Підсумки туру R-Cup Futsal IV, Підсумки туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

07.06.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

07.06.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

ФК ПБК 4 – 5 OnlyFans Team

Duzain-Fasad 6 – 4 Generals

Террикон 2 – 5 МХП

OnlyFans Team до середини другого тайму гри з ФК ПБК лідирував у 3 голи. Номінальні господарі провели результативний відрізок наприкінці матчу й відіграли кілька м’ячів, однак пропустили вп’яте. Шестерньов у складі OnlyFans Team оформив дубль і віддав асист. Намовлюк і Матвєйчук у складі ФК ПБК на двох зробили 7 результативних дій.

Duzain-Fasad із хет-триком Маркітана обіграв Generals. Два з трьох голів Маркітан забив до середини другого тайму. «Дизайнери» лідирували 3:1. Різницю в 2 м’ячі номінальні гості відіграли, та наприкінці гри Duzain-Fasad був результативнішим. Розка зробив 3 результативні дії в складі «дизайнерів». У складі Generals по 2 результативні дії зробили Пасічник і Хоменко.

МХП лідирував 5:0 з середини другого тайму гри з Террикон. Террикон грав з однією заміною, а Киричок отримав другу жовту картку в другому таймі. Наприкінці матчу номінальні господарі відіграли 2 голи зусиллями Єпіфанцева й Шульги. В складі МХП забив гол і віддав асист Кучинський.

Перша ліга

ФК Експрес 7 – 2 FC Kyiv

AFC Footballers 0 – 5 ТП FC Myshelovka

Konteyner Bar 3 – 0 Kentasy

Мустанг Таксі 5 – 2 KARCHER-Binotel

ФК Експрес відігрався з 0:2 в грі з FC Kyiv. Номінальні господарі відповіли сімома голами на пропущені два. Після першого тайму ФК Експрес лідирував 4:2. В другому таймі команда розвинула перевагу. Нікітюк оформив дубль і віддав асист, Кутовий, Суровцев і Федченко зробили по 2 результативні дії. В складі FC Kyiv по голу забили Петренко й Ситниченко.

Konteyner Bar, обігравши Kentasy, наблизився до нього в таблиці на відстань одного очка. Дикий у складі номінальних господарів оформив дубль. Третій м’яч Konteyner Bar забив Шундрик. Konteyner Bar має 17 очок після 9 зіграних матчів. 2 гри в команди в запасі.

Хоменець із Мустанг Таксі влаштував перфоменс у матчі з KARCHER-Binotel. Номінальні господарі забили 5 голів. Хоменець оформив дубль і віддав 3 асисти на Ліщука, Мельника й Зарицького. В таблиці Мустанг Таксі зберігає шанси фінішувати третім. У складі KARCHER-Binotel по голу забили Дубишевський і Лисюк.

Пресслужба R-Cup