FC Lontano вийшов на 1 місце в Gold, Energym наближається до топ-3 Silver, шалена розв'язка Bronze, Developex влаштував чемпіонський коридор MOdas, але гра мала не товариський характер, FC Lontano здобув "суху" перемогу над Aurora Team-2, Bronze готується до вирішальних матчів за нагороди. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.08.2022

FC Lontano вийшов на 1 місце в Gold, Energym наближається до топ-3 Silver, шалена розв'язка Bronze

10.08.2022

FC Lontano вийшов на 1 місце в Gold, Energym наближається до топ-3 Silver, шалена розв'язка Bronze

Platinum Division

MOdas 2 - 2 Developex

Перед початком гри Developex влаштував чемпіонський коридор MOdas. Після цього жесту здалося, що матч нестиме напівтовариський характер, але зі стартовим свистком все було навпаки. На полі вирували емоції та зіткнення. Developex відкрив рахунок на 7 хв завдяки голу Лимара. Суперник швидко зрівняв зусиллями голкіпера Колесника, який реалізував пенальті. В другій половині другого тайму емоції досягли свого апогею, й ми побачили 2 вилучення у складі MOdas. Семенов і Бульбін отримали прямі червоні картки. Арбітри також роздали кілька жовтих карток. Колективи обмінялися голами до фінального свистка й гра завершилася внічию.

Gold Division

Міжнародний Фінансовий Аудит 6 - 4 Dnipro-M

3й Тайм 1 - 1 FC Yuzhbor

ФК Фокус 3 - 6 Крила Донбасу

Aurora Team-2 0 - 3 FC Lontano

IrisHotels & Vins show 2 - 2 K-Mobile

Dnipro-M жваво розпочав і забив двічі у першому таймі, на що суперник не відповів до свистка на перерву. Та зі стартом другої половини гри на полі спостерігали кардинально іншу картину. Міжнародний Фінансовий Аудит, забиваючи по графіку 2 хв на гол, зробив рахунок 5:2 до середини другого тайму. Титаренко своїм дублем намагався повернути "дніпрян" у гру, проте МФА забив вшосте. Найрезультативнішим у складі переможців став Шестерньов, в активі якого 2+1 по гол+пас.

Борщагівське дербі між 3й Тайм і FC Yuzhbor завершилося внічию 1:1. Кожна з команд, не дивлячись на свої перемоги чи невдачі в минулих матчах, цього туру жадала залишити за собою 3 очки. FC Yuzhbor відкрив рахунок на 25 хв зусиллями Фролова, та гра була рівною й 3й Тайм теж претендував на забитий гол. Зрештою, Швець зрівняв рахунок на 28 хв. Нічия, мабуть, є ідеальним результатом для таких дербі.

Крила Донбасу обіграли ФК Фокус 6:3. "Фокусники" вийшли вперед на 4 хв, але суперник відігрався всередині першого тайму. Ще за 2 хв Забродський відзначився автоголом, що дозволило номінальним гостям повести в рахунку. Проте Гибало зрівняв, хоч і до перерви ФК Фокус пропустив втретє. Друга половина була менш конкурентною з боку "фокусників", що відобразилося на табло. Крила Донбасу забили тричі, пропустивши у відповідь 1 м'яч. Олександр Майстренко з Крила Донбасу став кращим гравцем матчу, оформивши дубль. У складі ФК Фокус відзначимо Гибала, який взяв участь у всіх голах своєї команди.

У центральному матчі дивізіону FC Lontano переграв ще одного прямого конкурента. Перемога над Aurora Team-2 дозволила команді Богдана Степаненка зайняти омріяну першу сходинку. У звітній грі Юзефович відзначився двома голами. Стецюк записав до свого пасиву автогол. Перевага FC Lontano на табло могла бути ще більш відчутною, та Гончарук не реалізував пенальті всередині першого тайму.

IrisHotels & Vins show, втративши очки в матчі з K-Mobile, пропустив FC Lontano на перше місце. Iris Vins лідирував у 2 голи після першого тайму після забитого м'яча Директоренка і його ж асисту на Чирку. Проте по ходу другої половини гри Директоренко зазнав ушкодження, K-Mobile відіграв 1 гол, а наприкінці матчу вирвав нічию. Рожко у складі K-Mobile взяв участь у двох голах своєї команди.

Silver Division

Unity 3 - 2 Tech United

FC Sokol (Клавдієве) 2 - 8 Атлант Буд

FC Profi 2 - 6 Energym

Лестер 2 - 4 Duzain-Fasad

AFC Atletico Kyiv 4 - 3 СМК

Tic tac 4 - 3 FC TMS

Unity втретє переміг у дивізіоні, обігравши Tech United. Владислав Куцюк був провідним гравцем у складі переможів і оформив дубль. "Технарі" підійшли до гри без штатного голкіпера, тому функції воротаря взяв на себе капітан Іван Кияниця. Його колектив розраховував би на залікові бали, якби реалізував хоча б один із двох призначених пенальті у ворота суперника. Ні, спершу, Пясецький, ні за хвилину до фінального свистка Кияниця не забили удар із "точки".

