Підсумки туру R-Cup Futsal IV, ​Підсумки туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

21.06.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

21.06.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

Террикон 4 – 1 Generals

МХП 7 – 1 OnlyFans Team

ФК ПБК 9 – 2 FC Паляниця

Террикон набрав свої перші 3 очки в поточному розіграші. Кілька підсилень допомогли команді обіграти Generals. Номінальні гості вийшли вперед на 17 хв зусиллями Майстренка. Террикон відповів чотирма голами в другому таймі. Ліщук у складі Террикон забив гол і віддав асист.

МХП результативно обіграв OnlyFans Team. До середини першого тайму рахунок був 3:0. Наприкінці першого тайму другу жовту картку в складі МХП отримав Семенов. Каминін відіграв 1 м’яч на 18 хв, та в другому таймі номінальні господарі збільшили перевагу.

ФК ПБК продовжує активно набирати очки наприкінці поточного розіграшу. Команда щотуру збирається хорошим складом і здобуває результат. У звітному турі обіграла третій у таблиці FC Паляниця. Петренко в складі ФК ПБК забив гол і віддав 3 асисти. 3 результативні дії зробив Намовлюк, дублі оформили Колотуша й Пазинич.

Перша ліга

Kentasy 2 – 1 KARCHER-Binotel

Konteyner Bar 2 – 9 FC Myshelovka

ФК Експрес 3 – 2 AFC Footballers

Мустанг Таксі 0 – 3 FC Kyiv

Kentasy обіграв KARCHER-Binotel і повернувся на друге місце в таблиці. Номінальні господарі вийшли вперед після автоголу Добровольського в першому таймі. Котляр подвоїв перевагу. Наприкінці матчу KARCHER-Binotel відіграв 1 м’яч зусиллями Кірякова.

FC Myshelovka результативно обіграв Konteyner Bar із покером і двома асистами від Бакума. За підсумком поточного розіграшу він точно візьме одну з індивідуальних нагород. А команда продовжує йти до підсумкового першого місця. В складі номінальних гостей по 3 результативні дії зробили Іванов і Донцул. У складі Konteyner Bar по голу забили Гарасюта й Ісмакаєв.

ФК Експрес доводить свою готовінсть увійти в топ-3 за підсумком розіграшу, обіграючи команду, яка має таке ж завдання. У звітній грі AFC Footballers забив швидкий м’яч зусиллями Скляра. ФК Експрес відповів двома швидкими голами в другому таймі від Зінгеля й Суровцева. Нікітюк зрбив рахунок 3:1. AFC Footballers відіграв 1 м’яч.

FC Kyiv вдруге набрав 3 очки. Маючи одну заміну, команда обіграла Мустанг Таксі, який грав без замін. Грищенко в складі номінальних гостей оформив дубль. 2 результативні дії зробив Ситниченко. FC Kyiv набрав 3 залікові бали, та залишився на останній сходинці в таблиці.

Пресслужба R-Cup