних воріт, забив переможний 4-й гол!

SC Favorit – другий головний ньюзмейкер туру. Звичайно, Неизбежность зараз важко віднести до фаворитів ліги, але команда Романа Галицького завжди була ближче до фаворитів і ставила максимальні цілі. В цьому сезоні гра йде важкувато, але в обороні, наприклад, був повний порядок (7 пропущених в 4 матчах) до звітного туру. «Фаворити» пропускали багато, а забивали так само мало, як і Неизбежность. Однак брати Захарчуки продемонстрували майстер-клас по реалізації власних моментів, на що Неизбежность відповіла лише голом Омельченко на останніх секундах, який від поразки не врятував. «Фаворитів» вітаємо з першою перемогою!

Нормально так Сашко Джевага дебютував за «Резерви» у цьому сезоні. Приїхав на перший матч і одразу відвантажив три голи у ворота своїх опонентів. «Дизайнери» в цьому сезоні, звичайно, виглядають зовсім не найкращим чином, але гра у нападі в цьому турі взагалі залишала бажати кращого….

Silver Division

Junior Sport Talisman - Magnis Income – 1:1

Denon - Falcons Youth  - 3:8

Новая Жизнь - Karcher – 0:8

ATL - FC Bilux – 1:5

Falcons Youth - Рейнджери – 6:3

INTER - 3й Тайм – 4:4

ФКА - FC Rabonа – 3:6

ФК Сейм Путивль - Soborna Team-2 – 2:3

Дуууууже цікавий тур вийшов у звітному дивізіоні, адже в кожному матчі були доволі цікаві моменти. Отже ТОП-8 подій Срібної ліги:

Junior Sport Talisman і Magnis Income увесь матч грали без забитих голів і здавалося, що гра закінчиться з нулями на табло. Але потім відбулося два лівих удари… Тобто два удари з лівої ноги. Спочатку сольний рейд ефектно завершив ударом в дальній кут Тарханов, а потім, за дві хвилини до кінця матчу майже ідентичний гол забив Баселкевич – 1:1.

Denon не може виграти вже 5 матчів поспіль. Цього разу хлопців можна виправдати, адже вони грали проти статистично найкращої команди ліги - Falcons Youth. В цьому матчі просто фантастичну гру продемонстрував Юрій Квашук, який відзначився трьома голами і двома асистами.

Karcher за два тури забив у ворота суперників одразу 14 голів. Дубишевський, який в минулому турі оформив хет-трик, цього разу зробив 2+2. Однак його досягнення перевершив Кіряков, який відзначився покером і двома асистами. Новая Жизнь йде по графіку – в середньому 8 пропущених за матч.

FC Bilux нарешті переміг!!!!!!!! Так, ATL наразі займає передостанню сходинку, але сподобався той факт, що FC Bilux відмінно провів перший тайм, в якому відвантажив у ворота суперників 3 голи.

Falcons Youth може легко виграти два матчі за день. Коли Рейнджери, зусиллями Швеця забили вже на 5-й хвилині матчу, здалося, що Falcons Youth матиме проблеми. Але феноменальна гра Шевчука (2 голи і два асисти) повністю змінила хід матчу. Будемо відверті, ми очікували більшого від лідера атак Рейнджерів Романчука, але Олег запам’ятався в цьому матчі лише вилученням.

INTER просто вогонь! В минулому турі «журналісти» здобули перш першу перемогу в сезоні, а цього разу відібрали очки у 3-го Тайму. Матч вийшов супер драматичним: спочатку вперед вийшов 3-й Тайм, потім «журналісти», потім тричі поспіль 3-й Тайм виходив перед, але «журналісти» зрівнювали рахунок! Найцікавіше відбулося, коли на останній хвилині матчу Кравчук не реалізував пенальті, подарувавши колективу INTER 1 бал.

Аристократи не можуть виграти вже три матчі поспіль, але в матчі проти FC Rabona точно могли взяти і заслуговували на залікові бали. Інше питання, що після 25-ї хвилини матчу вони просто нічого не змогли зробити і нейтралізувати Вадима Циганка, який став справжнім героєм матчу, забивши за 7 хвилин три голи!

Завершувати будемо, мабуть, найкращим матчем ФК Сейм Путивль (не рахуючи перемогу над Denon). Цей колектив дав справжній бій лідеру сезону, який зазвичай своїх опонентів просто не помічав! Ну дууже сподобалася гра Дмитра Євдощука, який в цьому матчі оформив гол+пас. Soborna Team-2 здобула цю перемогу, що називається, на класі, однак цей матч потрібно проаналізувати і зрозуміти, що прохідних двобоїв майже не буде.

