Поразка SKY, невтримна Soborna Team, старий-новий 3й Тайм. Огляд матчів суботи. 3й тур Winter R-CUP!, Огляд 3го туру Winter R-CUP!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.12.2020

Поразка SKY, невтримна Soborna Team, старий-новий 3й Тайм. Огляд матчів суботи. 3й тур Winter R-CUP!

29.12.2020

Поразка SKY, невтримна Soborna Team, старий-новий 3й Тайм. Огляд матчів суботи. 3й тур Winter R-CUP!


Platinum Division

Jupiter 3:7 Мир Футбола
SKY 1:4 Мир Футбола
Perun 4:7 Sim Store Fisrkars
Rejo 7:5 AZ-41
BetonEnergo 7:1 ФК Легіон

Не легко було гравцям Мир Футбола, особливо у першому таймі. Рівна боротьба обох колективів давала плоди, про що свідчать по 2 забитих гола кожної команди - 2:2. Вже на першій хвилині другого тайму Шелест вивів свою команду вперед, але відповідь послідувала майже відразу - 3:3. Основна розв'язка матчу припала з 32 по 35 хвилини, на протязі яких Шелест забив ще двічі та Хохлов відзначився забитим голом. Фінальну крапку у цій грі поставив Могілевець , який на 39 хвилині встановив остаточний рахунок матчу 3:7.

Дебют для SKY видався вкрай невдалим. По перше, команда програла з рахунком 1:4, по друге гравці не змогли звикнути до ритму, який запропонував їм суперник. Мир Футбола, який грав вже другий поєдинок за день виглядав набагато краще фізично підготовленим.

Perun програв.. Перший тайм закінчився за рахунку 1:1 за рівної гри від обох команд. Починаючи з 25 по 32 хвилини Перун пропустив 4 голи , та як нам здалося гравці підсіли фізично і тому не змогли вже наздогнати Іванкевича і Ко. Доречі, сам Костянтин відзначився в цьому поєдинку тричі та активно приймав участь у розвитку атак своєї команди.

Матч був жвавий та бадьорий. Вже на 1й хвилині Розка вивів свою команду вперед, але за хвилину Клепка відновив рівновагу. Був навіть момент , коли гравці Rejo розгубилися та почали не встигати за швидкими переміщеннями AZ-41. Але починаючи з 10 хвилини по черзі Гнатенко , Миславський, Апришко та Толстенко зробили рахунок вже 5:2 на користь своєї команди. Другий тайм запам'ятався більше друга половина , так як гравці AZ були в ролі наздоганяючого, та почали грати з п'ятим польовим гравцем , з надією врятувати цю гру. Остаточний рахунок 7:5 на користь REJO.

BetonEnergo без Задорожного та Алхувайжа здобуває впевнену перемогу над ФК Легіон, який нажаль програє вже другий матч у новому сезоні. З іншого боку це величезний досвід в іграх з сильнмим суперником та ми впевнені, що "легіонівці" не опустять руки та ще покажуть гру високого рівня у наступних матчах.



Gold Division

FC Svyatosh 1:7 Adidas
IFL 8:3 FC Energo
Smile Development 2:5 YBC

Якщо до початку поєдинку ми вважали, що Adidas непередбачувана команда, то ми не помилилися. 0:3 в першому таймі, та ще 4 голи у другому. Впевнена перемога з рахунком 1:7. У цьому матчі не обійшлося без емоцій та вилучень, але це буде приводом зробити висновки гравцям FC Svyatosh. Не можемо не відзначити Олександра Козіна, який оформив у цьому матчі покер.

FC Energo не змогли втримати Лавренюка в цьому поєдинку. Василь оформив пента трик та 2 резульативні передачі, забивши вже 12 голів за 3 матчі. FC Energo в першому таймі не продемонстрували всього свого потенціалу, а тільки з 30 хвилини почали позиційні атаки, які призвели до 3х забитих голів. На цьому нажаль все.

YBC в котрий раз доводять, що команда може грати на високому рівні проти будь-якого суперника. Голодніков забив двічі за Smile Development, але цього було не достатньо для позитивного результату. 3 перемоги в 3х іграх для YBC - гарний привід пійти на новорічні свята зі 100 відстотковим результатом.



Silver Division

Soborna Team -2 8:3 Рейджери
FC Bilux 3:3 ФК Сейм Путивль
Denon 4:4 3Тайм

Soborna Team -2 продовжила свою переможну серію, довівши її до 3х перемог поспіль, в яких було забито 24 голи. Нестеров та Ватаманюк вже до 15 хвилини зробили рахунок 5:0. Як не намагався Олег Романчук спробувати вирівняти ситуацію , нажаль, це не вдалося. Soborna Team -2 довела гру до перемоги 8:3

Обидва колективи своЇ попередні матчі програли, при чому ФК Сейм Путивль програв всуху, пропустивши 11 голів. Тож обидві команди хотіли реабілітуватись у звітньому поєдинку. Вийшла бойова нічия 3:3, хоча до 38 хвилини рахунок був 3:1 на користь номінальних господарів. Іншими словами вийшов камбек за 2 хвилини до кінця матчу, зусиллями Черненка та Бадракова.

3 Тайм без Ємельянова, Романчука, Дороша та Соломахіна - це зовсім інша команда. Ми б це назвали командою, яка грає не в індивідуальний, а у комбінаційний футбол. По суті, у не основного складу команди з'явився шанс проявити себе і у них це вдалось. По ходу матчу Олександр Литвин двіччі виводив свою команду вперед та був заряджений на перемогу. По факту - бойова нічия 4:4.



Bronze Division

FC Yuzhbor 3:1 Шулявка Юнайтед
Unknowm 4:3 WOD

Tech United 0:1 Дружба


FC Yuzhbor набирає оберти , 2 перемоги у стартових двох матчах. Схоже команда з високими амбіційними планами на сезон. Цього разу вдалося обіграти доволі таки не простого суперника, завдяки зусиллям Дороша та Соломахіна. Далі буде...

Олександр Лотоцький - герой звітного протистояння, який оформив покер та приніс перші 3 очки в актив своєї команди. Щодо гравців WOD, то можемо сказати, що команда просто недооцінила своїх суперників.

Як і прогнозувалось, обидві команди не забивають багато. Так само і в цьомі матчі долю поєдинку вирішив один єдиний гол, який забив Роман Буряк на 9 хвилині. На протязі матчу обидва колективи мали 100% нагоди відзначитися ще забитими голами, але цього не сталось.



Прес-службка R-CUP.