Атлант Буд впевнено переграв FC Sokol (Клавдієве). Капітан "будівельників" Владислав Любарець став кращим гравцем матчу, взявши участь у трьох голах своєї команди. Відзначимо також Бойка та Клімчука, які оформили по дублю. За "соколів" у цьому матчі забивали Литвин і Маринич

Energym переміг вп'яте в дивізіоні й продовжує гонитву за суперниками, які провели на гру-дві більше. Матч із FC Profi був справжнім випробуванням для команди Вадима Скиценка у першому таймі. Номінальні гості двічі виходили вперед завдяки двом голам Красножона, але FC Profi відігравався зусиллями Доманського і Шоєва. Та в другій половині гри Energym дотиснув суперника, забивши ще 4 м'ячі. Красножон, Митник і Лимар оформили на трьох 10 результативних дій.

Duzain-Fasad обіграв Лестер у центральному матчі дивізіону. Обидві команди зустрілися за право бути головним переслідувачем лідера в наступних турах. Косяков і Шевчун зробили різницю в матчі. Косяков оформив переможний хет-трик, а Шевчун тричі асистував партнеру по команді. У складі Лестера дублем відзначився Медведєв.

AFC Atletico Kyiv приголомшив СМК у наступному матчі дивізіону. Капітан AFC Atletico Kyiv Олександр Котляр провів поки свій кращий матч у чемпіонаті й зробив 2+1 по гол+пас. Номінальні господарі вели в рахунку 3:0 всередині першого тайму. На 15 хв почалася штовханина, яка завершилася прямими вилученнями для гравців обох колективів. Дорошенко та Богатирьов отримали червоні картки. СМК забив одного разу, та суперник відповів своїм голом до перерви. У другому таймі голи Моргушка й Котельнікова наблизили СМК до камбеку, та AFC Atletico Kyiv втримав переможний результат.

Tic tac вперше переміг у дивізіоні. Не пощастило FC TMS, який приїхав на гру лише з однією заміною. Tic tac відкрив рахунок на 5 хв після голу Ухова. Галецький подвоїв перевагу зі стартом другої половини гри, а до середини другого тайму колективи обмінялися ще кількома голами. Tic tac забив втретє, FC TMS провів 2 м'ячі зусиллями Шкарупи й Бабаєва. Капітан номінальних господарів Ігор Перов отримав другу жовту картку на 39 хв. Шкарупа з FC TMS зробив дубль і зрівняв на 40 хв, однак суперник організував атаку, яка принесла 3 очки. Галецький відзначився переможним дублем за Tic tac.

Bronze Division

ФК Легіон 1 - 4 Vtoris Left Coast

AFC Footballers 8 - 0 Denon

FC Sich Kyiv 2 - 7 SC Favorit

Karcher 3 - 0 FC Kyiv

FC Meest 1 - 2 МФК Рваний Кед

FC Bilux 5 - 2 UID

ФК Легіон поступився Vtoris Left Coast 1:4. Ахмадов і Юречко забивали за номінальних гостей у першому таймі. Рахунок залишався 2:0 на користь Vtoris Left Coast до 38 хв, коли Ахмадов зробив дубль, а згодом Дудник забив четвертий гол номінальних гостей. Автором єдиного м'яча у складі "легіонерів" став Решетняк на 40 хв.

AFC Footballers переграв Denon і зустрінеться з Vtoris Left Coast у "золотому" матчі, який визначить чемпіона Bronze. Четверо "футбольорів" відзначилися дублями в звітній грі: Савинський, Стельмах і Суровцев двічі забили, Андрусенко віддав 2 асисти.

SC Favorit закріпився на шостій сходинці після перемоги над FC Sich Kyiv. Віталій Захарчук оформив 2+2 по гол+пас, став кращим гравцем матчу та увійшов до символічної збірної туру в дивізіоні. Відзначимо також хет-трик Сергієнка й 3 результативні дії Борозенця. У складі FC Sich Kyiv дублем відзначився Дворнік.

Karcher втретє переміг у дивізіоні. Команда Романа Чернеця забила 3 "сухі" м'ячі у ворота FC Kyiv. Дублем відзначився Ковалик, ще один із голів в активі Курочки.

МФК Рваний Кед переміг FC Meest і побореться за бронзові нагороди в заключному турі. Підопічні Олександра Андрєєва усвідомлювали важливість перемоги в звітній грі й проявили характер. FC Meest вийшов уперед на 5 хв зусиллями Сергія Нехаєнка. Номінальні господарі втримували мінімальну перевагу до 23 хв, коли Головань забив у власні ворота. Суперник, таким чином, зрівняв рахунок, а на 29 хв Нагребецький забив переможний гол за МФК Рваний Кед. 

FC Bilux обіграв UID. Підопічні Олександра Шестерньова прямо зараз є головним претендентом на бронзові нагороди. Але Bronze Division представить не лише матч за чемпіонство в заключному турі. FC Bilux забив тричі до середини другого тайму в звітній грі, на що суперник відповів двома голами на 30 хв і 34 хв. Однак кінцівка матчу була за номінальними господарями. UID поступився й на команді позначилися 2 незараховані м'ячі після перегляду VAR. Колектив Андрія Максюти опустився на п'яте місце, навіть у разі втрати очок обома конкурентами в наступному турі, UID не підніметься вище четвертої сходинки.

Пресслужба R-Cup