Анонс туру R-Cup Futsal IV, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

02.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

02.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

ФК ПБК – OnlyFans Team

Duzain-Fasad – Generals

Террикон – МХП

OnlyFans Team у першому колі впевнено обіграв ФК ПБК. Зараз між командами в таблиці різниця в 5 очок. OnlyFans Team повернувся в боротьбу за третю сходинку. В останніх турах набрав 4 залікові бали й не збавлятиме обертів.

Duzain-Fasad зіграв унічию минулого туру й опустився на другу сходинку. В звітному турі Generals створить вдосталь конкуренції «дизайнерам», які не можуть втрачати очок і відпустити лідера. Generals набрав 3 залікові бали в останніх п’яти зустрічах. Бажане третє місце далеченько від команди.

Террикон чекає підсилень. Поточний розіграш не занести команді в актив. У звітному турі Террикон гратиме з лідером МХП, який демонструє найкращі результати у Вищій лізі й заслужено очолює таблицю.

Перша ліга

ФК Експрес – FC Kyiv

AFC Footballers – FC Myshelovka

Konteyner Bar – Kentasy

Мустанг Таксі – KARCHER-Binotel

ФК Експрес перебуває в нижній частині таблиці, та в останніх п’яти турах команда показує хороші результати. В останніх п’яти матчах ФК Експрес поступився лише одного разу. В звітному турі зіграє з аутсайдером FC Kyiv.

AFC Footballers в останніх двох матчах не мав збору, щоб претендувати на результат. Минулого туру команда потужно розпочала гру, та не набрала очок. В звітному турі грати з лідером FC Myshelovka. Потрібно зібратися найкращим складом, «футбольори» продовжують змагатися за топ-3.

Konteyner Bar має можливість максимально наблизитися до другої сходинки. Для цього необхідно обіграти Kentasy, який в останніх п’яти матчах набрав 3 очки. Для Konteyner Bar є хороша перспектива наблизитися до другого місця, та команда не забуває, що кілька конкурентів також змагаються за третю сходинку, на якій зараз перебуває Konteyner Bar.

Мустанг Таксі залишилось зіграти менше матчів, ніж іншим учасникам. Всі заключні ігри команда має виграти, щоб зберегти шанси на топ-3. KARCHER-Binotel набирає очки й спробує в звітному турі створити реальну конкуренцію.

Пресслужба R-Cup