MBZ — бронзовий призер Platinum, UID перервав переможну серію AFC Footballers , Підсумки Platinum i 9-го туру Gold, Silver i Bronze R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.08.2022

MBZ — бронзовий призер Platinum, UID перервав переможну серію AFC Footballers

03.08.2022

MBZ — бронзовий призер Platinum, UID перервав переможну серію AFC Footballers

Platinum Division

Developex 7 - 2 ФК Жуляни
Микільська Слобідка 2 - 2 Вікторія
Perun 2 - 6 MBZ

Developex залишив ФК Жуляни без нагород. Команда Романа Зражевського в заключному турі видала найяскравіший свій матч, у якому мали місце відразу кілька "перфоменсів". Голодніков узявся до улюбленої справи й зробив хет-трик, Ус віддав 3 асисти, Лимар оформив дубль. Окремо слід виділити сейви голкіпера Башаєва. Ще одна переконлива гра за Developex, можливо, дозволить Роману поборотися за звання найкращого голкіпера дивізіону. За ФК Жуляни забив Мельник. Він, до речі, відкрив рахунок. Ще одним голом відзначився голкіпер Румянцев. 

В іншому матчі Микільська Слобідка зіграла внічию з Вікторією. Вікторія повела в рахунку після голу Прикоти на 18 хв. Микільська Слобідка всередині другого тайму зрівняла та вийшла вперед упродовж хвилини зусиллями Савченка й Дяченка. Проте суперник відігрався наприкінці матчу. Голом відзначився Кацапенко.

MBZ переміг Perun та обійшов ФК Жуляни в турнірній таблиці. MBZ здобув бронзові нагороди дивізіону. На голи Олексюка й Прокопчука в першому таймі Perun відповів забитим м'ячем Давиденка. В другій половині гри номінальні гості розвинули перевагу. Олексюк і Голота оформили по дублю, голом також відзначився Бойко.

Gold Division


Dnipro-M 7 - 6 K-Mobile
Міжнародний Фінансовий Аудит 7 - 6 ФК Фокус
3й Тайм 1 - 14 FC Liv-Comfort
IrisHotels & Vins show 2 - 0 FC Yuzhbor
FC Meadcult 2 - 9 FC Lontano

Dnipro-M наніс K-Mobile 2-ої поразки в останніх 5-ти матчах. "Дніпряни" повели в рахунку після голу Іванова, та K-Mobile вміло реалізував кілька нагод й до завершення першого тайму лідирував 4:2. Лідери Dnipro-M Куянов і Волошин, які з'явилися на полі по ходу гри, зробили різницю в другому таймі. На двох зробили 6 результативних дій. У складі номінальних гостей по ходу гри з'явилися Негель і Рибальченко, але схожої ефективності не продемонстрували. Хоч і K-Mobile виходив ще двічі уперед, "дніпряни" швидко зрівнювали. Куянов забив вирішальні голи на 32 хв і 34 хв. 

Міжнародний Фінансовий Аудит і ФК Фокус забили стільки ж, та в цій грі кінцівка була дещо драматичнішою. МФА забив у роздягальню, зробивши рахунок 3:2 на свою користь. МФА майже всю 2-гу половину гри лідирував в 1-2 м'ячі, проте "фокусники" примудрилися відігратися, коли тривала 40 хв. Та про камбек ми не говорили після фінального свистка, бо Пугач забив переможний гол за МФА. Капітан Дмитро Шуст зробив і став одним із творців успіху своєї команди. Володимир Кісляк оформив хет-трик. Віталій Сутисский і Олександр Гибало із ФК Фокус зробили на двох 6 результативних дій, однак залікові бали втекли від колективу в останню мить.

FC Liv-Comfort переміг 3й Тайм із великим рахунком. Команда Олександра Михайлошина приїхала на гру вшістьох, при чому з лідерів команди на полі був лише Прокопчук. Він віддав асист на єдиний гол, який забив Яковенко. У складі FC Liv-Comfort 3 гравці набрали більше 4-ох балів по гол+пас. Редька і Гаврилюк зробили 2+2, та виділимо Зінгеля, який оформив покер і став кращим гравцем матчу.

IrisHotels & Vins show переміг FC Yuzhbor 2:0. Одним із гравців, який найбільше вплинув на кінцевий результат став голкіпер Iris Vins Андрій Боровець. Андрій повернувся після паузи, яка тривала майже 6 місяців і відразу ж зробив кілька сейвів, що не дозволили супернику повернутися в гру. Забий Спірочкін з FC Yuzhbor із кількох метрів, і матч міг би завершитися за іншим сценарієм. Та голкіпер Iris Vins врятував свою команду в тій атаці. Відзначимо також Пококурка, який забив швидкий гол. Розка подвоїв перевагу в другому таймі, забивши свій 6-ий гол у дивізіоні.

FC Lontano тишком-нишком іде до своєї мети, яка має назву чемпіонство. Команда Богдана Степаненка перемогла вшосте в дивізіоні. FС Lontano вийшов у лідери на 6 хв, але FC Meadcult відігрався всередині першого тайму. До перерви колективи не забивали, а в 2-ій половині гри перевага номінальних гостей стала відчутною. FC Lontano несамовито забивав гол за голом. Максим Грачов зробив дубль і став кращим гравцем матчу. У складі FC Meadcult гол+пас оформив Сергій Белеля. 

