Фінішна пряма в боротьбі за топ-3 Gold, матч за чемпіонство і 3 місце в Bronze, Анонс туру R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.08.2022

Фінішна пряма в боротьбі за топ-3 Gold, матч за чемпіонство і 3 місце в Bronze

12.08.2022

Фінішна пряма в боротьбі за топ-3 Gold, матч за чемпіонство і 3 місце в Bronze

Gold Division

Міжнародний Фінансовий Аудит - 3й Тайм

FC Yuzhbor - K-Mobile

FC Liv-Comfort - Aurora Team-2

Крила Донбасу - Iris Hotels & Vins show

Dnipro-M - FC Lontano

Міжнародний Фінансовий Аудит має шанс піднятися вище на одну позицію в заключній для себе грі в Gold. Команда Дмитра Шуста налаштована обіграти 3й Тайм, а згодом дочекатися результату матчу між FC Yuzhbor - K-Mobile. 3 очки в поєдинку з 3й Тайм і поразка FC Yuzhbor чи K-Mobile дозволять МФА піднятися на одну сходинку в таблиці.

K-Mobile має серію із трьох матчів без перемог, а в своїй заключній грі в дивізіоні команда Олександра Гончарова зустрінеться з FC Yuzhbor. Обидва колективи мають по 17 очок, але K-Mobile випереджає суперника по додатковим показникам, тож, FC Yuzhbor потрібна лише перемога, щоб осісти на підсумковій п'ятій сходинці, (а, якщо пощастить, фінішувати в топ-4).

Проте навряд шалений фарт матиме місце, щоб FC Yuzhbor фінішував четвертим. Просто не віримо в те, що Aurora Team-2 програє свої обидва матчі. Хоча один із цих двох суперників готовий поставити вищесказане під сумнів. FC Liv-Comfort востаннє "пригрів" першу сходинку перед звітним туром, та не сумніваємося, що "будівельники" зроблять все можливе для перемоги над Aurora Team-2, аби запезпечити собі впевнений фініш у топ-3.

Iris Hotels & Vins show наразі перебуває у топ-3 й налаштовується зберегти за собою фініш у трійці лідерів. Задля цього необхідно обіграти Крила Донбасу і чекати, що FC Liv-Comfort втратить очки в матчі з Aurora Team-2. 

Головний претендент на золоті нагороди, FC Lontano, екзаменуватиме Dnipro-M. "Дніпряни" готові гримнути дверима дивізіону. Команда Микити Веремія зосередилася всередині таблиці, та пройти випробування ще одним топом доведеться в заключному для себе матчі.

Silver Division

FC TMS - Атлант Буд

Energym - AFC Atletico Kyiv

Duzain-Fasad - СМК

СМК - Unity

FC Profi - Лестер

FC Sokol (Клавдієве) - Tech United

Нове Життя - Tic tac

FC TMS, зазнавши неочікуваної поразки Tic tac минулого туру, зустрінеться з Атлант Будом, який розглядає цей матч, як ще один крок до золотих нагород дивізіону. "Будівельники" знову набрали хороший темп. Чи перерве FC TMS двохматчеву переможну серію Атлант Буда? 

Energym зустрінеться з "кусючим" AFC Atletico Kyiv. Команда Вадима Скиценка вже максимально наблизилася до топ-3, тепер хлопці налаштовуються закріпитися серед лідерів у наступних турах. Однак AFC Atletico Kyiv є одним із суперників, який на такі поєдинки має особливу мотивацію.

Duzain-Fasad зіграє з СМК. Щоб остаточно не випасти з гонки за нагороди, СМК повинен набирати максимум очок у своїх двох заключних поєдинках. "Дизайнерам" вистачить запалу й на звітну гру, й на наступні матчі. 

Продовжимо з СМК. Для колективу Юрія Моргушка звітний тур дійсно є особливим та вирішальним, адже хлопці проведуть два матчі. Наступним суперником після "дизайнерів" стане Unity, який минулого туру повернувся на переможний шлях, обігравши Tech United.

Лестер, хоч і поступився Duzain-Fasad минулого туру, не випав із гонки за нагородами. Команда Олександра Ткаченка цього туру зустрінеться з FC Profi, який, часом, може бути вкрай непоступливим.

Tech United, у свою чергу, зіграє з FC Sokol (Клавдієве), який донедавна вважався претендентом на топ-3, але дві поразки поспіль відкинули команду на сьому сходинку. Проте втрати очок суперниками й навіть одна перемога "соколів" може повернути колектив нагору, проте вже зараз віддамо перевагу іншим учасникам Silver.

Нове Життя опустився на останню сходинку після перемоги Tic tac минулого туру. Сусіди по турнірній таблиці зустрінуться між собою. Tic tac має хорошу можливість перемогти вдруге поспіль, але, враховуючи досвід Нового Життя в турнірі, відзначимо, що шанси в обох команд на 3 очки є абсолютно рівними.

Bronze Division

FC Bilux - МФК Рваний Кед

FC Kyiv - UID

Denon - SC Favorit

Vtoris Left Coast - AFC Footballers

FC Sich Kyiv - Karcher

FC Meest - ФК Легіон

Вивіска FC Bilux - МФК Рваний Кед є одною з двох центральних у заключному турі дивізіону. Колективи розіграють між собою третє місце і бронзові нагороди. Нагадаємо, що в випадку нічиєї перевага надаватиметься FC Bilux, адже підопічні Олександра Шестерньова мають кращу різницю забитих і пропущених м'ячів.

UID зустрінеться з FC Kyiv у заключному турі. Команда Андрія Максюти розчарована тим, що в поточному чемпіонаті нагороди обійдуть UID. Зокрема, Олександр Жук виклав сторіс у своєму Інстаграм і пообіцяв, що наступного сезону колектив зробить все можливе й неможливе для свого тріумфу.

Denon і SC Favorit зіграють між собою. За високі місця команди не боролися, проте Denon, як ми гадаємо, виконав завдання мінімум, обігравши усіх найближчих суперників по турнірній таблиці. SC Favorit подекуди був близьким до того, аби боротися за нагороди, та колективу забракло глибини складу й хоча б двох перемог над прямими конкурентами.

Центральним, вирішальним матчем, піком виступів учасників Bronze стане гра між Vtoris Left Coast і AFC Footballers. Команди розіграють перше місце дивізіону. Для тріумфу Vtoris Left Coast вистачить нічиєї, тоді як "футбольорам" необхідна лише перемога, так як у турнірній таблиці колективи розділяє 3 очки.

FC Sich Kyiv наздожене Karcher у таблиці в разі перемоги в їх очному матчі. Karcher двічі переміг в останніх трьох матчах, що дозволяє ділити дев'яте-десяте місце з Denon.

Матч сусідів по турнірній таблиці, FC Meest і ФК Легіон, точно не буде нудним. Обидва колективи спробують показати свій максимум і все те, чого не вдалося продемонструвати по ходу чемпіонату. FC Meest і ФК Легіон фінішують всередині турнірного становища, та саме ці команди не дозволяли лідерам розслаблятися й нав'язували боротьбу.

Пресслужба R-Cup