Анонс туру R-Cup Futsal IV, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

23.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

23.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

Generals – Террикон

МХП – Duzain-Fasad

Only Fans Team – FC Паляниця

Террикон обіграв Generals минулого туру й в звітному команди знову зіграють між собою. Generals проведе свій заключний матч у поточному розіграші. Наразі має 8 очок. Террикон, якщо вдруге обіграє, наздожене Generals у таблиці. Поки команди знаходяться на передостанній і останній сходинках.

МХП і Duzain-Fasad вдруге зустрінуться в очній грі, аби розіграти між собою першу сходинку. Минула гра команд завершилася внічию, що не є результатом для «дизайнерів». МХП проведе свою заключну гру і збирається тріумфувати і в матчі, і в Вищій лізі.

Для Only Fans Team гра з FC Паляниця, як остання можливість піднятися в топ-3. В матчі першого кола зіграли між собою внічию, а згодом обидві команди поступилися. FC Паляниця має гру в запасі й в звітному турі гарантує собі підсумкову третю сходинку, якщо набере хоча б одне очко.

Перша ліга

FC Myshelovka – Konteyner Bar

Konteyner Bar – ФК Експрес

KARCHER-Binotel – FC Kyiv

Kentasy – AFC Footballers

FC Myshelovka в першому матчі забив 9 голів у ворота Konteyner Bar. Команді буде важко взяти реванш, враховуючи клас деяких гравців FC Myshelovka. Проте Konteyner Bar у звітному турі проведе 2 матчі. В другій грі зустрінуться з ФК Експрес, один із лідерів якого після минулого туру просив Зінгеля приїхати на матч і допомогти команді здобути максимальний результат. ФК Експрес  розраховує на місце в топ-3.

KARCHER-Binotel і FC Kyiv зіграють в очному матчі. Певні, варто чекати безкомпромісної гри, бо не так і часто в поточному розіграші команди набирали очки. У найближчих планах FC Kyiv обійти в таблиці KARCHER-Binotel. Для цього потрібен максимальний результат.

Kentasy в своєму заключному матчі поточного розіграшу зустрінеться з AFC Footballers. Kentasy, другій команді таблиці, необхідні 3 очки й осічка конкурента, який іде третім. AFC Footballers іде шостим, але учасники звітної гри мають схожу статистику. В останніх п’яти матчах виграли одного разу.

Пресслужба R-Cup