Silver Division


AFC Atletico Kyiv 2 - 5 Tech United
Unity 0 - 5 FC Profi (ТП)
СМК 8 - 3 Нове Життя
Атлант Буд 7 - 5 Energym
Duzain-Fasad 8 - 6 Tic Tac
FC Sokol (Клавдієве) 2 - 4 FC TMS

Tech United обіграв AFC Atletico Kyiv і піднявся на 8-му сходинку. Команда Івана Кияниці додала в контексті набраних очок у другій частині чемпіонату. Провідні гравці колективу продовжують забивати й робити різницю: Анрусенко оформив дубль, Опанасенко й Пясецький забили по голу. Вахрушев також відзначився забитим м'ячем. Бокові "ножиці" у виконанні Сергія окрасять майбутні "хайлайти" турніру. У складі AFC Atletico Kyiv відзначилися Кислиця та Легкий.

СМК обіграв Нове Життя. Євген Богатирьов, оформивши хет-трик, нині ділить другу сходинку в бомбаридському заліку Silver із 14-ма голами. 1 із м'ячів Богатирьова прийшовся на перший тайм, у ході якого СМК відігрався з 0:1 і розвинув свою перевагу до 3-ох голів. Номінальні гості були ще результативнішими у другій половині гри, на що Нове Життя відповів голами Астапенка й Винокура.

На Атлант Буд чекав важкий матч проти одного з конкурентів. "Будівельники" забили швидкий м'яч зусиллями Саківського. Energym відігрався всередині першого тайму, згодом пропустив знову, та 2 м'ячі в роздягальню були переконливою відповіддю. Друга половина гри склалася не на користь номінальних гостей. Атлант Буд провів результативний відрізок до 39 хв. За рахунку 6:4 Energym відіграв 1 гол. Тривала заключна хвилина матчу, Саківський підсумував виступ Атлант Буда своїм дублем. За "будівельників" дубль також оформив Бульбін. Солошенко зробив 3 результативні дії. У складі Energym відзначимо Лимара, який оформив хет-трик.

Duzain-Fasad обіграв Tic tac у результативному матчі. Номінальні гості повели в рахунку на 1 хв. "Дизайнери" відповіли 3-ма голами до середини першого тайму. Tic tac відіграв 1 м'яч, однак пропустив вчетверте до перерви. Друга половина гри пройшла у рівній боротьбі. Tic tac "закамбечив", на що суперник відповів знову 3-ма голами. Примак і Шевчун зробили на двох 10 результативних дій. У складі Tic tac Прокопенко відзначився пента-триком.

FC TMS, граючи вшістьох і без штатного голкіпера, переміг FC Sokol (Клавдієве). Неоптимальний збір хлопці компенсували характером на полі. FC TMS відкрив рахунок на 7 хв зусиллями Морозова. До кінця першого тайму колективи ще встигли обмінятися автоголами. Голкіпер "соколів" Ковальський отримав пряму червону картку на 34 хв. Для номінальних господарів це обернулося не лише втратою ключового гравця. Шкарупа оформив переможний дубль упродовж наступних 2 хв.     

Bronze Division


Vtoris Left Coast 4 - 2 FC Meest
Karcher 2 - 3 Denon
FC Sich Kyiv 5 - 0 FC Kyiv (ТП)
SC Favorit 2 - 5 МФК Рваний Кед
AFC Footballers 3 - 3 UID
ФК Легіон 2 - 2 FC Bilux

FC Meest забив двічі до 3-ої хв, та Vtoris Left Coast відразу ж відіграв 1 м'яч і зрівняв рахунок на 20 хв завдяки дублю Валєєва. У другому таймі номінальні гості взяли гольову паузу, а суперник забив ще 2 голи.

Denon мав непоганий збір на гру з Karcher. Іваницький і Краснянський, не беручи участі в минулих матчах, допомогли Denon перемогти цього туру втретє в дивізіоні. Номінальні гості відкрили рахунок на 13 хв після голу Жизневського. Karcher відігрався на 24 хв, а за 2 хв до фінального свистка пропустив знову. Лисенко зрівняв, але Куплевацький забив переможний м'яч на 40 хв.

SC Favorit усіляко допомагав супернику, аби той забивав. Команда Олеся Шульженка забила двічі у власні ворота в матчі з МФК Рваний Кед. Спершу, голкіпер Гулько не зафіксував м'яч після розіграшу ауту й пустив м'яч у сітку. В другому таймі до свого пасиву автогол записав Сергієнко. Така антирезультативність дозволила супернику вирвати 3 залікові бали. Юрій П'яскорський оформив хет-трик за МФК Рваний Кед у другій половині гри.

У центральному матчі дивізіону AFC Footballers і UID зіграли внічию 3:3. "Футбольори" вийшли вперед на 17 хв після голу Самійлика. UID зрівняв зі стартом другого тайму. Номінальні господарі знову вийшли в лідери на 31 хв, а згодом і подвоїли перевагу. Та плани команди Олександра Андрусенка на 3 очки поставили під сумнів Дуленко й Закревський з UID, які вирвали нічию.

ФК Легіон підтвердив очікування від гри з FC Bilux. Команда Валентина Шевченка не лише нав'язала боротьбу, а й відібрала очки. "Легіонери" відкрили рахунок зусиллями Буднікова на 11 хв, та за 3 хв Кукіль відзначився автоголом. FC Bilux ще й забив у роздягальню. Рахунок залишався незмінним до 36 хв, коли той же Кукіль з ФК Легіон вразив ворота суперника.

Пресслужба R-Cup