Bronze Division

FC Valkyrie - New Star - 3:0 (ТП)

ФК Венеция - Unknown FC  - 3:5

Славутич – WOD – 2:8

Фокус - Tech United – 0:2

Dnipro-M – Nishcheta – 3:3

Шулявка Юнайтед - Sporting Kyiv -2:3

FC Yuzhbor - Дружба  - 6:1

FC Young Boys - FC Yuzhbor – 5:9

Розпочнемо з команди, якій довелося зіграти одразу два матчі за вікенд - FC Yuzhbor. Цей колектив спочатку переграв FC Young Boys, який чомусь приїхав на матч без жодної заміни. І навіть при такому розкладі «юні хлопці» змогли дати справжній бій: вони відкрили рахунок, а потім три, протягом першого тайму, його зрівнювали. Але на другий тайм, відверто кажучи, сил не вистачило. Тому пропустивши 5 у заключній половині матчу поступилися своїм опонентам. До речі, здається Луговой з FC Yuzhbor є якимось родичом Андреа Пірло, адже в цьому матчі він зробив 4 асисти.

У другому ж матчі проти Дружби, яку ми хвалили в анонсі за характер і бажання битися до кінця, FC Yuzhbor просто зніс своїх опонентів. Доволі міцна оборона Дружби дала збій, та пропустила 5 голів вже до 28-ї хвилини матчу. Далі – залишилися формальності. І якщо в першому матчі FC Yuzhbor ми акцентували увагу на Луговому, то тепер вистрілив Вотчель, який зробив три класні асисти.

В останніх трьох матчах Unknown стабільно пропускає по три голи від своїх опонентів, але також стабільно виграє. «Італійці», в свою чергу, програли третій матч поспіль. Найцікавіше, що шанси на залікові бали були, адже саме Венеція відкрила рахунок, а потім, наприкінці першого тайму, змогла його зрівняти, коли суперник вигравав 2:1. Але у складі суперника просто шалену гру провів Юрій Пророченко, який забив гол і відзначився двома асистами, буквально вирвавши перемогу для своєї команди.

Дуже неприємно здивував Славутич. Якщо у попередніх двох поспіль поразках команда хоча б давала серйозний бій своїм опонентам, то дати бій WOD не вдалося, адже вся боротьба завершилася ще в першому таймі, які суперник виграв з рахунком. Схоже, що WOD поступово підтягується до лідируючої групи команд, залишаючись не тільки однією з найрезультативніших команд ліги, а й колективом, який дуже мало пропускає (всього 11). А який резерв у команди! На звітному матчі були відсутні головні бомбардири Швець і Борисков, але Толочко (оформив 4 асисти) та Котюк (три голи + результативна передача) зробили усе, аби ми про цих гравців навіть не згадували.

Tech United вже другий матч поспіль зіграв на нуль, завдяки чому вийшовши на перше місце серед команд, які пропустили найменше голів в лізі (Всього 9). Ми, звичайно, не будемо перехвалювати «технарів», адже пам’ятаємо, що в перших трьох турах вони взяли всього один бал, але цього разу дует Канюка – Опанасенко (асист + гол) знову показав, на що здатен. За Фокус, в свою чергу, знову трішки сумно. В тому сенсі, що команда в цілому демонструє непогану гру, дає бій своїм опонентам, але виглядати добре в комплексі, увесь матч, не вдається.

Dnipro-M – Nishcheta – це історія про прекрасну підготовку до матчу одних так характер інших. «Дніпряни» тричі виходили вперед у звітному протистоянні, але суперник тричі зміг відігратися. Так, можливо, Nishcheta іноді діяла занадто емоційно (про що свідчать 4 жовтих і одна червона картка), однак з характером у мужиків повний порядок! Найбільше у цій грі запам’ятався Яремчук, який за декілька хвилин до кінця гри карколомно реалізував вихід сам на сам з голкіпером «дніпрян», після чого отримав другу жовту куртку і пішов достроково відпочивати.

«Португальці» on fire! Sporting виграв свій 5-й матч поспіль, завдячуючи капітану – Ярославу Бондаренку. Він і у минулих зустрічах був справжнім лідером команди, але цього разу, здається, проявив себе найкраще, оформивши два голи (з трьох командних) у ворота суперника. Шулявка програла три матчі з 5, але надалі, в основному, її очікують лише матчі проти команд з нижньої частини турнірної таблиці.

Пресслужба R-CUP