Чемпіонство FC Lontano i AFC Footballers, у Silver з'явився власний топ-4, Підсумки туру R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.08.2022

Чемпіонство FC Lontano i AFC Footballers, у Silver з'явився власний топ-4

17.08.2022

Чемпіонство FC Lontano i AFC Footballers, у Silver з'явився власний топ-4

Gold Division

Міжнародний Фінансовий Аудит 6 - 4 3й Тайм

FC Yuzhbor 4 - 9 K-Mobile

FC Liv-Comfort 2 - 3 Aurora Team-2

Крила Донбасу 0 - 4 IrisHotels & Vins show

Dnipro-M 2 - 14 FC Lontano

Міжнародний Фінансовий Аудит переграв 3й Тайм у результативному матчі. 3й Тайм провів конкурентну першу половину гри. Прокопчук і Ковальчук забили по голу за номінальних гостей до перерви, але МФА двічі відігрався. У другому таймі перевага МФА вилилася в 4 забиті голи у ворота 3-го Тайма. Команда Олександра Михайлошина відповіла дублем Садового по перерві. У складі МФА відзначимо Гаделію, який оформив 4 результатитвні дії.

K-Mobile обіграв FC Yuzhbor і фінішував п'ятим. Червоно-білі створили комфортну перевагу в 4 голи до перерви. 4 м'ячі FC Yuzhbor у другому таймі внесли інтриги, та, тим не менше, суперник і тут переграв колектив Павла Павлюка. K-Mobile, зрештою, виграв обидва таймі 4:0 і 5:4. У складі переможців відзразу троє гравців набрали більше по 3 результативні дії: Кучук, Грушко, Кострома.

Aurora Team-2, обігравши FC Liv-Comfort, створив підгрунтя, щоб здобути бронзові нагороди дивізіону. Підопічні Євгена Задорожного пропустили першими, та не розгубилися й зрівняли рахунок до перерви. Зі стартом другого тайму номінальні гості забили ще двічі зусиллями Семиділка й Куліша. "Будівельники" відповіли одним голом Кацитадзе. Наступного туру Aurora Team-2 вистачить нічиєї, щоб потіснити FC Liv-Comfort із підсумкового третього місця.

IrisHotels & Vins show обіграв Крила Донбасу й гарантував собі другу сходинку. Iris Vins ніяк не міг дотиснути суперника в першому таймі, але перед свистком на перерву номінальні гості релізували цілих 2 моменти. Авторами забитих м'ячів стали Розка й Нестернко. У другій половині гри Iris Vins забив ще двічі: Петренко реалізував пенальті, Нестеренко оформив дубль. 

FC Lontano став достроковим чемпіоном Gold, обігравши Dnipro-M. Грачов і Юзефович вийшли на пік результативності в звітному турі. Грачов оформив пента-трик і віддав асист, Юзефович цілих 6 разів асистував партнерам. Відзначимо також Гончарука, який зробив хет-трик. Dnipro-M, у свою чергу, фінішував восьмим у турнірній таблиці дивізіону.

Silver Division

Атлант Буд 3 - 2 FC TMS

Energym 4 - 3 AFC Atletico Kyiv

Duzain-Fasad 9 - 2 СМК

СМК 3 - 5 Unity

FC Profi 4 - 5 Лестер

Tech United 5 - 3 FC Sokol (Клавдієве)

Нове Життя 5 - 0 Tic tac ТП

Атлант Буд одержав вольову перемогу над FC TMS наприкінці матчу. Номінальні гості постали зовсім іншим колективом після поразки Tic tac. Але в звітному матчі FC TMS пропустив уже на 1 хв. Команда Бориса Бабаєва відігралася до середини першого тайму. "Будівельники" вдруге вийшли в лідери на 27 хв, та суперник вдруге відігрався. Рахунок залишався нічийним ще 7 хв. Дністровський забив переможний гол за Атлант Буд на 37 хв.

Energym і AFC Atletico Kyiv перенесли всі головні перипетії очного матчу на другий тайм. Номінальні господарі відкрили рахунок на 14 хв. AFC Atletico Kyiv зрівняв рахунок на 22 хв, але за хвилину пропустив вдруге. Energym розвинув перевагу до двох голів до середини другого тайму. AFC Atletico Kyiv двічі скорочував розрив до одного м'яча згодом, однак суперник здобув підсумкові 3 очки. У складі переможців відзначимо Митника, який зробив 2+1 по гол+пас. Легкий із Atletico показав таку ж результативність. 

