Підсумки туру R-Cup Futsal IV, ​Підсумки туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

14.06.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

14.06.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

ФК ПБК 6 – 4 Террикон

Duzain-Fasad 3 – 3 МХП

FC Паляниця 1 – 1 OnlyFans Team

Террикон у грі з ФК ПБК мав одну заміну, та забив 2 голи до середини першого тайму завдяки дублю Пузіка. ФК ПБК відіграв 1 м’яч на 23 хв. За хвилину Єпіфанцев зробив рахунок 3:1, а всередині другого тайму номінальні господарі лідирували, зробивши камбек. По 2 результативні дії в складі ФК ПБК зробили Морозов і Пазинич. 2 голи в складі Террикон також забив Єпіфанцев.

Duzain-Fasad зіграв унчию з МХП. Нічийний результат влаштував МХП. Команда продовжує лідирувати з різницею в 2 очки, а в грі номінальні гості лідирували 2:0 після дублю Савчука. «Дизайнери» відігралися завдяки дублю Маркітана. Duzain-Fasad відігрався після помилок гравців МХП біля власних воріт. Однак Семенов забив автогол і «дизайнери» вийшли вперед. Перед цим другу жовту картку в складі МХП отримав Устименко. Шихов зрівняв рахунок за хвилину до завершення матчу.

OnlyFans Team мав вигравати в звітному турі, щоб піднятися на третю сходинку. Команда зустрічалася з третім у таблиці FC Паляниця, який не дозволив супернику здобути максимальний результат. Команди забили по голу в другому таймі. Шестерньов відкрив рахунок, а Білошицький з FC Паляниця зрівняв.

Перша ліга

Мустанг Таксі 0 – 2 Konteyner Bar

ФК Експрес 4 – 1 FC Myshelovka

FC Kyiv 2 – 4 KARCHER-Binotel

AFC Footballers 4 – 2 Kentasy

Konteyner Bar демонструє рівень, не пропускає в другому матчі поспіль і набирає 3 очки. Команда відчула себе впевненіше на другій сходинці, обігравши Мустанг Таксі. В звітній грі Дикий і Уманець забили по голу. Konteyner Bar ще зіграє з лідером таблиці й спробує зазіхнути на перше місце.

Копаліані й Зінгель принесли ФК Експрес 3 очки в матчі з лідером таблиці FC Myshelovka. Обидві команди грали без замін. FC Myshelovka не міг розраховувати на провідних граців. Один із кращих страйкерів Першої ліги Погорілько брав участь у грі й забив єдиний м’яч номінальних гостей. Копаліані й Зінгель у складі ФК Експрес на двох зробили 5 результативних дій.

KARCHER-Binotel втретє в поточному розіграші набрав 3 очки. В першому таймі гри з FC Kyiv команда забила 3 «сухі» голи. Наприкінці першого тайму капітан номінальних господарів Скиценко отримав другу жовту картку. До середини другого тайму рахунок став 4:0. В другій половині другого тайму Сліпченко з FC Kyiv отримав червону картку. Та команда відіграла 2 м’ячі завдяки дублю Петренка. В складі KARCHER-Binotel по голу забили Добровольський, Лисенко, Самусь і Свірєпов.

AFC Footballers перервав свою серію з трьох невдач поспіль. «Футбольори» обіграли представника топ-3 Kentasy. Кожен із таймів завершився з перевагою номінальних господарів в 1 м’яч. AFC Footballers ще позмагається за топ-3, а в звітному турі в складі команди дубль оформив Чередник. У складі Kentasy по голу забили Семенов і Ребров.

Пресслужба R-Cup