Нестримний Розка, суперкамбек 3-го Тайму і 15 голів в матчі Рейнджерів і FC Rabona, Огляд матчів 4 туру R-CUP Winter, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

05.01.2021

Нестримний Розка, суперкамбек 3-го Тайму і 15 голів в матчі Рейнджерів і FC Rabona

05.01.2021

Нестримний Розка, суперкамбек 3-го Тайму і 15 голів в матчі Рейнджерів і FC Rabona


Platimun Division

AZ-41 3:2 ФК Легіон
Rejo 4:4 SKY KYIV
MBZ 3:2 Мир Футбола

AZ-41 став автором першого камбеку у новому 2021-му році. Звичайно, камбеком перемогу цього колективу можна назвати не в повній мірі, але той факт, що команда Макса Зайцева двічі відігралася і вирвала перемогу, дорого вартує. При цьому хочемо віддати належне «легіонерам», які на тлі двох поразок поспіль, видали найкращу гру в сезоні, але… Але фактично привезли собі останній гол, коли захисник Легіону вибив м’яч фактично на ногу Нестеренка, а Андрій в один дотик забив переможний гол для своєї команди!

Після фіаско у матчі першого туру всі очікували, що SKY зможе реабілітуватися у матчі проти одного з фаворитів сезону – Rejo. Третя хвилина підтвердила ці здогадки, коли Сандецький і Романовський втекли у контрвипад і останній відкрив рахунок у матчі. Однак вже за три хвилини Розка обігрався в стінку з партнером і завершив атаку своєї команди – 1:1. Однак ще у першому таймі Миславський (автогол) і Старгородський забезпечили «небесним» перевагу у два голи. Здавалося, що тепер то вже точно підопічні Задорожнього свого не втратять, але… Розка on fire!!! Женя забив ще двічі у другому таймі і зробив рахунок 3:3. Але найцікавішими були останні хвилини. ЗА 50 секунд до завершення гри Кодацький буквально заштовхав м’яч у ворота своїх опонентів, але виграти не вдалося. Rejo отримав право на 10-метровий удар, який реалізував хто? Звичайно, Розка! Покер і 4:4!

Після феєричної перемоги над SKY, ми очікували не менш яскравої гри від гравців «Мир Футбола» і у звітному матчі. Більше того, гол Шелеста, який відкрив рахунок на 24-й хвилині матчу, підтвердив серйозність намірів команди. Але потім щось пішло не за планом. По-перше, Кучерук оформив дубль всього за хвилину, а ще через хвилини забив Іващик – 3:1. Все, на що вистачило сил і часу у гравців команди Мир Футбола – це гол Кушніра на останніх секундах матчу! MBZ після цієї перемоги виходить на перше місце!



Gold Division

Трудовые резервы 5:3 YBC
Adidas 3:3 Smile Development
ФК Атлетик 3:9 Радар ВС
FC Svyatosh - Duzain-Fasad – 4:2


Фантастична гра! Якщо ми говорили, що AZ-41 став автором першого міні-камбеку в сезоні, то «Трудовые Резервы» зробили справжній камбечище! Спочатку команди приглядалися одна до одної, а перший гол ми побачили лише наприкінці першого тайму. Звичайно, від Чуба, який став для нього, на хвилинку, 16-м в чотирьох матчах. Але, коли здавалося, що перший тайм закінчиться саме з таким рахунком, «бізнесмени» увімкнули 5-ту швидкість, забивши два голи за 60 секунд. В обох голах активну участь взяв Іван Штрек, який спочатку елегантно грудьми асистував Чечелю, а потім і сам заштовхав м’яч у ворота – 1:2. А коли на 27-й хвилині матчу Чечель оформив дубль, здалося, що можна ставити крапку. Але останні 10 хвилин матчу стали справжнім бенефісом для «резервістів». Команда забила 4 за 10 хвилин і здобула 4 перемогу поспіль! Просто красені!

Adidas перервав серію з двох перемог поспіль, але на початку матчу нічого не віщувало біди. Команда Рябця класно контратакувала, забивши гол вже на 5-й хвилині матчу. Проте через деякий час «спортсмени» помилилися біля власних воріт, а більярдний дальній удар від Барабаша виявився результативним. Більше того, вже на початку другого тайму Голодніков вивів Smile Development вперед і тут з’явилися думки про те, що цей колектив може здобути першу перемогу у сезоні. Однак всього за три хвилини Тлустий і Ляшенко схилили терези на користь «спортсменів», забивши два голи у відповідь. Однак і це ще було не все. Барабаш розстріляв ворота суперника за 4 хвилини до завершення гри і встановив остаточний рахунок матчу – 3:3.

