Чуба не спинити, Камбек Young Boys, Перша перемога СКИФ. 3й тур R-CUP Winter. Огляд матчів неділі, Огляд матчів неділі, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

30.12.2020

Чуба не спинити, Камбек Young Boys, Перша перемога СКИФ. 3й тур R-CUP Winter. Огляд матчів неділі

30.12.2020

Чуба не спинити, Камбек Young Boys, Перша перемога СКИФ. 3й тур R-CUP Winter. Огляд матчів неділі

Platinum Division

MBZ 11:1Trident
Magic Tiger Talisman 7:2 VBA
Hell Energy 3:4 Скиф


Гравці Trident явно були не готові до такого розгрому. Після попереднього матчу 4:4 з одним із лідерів , здавалось, що ця команда буде на рівних боротися з будь-яким суперником. Але не цього дня. Пента трик від Іващика, хет-трик від Масника і фінальний рахунок на табло 11:1 на користь MBZ. Більше ніж впевнена перемога.

Найкращий захист VBA дав збій. Magic Tiger Talisman продемонстрували дуже грамотний та тактичний футбол з комбінаційною грою, загострюючими моментами та відмінною реалізацією. VBA буде над чим замислитися та зробити висновки, якщо команда хоче претендувати на високі місця в дивізіоні.

Після невдалого старту(поразка та нічия) Скиф набирає 3 залікових бали. Дуже напружений поєдинок для обох команд. Під кінець матчу,на 40 хвилині, Кошка зрівнює рахунок і здавалось матч так і закінчиться 3:3. Але Колісніченко був максимально сконцентрований та заряджений на перемогу і забив вирішальний гол.

Gold Division

Трудовые Резервы 6:1 ФК Атлетик
Duzain-Fasad 1:0 Энергетик
SC Favorit 2:5 Радар ВС


Чуба не втримали!! В цьому матчі Олександр оформив покер, забивши вже 14 м'яч із 24 для своєї команди у цьому сезоні. ФК Атлетик, нажаль, поки що не розкрив всього потенціалу, але це тільки старт сезону і ми сподіваємося, що у майбутньому ми обов'язково побачимо забиті голи та перемоги цього колективу.

Як ми і очікували, що не буде результативного матчу - так воно і вийшло. Лише один забитий гол , який і вирішив долю поєдинку на користь «дизайнерів» та приніс їм першу перемогу у цьому сезоні. Энергетик поки що грає не стабільно. Здається, що найцікавіше у них ще попереду.

SC Favorit все не може знайти "свою гру". Радар ВС навпаки демонструє дуже цікавий футбол. Друга перемога поспіль та 17 забитих голів за 2 матчі. Схоже саме ця команда буде боротися за призові місця у Золотому дивізіоні.

Silver Division


АТЛ 2:6 Junior Sport Talisman
FC Rabona 6:1 Новая Жизнь


Початок гри був за АТЛ, 2 забитих голи за 10 хвилин, але потім повний провал. За 3 хвилини команда пропустила тричі. Баликін отримав червону карту, по суті залишивши команду догравати без воротаря. Далі було діло техніки , щоб довести справу до кінця і Junior Sport Talisman з цим завданням впорався, довівши гру до перемоги 2:6.

Рабона зробила висновки після попередньго програного матчу та взялась за діло з перших хвилин. Іванов, Василенко та Бабич за перші 13 хвилин відзначились забитими голами та FC Rabona повністю взяла гру під контроль. В кінці першого тайму це дало свої плоди - ще 2 забитих голи. Другий тайм обидві команди мали багато моментів, але було забито лише 1 гол. 6:1 на користь команди Кукіля.

Bronze Division

Nishcheta 3:2 ФК Венеция
Young Boys 5:4 Dnipro-M
Славутич 5:1 FC Valkyrie
Sporting Kyiv 5:1 Славутич
New Star 1:8 ФК Фокус


Для ФК Венеция в цьому матчі скаладалось все добре. Соколенко оформив дубль, але наприкінці команда отримала гол в роздягальню. Після перерви та весь другий тайм багато помилок, обрізок, простими словами "розхлябаність " привзели до того, що Ілля Чернов просто за 2 хвилини перевернув гру , забивши 2 голи та приніс Nishcheta перемогу 3:2.

Young Boys проявив характер! До 30 хвилини команда Іванова програвала 3:4. Микола взявши на себе ініціативу забив дуже красивий гол , зрівнявши рахунок, а через хвилину Палійчук прочитавши задум суперника ,"перекусив" передачу поперек поля , вийшовши 1 на 1 з воротарем і не схибив! 5:4 - заслужена перемога Young Boys.

FC Valkyrie не створив проблем для Славутич. Дуже впевнена перемога Кузнецова і Ко. FC Valkyrie йде поки що без перемог. Можливо новорічні свята підуть на користь гравцям та вже в 2021 побачимо інший результат.

На другий матч за вихідні у Славутич не вистачило фізичної форми, чим в свою чергу скористався Sporting Kyiv. Дубль Остапика та постійні конструктивні атаки гравців його команди дали позитивнй результат, який втілився в 5 забитих голів.

New Star нічого не зміг вдіяти з масованими атаками зі сторони гравців ФК Фокус. Сутиський, Перенчук та Піддубченко оформили 3 дублі на трьох. Остаточний рахунок 1:8 на користь ФК Фокус. New Star потрібно щось кардинально змінити, щоб уникати таких прикрих поразок.



Прес-служба R-CUP