Атлант Буд — чемпіон? Анонс заключого туру Silver і 1/4 фіналу кубку, Атлант Буд може стати чемпіоном Silver після гри з Atletico, Energym фінішує в топ-3. Bronze точно матиме представника в 1/2 фіналу. Чи створить хтось із "андердогів" ще одну сенсацію? Анонс Silver, а також чвертьфіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26.08.2022

Атлант Буд — чемпіон? Анонс заключого туру Silver і 1/4 фіналу кубку

26.08.2022

Атлант Буд — чемпіон? Анонс заключого туру Silver і 1/4 фіналу кубку

Silver Division

Атлант Буд - AFC Atletico Kyiv

Duzain-Fasad - Атлант Буд

Energym - Tech United

Energym - FC Sokol (Клавдієве)

FC Profi - AFC Atletico Kyiv

Unity - Нове Життя

Атлант Буд має гру в запасі напротивагу головному конкуренту в боротьбі за чемпіонство. Тому "будівельники" зіграють 2 матчі в заключному турі. Перемога над AFC Atletico Kyiv принесе команді Владислава Любарця золоті нагороди дивізіону, а наступний матч "будівельників" проти Duzain-Fasad у такому разі втратить статус чемпіонського.

Проте "дизайнери" сподіваються, що AFC Atletico Kyiv відбере очки в Атлант Буда. Тут постає інше питання: чи до снаги підопічним Олександра Кульши хоча б звести в нічию протистояння з "будівельниками?" В турнірній таблиці колективи розділяє цілих 17 очок, але зауважимо, що нас чекає заключний тур і мотивація учасників може бути особливою.

Energym всерйоз претендує на нагороди й теж зіграє 2 матчі. Команда Вадима Скиценка зіграє з "технарями" і "соколами", середняками дивізіону. Energym прямо зараз має 22 очки. До третього місця рукою подати, не сумніваємося, що хлопці здобудуть бронзові нагороди, проте головна мета колективу сягає до срібних медалей. Для цього потрібно набирати максимум очок у двох заключних матчах і чекати на осічку суперників, які знаходяться вище в таблиці.

FC Profi фінішує п'ятим, якщо переможе або зіграє внічию з AFC Atletico Kyiv. Підопічні Олександра Кульши зіграють двічі в заключному турі. Atletico Kyiv наразі має 10 очок і займає передостанню сходинку в дивізіоні. Аби не вилетіти в Bronze, хлопцям необхідно витискати максимум із двох заклчючних матчів.

Unity й Нове Життя є сусідами по турнірному становищі. Колектив, який програє чи втратить очки в цьому матчі, ризикує опинитися в компанії двох команд, які наступний чемпіонат розпочнуть у нижчому дивізіоні.

1/4 фіналу кубку

Denon - Hell Energy

MBZ - МФК Рваний Кед

Kapelou - Dynamo Vidradnyi

ФК Легіон - UID

Denon обіграв FC Bilux у першому етапі кубку. В 1/4 фіналу на команду Владислава Бондзіка чекає представник найвищого дивізіону, який налаштований виграти трофей. "Енергетики" обіграли SC Favorit 11:2 в першому раунді, дещо натякнувши наступному супернику, як хлопці "зустрічатимуть" представників Bronze.

MBZ зустрінеться з МФК Рваний Кед, для якого на папері важко знайти шанси для проходу в 1/2 фіналу. Досвідчений наставник Олександр Андрєєв готує підопічних до матчу з бронзовим призером найвищого дивізіону, подивимося, що з цього вийде.

Kapelou зіграє з Dynamo Vidradnyi. Переконані, що команда Романа Петросяна здатна вразити своєю непоступливістю непоступливий Kapelou. Участь у кубку для підопічних Романа Галицького є не просто етапом підготовки до наступного чемпіонату, а й шанс закріпити за собою статус топа R-Cup, вигравши золоті нагороди.

ФК Легіон - UID є найцікавішою парою 1/4 фіналу. UID заслужив прохід у топ-8 у матчі з Perun, а ФК Легіон тепер має Євгенія Розку для таких матчів. Капітан "легіонерів" Валентин Шевченко, до того ж, збере оптимальний склад для переконливого проходу в 1/2. UID може вразити завдяки класу Олександра Уса й ще кількох гравців, які здатні робити різницю. Мова про Константінова, Бур'яна, який оформив хет-трик у 1/8 і куди ж без автора одного з головних "перфомансів" першого етапу, голкіпера Івана Колесника.

Пресслужба R-Cup