Перемога 3го Тайма над FC Lontano, невезіння Atletico, пік боротьби за нагороди в Silver, Підсумки туру-догравання R-Cup #STOPTHEWAR Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.08.2022

Перемога 3го Тайма над FC Lontano, невезіння Atletico, пік боротьби за нагороди в Silver

24.08.2022

Перемога 3го Тайма над FC Lontano, невезіння Atletico, пік боротьби за нагороди в Silver

Gold Division

3й Тайм 5 - 4 FC Lontano

Крила Донбасу 0 - 5 Aurora Team-2

FC Lontano вів у 2 м'ячі до 11 хв, але до цього у складі колективу трапилася втрата, яка згодом відобразилася на кінцевому результаті. Голкіпер FC Lontano Ільхам Оруджев отримав пряму червону картку за гру руками за межами штрафного майданчика. Місце у воротах зайняв універсал Каминін і вже за 3 хв йому довелося вперше виймати м'яч із сітки. Зі стартом другої половини гри номінальні гості забили втретє, але на цьому їх результативність призупинилася, на що 3й Тайм відповів трьома голами. Відзначимо, що 3й Тайм грав лише з двома замінами, та це не завадило нанести чемпіону першої та єдиної поразки в дивізіоні. Грачов, забивши на 39 хв, здавалося б врятував нічию, та команда Олександра Михайлошина проявила блискучий характер і не лише закамбечила по ходу матчу, а ще й вирвала перемогу на останній хвилині. Автором переможного м'яча став Прокопчук.

Aurora Team-2 обіграла Крила Донбасу й зайняла підсумкове третє місце в дивізіоні. Семиділко оформив дубль, чим підтвердив статус ключового гравця для команди. Семиділко є одним із трьох найрезультативніших гравців Aurora Team-2 у дивізіоні. Дмитро зіграв 7 матчів і набрав 9 балів результативності. Таку ж результативність, до речі, проявив Володимир Куліш, але в дивізіоні він зіграв лише 5 матчів. У звітній грі Куліш зробив 1+1 по гол+пас. По одному голу забили Гердов і Кузьмак. Крила Донбасу фінішували на десятій сходинці.

Silver Division

Нове Життя 2 - 1 AFC Atletico Kyiv

Unity 1 - 2 Атлант Буд

Tech United 0 - 8 Duzain-Fasad

Energym 9 - 3 Лестер

FC Sokol (Клавдієве) 2 - 2 FC Profi

Матч із Новим Життям перетворився для AFC Atletico Kyiv у суцільне сорокахвилинне невезіння. М'яч аномально влучав у стійки та перекладини. Нове Життя, в свою чергу, витиснув максимум зі своїх нагод у другому таймі. Макаренко спочатку відкрив рахунок, а згодом віддав асист на Магамєдова. Atletico Kyiv забив звій єдиний м'яч на 40 зусиллями Кульши. Після всіх невезінь цей гол сприймався як головний фарт Олександра в турі серед усіх змагань.

Атлант Буд переграв Unity. Матч видався досить нервовим для команди Владислава Любарця. Unity повів у рахунку на 6 хв після голу Дацюка, однак Атлант Буд відігрався за хвилину зусиллями Солошенка. Рахунок залишався нічийним майже пів години ігрового часу, допоки Гаджіев не приніс перемогу "будівельникам" із асисту капітана.

Duzain-Fasad переграв Tech United із великим рахунком. Найрезультативнішим у складі "дизайнерів" був Шевчун, який записав до свого активу гол і 3 асисти. Примак тричі забив, Щесюк зробив дубль. По гол+пас оформили Заверюха й Косяков.

Energym переміг Лестер у центральному матчі Silver. Команда Вадима Скиценка видала 2 різних тайми. У першому хлопці відігралися з 0:2, а по перерві забили ще 6 "сухих" м'ячів. Лестер провів усі голи до перерви і вів у 2 м'ячі, та суперник зрівняв шанси на перемогу. У другому таймі номінальні гості спостерігали як Красножон, Митник і Лимар оформлюють свої покери. 

FC Sokol відкрив рахунок на 4 хв у матчі з FC Profi. Номінальні гості відігралися ближче до середини першого тайму і вийшли вперед, забивши в роздягальню. Друга половина гри пройшла в пошуках забитих голів, але "соколи" вирвали нічию на 40 хв. Тіт оформив дубль і приніс нічию FC Sokol. За FC Profi дублем відзначився Устіменко.

Пресслужба R-Cup