Duzain-Fasad впевнено переміг СМК. Троє "дизайнерів" видали індивідуальні "перфоменси". Примак вкотре став MVP матчу, оформивши 3+3 по гол+пас, Щесюк також оформив хет-трик із голів, а голкіпер Черепахін провів свій кращий матч у сезоні. Котельніков відзначився дублем за СМК. Duzain-Fasad іде другим у турнірній таблиці й чекає на осічку Атлант Буда.

У своєму другому матчі СМК зустрічався з Unity. Капітан СМК Моргушко забив у власні ворота на 7 хв, але партнери швидко зрівняли рахунок, а згодом розвинули перевагу до двох голів. Верховецький зробив рахунок 3:1 на 21 хв. Unity відіграв 1 м'яч на 24 хв і не обмежився цим. Колектив Івана Нечепи здійснив "камбек" у другому таймі. Відразу троє гравців Unity оформили дублі: Дацюк і Черняк забили по 2 голи, Коломієць віддав 2 асисти.

Лестер обіграв FC Profi у результативному матчі. FC Profi провалив старт кожного з таймів. Протягом цих відрізків Лестер забив чотири із п'яти своїх голів. Номінальні гості вели в 3 м'ячі в середині другої половини гри, але суперник забив двічі наприкінці матчу. У складі переможців відзначимо капітана Ткаченка, який оформив дубль. Устіменко з FC Profi теж зробив дубль із голів.

Tech United обіграв FC Sokol (Клавдієве) 5:3. "Соколи" повели в рахунку на 9 хв після голу Тіта. "Технарі" зрівняли на 19 хв зусиллями Опанасенка. У другій половині гри номінальні господарі розвинули перевагу до трьох голів. FC Sokol забив втретє на 36 хв. Хлопці могли скоротити розрив до мінімального за кілька хвилин, але Тіт не забив пенальті.

Bronze Division

FC Bilux 1 - 1 МФК Рваний Кед

UID 0 - 0 FC Kyiv

Denon 2 - 4 SC Favorit

Vtoris Left Coast 3 - 4 AFC Footballers

FC Sich Kyiv 1 - 5 Karcher

FC Meest 5 - 6 ФК Легіон

FC Bilux здобув необхідний результат у матчі з МФК Рваний Кед і став володарем брознових нагород дивізіону. FC Bilux забив швидкий гол на 1 хв зусиллями Цюпи, який реалізував пенальті. Суперник відповів голом П'яскорського всередині першого тайму.

UID у заключному турі зіграв у нульову нічию з "киянами". UID тривалий час змагався за нагороди, але поразка в передостанньому турі виключила команду Андрія Максюти з боротьби на медалі. У грі, яка нічого не вирішувала, UID дозволив FC Kyiv набрати свої перші залікові бали в дивізіоні.

SC Favorit обіграв Denon i фінішував шостим. Борозенець і Сергієнко були ключовими і найрезультативнішими гравцями SC Favorit у цьому матчі. В складі Denon гол+пас оформили Милко й Чичиркоза.

У матчі за перше місце AFC Footballers вирвав 3 очки й чемпіонство в Vtoris Left Coast. "Футбольори" забили переможний гол за хвилину до фінального свистка. Перший тайм пройшов за сценарієм номінальних господарів. Гаделія відкрив рахунок на 16 хв. Vtoris Left Coast було достатньо зіграти внічию, щоб стати чемпіоном, а після першої половини гри хлопці ще й мали перевагу в 1 гол. Однак "футбольори" відігралися зі стартом другого тайму. Vtoris знову вийшов у лідери після автоголу Лобанова, та суперник відповів двома голами. Ахмадов відновив паритет на 38 хв, та за хвилину Цибенко забив переможний м'яч.  

Karcher завершив чемпіонат на восьмій сходинці. В заключному турі Karcher обіграв FC Sich Kyiv, який фінішував передостаннім. Лисенко зробив гол+пас у складі номінальних гостей. Гол престижу за FC Sich Kyiv забив Ерстенюк.

ФК Легіон обіграв FC Meest 6:5. FC Meest перебував у ролі наздоганяючого весь матч, але колектив повернувся в гру із 0:3. У другому таймі "легіонери" мали перевагу в 3 м'ячі, та суперник справна реалізував кілька нагод і скоротив розрив до мінімального. Плужник із ФК Легіон за рахунку 6:5 не забив пенальті. Відзначимо "легіонерів" Кузьменка, Решетняка й Сухорябова, які зробили по 3 результативні дії. Олександр Нехаєнко оформив хет-трик за FC Meest.

Пресслужба R-Cup