ФК Експрес став другим, а Konteyner Bar фінішував третім у Першій лізі, Підсумки заключного туру R-Cup Futsal IV., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

05.07.2023

ФК Експрес став другим, а Konteyner Bar фінішував третім у Першій лізі

05.07.2023

ФК Експрес став другим, а Konteyner Bar фінішував третім у Першій лізі

Вища ліга

Террикон 2 – 3 ФК ПБК

FC Паляниця 3 – 3 Duzain-Fasad

Террикон 2 – 3 ФК ПБК

ФК ПБК поступався Террикон 1:2 зі стартом другого тайму, та зумів відігратися й набрати 3 очки. У таблиці ФК ПБК фінішував на п’ятій сходинці. Шульга в складі Террикон відкрив рахунок на 10 хв. Морозов зрівняв на 15 хв, проте Пузік забив другий м’яч номінальних господарів. Із 33 хв по 36 хв Каліман і Морозов забили по голу й принесли ФК ПБК 3 залікові бали. Наприкінці матчу Пузік із Террикон отримав пряму червону картку. Террикон фінішував шостим.

FC Паляниця 3 – 3 Duzain-Fasad

FC Паляниця у заключному турі відібрав очки в другої команди Вищої ліги Duzain-Fasad. Сам FC Паляниця фінішував третім. По ходу гри номінальні господарі втратили перевагу в 2 м’ячі. «Дизайнери» зробили камбек і лідирували 3:2, та Кирпенко забив третій гол FC Паляниця. У всіх голах команди в звітному матчі взяв участь Чернявський. За підсумком розіграшу він став кращим гравцем Вищої ліги. В складі «дизайнерів» 3 результативні дії зробив Розка.

Перша ліга

Konteyner Bar 2 – 0 FC Kyiv

AFC Footballers 9 – 2 FC Kyiv

FC Myshelovka 1 – 4 ФК Експрес

Konteyner Bar 2 – 0 FC Kyiv

AFC Footballers 9 – 2 FC Kyiv

Konteyner Bar виграв свій матч, але конкурент теж набрав 3 залікові бали. Тому Konteyner Bar фінішував третім. В грі з FC Kyiv номінальні господарі забили по голу в кожному з таймів. Голами відзначилися Яворський і Дикий.

В другому матчі FC Kyiv теж поступився. AFC Footballers на куражі провів заключний матч у поточному розіграші. Стельмах влаштував перфоманс, оформивши покер, і, віддавши асист. Кузовов забив гол і двічі асистував, Савинський і Цибенко зробили по 2 результативні дії. В складі FC Kyiv по голу забили Грищенко, Петренко й Холін. Команда фінішувала на восьмій сходинці. AFC Footballers фінішував п’ятим.

FC Myshelovka 1 – 4 ФК Експрес

ФК Експрес зустрічався з FC Myshelovka, який поступився в заключному турі. Номінальні гості, в свою чергу, здобули максимальний результат, який забезпечив фініш на другій сходинці. Нерубайло й Федченко зробили по 2 результативні дії в складі ФК Експрес. В складі FC Myshelovka  гол забив Побежко.

Пресслужба R-Cup