​Перший тур у 2021 році. Що чекати від команд?, Анонс 4 туру Winter R-CUP, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

31.12.2020

​Перший тур у 2021 році. Що чекати від команд?

31.12.2020

​Перший тур у 2021 році. Що чекати від команд?


Platinum Division
AZ-41 - ФК Легіон
Rejo - SKY KYIV
MBZ - Мир Футбола


Звичайно, в цьому матчі багато що буде залежати від післяноворічного збору команд на гру, але в цілому, звичайно, AZ-41 виглядає сильніше. Цей колектив програв в минулому турі з рахунком 5:7, але там інтрига трималася майже до кінця. У «легіонерів» ситуація гірше: дві поразки, всього три забитих і 11 пропущених. Та й досвіду у гравців AZ-41, нам здається, більше.

Будемо відверті, «небесні» дуууууже здивували поразкою в дебютному матчі на турнірі. З таким складом, з такими бійцями і 1:4…. В цьому матчі точно не зіграє Євген Заєць, який отримав червону картку. Rejo, до того ж, ще не програвав в цьому сезоні, тому, якщо хлопці візьмуть приклад з колективу «Мир Футбола», то цілком можуть знову залишити підопічних Задорожного без залікових балів.

Власне кажучи, головні ньюзмейкери минулого туру «Мир Футбола» спробують знову здивувати. MBZ дихає в спину, вигравши два останніх своїх матчі. Більше того, команда вже назабивала 20 голів в трьох матчах, то ж атакуючий потенціал цього колективу вам зрозумілий. Ця гра, точніше її результат, може суттєво загострити боротьбу за чемпіонство!

Gold Division
Трудовые резервы - YBC
FC Svyatosh - Duzain-Fasad
Adidas - Smile Development
ФК Атлетик - Радар ВС


Перший тур у новому році і одразу супер битва! Між собою зіграють команди, які синхронно виграли по три матчі і наразі очолюють турнірну таблицю. Звичайно, було б круто, якби ці колективи зіграли між собою під кінець чемпіонату, але хто ж знав… YBC демонструють відмінну гру в обороні, пропустивши всього 5 голів в трьох матчах. Але «Трудовые Резервы» просто космічно грають у нападі, забиваючи в середньому по 9 (майже) голів за матч. Оце буде битва!

Дуель сусідів по турнірній таблиці. Обидві команди виграли по одному матчу в сезоні, а також програли дві зустрічі. Цікаво, що ці колективи програли командам з першої трійки, тому навіть в цьому у них схожа історія. З іншого боку, «дизайнери» доволі непогано грають в обороні, пропускаючи в середньому по 2 голи за матч, а в минулому турі взагалі залишили свої ворота в недоторканості. Але от в контексті атакуючих дій сильніше виглядає саме FC Svyatosh.

Smile Development програв два матчі поспіль, але програв командам, які наразі розташовуються вище у турнірній таблиці. Голодніков забив вже 5 голів у сезоні, але підтримки від команди поки не вистачає. Adidas, в свою чергу, йде без поразок (дві перемоги і нічия), тому хлопці точно не налаштовані втрачати очки. За голи тут відповідає Козин, на рахунку якого вже 6 голів, а за асисти Ляшенко, який вже 4 рази асистував своїм партнерам

Радар наразі є однією з найнебезпечніших команд в лізі. Справа в тому, що одразу 5 гравців команди забили 2 і більше голів, а всього у двох матчах сезону відзначилися 8 гравців. Тобто небезпеку можна чекати від кожного. Та й до того ж команда виграла обидва своїх матчі, знаходячись у лідируючій когорті. Атлетик, в свою чергу, ще жодного разу не вигравав в 3 матчах, тому поки не має особливого приводу, аби вірити в позитивний результат для цієї команди.

Silver Division
Новая Жизнь - 3й Тайм
Falcons Youth - Junior Sport Talisman
Рейнджери - FC Rabona

Чи буде ще один пента-трик від Віталія Ємельянова? В першому турі йому це зробити вдалося (10:1), а наразі 3-му тайму буде протистояти суперник, який вже одного разу пропускав 10 голів за гру. Здається, тут все зрозуміло, але ви ж розумієте, перший після нового року тур може зробити багато сюрпризів.

Гра між командами, які ще не втрачали очок. Інше питання, що Falcons Youth зіграли всього один матч, в якому щоправда, забили 11 голів у ворота суперника. Олександр Гупало взагалі забив 5 і ще виконав 2 асисти. Але і Junior Sport Talisman виграла обидва матчі. Тут справа лише в тому, що Falcons Youth стане дійсно серйозним екзаменом для хлопців, адже до цього вони перемагали лише команди з нижньої частини таблиці.

Останній матч в 2020 році Рейнджери програли з рахунком 3:8. Тут не допоміг навіть хет-трик Романчука, який вже наколотив в цьому сезоні 10 голів. Безумовно, він головна ударна сила цієї команди. FC Rabona закінчив рік на мажорній ноті і з впевненою перемогою. Однак поки команду лихоманить, а гра з «рейнджерами» буде відмінною перевіркою на міцність.

Bronze Division

Sporting Kyiv - FC Valkyrie

«Португальці» після невдачі в стартовому турі, набрали обертів і вже виграли два матчі поспіль. Причому когось виділити окремо вкрай важко. Команда діє, як єдиний механізм, але забив наразі більше за інших саме Андрій Остапик, на рахунку якого 3 голи і асист. У FC Valkyrie ситуація не дуже. Дві поразки, всього один забитий і 11 пропущених. Головною проблемою, як нам здається, є гра в перші 10 хвилин, адже саме в цей час команда пропускає найбільше, а потім сил на те щоб виправити ситуацію вже не залишається.




Прес-служба R-CUP