Після звітного матчу у обох команд ідентична різниця забитих і пропущених, але з точністю навпаки. Радар забив 26 і пропустив 8, а ось Атлетик забив всього 8 голів у ворота опонентів, а пропустив. По суті, у звітному протистоянні інтрига померла ще у перші 16 хвилин, коли рахунок був 6:1. Величезний вплив на перемогу Радару здійснив Сергій Федірець, який вдруге у цьому сезоні оформив 5 очок за системою гол+пас (у звітному матчі 4 голи і асист). Єдиною світлою плямою на тлі чергової поразки і вилучення капітана команди Сергія Денисенка, безумовно, був дубль Горобця, для якого ці голи стали першими в сезоні.

Duzain-Fasad продовжує свої не надто вдалі виступи у лізі Gold. Цього разу хлопці поступилися FC Svyatosh, отримавши вже третю поразку в чотирьох матчах. Причому «дизайнери» поступилися не стільки супернику, скільки вбивчому дуету своїх опонентів – Сторожик – Шкарбан. Обидва забили по два голи, продовжуючи лідирувати у списку найкращих снайперів своєї команди, забивши вже по 5 голів.


Silver Division

Falcons Youth 4:0 Junior Sport Talisman
Рейнджерс 6:9 FC Rabona
Новая Жизнь 4:6 3й Тайм

Сталося те, про що ми говорили. Матч проти Falcons Youth став справжнім випробуванням для Junior Sport Talisman, які перед цим виграли обидва матчі проти команд з нижньою частини турнірної таблиці. Власне кажучи, екзамен не вдалий. Олексій Шевчук – лідер Falcons Youth провів другий максимально стабільний матч, оформивши два голи і результативну передачу. Після звітної гри цей колектив має феноменальні показники забитих і пропущених – 10:0.

Просто фантастичний матч. 15 забитих голів, автогол, 4 жовтих і одна червона картка. Аби ви розуміли, вже на 4-й хвилині матчі Рейнджери вигравали 2:0 і здавалося, що такого удару суперник не витримає. Але гравців FC Rabona не тільки швидко прийшли до тями, а й відправили суперника у справжнісінький нокдаун – 4 голи за 7 хвилин у першому таймі – 2:4. Цікаво, що в першому таймі команди ще встигли обмінятися забитими голами і на перерву пішли за рахунку 3:5. Але друга половина зустрічі стала не менш цікавою. За шість хвилин Артем Швець встиг рахунок зрівняти і на табло замайоріли дві 5-ки – 5:5. Але це був лише початок максимальної інтриги: вже за 5 хвилин команди знову обмінялися голами, але в останні 4 хвилини гри гравці FC Rabona, а саме Фесюра і Василенко (дубль) – вирвали перемогу для своєї команди!

Дивний матч. Максимально дивний, якщо знати, як розвивалися події у звітному протистоянні. «Новая Жизнь» однозначно провела найкращий тайм в сезоні, змусивши суперника просто капітулювати. Усі чотири голи у ворота 3-го Тайму вийшли майже ідентичними. Три передачі і завершення у фактично порожні ворота. Причому два останні голи, які номінальні господарі забили у першому таймі, вийшли майже ідентичними. Претензій до Самойленка рівно 0! 4:0 після першого тайму це, здавалося, фіаско. Але ж ні. Другий тайм 3-й Тайм провів так, наче грав в останнє. 6 голів у відповідь в період з 26-ї по 40-ві хвилини і супер-пупер камбек цього сезоні – 6:4. Це щось неймовірне.


Bronze Division

Sporting Kyiv 4:1 FC Valkyrie

В цьому матчі результат вийшов доволі очікуваним, причому ми, пресслужба, звичайно, не вважаємо себе експертами, але фактор провальних перших 10 хвилин, про який ми писали в анонсі, знову став ключовим для FC Valkyrie. Два пропущених голи за 10 хвилин та контрольний «у роздягальню», стали вирішальними у звітному матчі. Цікаво, що лідер «португальців» Андрій Остапик вдруге в сезоні оформив гол+пас в одному матчі. Sporting Kyiv залишається на першій позиції



Пресс-служба R-CUP.