Aurora Team-2 i FC Lontano — "лицарі" Gold, чи напише Лестер власну казку в Silver, Матч між Aurora Team-2 й FC Lontano стане піковою точкою для всіх учасників гонки за 1 місце в Gold, Лестер і Duzain-Fasad з'ясують: хто покине топ-3 Silver, FC Bilux у кроці від трійки лідерів Bronze., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

05.08.2022

Aurora Team-2 i FC Lontano — "лицарі" Gold, чи напише Лестер власну казку в Silver

05.08.2022

Aurora Team-2 i FC Lontano — "лицарі" Gold, чи напише Лестер власну казку в Silver

Platinum Division

MOdas - Developex

MOdas у рангу тріумфатора найвищого дивізіону зіграє свій заключний матч у поточному чемпіонаті. Суперником стане Developex, який минулого туру впевнено переміг одну з найсильніших команд Platinum. Тому про мотивацію Developex годі й говорити, до того ж, в разі перемоги над MOdas колектив фінішує на 6-тій сходинці. 

Gold Division

FC Meadcult - FC Liv-Comfort

Міжнародний Фінансовий Аудит - Dnipro-M

3й Тайм - FC Yuzhbor

ФК Фокус - Крила Донбасу

Aurora Team-2 - FC Lontano

IrisHotels & Vins show - K-Mobile

FC Liv-Comfort зустрінеться з FC Meadcult, поки конкуренти відбиратимуть очки один в одного. Наскільки календар посприяв "будівельникам" цього туру чи FC Meadcult сам стане суперником, якого не пройти?

Середняки дивізіону та сусіди по турнірній таблиці, Міжнародний Фінансовий Аудит і Dnipro-M, зіграють між собою. Команди також об'єднує те, що в останніх 5-ти матчах значно покращили своє турнірне положення, здобувши 3 перемоги. Який із колективів набере ще 3 очки й закріпиться на 7-ій сходинці?

3й Тайм і FC Yuzhbor зустрінуться в черговому дербі Борщагівки. Команди вирішують різні турнірні завдання в поточному чемпіонаті. Якщо FC Yuzhbor у заключних турах прагнутиме зайняти 1 місце після топ-3, то 3й Тайм знаходиться на скромній 10-тій сходинці з однією перемогою в активі.

Крила Донбасу розташувався вище 3-го Тайма на 1 сходинку, та в останніх 5-ти матчах команда Віктора Беднюка програла лише двічі. Суперником Крила Донбасу стане ФК Фокус, який за кілька турів до кінця має лише нічию в активі. 

Головною вивіскою 10-го туру в Gold стане гра між Aurora Team-2 та FC Lontano. Обидві команди перебувають у кроці від лідерства, обом командам важливо перемогти в цій зустрічі. Проте конкуренти розраховують, що сильнішого учасники цієї пари не виявлять. 

Iris Vins є одним із цих конкурентів. Зігравши на матч більше, команда Сергія Покорука займає 1-шу сходинку. Проте суперник цього туру не менш статусний. K-Mobile в останніх турах уже забув, що таке оптимальний збір, але ця команда навіть однією п'ятіркою виглядає, як претендент на нагороди.

Silver Division

Unity - Tech United

FC Sokol (Клавдієве) - Атлант Буд

FC Profi - Energym

Лестер - Duzain-Fasad

AFC Atletico Kyiv - СМК

Tic tac - FC TMS

Tech United випереджає Unity на 1 заліковий бал у таблиці, та в останніх матчах команди грали по-різному. Tech United двічі поспіль переміг, а Unity програв у своїх 4-ох минулих матчах.

Претенденти на нагороди продовжують зустрічатися між собою. Поразка FC TMS зробила позиції "соколів" більш хиткими в таблиці, але колектив остаточно ще не випав із боротьби. Атлант Буд може стати суперником, який залишить команду Івана Власюка за бортом боротьби за топ-3.

FC Profi повинен обігрувати Energym задля збереження своїх шансів фінішувати в трійці лідерів. Energym поставив перед собою таке ж завдання мінімум, тому цей матч можна виокремити, як 1 із центральних у дивізіоні. 

Пара Лестер - Duzain-Fasad є найочікуванішою в звітному турі, бо це гра між представниками топ-3 Silver. Жодну з команд не приваблює успіх суперника. Лестер і "дизайнери" наразі мають рівну кількість очок після 8-ми зіграних матчів.

СМК не полишає думок, що в минулих турах втратили забагато очок. Тепер це може відгукнутися на фінішній прямій. Тим не менше, команда Юрія Моргушка підходить до матчу з AFC Atletico Kyiv у статусі фаворита.

Tic tac забив 6 м'ячів минулого туру у ворота "дизайнерів", але цього було замало хоча б для нічиєї. Команда Ігоря Перова отримує ще шанс, аби показати свою результативність і набрати залікові бали в матчі з FC TMS.

Bronze Division

ФК Легіон - Vtoris Left Coast

AFC Footballers - Denon

FC Sich Kyiv - SC Favorit

Karcher - FC Kyiv

FC Meest - МФК Рваний Кед

FC Bilux - UID

На ФК Легіон чекає 1 із найважчих матчів у чемпіонаті, бо команда Валентина Шевченка зустрінеться з лідером. "Легіонери" покращили свої виступи, тож, Vtoris Left Coast протистоятиме колективу, який здатен вплинути на хід чемпіонської гонки.

AFC Footballers рахуватиметься з Denon, адже команда Владислава Бондзіка минулого туру не лише перемогла, а й зібралася на гру непоганим складом. Якщо тенденція продовжиться, "футбольори" зустрінуть серйозний опір з боку середняка дивізіону.

FC Sich Kyiv і SC Favorit розділяє 5 очок у таблиці. SC Favorit програв тричі поспіль і перетворився на середняка дивізіону. Таке турнірне положення не влаштовує колектив Олеся Шульженка, тому хлопці налаштовані взяти 3 очки в грі з одним із аутсайдерів. 

FC Kyiv зіграє з одним із сусідів по турнірній таблиці. Так, Karcher випереджає "киян", на 6 очок, але загальна картина виступів команди Романа Чернеця не вражає. 

Вивіска FC Meest - МФК Рваний Кед є багатообіцяючою з точки зору можливого розвитку подій у грі. FC Meest має необхідний "багаж", аби здивувати суперника, тоді як на МФК Рваний Кед тисне боротьба з конкурентами за топ-3. Підопічних Олександра Андрєєва від нагород відділяє лише 1 заліковий бал.

UID знову стане одним із двох учасників центрального матчу дивізіону. Команда Андрія Максюти, як і вищезгаданий МФК Рваний Кед, перебуває під тиском власних амбіцій. FC Bilux протягом останнього місяця демонструє стабільність, лише от минулого туру втратив очки в матчі з ФК Легіон. Перемога в тій зустрічі дозволила б обійти саме UID у таблиці. 

Пресслужба R-Cup