Анонс 2-ох заключних матчів Gold i придивляємось до Silver, Анонсуємо матчі R-Cup #STOPTHEWAR Divisions. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.08.2022

Анонс 2-ох заключних матчів Gold i придивляємось до Silver

19.08.2022

Анонс 2-ох заключних матчів Gold i придивляємось до Silver

Gold Division

3й Тайм - FC Lontano

Крила Донбасу - Aurora Team-2

FC Lontano, ставши достроковим чемпіоном Gold, проведе свій заключний матч у дивізіоні цього туру. Суперником стане 3й Тайм, який розташувався в трійці аутсайдерів. Чи спробує 3й Тайм зачепитися за рятівну дев'яту сходинку, аби не вилетіти в Silver? Мотивації команді Олександра Михайлошина додасть той факт, що "андердог" може нанести чемпіону першої та єдиної поразки в Gold, але реальні шанси на ці 3 очки в номінальних господарів практично відсутні.

Крила Донбасу випереджають 3й Тайм на 2 очки й зберігають шанси продовжити боротьбу в Gold наступного сезону. Суперником команди Віктора Беднюка стане Aurora Team-2, яка ще бореться за топ-3 дивізіону. Минулого туру підопічні Євгена Задорожного обіграли FC Liv-Comfort, створивши собі всі передумови, аби за підсумком звітної гри здобути бронзові нагороди. Нагадаємо, що Aurora Team-2 достатньо навіть зіграти внічию, щоб досягти мети. 

Silver Division

Нове Життя - AFC Atletico Kyiv

Unity - Атлант Буд

Tech United - Duzain-Fasad

Energym - Лестер

FC Sokol (Клавдієве) - FC Profi

Нове Життя і AFC Atletico Kyiv є сусідами по турнірній таблиці. Atletico Kyiv випереджає команду Романа Ковтуненка, яка йде передостанньою, на 4 очки. Номінальні гості налаштовані покращити своє турнірне положення, адже мають одну-дві гри в запасі. Нове Життя теж зіграв менше ігор, ніж інші учасники, проте колектив міцно зосередився в низині дивізіону.

Unity набирає форму наприкінці турнірної ходи. Команда Івана Нечепи перемогла вже двічі поспіль, а матч у звітному турі з Атлант Будом, лідером дивізіону, стане хорошим тестом на витривалість. 

На Tech United теж чекає свого роду забіг на витривалість і перевірка топом дивізіону. Duzain-Fasad перебуває в прекрасній формі і готовий продовжити свою переможну серію до п'яти матчів поспіль.

Матч між Energym і Лестер стане центральним у звітному турі. Команди займають четверту й третю сходинки відповідно в турнірній таблиці. Лестер випереджає команду Вадима Скиценка на 1 очко, та Energym зіграв на 1 матч менше.

FC Sokol (Клавдієве) й FC Profi мають невтішні серії з кількох поразок поспіль. Невдалі виступи відкинули команди на сьоме й шосте місця відповідно в турнірному становищі. Цього туру один із цих колективів матиме змогу дещо покращити своє положення в таблиці перед заключним туром.

Пресслужба R-Cup