ФК Жуляни гратиме за срібло Platinum, але MBZ чекатиме їх невдачі, чи з'явиться в Bronze новий лідер, Анонс 3-ох матчів у рамках заключного туру Platinum i 9-го туру Gold, Silver, Bronze., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.07.2022

ФК Жуляни гратиме за срібло Platinum, але MBZ чекатиме їх невдачі, чи з'явиться в Bronze новий лідер

29.07.2022

ФК Жуляни гратиме за срібло Platinum, але MBZ чекатиме їх невдачі, чи з'явиться в Bronze новий лідер

Platinum Division

Developex - ФК Жуляни

Микільська Слобідка - Вікторія

Perun - MBZ

ФК Жуляни знаходиться на 3-ій сходинці перед своїм заключним матчем у дивізіоні, відстаючи від Aurora Team, яка зосередилася вище, на 3 очки. Команда Андрія Дюжова зустрінеться з Developex. Результат цієї гри вирішить долю срібних нагород. ФК Жуляни влаштує лише перемога, а по додатковим показникам перевага надаватиметься саме цьому колективу, адже раніше він обіграв Aurora Team в очній зустрічі.

Микільська Слобідка має шанс поборотися за вищу сходинку. Колектив Віталія Грушка наразі перебуває на 8-ій сходинці. Вікторія розташувалася вище, випереджаючи "слобідчан" на 3 очки.

Perun зосередився між вищепредставленими колективами й в заключному для себе матчі теж розіграє 6-8 місця в турнірному становищі. MBZ чекатиме на нічию чи поразку ФК Жуляни, аби в разі своєї перемоги здобути бронзові нагороди.

Gold Division

Dnipro-M - K-Mobile

Міжнародний Фінансовий Аудит - ФК Фокус

3й Тайм - FC Liv-Comfort

IrisHotels & Vins show - FC Yuzhbor

FC Meadcult - FC Lontano

K-Mobile доводить, що майстерність і досвід гравців часто, як мінімум, не поступається супернику, що значно переважає кількістю гравців у заявці на матч. Цього туру команда Олександра Гончарова зустрінеться з Dnipro-M, якому кортить відібрати очки в одного з претендентів на нагороди.

Міжнародний Фінансовий Аудит, розпочавши минулого туру шалену круговерть у топ-6 своєю перемогою над Iris Vins, протистоятиме ФК Фокус. "Фокусники" провалили 1-ий тайм у грі з FC Yuzhbor. Непогана результативність у 2-ій половині гри не компенсувала кількох пропущених м'ячів, тож, цього туру колектив Віталія Лендича вдаться до ще 1-єї спроби стабілізувати влансу гру.

3й Тайм зустрінеться з FC Liv-Comfort. "Будівельники" наразі перемагають у дивізіоні в 5 разів частіше, ніж 3й Тайм. Команда Олександра Михайлошина налаштовується на звітну гру. По-іншому ніяк, адже протистоятиме представнику топу Gold. 

IrisHotels & Vins show не довів свою самостійність минулого туру без Валерія Директоренка. Між іншим, цього туру матч за участі Iris Vins знову стане центральним у дивізіоні. У FC Yuzhbor з'явився шанс зачепитися за нагороди за кілька турів до фінішу, тому команда Павла Павлюка не збирається відразу ж втрачати цю можливість.

FC Lontano гратиме з FC Meadcult, який непогано виступив минулого туру, але втратив перемогу над 3й Тайм на 40 хв. Прикра втрата очок додає мотивації, тому чекаємо, що колектив Олександра Плотніцького збереться на гру, проявить характер і нав'яже боротьбу топу Gold Division.

Silver Division

AFC Atletico Kyiv - Tech United

Unity - FC Profi

СМК - Нове Життя

Атлант Буд - Energym

Duzain-Fasad - Tic tac

FC Sokol (Клавдієве) - FC TMS

AFC Atletico Kyiv i Tech United є сусідами по турнірній таблиці. Підопічні Олександра Кульши випереджають "технарів" на 2 очки. Чи зробить Tech United ще 1 крок уперед, аби покращити своє турнірне становище після перемоги над Tic tac?

FC Profi продовжив серію без поразок до 4-ох матчів після перемоги над Атлант Буд. Команда Сергія Хомицького двічі зіграла внічию, двічі виграла за вказаний проміжок часу. Unity переслідує серія з 4-ох матчів без перемог. FC Profi виграє вчетверте чи Unity перерве свою невдалу серію?

СМК зіграє з Новим Життям. Команда Романа Ковтуненка продовжує програвати, але в останніх 2-ох турах хлопці видали конкурентні матчі з "будівельниками" та Лестером. СМК виглядає фаворитом, до того ж колективу потрібно повертатися на переможний шлях після поразки "соколам". Чи все насправді так очевидно в цій парі? 

Атлант Буд зустрінеться з Energym. Ця пара команд представить вивіску центрального матчу дивізіону. Energym знаходиться на 6-тій сходинці, але від 2-го місця колектив відділяє лише 2 очки. До того ж, наразі хлопці видають одну з найкращих серій у Silver (5 матчів, 4 перемоги, 1 поразка). 

Duzain-Fasad частіше втрачав очки, ніж Energym. Тим не менше, команда Олександра обіймає 4-ту сходинку, бо зіграла на 1 матч більше. Суперником "дизайнерів" стане Tic Tac. Легка прогулянка чи Tic Tac здивує саме в цьому турі?

FC Sokol (Клавдієве) стабілізував свої виступи. Нарешті, команда Івана Власюка підтверджує наші припущення стосовно їх боротьби за нагороди. FC TMS має не менше амбіцій, але чи достатньо "м'язів", щоб обіграти FC Sokol?

Bronze Division

Vtoris Left Coast - FC Meest

Karcher - Denon

FC Sich Kyiv - FC Kyiv

SC Favorit - МФК Рваний Кед

AFC Footballers - UID

ФК Легіон - FC Bilux

Бажання конкурентів зайняти 1-шу сходинку не дає права на помилку Vtoris Left Coast, як це було минулого туру. Осічка всього одна, але тепер розрив між лідером і 2-им місцем становить 1 заліковий бал. FC Meest готує сюрприз для Vtoris Left Coast, але той не приймає таких "подарунків".

Karcher до снаги перемогти вдруге поспіль. Колектив Романа Чернеця зустрінеться з Denon. Перед звітним матчем команди мають по 6 залікових балів і ділять 9-10 місце.

Аутсайдери дивізіону, FC Sich Kyiv і FC Kyiv, зустрінуться між собою. Виступи команд поки не вражають, а на двох колективи мають лише 1 перемогу.

SC Favorit програв двічі поспіль, чим ускладнив собі завдання позмагатися за нагороди. Проте колективу випала ще одна нагода. Такою можливістю стане матч із МФК Рваний Кед, який продовжує знаходитися неподалік топ-3, хоч і програв тричі в останніх 5-ти матчах.

Центральним матчем у дивізіоні стане гра між AFC Footballers і UID. Колективи, як мінімум, розіграють між собою проміжну другу сходинку після 9-го туру. Для команд Олександра Андрусенка та Андрія Максюти звітний матч є одним із найважливіших у чемпіонаті.

ФК Легіон набрав непогану форму, але тепер колектив Валентина Шевченка перевірить себе в матчі з FC Bilux, який минулого туру обіграв лідера дивізіону. Розрив між командами в таблиці становить 5 очок, однак для "легіонерів" позитивний результат означатиме щось більше, ніж 3 залікові бали.

Пресслужба R-Cup